Campingen i Saxemara

Torsdag:
Dagen vi kom till Saxemara med alldeles för mycket packning! Vi åkte ut med Davids båt till en ö, där det visst bodde en massa får på, slog upp tältet och hade en liten fyrmannafest. Alltså, det kan ju knappt bli mysigare; sitta på en ö ute i Blekinge skärgård med strålande sol, grilla, dricka vin och ha lite party. Haha och så Emmelies ständiga replik till Mattias och David; "alltså, jag har en fråga...".


Fredag:
Jag var lite bakis, men vi åkte tillbaka till campingen, slog upp tälten och sedan stack vi till ett stenbrott och badade där hela dagen. Jag hoppade från en 7 meter hög klippa rätt ner i vattnet, läskigt men kul. Efter det åkte vi på nån slags marknad innan vi drog ut med båten till en ö, la till där och skulle bada. Jag var skiträdd för att hoppa i för att vattnet var alldeles svart och jättedjupt så när jag väl kommit i stod jag still på en sten ute i vattnet ända tills David (som hade cyklop) kom upp ur vattnet och sa att han hade hittat ett jättestort gäddhuvud precis bredvid mig på bottnen. Jag får PANIK och typ skriker och vill upp på land och försöker själv hoppa upp på klipporna igen men det slutar med att jag inte alls kommer upp utan skrapar bara i magen på klippen haha :( Iaf, när vi väl kommit tillbaka till campinegn satt vi där och chillade, drack lite vin, gick ut på en prominillis till havet och en lekpark och sådära. Mysmysmys ♥

Lördag:
Sista dagen. Vi åkte tillbaka till stenbrottet och badade, och så åt vi Svampbob-kex som jag hade köpt. Himla festigt alltså! Det var ASVARMT, så vi åkte in till stan för att köpa glass, eller ja alla förutom jag för jag hade typ värmeslag och ville bara sova ^^ Och ja, sen åkte vi hem!


Kommentarer

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0