Tandborstning

I helgen var Mattias hos mig och Ansgar. Jag hade köpt en tandborste på apoteket (tyvär hade dom ingen bucacat) till Ansgar och när väl Mattias var här hade jag tänkt att han skulle hjälpa mig då Ansgar inte är alltför förtjust i när man petar honom i munnen. Mattias höll och jag borstade, och det gick jättebra! Han satt lugnt och stilla och försökte inte vrida sig loss utan lät mig borsta, även fast han ibland försökte stänga munnen när han fick tillfälle ;) Iallafall så blev båda väldigt överraskade, så jag ska försöka borsta själv någongång också, och så får vi hoppas att det blir en bra vana! :)

Pyssel-Ansgar

När jag pysslar vill Ansgar vara med, såklart! Det är ju papper, pennor, gummiband och TEJP som tas fram då! ;)

Köpsug

Jag är så sugen på att köpa lite nya saker till Ansgar! Funderar på lite mer aktiveringsleksaker och mer leksaker över huvud taget eftersom han har tröttnat på de flesta leksaker som vi har här hemma. Funderar också på att köpa/göra nån slags tunnel så att han kan krypa från sina lådor till sängen så att det blir lite spännande :) Just nu håller han mest till på loftet, och eftersom jag inte är där så ofta så har det blivit lite som hans tillhåll, tror han tycker att det är lite mysigt.

När jag har fått mitt studiebidrag måste jag gå till apoteket och köpa bucacat eftersom jag har upptäckt att Ansgar hade dålig andedräkt, så tänkte köpa det och en liten tandborste så får jag börja borsta tänderna på honom. Han kommer inte att gilla det ;)


Morgonpromenad

Ansgar jag och jag befinner oss just nu i Stockholm, och när jag vaknade imorse så var det jättefint väder så jag tänkte att det skulle passa bra med en liten promenad med Ansgar! Nu var inte Ansgar på så himla mycket promenadhumör, men han satt iallafall ute och luktade och spanade på människor+fåglar, så lite frisk luft fick han iallafall!
Ansgar är en liten sovarkatt numera

Det märks att Ansgar har blivit äldre, haha, han är inte alls lika lekig som han var innan ;) En katt sover ju ganska många timmar om dagen, ca 16 timmar enligt wikipedia, och jag trodde aldrig Ansgar skulle kunna sova så mycket, men det gör han nu!
Han låter mig numera sova hela nättera igenom, och går och lägger sig samtidigt som mig också! Han går upp med mig på morgonen, och så vill han ha kel, lek och mat, innan jag åker till skolan och när jag kommer hem igen så vill han leka innan han sätter sig i fönstret nån/några timme/timmar och spanar ut för att sedan lägga sig i sin elementsäng och sova. Och så på kvällen vaknar han igen och vill ha maaaaaat och en massa lek innan han tycker det är dags att gå på lådan, få lite kel och sedan ligga och chilla lite ;)
RSS 2.0