Tyska e-bay

Om liter mer än en timme så går en auktion ut med det klösträdet som jag vill buda hem till Ansgar. Räknar med att det kommer kosta mellan 550-650:-, och det inklusive frakt! Superbilligt! Är liter smånervös för vet inte riktigt hur jag ska göra när jag betalar, men det löser väl sig alltid! ;D Hoppashoppas jag vinner!

Kattkompis?

Jag funderar strakt att skaffa en kattkompis till Ansgar. Nu när jag kommer att jobb mellan 20-30h i veckan så känns det bättre att veta att han inte är ensam! Både jag och Mattias märkte av att han mådde dåligt att behöva vara ensam dom tre dagarna jag jobbade nu i veckan. Det enda som hindrar mig är att Anna/mamma/någon annan i vår närhet ska vara mer allergisk mot den nya katten. Alla tål Ansgar så himla bra, men att hitta en till sådan katt är inte så troligt! Därför tvekar jag nu. Vet inte alls hur jag ska göra faktiskt, känns hårt!

Vaccination nr.2 avklarad!

Idag fick vi vaccination nummer 2 avklarad! känns bra att ha det fixat, nästa är inte förens han fyllt 1! Fick rådet att jag skulle avmaska honom om en vecka, det var visst bra att göra det nu såhär efter att vacicnationerna var klara, så det får vi göra då.
Han vägde förresten hela 2,8kg! Han växer så att det knakar tycker jag nog allt!

Bilder från vår promenad


Kikar lite runt hörnet...


Man kan lukta på presseningen.


Hoppa genom staketet!


Klättra på bänken och jaga flugor är poppis!


Och själklart måste man snygga till sig lite också! ;D

Ansgar på promenad i seleAnsgar ute på en liten promenad idag. Han är fortfarande inte helt 100% på selen, men han nosar och går omkrint utomhus iaf! :)

<3


Promenad

Vi var ute på en liten promenad i selen idag, Ansgar och jag. Jag har övat på att ha på selen en hel del inomhus, men då har det inte alls gått bra. Han har trillat omkull i tron om att han är för tung för att gå när han har selen på sig ^_^ Har prövar att ta ut honom 2-3 gånger innan idag, och det har inte heller gått sådär jättebra. Ihopkrupen och med svansen mellan har han gått några meter innan han stannat och vägrat gå typ. Men idag när jag kom hem efter att ha varit och köpt en riktig kattlåda till honom (alltså en med väggar och tak eftersom han sprätter så mycket sand...), så var han så busig. Spelade ingen roll hur mycket jag lekte och busade med honom, energin tog aldrig slut. Då tog jag fram selen, bar ner och satte honom på gräsmattan. Först var han skeptiskt, precis som han varit de andra gångerna, men efter någon minut så verkade det som om han glömt att selen var på.Han smög omkring i buskarna (hahah med mig eftersig, måste sätt kul ut!), hoppade upp på bänkar, balanserad, jagade flugor! Åh vad glad jag blev när jag såg det! När vi kom upp var han lugn och trött, så nu har han somnat här bredvid mig, min lilla Ansgar<3

Veterinärbesök

Idag har Ansgar varit på veterinärbesök. Han vägde 1,9kg och vi fick konstaterat att han verkligen var en hane. Han blev vaccinerad mot kattpest, kattnsuva samt blev chipmärkt, och vi ska dit igen den 18 september för att vaccinera en andra gång! Han skötte sig jättebra, så jag är jättestolt över honom<3

RSS 2.0