Lite lek med "moster"

Ansgar har lekt en massa med sin "moster"/min syster, nu när han är hemma här i Småland! På bilden ses också en av hans julklappar, fjädervippen (en klar favorit!).


Bara 24 timmar kvar

Nu är det bara 24 timmar kvar tills jag får träffa Ansgar igen<3 Lillasyster och jag tittade på lite bilder sedan han var liten och guv vad det sved i hjärtat, saknar honom så otroligt mycket! Men nu är det som sagt bara 24 timmar kvar, så det känns bra!
Han bor ju hos min pojkvän och hans familj under jul, och allting har gått bra! Han har sovit på dagarna och varit väldans aktiv på nätterna ;) Men det är ju så det skall vara!


Ansgar, 12 veckor.


God jul


Ny transportbur?

Igår när jag var och handlade lite julklappar till Ansgar (leksaksmöss och lite kattgodis) så såg jag en kul och ganska smart transportbur. En slags rullväska som man båda kunde rulla efter sig eller som man kunde ha på ryggen, med nät både på sidorna och på framsidan. Skulle vara jättesmart att ha den när jag och Ansgar ska åka från Västerås till Stockholm två helger i månaden. Eftersom Ansgar redan väger ganska mycket (han vägde 3,3kg för 1,5 månader sedan när han kastrerades) så blir det tungt att bära på transbortburen från min lägenhet till tåget, och från centralen i Stockholm till Mattias lägenhet. Buren kostade 599:- eller 699:-, kommer inte riktigt ihåg, men inte sådär jättestor skillnad. Jag överväger verkligen att införskaffa mig den, tror att det blir både bekvämare för Ansgar och för mig!

Ungefär sådär såg den ut, inte riktigt men på ett ungefär!


8 dagar utan Ansgar

Nu ska jag vara utan Ansgar i åtta hela dagar, jag saknar honom redan! Vi var hemma i Småland i helgen, Ansgar och Mattias stannade kvar där och jag åkte tillbaka Stockholm för att jobba innan det är dags att fira jul i Göteborg. Nu ska Ansgar vara hos mamma tills på tisdag innan Mattias hämtar hem honom till sig. Usch, jag vet ju att det kommer gå bra men kan inte låta bli att sakna honom iaf!

Ansgars första snöpromenad


Pratar han eller klagar han?

Jag har väldans svårt att höra om Ansgar klagar eller pratar när han jamar såhär. Jag vet dock att han inte låter likadant på filmen som han låter när jag sätter honom i sin transportbur, får då hör man verkligen att han inte gillar det. Men ja som sagt, vad tror ni? Ibland tror jag verkligen att han klagar medans man ibland tror att han jamar. Han gillar att sitta i badrummet och jama såhär, men kan även vara lite varstans i lägenheten, alltså inte bara på en plats!
Pratar han såhär eller klagar han över något?


Det blir flytt till Västerås

Idag fick jag beskedet att jag har blivit antagen till sjuksköterskeutbildningen i Västerås. 20 minuter senare hade jag fixat en 24kvm stor lägenhet. Det blir alltså flytt för mig och Ansgar från Stockholm till Västerås i januari!
Kommer bli väldigt spännande, både för Ansgar åt mig. Han kommer få lite mer plats nu (antagligen, om jag inte köper förmycket möbler) eftersom Mattias stannar kvar i Stockholm, så nu blir det en människa mindre.
Jag hoppas bara att han kommer att fixa resorna till Stockholm två gånger i månaden sen bara, men tåget tar ju bara en timme så de tär inte så mycket. Hoppas bara inte att han tycker det blir för mycket "flängande"...

Iaf, i den nya lägenheten kommer han få markutsikt då vi kommer bo på nedersta våningen istället för på fjärde som nu. Då blir det till att spana på människor istället för på fåglar nu! Jag tror att detta kommer bli superbra iaf!

Grattis!

Idag fyller Ansgar hela 6 månader! Grattis!


RSS 2.0