Blow me away

Tog mig en välförtjänt sovmorgon idag och gick inte upp förens klockan var runt halv elva. Har gått toppen att sova inatt och har inte vaknat en enda gång vilket gör att jag är någorlunda utvilad.
Nu sitter jag och är irriterad över att jag varken kan gå på Markus Krunegårds (+ Laakso!) eller Timo's spelning i Stockholm eftersom dom alltid ska spela så jävla sent så jag missar sista tåget hem till Västerås igen. EJ OKEJ. Varken vill eller har lust att tillbringa en natt utomhus i Stockholm i november respektive december. Så jävla sugigt!
 
Ska snart traska iväg till veterinären med Ansgi eftersom han ska vaccineras idag. Lika bra att få det gjort i och med att jag ändå är ledig. Vill ju inte att han ska bli sjuk. Och när vi ändå pratar om Ansgi så håller jag på att kika efter ett nytt klösträd till honom. Jag älskar så jävla mycket att tyska ebay har sjukligt bra priser på sina klösträd. Liksom, kan köpa ett som är 255 cm högt (och stort och bra och sådär) för bara 655:- inkl. frakt. Det är inte illa! Såfort jag fått ordning igen här hemma (förhoppningsvis om en månad) ska jag ta och beställa ett till honom. Får bli en förtidig julklapp eller nått ^^

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0