Skogsutflykt

Vi åkte ut i skogen med Ansgar.  Som vanligt är han så löjlig innan vi ska åka, vill itne alls ha på sig selen, springer och gömmer sig och sådär. Men när selen väl är på och vi är ute i skogen så vill han aldrig åka hem igen ;)
Igår så var det väldigt mycket fåglar som flög och kvittrade, vilket var väldigt spännande (detta resulterade tyvär i att Ansgar inte ville sitta still och många bilder blev suddiga :( ). Han hittade också ett litet träsk som han tyckte om att plaska omkring i!
"Moster" var tvungen att bära Ansgar till bilen eftersom han vägrade att följa med hem ;)
#1 - - Heidi,Kattfamiljen.se:

Va mysigt med skogspromenad :) vi skall försöka ta ut pojkarna imorn. Jag hoppas till och med Eddie kan uppskatta det nu.Sv: Hur hade du tänkt fästa nätet? Man kan ju bygga en nätdörr av kompostgaller och fästa ihop dom med sånna där plastclips. Eller bygga en träram som man klär med tex hönsnät och sen fäster.

#2 - - Sophia och Katterna:

Vad gulliga bilder! :)

#3 - - Sophia och Katterna:

SV: Ja, dom gillar att bada. Dollar är lite kattig i duschen men efter någon minut så blir han lugn och står stilla och bara väntar. Pärla är helt duktig, du kan läsa om hur deras badning gick här http://royalicious.blogg.se/2010/april/pals-och-bad.htmlEtt tips är att börja vänja din katt vid att bada så fort som möjligt, för då slipper du problem när du väl behöver bada honom :)

Även om han inte skulle gilla det så skulle han vänja sig vid det någorlunda

#4 - - Heidi,Kattfamiljen.se:

Jorå det blev en halvtimmes promenad. Fast Theodore var lite sur över att behöva gå i sele. Han får ju gå lös i skogen annars men nu gick vi ut i bostadsområdet och här kommer det ju bilar och hundar så han måste ha sele. Kommer snart upp en video på honom när han promenerar och en video på Eddies spindeljakt hihi.

#5 - - Elina:

Vackra bilder på en vacker Ansgar! :D Pussa honom på nosen från mig o Tuva! Vi va ute på solig promenad hemma hos mamma o pappa i helgen. Men Tuva tycker allt att världen är lite väl läskig just nu. (: (hoppas på att få lite bilder som bevis på våra promenader från familjen snart!)

#6 - - Puma och Sixten:

Vi tycker ni har fått några underbara bilder på Ansgar med skogen som vacker bakgrund till en sån stilig kisse.

#7 - - Heidi.Kattfamiljen:

Hihi ja visst är Theodore stilig i sin väst :)#8 - - Heidi.Kattfamiljen:

Sv: Ja han är en tiger och björn enligt min kusin. Hon hade tittat snabbt på bilden och trodde det var en björn hihi ;)

Ja jag hoppas också vädret är niice i helgen. Så mysigt att komma ut lite med katterna.

Va roligt att han tycker det är varmt så han kan vara ute lite längre nu :) hihi nästa vinter funderar jag på om jag inte skall prova ta på Hugo nån hundtröja eller något om han trivs med det så han kan vara ute utan att bli så kall direkt. Yes våren är välkommen :)