En helt ordinary kväll

Nu har jag precis avnjutit en jättegod kycklingwook tillsammans med skitäckliga nudlar! Förstarde ju hela maten, usch. Vet inte vad det var för knepiga nudlar jag köpt, det var iaf dom enda med kycklingsmak som fanns på vårt sugdåliga Konsum, och dom var INTE oki. Piffade till det med lite kycklingkrydda och curry, så då blev det lite bättre iaf.
Idag efter jobbet åkte jag till Mörby Centrum och köpte kattmat till Ansgar (har äter Royal Canin så det finns liksom inte i vanliga affärer...). När jag gick från djuraffären så kunde jag inte låta bli att springa in på H&M och jag DÖR vad fina saker det fanns. Hittade seriöst världens finaste/gosigaste/coolaste Hello Kitty-morgontofflor (SOM JAG ÖNSKAR MIG I JULKLAPP MAMMA!!!)<3 Gick in på Lidex och villa bara kräkas för att det fanns så fina grejer (oki det lät knepigt men aja så jag känner iaf! ^^). Orkade inte kolla på alla fina saker så jag åkte hem istället. Röd hade inte kommit :( Blev lite ledsen för hade längtat, den kommer nog imon. Röd, Kent's nya skiva<333
Ansgar blev glad för maten och den nya leksaken jag köpt till honom, trevligt! Och ikväll har jag ju PF som sagt, fick tipset från jobbet att Ullareds-serien skulle börja ikväll, så det är väl det enda jag ska göra ikväll, och sen sova. Och just, el-killarna kom imorse 30 minuter innan jag skulle gå till jobbet, så nu har vi det uppsatt och jag kan sova imon! Great!

Btw 1; ANNAS INLÄGG ÄR PÅ BLOGG.SE'S FRAMSIDA (alltså min lillsyrra);


Btw 2; DOM HAR BÖRJAT SÄLJA JULSKUM I AUTOMATERNA I TUNNELBANAN. JAG ÄLSKAR JULSKUM<333;


Btw 3; Mamma, här är tofflorna jag önskar mig i julis, från H&M's vuxenunderklädesavdelning;

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0