Låt oss bli dom som försvann.

Har ju fullt upp med jobbet nu förtiden och allt kretsar verkligen kring det, så jag har helt glömt bort att lägga upp lite bilder från alla hjärtans dag och från vår lilla vinkväll som vi hade i fredags, så här får ni dom:
 
Alla hjärtans dag:
Tillbringade kvällen hemma hos Ida-Lisa tillsammans med Kelly. Vi åt lyxmat med efterrätt och hade köpt godis och chips till att ha till myset i soffan. Detta var den fjärde alla hjärtans dag som jag firade med Ida-lisa! Det första firade vi 2010 genom att gå på Clas Ohlssons haha!
 
 
Vinkväll @ Marie:
I fredags så träffades jag och Ida-Lisa hemma hos Marie för att prata igenom allt vi inte hunnit prata om eftersom det var nån vecka sedan som vi sågs. Det blev såklart mest prat om jobb eftersom det är det som våra världar kretsar kring nu. Vi lyckades iallafall bli ganska salongsberusade och satt och fnissade och var sensitiva om vart annat. Ida-Lisa var tvugen att gå hem runt 22-tiden eftersom hennes pojkvän kommit då, men Marie och jag hittade en gammal tre apor i kylskåpet som vi festade loss på. Men innan vi vågade dricka den var vi tvugna att googla på vad som hände om man drack dåligt vin, och vi höll på att skratta ihjäl oss åt alla förslag som kom upp på google innan vi sökt. Vi höll på att ha tvåmannafest tills kl. nog var runt 01. Då somnade vi nästan i soffan så jag beslöt mig för att gå hemmåt då.

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0