Night after night

När jag vaknade imorse var jag så satans trött rent ut sagt, fattade inte ens att jag kom upp ur sängen och tog mig iväg till skolan. Väl framme så står vi och väntar utanför föreläsningssalen men föreläsaren kommer aldrig och det visar sig efter tjugo minuter att hon är sjuk och inte ska komma. Great liksom... Jag och Catti drar iaf ner på stan och jag kikar efter mina sista julklappar och tillsist hamnar jag på Myrorna och shoppar loss lite (inlägget nedanför). Nu är jag hemma och jag ska städa hela lägenheten och tvätta och göra iordning lite för att det ska bli fint tills Pop kommer upp! Och så läste jag idag att det blir ett Arvika i sommar och att dom ska gå tillbaka till sina rötter, och att det skulle bli en liten festival och jag känner ju att det hade ju varit fint att åka även fast jag inte är så inlyssnad på just den musiken dom riktar sig till, men liksom iallafall, man kan ju hitta nya band som man gillar!

Kommentarer
Postat av: lisa

ååh. vad fint att arvika ska gå tillbaka till det de en gång var. den var mycket bättre förr. innan de försökte rikta sig till för många grupper samtidigt.. :)

2010-12-20 @ 23:15:51
URL: http://gogopop.blogg.se/
Postat av: Marcus

På tal om att vara trött, sett denna katt?

http://www.youtube.com/watch?v=aA3dHi_o7Yw

Efter bedövning/sövning hos veterinär så blev den groggy.2010-12-20 @ 23:17:52
URL: http://www.youtube.com/watch?v=aA3dHi_o7Yw
Postat av: Hanna

sv: ja, en gång är ju bättre en ingen! :) längtar så hiimla mycket alltså! hoppas det kommer vara några band du gillar också :)

2010-12-22 @ 15:48:59
URL: http://whenwewerewinning.wordpress.com/

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0