Är jag svartvit inuti?

Okej detta att jag fortfarande har internet fastän det skulla tagit slut igår! Känns nice.
Idag har jag och Ida-Lisa varit på Erikslund och besökt det nya ikeat och ätit köttbullar och jag införhandlade nödvändigheter såsom två glas, tre saxar, en diskborste och ett par diskhandskar. Och sen när vi gått klart på ikea skulle vi hitta till Djurmagazinet men antingen gick vi fel eller så har dom planerat sjukt dåligt för vi fick gå på en jordplätt för att komma till vägen och sen gå hur långt somhelst. Köpte iallafall en vippa till Ansgi som han älskar (han har redan haft en likadan innan men den är totalt söndertrasad så tänkte jag skulle köpa en ny), och så kollade vi på möss och råttor och jag ville typ adoptera allihopa<3 Och sen gick vi och klämde lite på olika objektiv på Media Markt innan vi åkte hem, japp.
Nu har vi köpt mat (TACOS<333) och godis och popcorn som jag, Ida-Lisa och Kelly ska ha ikväll när vi ska kolla True Blood och myyyysa. Alltså, åh. Vill typ inte börja jobba utan hänga med alla mina vänner hela sommaren (+ att Mattias skulle bott med mig också då). Menmen.
Imon ska vi till Parken Zoo!!!


1. Mus som vi såg på Djurmagazinet. Egentligen tyckte jag att råttorna var sötast men dom ville inte vara med på bidl.
2. Crazy Ansgar som blev galen när jag tog fram den nya leksaken och ställde sig på bakbenen upp mot köksbordet där leksaken låg och började döda den fastän den fortfarande var i förpackningen!

Kommentarer
Postat av: Marcus

Filmade du Ansgars möte med leksaken? :)

2011-06-14 @ 11:31:31

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0