No light in your bright blue eyes.

Vaknade vid tio imorse, gjorde iordning mig och sen gick jag till bussen för att åka till Erikslund. Hade nämligen planerat att införskaffa mig en rosa julgran och diverse andra saker innan vi ska ha julmyshemma hos mig den tredje december! På Erikslund hämtade jag ut mina mediciner och kom upp i frikort (WOHOO), och kort därefter sprang jag in i Marie och Silverpojken som också var där. Vi gick/sprang igen ikea tillsammans innan de skulle åka vidare och jobba kväll,och jag promenerade bort mot Rusta. Skaffade mig min gran, åkte ner på stan och mötte upp Cissi från jobbet, köpte sushi och gick till jobbet tillsammans för att vara med på ett viktigt möte. Och när det var slut så traskade jag hemmåt ochbörjade fixa med min gran och så.
Har snart tänkt att bädda ner mig i soffan och kolla på en film. Jobbar kväll imon och dag på fredag, och sen på fredag kväll ska jag på fest med 80/90-tals tema. Jag ska köra på 90-tal, kommer bli awesome!
 
Här är jag och mina katter, + min rosa lilla julgran!
 
 
(Ganska svårt att få med dom på kort, dom vill aldrig sitta still och tycker inte att dte är det roligaste att bli hållna, haha.)

Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0