What I've been up to.

Nu har jag varit tillbaka i Västerås i ungefär lite mer än ett dygn, och har haft det riktigt mysigt hemma hos mami. Bland det bästa som hände var att jag och Pop var hemma samtidigt så vi hann ses på fredagseftermiddagen så vi lunchade, shoppade och jag fick examenspresenter utav henne! Finaste, älskade vän ♥ Nu ses vi inte förens nångång i vår, men när vi gör det kommer vi förhoppningsvis sitta på en balkong och dricka vin!
 
Tågresan upp gick jättebra. Jag var himla nervös eftersom det var första gången som Hedwig åkte tåg, men hon låg bredvid Ansgi, under min halsduk, och sov hela resan. Är så himla stolt över mina små pälsbollar.
 
Kom hem igår vid 15-tiden, och vid kl. 16 smsade Marie och frågade om inte jag ville hålla henne sällis då Silverpojken skulle ha fest hemma hos dom och hon kände ingen och så, så såklart ställde jag upp. Vid halv åtta tiden plingade jag på hemma hos dom och spenderade några himla trevliga timmar där. Marie bjöd på både rödvin och chokladmintuu-drinkar så jag var glad. Passade på att badkarsposa lite också eftersom det är bland det roligaste jag vet att göra på fester!
 
På tisdag kl. 13 börjar jag JOBBA PÅ RIKTIGT (!!!!!) och fram tills dess har jag tänkt att bara ta det så lugnt som jag kan och riktigt njuta av min ledighet eftersom jag inte är ledig förens nästa måndag igen.

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0