Lek på gång!

Ansgar leker med sin favoritleksak: musen!


Vår snart?

Nu längtar både Ansgar och jag efter våren, eller iallafall bar mark. Ska bli riktigt roligt att kunna gå ut med Ansgar igen, utan att han direkt vänder och vill gå in igen. Vet ju att han tycker om att vara ute, så känns tråkigt att vi inte kan gå ut nu när det är så mycket snö och han fryser om sina små tassar! Har iallafall fönstret öppet några små stunder under dagen så han ska få känns frisk luft och det tackar han inte nej till :)
Nästa helg ska vi till Stockholm igen, och då ska jag se om det går bättre att vara ute lite där. Han föredrar ju att vara ute i Stockholm, farmför att vara ute här i Västerås!

En riktig gosdag.

Klockan är bara tio över ett, men Ansgar och jag har säkert gosat fem-sex gånger redan! Han är på riktigt gos humör idag, men jag klagar inte ♥

Trött

Häromdagen hade Ansgar så himla myckt spring i benen att jag kände att jag helt enkelt var tvungen att försöka gå ut med honom, trots att han inte tycker om varken att vara ute när det är snö, eller att vara ute här i Västerås. Så jag gick för att hämta selen, men då hade Ansgar lagt sig till rätta i sin lilla hörna, men jag tänkte att jag kan ju sätta på honom selen, får då brukar han alltid resa sig upp. Men icke sa nicke! Haha han hade tydligen lekt av sig alldeles tillräckligt för han rörde sig inte ur fläcken, fastän halva selen var på, så vi hoppade över det där med promenad, och Ansgar somnade ;)
En helg i Stockholm

Förlåt för att uppdateringen verkligen har varit usel här... Men nu kör kör vi på igen ;)

Denna helgen har vi varit hos Mattias i Stockholm. Ansgar har haft jättemycket spring i benen så det har blivit en hel del lek och bus. Han hade även namnsdag i fredags och naturligtvis fick han smaka lite på fläskfilén som Mattias höll på att fixa! Och idag, söndag, vaknade jag av att Ansgar var så pratig och så lekig. Så jag bestämde mig för att försöka gå ut med honom en liten sväng. Han har vägrat att gå ut sedan snön kom i november, men idag var vi faktiskt ute i ungefär tre minuter! Så det var ett framsteg :)


RSS 2.0