Idag, igår, imorgon: fem år tillbaka i tiden fram tills idag.

 
Låt oss ta en titt på vad jag hade för mig för den första mars för fem år sedan, och sen varje år fram tills idag:
 
2008:
Såg jag ut såhär den första mars. Jag tillbringade dagen med Anna på barnakuten eftersom hon var förkyld, och hennes astma går inte ihop så bra med förkylningar, därav besöket på sjukhuset. Mamma var olyckligtvis inte hemma utan på Gotland så jag fick agera mamma (minns även att en doktor på riktigt trodde att jag var Annas mamma, hahaha!)
 
2009:
Jag hade flyttat till Stockholm och bott där i ett halvår och just imorgon den 2a mars skulle jag iväg på en jobbintervju på en förskola som jag sedan fick jobb på! Berättade iallafall detta på bilddagboken och la upp den här bilden, så såhär såg jag ut för exakt fyra år sedan.
 
2010:
Det snöade tydligen väldigt mycket och jag skrev i bloggen att jag inte kunde cykla till skolan på grund utav det så jag fick helt enkelt springa till skolan för att inte komma försent, haha. Kommer ihåg det; var jättesvettig och arg när jag väl kom fram.
 
2011:
Var glad för att februari var över, var i skolan och sedan fikade allihopa hemma hos Ida-Lisa eftersom vi trodde det var fettisdagen men vi var en vecka för tidiga haha! Hade längre hår vilket gjorde att min panda var mycket större än den är nu!
 
2012:
Tillbringade kvällen hos Catti och förfestade och sedan drog vi iväg och kollade på Svenska Björnstammen på Pluto! Det var vi och alla fjortonåringar typ haha men vi hade himla roligt. Dagen efter fick jag influensa, det var inte alls lika kul. Var däckad i fyra dagar.
 
2013:
Idag har jag fått stressa ihjäl mit till jobbet eftersom jag vaknade fem minuter innan jag skulle börja jobba för min väckarklocka hade inte ringt?! Kom bara 25 minuter försent men det gjorde ingenting för jag skulle inte ha hand om några patienter utan bara läsa en massa papper och gå igenom saker på avdelnigen och så. Slutade vid 15:30, cyklade till coop och köpte trocadero och lite godis och sen cyklade jag hem och bäddade ner mig bland alla mina kuddar och hello kitty-filtar och kollade på film fastän klockan inte ens var 18. Bra grej med att bo ensam det där!

Kommentarer
Postat av: Lillapister

Jissus, ja pandan har ju förändrats lite från 08 till idag^^
Hundhostan slår förövrigt allt annat, haha!!

2013-03-03 @ 10:36:30
URL: http://eklundgren.blogg.se

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0