Balkongen

Ansgar på balkongen. OBS!!! Kan ju säga att han är löjligt övervakad när han är där ute, vågade knappt ta dessa bilder! Sitter som klistrad vid honom och håller alltid i honom (inte för att jag tror han skulle hoppa ner, men känns ju bäst iaf! )!

Vinst+Vaccination

Imorgon hade jag tänkt att jag och Ansgar skulle åka in till Växjö Djursjukhus så att han får vaccinera sig! De har drop-in tider för vaccinationer varje dag, så det känns bra att få det gjort så snart som möjligt :)
För övrigt går det bra här hemma hos min mamma, vi ska ju bo här över sommaren eftersom jag har sommarjobb här! Ansgar utnyttjar de lite störra ytorna genom att springa racersträckor på nätterna, han kommer vara vältränad när vi åker tillbaka till Västerås om 2,5 månader ;) Det är himla kul också att han hittar nya gömställen/sovställen, igår hittade jag honom inkrypen i en låda med dukar i vårt förråd, där han sov så himla gott :)

Och så fick jag precis reda på att jag och Ansgar vunnit denna söta lilla amiguruminkatten från Kattfamiljens tävling, vi tackar och bockar så himla mycket! :) Tror att Ansgar kommer ha himla roligt med den!Ansgar jagar myggaKvällen innan vi åkte ner till Småland så kom det in en mygga som Ansgar tyckte det var väldigt roligt att jaga. Själv blev jag mest förvånad över att han hoppade efter den, vilket han aldrig gör annars, inte ens när vi leker, så det var kul.
Filmen är ju filmad med mobilkamera så man ser bara dom två första hoppen och sen så ser man honom typ inte mer för det är förmörkt haha!

GRATTIS!

Idag fyller men lilla snutteälsklingspälsboll hela 1 år! Tänk så stor han har blivit, och jag kan inte fatta att jag för 40 veckor sedan fick hem en liten, blyg och väldigt försiktig kattunge. Han har utvecklast så himla mycket under dessa 40 veckor, exempelvis så hoppar han ibland upp i mitt knä, han är inte alls lika blyg längre, har blivit säkrare, han har lärt sig gå i sele, blivit världsbäst på att resa i resebur och en massamassa mer! Tror inte jag kunde ha fått en bättre liten katt att dela mitt liv med<3
Så grattis på 1-års dagen Ansgar!
RSS 2.0