Pratkvarnen

Ansgar är en riktig liten pratkvarn ibland. Speciellt när vi är hemma hos Mattias i Stockholm/när det är någon mer på besök i Västerås. Då ska det pratas en hel massa, och speciellt inne på toaletten! I Mattias's lägenhet sitter han nästan hela tiden uppe på toalettlocket och jamar, och om jag ropar att han får komma ut till oss och prata (för om jag går in till honom på toan så springer han abra iväg därifrån :p ), så springar han ut från toan, ställer sig utanför och börjar prata istället. Skulle vara så himla intressant att veta vad han försöker berätta. Om han klagar, frågar eller berättar något kul! Ska försöka filma honom någongång så ni får höra! Brukar era katter också prata en massa? :)
#1 - - pip o murre:

ja,här är det pip som står för pratandet,han brukar berätta när han är bajsnödigmnär han är hungrig,när han vill busa och när han är övertrött,så ja det blir en hel del prat,men det är bara charmigt eller hur Ansgar???

/tass

#2 - - Jenny:

Zorro brukar prata ofta. om jag tex ligger i sängen så går han runt sängen o jamar precis som han ber om lov att hoppa upp för han gör det inte förrän jag sagt kom.. Zigge jamar lite då o då men mest när han vill ha mat.. Puma jamar bara när hon absolut inte vill nåt..

#3 - - Tina:

Han kanske vill gå på toa? ;D skämt åsido.. Men det kanske hade varit en idé att låta honom prova den där Litter Kwitter när han ändå sitter på toaletten så mycket :) Slå två flugor i en smäll så att så säga..