Jag känner fan allt som går att känna i mig.

Råkade sova idag mellan kl. 17-21, så nu när jag faktiskt har tänkt att sova på riktigt är jag inte alls sådär sovtrött utan mer slö. Tråkigt. Vill ju sova. Imorgon ska jag ta sovmorgon deluxe eftersom det är min enda lediga dag och sen ska jag ha praktik sex dagar på raken. Men det är det värt eftersom jag får vara hemma över både jul och nyår!
 
Bara för att jag inte har någonting vettigare för mig så tänker jag slänga in en lista för känner för en liten lista såhär på natten.
 
Känner du dig lycklig och glad nu när vintern är här?
Jag tycker om snön och vinter och jag tycker om när det är kallt. Annars är nog livet mest som det brukar vara, och för mig är det väldigt upp och ner hela tiden och sådär. Just nu ikväll är jag mitt emellan upp och ner, så skulle nog säga att det är ett bra stämningsläge!
 
Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?

För precis ett år sedan på dagen så hade Kelly varit hemma hos mig och så hade vi skrivit på vårt pm inför c-uppsatsen. Annars minns jag nog att det var en ganska kaosig tid med tanke på vad som hänt tidigare under hösten och så, men vet att jag hittade på en massa fina saker med mina vänner så som att fira minijulafton, festa, åka till Stockholm och handla julklappar och sådär!
 
 
Vad gör du om dagarna egentligen?
Just nu gör jag min sista praktik på ett äldreboende, så där hänger jag fem dagar i veckan. Lägger om sår, delar dosetter, delar ut läkemedel, spolar kateterar och sånt där som man pysslar med. Trivs mer nu än jag gjorde första dagen då jag trodde att jag skulle dö av uttråkning men nu går tiden väldigt snabbt och dom andra sköterskorna är snälla och låter mig göra typ allt roligt!
 
Hur ser du på framtiden?
Just nu vill jag inte tänka på framtiden för jag tycker det ska bli ganska jobbigt att sluta skolan, men samtidigt så kommer det vara så otroligt skönt att få börja jobba och få LÖN, men som sagt vill helst inte tänka på det men jag tror nog att det kommer bli bra.
 
 

Topp tre bra saker att göra för att pigga upp dig själv?
1. Duschar. Jag älskar att duscha länge och varmt. När jag är arg, ledsen eller trött så duschar jag i typ fyrtiofem minuter i jättevarmt vatten och sen efteråt så brukar det kännas lite bättre.
2. Gosa med Ansgi, dricka te hemma hos Ida-Lisa, lyssna på musik. Typ.
3. Dricker vitt vin tillsammans med mina vänner!
 
Vad är du bra på?
Jag är bra på att vara mitt sjuksköterske-jag, dvs. att jag exempelvis alltid lyckas/lyckas låtsas att jag är lugn i akutsituationer, att jag har ett helt annat tänk än vad jag har i vanliga fall, att jag är bra på och kan prata med människor och sådär. Det är väl typ det.
 
 
Vad tycker du är de ocharmigaste/charmigaste personlighetsdragen hos människor?
De charmigaste är när en person får mig att skratta sådär liksom på riktigt, accepterar och reskepkterar andra människor, trygghet och lyhördhet.
De ocharmigaste är när en person inte tänker på mer än sig själv, skrattar åt det jag/någon annan säger, respektlöshet och fördomsfullhet.
 
Välj en scen ur en Disneyfilm som du skulle vilja vara med i och uppleva:
Kommer ihåg att jag älskade denna scenen när jag var liten och den är ju faktiskt fin och sådär så väljer denna!
 
När skrattade du senast?
Hmm, tror det var i onsdags?
 
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Jag har ju telefonfobi och får panikkänslor bara av att tänka på att jag måste ringa någon, och om jag väl verkligen MÅSTE ringa någon får jag yrsel, hjärtklappning och dubbelseende, typ. Kan bara ringa tre personer utan att tycka att det känns jobbigt så jag tar ju helt klart sms!
 
Vad har du lärt dig i år?
Att jag kanskekanskekanske kan klara av att bli sjuksköterska, att Norrland verkligen är min grej, "man lär sig att det ordnar sig, man lär sig att man klarar sig på nästan ingenting tillslut", att två liter mojito är på tok för mycket mojito för min del, leva ensam, att jag någongång i framtiden vill jobba med psykossjukdomar, upptäckte att jag var ganska bra på att skjuta luftgevär, att man egentligen ska tänka på sig själv och göra det som känns bra och skita i vad alla andra säger/tycker, att det inte är så bra att festa fram tills klockan 02 om man börjar jobba kl. 07, att jag kommer sakna sönder alla våra små "sjuksköterskefester" och att mina vänner är dom bästa som finns ♥
 

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0