Plastpåse-bus

Vi befinner oss i Stockholm nu, Ansgar och jag. I torsdags kväll kom även min mamma, lillasyster och lillebror upp hit för att fira mig på min födelsedag på lördag, alltså idag ^^ (jag, min familj, Ansgar + min pojkvän bor alltså i hans 22 kvm lägenhet just nu). Det går jättebra med Ansgar, även om han känner min familj sedan innan brukar han bli lite tillbakadragen då det är mycket folk, men inte nu. Han är framme och nosar och spanar, leker och pratar en massa så det känns som ett väldigt stort framsteg för honom vilket gör mig jätteglad! Iallafall, idag hade vi varit ute och shoppat lite, och kom hem med en massa spännande, prasslande påsar. Ansgar blev glad och skulle undersöka allihopa och se vad det var som prasslade där inne. Han fastnade speciellt för den minsta påsen och skulle promt in och se om han hittade någonting;

(Jag tog bort påsen sen, det kan ju faktiskt bli riktigt farligt för små katter att leka med plastpåsar!)


Tävling hos kattfamiljen!Just nu är det, som ni ser, tävling hos kattfamiljen.se! Självklart deltar Ansgar och jag, för jag tror verkligen att Ansgar hade älskat en Da Bird!


Annars är allting bra hos oss här hemma. Ansgar har en massa vårspring i benen, men vägrar att gå ut så jag får försöka att aktivera honom inomhus vilket inte är det lättaste när man har sååå mycket spring i benen!
En ny ovana har han förresten fått; på kvällarna brukar vi alltid leka så att jag ska få sova på nätterna och han ska få lite ro och inte vara alltför "hyper". Det har alltid funkar väldigt bra, förutom dom senaste 1-2 veckorna. Nu vill han bara leka i några minuter, innan han tröttnat och gå och lägger sig och sover, vilket resulterar i att han väcker mig runt fem-sex på morgonen och tycker jag ska gå upp och leka ilket jag inte är så sugen på. Jag hoppas att detta ger med sig när han kan komma ut och gå igen!

Tjuv-Ansgar

Riktigt kass kvalité på den här vidoen, pga att jag filmade med mobilkameran, menmen! Ansgar var riktigt intresserad av mitt sugrör igårkväll, och tillslut så fick han tag i det, drog ner det på golvet och sen in i kartongen som är i hans myshörna. Tror han tycket att han hade gjort en riktigt bra fångst ;) Iallafall så lät jag honom inte leka med det mer eftersom sugrör har vassa kanter, och Ansgar har vassa tänder så han bet hål i sugröret och jag vill ju inte att han ska svälja en massa plats. Men han hade kul en liten stund iallafall!


Gamla bilder

Har precis suttit och gått igenom lite bilder på datorn och hittade så några fina bilder på Ansgar när han var lite mindre, som jag tänkte att jag skulle dela med mig av!


Ansgar, 12 veckor


Första gången ute på promenad i sele


Ansgibus smyger


Promenad i skogen


Sova i diskhon hemma hos "mormor" är poppis!
RSS 2.0