Inflyttade

Har hittat ett öppet nätverk som jag kan vara på lite idag, så tänkte uppdatera lite snabbt! Vi har det bra, och Ansgar trivs. Han gillar att sitta i det jättestora fönstret som finns här, eller att springa upp på loftet och jama för att jag ska komma och leta efter honom (och när jag klättrat upp så tycker han det är mycket roligt att springa ner igen så jag ska jaga honom lite). Han tillbringar också mycket tid i diskhon, dricka vatten ut vattenkranen eller bara lgga där i och sova.
Igår började vi introducera Orijen lite smått också och det går bra. Har inte märkt något dåligt av det än, men funderade på detta med magen; kan den bli dålig i början för att han inte är van vid att äta Orijen, men när han sedan har vant sig kan magen bli bra igen? Nu har jag inte märkt av att hans mage blivit dålig, men jag tänkte omifall liksom. Ger honom inte så mycket orijen utan det ligger ett litet lager på botten utav hans skål, och sedan är det mesta andra RC.

Ska försöka ta lite kort på Ansgar och hans favoritställen och lägga in här sedan (hoppas att detta internetet fungerar dom kommande dagarna också!)!
#1 - - Heidi.Kattfamiljen:

Va skönt att ni trivs :)

Jo men ibland kan magen på dom bli lite orolig vid övergången men vi får hoppas att Ansgar slipper det.

Hoppas det skall funka lika bra med Orijen för honom som det gör för mina pojkar och Sophias katter.

Såg du va jag frågade på ditt inlägg med bilden på dig och Ansgar? Det ser precis ut som där jag bor, orminge. Tänkte bara om ni också bodde här förutom nu när ni bor i västerås?

#2 - - AminaStar´s:

Vad söt han är Ansgar.

Lycka till med dina studier till Sjuksköterska.