Det finns platser i Vintergatan kvar som vi aldrig får se.

 
Idag har jag gått första skoldagen på min sista termin. Fuck. Hade så gärna velat gå en termin till, vill inte vara klar! Iallafall. Har varit en SJUKT meningslös dag. Vi var schemalagda (och är ända fram tills på torsdag) mellan kl. 8:30-16:30. Med detta schemat trodde ju vi förstås att det skulle bli fruktansvärt mycket på föreläsningarna, men totalt har vi haft ungefär en timmes föreläsning, exklusive introt. Vi hade exempelvis 2 timmar och 15 minuters lunch och sedan 45 minuters rast på eftermiddagen och innehåller i föreläsningarna var exakt samma om vi haft i våras. Pretty meningslöst. Hoppas att resten av dagarna blir mer meningsfulla!
 
Efter skolan drog vi ner till stan och köpte med oss mat och satte oss i parken. Var väldigt mysigt tills vi blev attackerade av getingar. Jag tog på mig uppdraget att vara läskräddare så jag sprang omkring i en cirkel med min och Ida-Lisas läsk, haha. Det slutade dock med att jag fick skvätta ut all min trocadero på en geting för att få den att lugna ner sig, hmpf... ^^

(Bild snodd från Kelly)
 
Nu är jag hemms hos Ansgibäbis och ska snart tvinga mig själv att göra en paj så att jag får lite matlådor tills dom kommande dagarna. Resten av kvällen har jag tänkt att tillbringa framför datorn och True Blood. Kommer antagligen somna skitsnabbt ikväll. Bra.
 
Idag har jag iallafall haft min nya rävtröja på mig! Den köpte jag på Zara när jag var i Spanien. Mina platåskor som jag älskar och aldrig vill ta av mig, finaste i världen, och så min dalmatinerväska från H&M!

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0