Favorit-tunnel

För några veckor sedan köpte jag en 90cm lång tunnel på ÖoB till Ansgar, och han fullständigt älskar den! Han älskar att vara i den, under den, på den, bredvid den, you name it ;) Så det var en bra, och billig, investering.
Det är en av dom sakerna som jag ska ta med till Stockholm när Ansgar ska bo där under min praktik. Hade aldrig trott att han skulle bli så förtjust i en tunnel!
Höstmys

Ansgar tar det lugnt i höst och ligger mest i sin hörna och myser, himla bra att det är så nära elemetet också ;)


Två bilder

Förlåt för att jag är så kass med uppdateringen, men det häner så mycket annat nu så jag har inte tid. Men bjuder iallafall två bilder på Ansgar. En när han är ute och promenerar eller ja rättare sagt ligger och spanar och en när han ligger och snutter på mitt ett av mina festivalarmband. Att snutta är hans sätt att kela, och det gör han en gång varje dag kanske, förutom när jag pluggar till en tenta då han tycker jag är tråkig och ska snutta typ var tionde minut haha ♥
Hoppas att allt är bra med er annars!
Mat...

Ansgar har börjat "fiffla" med maten. Han har i princip slutat att äta dagtid, och äter bara på natten, men äter aldrig upp all mat vilket gör mig lite orolig då han alltid har typ slukat all mat jag har lagt upp. Inte ens hans älskade mjukmat äter han upp..? Köpte iallafall torsk som jag vet att han gillar (och så passade jag på att avmaska samtidigt ;) ) och den åt han med glädje upp, så vet inte om det bara är nått han har fått för sig med den andra maten. Jaja, förhoppningsvis går det över :)


RSS 2.0