Tillbaka i Västerås

Ansgar är äntligen hemma igen! Jag kunde inte ha fått en bättre födelsedagspresent ;)
Dock är vi bara här tills på måndag innan det är "påsklov" och vi åker hem till Småland och är där i en vecka, men han är van vid att resa så det kommer nog att gå bra.
Min syster är här i helgen så vi gick ut en sväng med Ansgar och jag passade på att ta några snabba kort på honom, för det är ju så svårt att göra när jag är ensam ute med honom;
Till vänster: Ansgar och "moster", och till höger, jag och Ansgar!


När vi var ute träffade vi på en söt liten tant/äldre kvinna med rullator som promt hävdade att Ansgar inte var en huskatt. "Nejnej, det där är INGEN bondkatt! Det ser ju jag, jag som har haft katt i hela mitt liv..." Vi stod iallafall och pratade en stund medan Ansgar hade kurat ihop sig bakom min syster för att ta skydd för den otroligt farliga och gnisslande rullatorn ;)
#1 - - Heidi,Kattfamiljen.se:

Underbara bilder som alltid på Angsar :)

Haha va roligt med tanten ;) det stämmer ju att det ser ut som han har russian blue i elr liknande i sig men han är ju en huskatt/bondkatt ändå. I registreringar och sånt. Och huskatter kan ju ha den blåa färgen och den slankare kroppen som Ansgar har utan att vara det minsta något annat än huskatt hihi. Har för mig att Eddie som har perser och skogis i sig blev reggad som huskatt, inte ens blandras.

Sv: Va kul att han kan leka med laserpekaren nu förtiden :) den är ju superbra för katter som behöver rasa av sig energi. Hugo sprutar efter den som en galning fast han lugnar sig snabbt sen när vi avslutar leken med tex leksaksmöss.

Jodå min pojkvän fick en mysig födelsedag, vi käkade indiskt och myste :)

#2 - - Heidi,Kattfamiljen.se:

Hugo spurtar skulle de ju stå.

#3 - - Sophia och Katterna:

Vad fina bilder på honom!

#4 - - Puma och Sixten:

Vad stilig han är, och vilken gullig vit liten hakklapp han har. Sixten bodde i Småland innan med Matte, det är roligt där, speciellt om man bor i närheten av den stora skogen. Hoppas ni får en trevlig påsk!

#5 - - Therese-smyckestävling pågår!!!:

Hej!Jag har en smyckestävling på min blogg, där du kan vinna en valfri berlock i ett armband från Charms For You!

Så klicka in och var med du också!

http://thereseofsweden.blogg.se/2010/march/utkast-mars-25-2010.html

Lycka till!

#6 - - paulina♥:

ååh va söt!