För även om jag lämnar dig nu, för alla gator och torg, är du aldrig långt bort ifrån mig.

  • Min cykel har fått en dödsdom. Domen föll i fredags då jag och Ida-Lisa var med den hos cykelreparatören. Det skulle tydligen bli dyrare att laga den än att köpa en ny cykel. Jag sörjer. Älskar ju min racercykel! Så nu måste jag köpa en ny... Ida-Lisa kom på den eminenta idén om att vi kan köpa den när vi ändå åker till Stockholm för att hämta mina sista flyttkartonger som jag har kvar där, för då har vi ju bil och sådär. Så har en ny cykel inom fjorton dagar antagligen.

  • Jag har totalt skoskavat sönder mina hälar. Fick ju mina creepers här i veckan, och smart som jag är så tänkte jag ju att "Vad bra! Då kan jag ha på mig dom nu när jag ska gå till Ida-Lisa!". Ej smart. Fick ta av mig skorna halvvägs eftersom jag upptäckte att jag blödde, och fortsätta gå i strumporna. Som tur var hade dom sopat gatorna samma dag, så min lilla promenad i bara strumplästen gick himla bra! Skorna går numera under namnet "hästskorna" eftersom Ida-Lisa tyckte att jag såg ut som en häst när jag skulle gå i dom eftersom jag inte kunde gå normalt pga skoskaven!

  • Jag fick G på en bma-tenta (anatomitenta) som jag knappt pluggat på!!!! Hade hoppats att jag skulle ha klarat en del av tre så jag skulle slippa skriva om hela, men så igårkväll så fick vi resultaten och då stod det där fina G'et där! Hur glad jag är? Ungefär megasuperasglad!

  • Har folkhälsovetenskapstenta på torsdag. Har gått på totalt 1,5 föreläsningar eftersom jag har varit sjuk på resten. Jag är sjukligt skoltrött och hoppas att jag lyckas hitta lite motivation till att plugga till den. Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: Marcus

Hälskav eller? Jag har tröttnat på sådant, så jag sätter compeed på bägge hälarna några dagar då jag premiärgår in nya skor. Inga problem med hälskav sedan dess! :)

2012-03-24 @ 22:08:03
Postat av: Cheapo

Sv: Japp, hälskav it is! Har några compeed på nu som sägs läka sår extra fort, så ska låta dom sitta på några dagar men sen får jag införskaffa mig vanliga compeed och ha på hälarna! ^^

2012-03-24 @ 22:26:46
URL: http://cheaapo.blogg.se/

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0