Herregud...

Kopierar rakt av från min vanliga blogg, från idag;
Har typ precis varit med om världens mest omtumlande upplevelse; Ansgar blev skiträdd för en traktor när vi var ute och gick, och han lyckades på nått sätt HOPPA UR KOPPLET och springa iväg!!!!! :O Jag fick panik, och pulsen gick seriöst upp till 200, hela jag skakade och det enda jag tänkte var typ: Fanhelvetesjävlaskit, nu kommer han aldrig tillbaka. På nått sätt lyckades jag ändå behålla lugnet och gick lugnt och stilla emot honom och tog upp honom och skulle sätta på kopplet igen. Lättare sagt en gjort; traktorn börjar köra igen och Ansgar flippar totalt! Fick hålla i honom med all kraft jag hade och springa upp till lägenheten med honom. Nu ser mina armar ut som två klösbrädor och jag har ett relativt djupt sår i fingret, men det var det värt! HERREGUD ALLTSÅ! Jag skakar fortfarande, och Ansgar är helt slut och jättesur på mig för att jag bar honom så mycket.
#1 - - Dino & Fläckis:

Vet precis hur det känns. Skräckslagen är ordet. Min ena kissekatt gjorde liknande när han var innekatt och gick i koppel. Hjärtat stannar och man är beredd att göra vad som helst för att få sin älskling att komma tillbaka. Tur att det gick bra för er båda även om ni fick både fysiska och psykiska märken. Fy för traktorn. Den kan vi vara utan.matte lina

#2 - - Puma & Sixten:

Det har vi cokså råkat ut för någon gång när Puma var liten och ej fick vara ute själv. Men då räckte det med att det var livliga människor som gick förbi för att skrämma upp honom.