Ett foto i timmen

Såhär såg Ida-Lisas och min dag ut igår:
 
Kl. 10
Vi startade morgonen men att titta på musikhjälpen nertryckta i Ida-Lisas soffa. Jag hoppas att ni också tittar på det! Go #mh13!Kl. 11
Vi åt frukost. Jag åt som ni ser en smörgås med ost på, lingonfil och drack grönt chaite. Ida-Lisa har världens finaste soffbord.
 
 
Kl. 12
Tog bussen ner till stan för att försöka inhandla lite julklappar. Jag hade håret uppsatt i två bollar och naturligvis överröst dessa med glitter!
 
Kl. 14.
ÅT SUSHI <3
 
Kl. 15+16
Fortsatte att shoppa. Jag köpte ett kattnattlinne på H&M.
 
Kl. 17
Ett besök på systembloaget hanns med innan det var dags att ta bussen tillbaka hem.
 
 
Kl. 18
Vi lånade Krilles bil och for till ett köpcenter. Där besökte vi Arken Zoo och kollade på djur. Ida-Lisa var mest förtjust över kaninen medan jag ville ha med mig en världssöt råtta hem. Fast både råttan och kaninen fick stanna kvar tyvär. Vi halkade sedan vidare till Maxi där vi inhandlade ost, kex, vindruvor! Jag handlade också vegetarisk julskinka och vegetarisk korv från Astrid och aporna som jag ska ha på julafton! Är så NÖJD!
 
Kl. 19
Hemma. Åkte hiss pga jättetunga kassar.
 
Kl. 20
Uppdukat! Blev en romantisk middag i form utav lyxiga ostar, vindruvor, vitlöksbröd, skinka + vegetarisk korv. Detta sköljdes ner med vitt vin. AWESOME slut på en jättebra dag!
 

Kommentarer
Postat av: Lilla P

åh vad fint det ser ut! blev med sugen på ost och kex nu! Haha

2013-12-11 @ 13:14:33
URL: http://lillap.devote.se

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0