Mat...

Ansgar har börjat "fiffla" med maten. Han har i princip slutat att äta dagtid, och äter bara på natten, men äter aldrig upp all mat vilket gör mig lite orolig då han alltid har typ slukat all mat jag har lagt upp. Inte ens hans älskade mjukmat äter han upp..? Köpte iallafall torsk som jag vet att han gillar (och så passade jag på att avmaska samtidigt ;) ) och den åt han med glädje upp, så vet inte om det bara är nått han har fått för sig med den andra maten. Jaja, förhoppningsvis går det över :)

#1 - - Kattfamiljen:

Du skrev ju ett inlägg ett tag sen att Ansgar var sovar katt ;-) det kan ju vara det att han blivit lite vuxnare och lugnare och då går det inte åt lika mycket energi=mat. Är han pigg och glad annars? Ingen feber?

#2 - - Kattfamiljen:

Låter absolut som att det kan vara det :) men märker du andra förändringar så kan du ju alltid göra en hälsokoll på honom.

Härligt att ni ser fram emot webbshopen. Jag vill verkligen får igång allt nuuu! Men jag får också vänta lite, måste fixas en hel del saker nu i slutspurten.

#3 - - Plutten:

En så vacker katt du har! Och en så mysig blogg, det är alltid skoj att träffa på fler likasinnade. Kattmänniskor alltså;) Vi har tre kärlekar hemma!

#4 - - Kattigheter - Tävling på gång!:

Det där verkar gå i perioder här hemma.. Lisen är en riktigt petig liten dam ibland, och ibland glufsar hon i sig. Men så länge dom ser hälsosamma ut och inte börjar magra får man ju se det som okej..

#5 - - Kattfamiljen:

Sv: Ja det är väldigt spännande. Tack :-D