Jag kan INTE tanka.

Jag är urusel på att tanka, jag skämtar inte! Varenda gång jag ska göra de så händer det något; jag får inte upp tanklocket, kortet funkar inte, ELLER så spiller jag ut bensin över hela mig själv. Det sistnämnda hände idag.
Jag hade bett mamma att följa med upp och tanka eftersom det alltid blir fel, och nu ville jag lära mig på riktigt. Jag får upp tanklocket och kortet funkar och mamma visar att man kan trycka in en "spak" på handtaget så jag slipper stå och trycka som jag alltid gör. Jag tankar upp till 300:- och så säger mamma att jag ska ta ut slangen. Så det gör jag, men glömmer att trycka tillbaka "spaken" så det flyger ut typ en halv liter bensin över min arm och över bilen! Snacka att jag höll på att garva ihjäl mig! Samtidigt kommer det ett pensionärspar som också ska tanka, och dom bara glor som fan, HAHAH! Nu stinker mitt SiESTA -08 band bensin så det är inte så fräscht, hoppas att det snart försvinner, hehe!
Efter denna tankningsinsidenten så stack Anna och jag in till stan och kollade in rean på H&M. Jag fyndade världens finaste klänning som bara kostade 98:- (hade kostat 249:- innan) och kryss i taket! Jag har genomskinliga strumpbyxor på mig. Jag lovar, det har inte hänt på, öh, minst tre år! Men iaf, ska ha den på midsommar! Shoppade lite annat smått och gått, typ en kalender och en ny fotobok och två diadem! Finfint!


Oki, jag är MEGASKABB, men checka in klänningen va? :D (Och mina strumpisar!)


Snyggelisnygg<3

Kommentarer
Postat av: Mattza

Va söta du och klänningen är! :D

2009-06-16 @ 00:06:28
Postat av: Ma

Jättefin sommarklänning!! Och jag lovar, du kommer att lära dej tanka på "riktigt"!! ha ha Men vi fick oss ett gott skartt!!!Ha ha ha...

Kram

2009-06-16 @ 07:58:07
URL: http://www.partypinglanpe.se

★Lämna ditt avtryck här:

Du heter:
Stammis?

Mailadress: (only for me)

URL/Din bloggadress:

★ Gör ditt avtryck:

Trackback
RSS 2.0