Ansgar+ ny sele= USCH

Ansgar är rolig! Vi har köpt en ny sele till honom då hans kattungesele blivi förliten. Det blev en ny modell, en som man inte knäpper runt halsen och magen, utan en liknande en sånhär;

Iallfall, vi var i Stockholm i helgen. Jag har alltid på selen när Ansgar sitter i sin bur då vi har en slags "lucka" i taket som man kan öppna och han kan sticka ut huvudet och kolla upp (har alltså på den så jag kan fästa kopplet i så han inte hoppar ur). Han är aldrig förtjust i att ha selen på, och absolut inte denna nya som man inte är van vid så, så han är inte alls glad på mig när jag sätter på den. Han tror verkligen inte att han kan gå med den på, rullar runt, trillar, släpar sig fram. Iaf, när vi kom hem till Västerås igen så var han väldigt sugen på att komma ur buren snabbtsnabbt, så jag öppnade luckan och han hoppade ur (med selen på) och gick precis som vanligt! Han hoppade tillochmed upp på diskbänken med selen på. Sen verkade de som om att han kom ihåg att han hade selen på sig, för han trillade liksom ihop, vände och vred på sig tills jag tog av den. Haha, kunde inte låta bli att skratta lite åt honom; så kul att han kan göra allt som vanligt när han inte kommer ihåg/vet att selen är på ;) Gör era katter också så?
Hoppas han snart trivs i den nya selen så vi kan vara ute på långa promenade i vår!
#1 - - Tina:

Haha jag känner igen det där rullandet och ålandet ;D Och när dom bara välter ner på marken helt uppgivna! Det tar nog inte lång tid innan han vänjer sig vid den nya :)

#2 - - AminaStar´s:

Ja, det brukar ju katter göra. men det tar inte lång tid föränn han kommer att gilla selen.

#3 - - Emma:

När Sixten var liten så hade jag en sele på honom i början men en dag helt plötsligt så vägra han gå någonstans i den. Han bara la sig ner och såg ut att skämmas för selen. Min brors katt har fått en jättefin sele från mig som han verkligen verkar gilla. Kolla gärna mitt inlägg om Sune på min blogg så får du se.

#4 - - Heidi.Kattfamiljen:

Hihi ibland kan våra katter göra så men så fort dom kommer ut glömmer dom selen, finns ju så mycket annat spännande ;)

Hoppas Ansgar vänjer sig snart!

#5 - - Sophia:

Haha vad gulligt! Jag hade problem med att få på Pärla ett sele, hon hatade selet men då fick hon bara ha på sig det extra mycket :)

Hoppas att han vänjer sig tills snön smällter :)