Jaaaaaaaaa!

JAJAJAJAJAAAAAAAAAAAAA<3
Mamma var och lämnade in mitt CV till Ica idag på förmiddagen, och idag på eftermiddagen så ringde Jocke (chefen) till mig. Jag missade det och ringde upp, och han typ;
"- Ja, jag är ju nästan redan klar med alla sommarjobbare... Men vi tar gärna in dig i vårt team! Det kommer inte att bli 40 timmar i veckan, utan mer som förut, vi sprider ut det. I sutet på sommaren kommer jag behöva mycket jobb, så då kommer du jobba en hel del!"
Jag undrade också om han hade sett att jag hade skrivit att jag skulle vara ledig 8-12 juli och 30 juli-2 augusti, och jodå, det hade han sett. Jag typ; "Jag kan VERKLIGEN INTE jobba då, jag är inte hemma, men jag kan jobba hela tiden annars, bara inte dom datumen!" Och det var inga problem sa han, det skulle han fixa!
Åh gud, är glad fastän jag inte trivs där! Men det är ett jobb, och jag får lida en sommar, för nästa sommar kommer jag bara vara hemma med min hund (förhoppningsvis)!

Iaf, är hos pappa nu. Åkte direkt från jobbet till Bromma, det gick bra med bussbytet och jag kom fram 20 minuter förtidigt pga bra bussbyten! Det var inga terrorister på planet fastän jag var livrädd hela resan. Usch vad jag inte gillar att flyga... Hade lindat in hela ansiktet i min stora rosa halsduk typ, försökte andas djupt men ah, det gick inget vidare, haha! Helt plötsligt så känner jag tårar som rinner, hahaha! Jaja, jag är löjlig, såäre! Lyssnade iaf på musik högthögt typ hela resan. Blev lite bättre då. Fasar inför Turkiet-flygningen!

Nej, nu ska jag väl pallra mig upp till Annas rum och kolla TV tror jag, sen sova. Är megatrött!

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0