Update

Ansgar har varit hos Mattias sen i söndagskväll, och enligt de dagliga rapporter jag får från Mattias så mår Ansgar bara bra, såklart! Han sitter nog i fönstret på fjärde våningen och spanar på alla fåglar som är i träden precis utanför, och så vet jag att han jagar efter efter laserpekaren (jag måste verkligen införskaffa mig en sådan!).

Jag började tänka och kom på att det bara är lite mer än en månad kvar till lilla plutt-Ansgar blir ett helt år! Tänk när jag precis fått honom, åh han var så lite och ullig ;) Får absolut inte glömma bort att "års-vaccinera" heller, ska göra det när vi flyttar hem till Småland under sommaren. Djursjukhuset i Växjö har drop-in varje dag för djur som ska vaccineras, så det ska vi kunna ordna!Bjussar på en suddig bild som är tagen för några veckor sedan när jag och Ansgar fick skjuts av min kompis hem till Stockholm. I den röda buren sitter min kompis jättesöta norska skogkatt Carrie!

Tentaplugg...

Usch, jag känner mig som världens sämsta matte! Jag har en stor tenta nästa vecka och det känns som om jag bara pluggar hela tiden och aldrig har tid för Ansgar (men det har jag ju, men absolut inte lika mycket som innan). Han blir sur på böckerna, och antagligen mig som bara läser, och går och jamar högt för att visa sitt missnöja :( Känns inte alls bra. Tror han ska få följa med Mattias tillbaka Stockholm efter helgen och bo där nästa vecka tills jag har haft min tenta och kan vara mer med honom.


Min lilla skrutt<3

Vatten ur diskhon, mums!

Ansgar har fått en fix idé om att han helst bara vill dricka vatten ur diskhon, och gärna sånt som legat där några timmar! Om jag t.ex sköljer av en djup tallrik på kvällen och ställer den i diskhon för jag ska diska imorgon så vaknar jag av att jag hör honom hoppa ner i diskhon (ju mer disk desto bättre verkar han tycka) och börjar dricka upp allt vatten som finns i tallrikarna/glasen! När det inte finns någon disk så kan han ge mig en sur min innan han traskar iväg för att dricka ur sin vattenskål, synligt irriterad!
Har era katter någon fix idé?

Skogsutflykt

Vi åkte ut i skogen med Ansgar.  Som vanligt är han så löjlig innan vi ska åka, vill itne alls ha på sig selen, springer och gömmer sig och sådär. Men när selen väl är på och vi är ute i skogen så vill han aldrig åka hem igen ;)
Igår så var det väldigt mycket fåglar som flög och kvittrade, vilket var väldigt spännande (detta resulterade tyvär i att Ansgar inte ville sitta still och många bilder blev suddiga :( ). Han hittade också ett litet träsk som han tyckte om att plaska omkring i!
"Moster" var tvungen att bära Ansgar till bilen eftersom han vägrade att följa med hem ;)

RSS 2.0