Benträckare på Linköping C

Igår eftermiddag åkte jag och Ansgar hem till Småland för att stanna där över påsk. Tåget skulle gått från Västerås vid 15:35, men som vanligt var det försenat, och vi missade vårat byte i Norrköping. Detta ledde till att vi fick åka lite extra tåg, men också att vi fick sitta i 1,5 timmar vid Linköping C och vänta på ett tåg. Fruktansvärt tråkigt, och jag tyckte synd om Ansgar som suttit i buren typ 4,5 timmar så jg lät honom komma ut och sträcka på benen lite! Det var uppskattat ska jag säga er :) Fick ingen bra bild då jag bara fotade lite snabbt med kompaktkameran, och han ville inte sitta still, det var alldeles för många saker som luktade spännande och genast måste undersökas!Annars klarade han den två timmar extra långa resan (sju timmar i buren istället för fem) jättebra, han låg mest och sov. Och när vi väl kom hem till mamma blev ha jätteglad och sprang runt lite i lägenheten innan han somnade :)
#1 - - Heidi,Kattfamiljen.se:

Åh va duktig han är :) hoppas ni har en jätte trevlig påsk nu :) Hihi får Ansgar påskägg?

#2 - - paulina♥:

sv: det var så liet så :)

hur är det med dig idag då?

#3 - - Heidi,Kattfamiljen.se:

Sv: Tack :) ja som du vet så är jag ett stort fan av Ansgar också ;)

Ja visst är han duktig :) han älskar att göra det verkligen. Va kul att du uppskattar videoklipp. Skall försöka få till mer videos :)

#4 - - Sophia och Katterna:

SV: Ja, dom gillar att bada. Dollar är lite kattig i duschen men efter någon minut så blir han lugn och står stilla och bara väntar. Pärla är helt duktig, du kan läsa om hur deras badning gick här http://royalicious.blogg.se/2010/april/pals-och-bad.htmlEtt tips är att börja vänja din katt vid att bada så fort som möjligt, för då slipper du problem när du väl behöver bada honom :)

Även om han inte skulle gilla det så skulle han vänja sig vid det någorlunda :)