Plastfolie here i come..?

Omg kommer ALDRIG få på mig min balklänning på fredag! Kolla in midjan liksom:

Får typ linda in mig i plastfolie eller nått för att få plats där i. Heja i-landsproblemet alltså!

So nice so smart

Nu ger jag upp på att plugga, resterande 100 sidor får jag läsa imon. Tror det är helt impossible att få in mer info i mitt huvud nu alltså. Ska nog laga mat innan jag gör nått annat; falafel med wokade grönsaker.
Sen ska jag dammsuga, skura och diska. I love my life.

Plugg

Idag har jag värsta pluggdagen, känns både bra och jobbigt. Bra för att jag inte behöver stressa med läsningen i veckan nu när jag ska till Mattias på torsdag, jobbigt för att det är tråkigt att läsa! Har dock typ totalt 150 sidor kvar att läsa sen är jag kar med tema 3! Hoppashoppashoppas jag kommer orka att läsa det idag, så jag kan börja med tema 4 imon!

Thank you for nothing

När jag vaknade idag på morgonen så kände jag ingenting av att jag var bakis, toppen liksom! Drack nog 1,5 liter vatten när jag kom hem inatt för att slippa vara bakis. Blev dock lite mer bakis på eftermiddagen, knäppt men så var det. Mådde illa ich lite sådära så låg mest i soffan och ville inte röra mig haha!
Åt iaf mat redan vid 17:30-tiden så nu vet jag itne riktigt vad jag ska göra. Kanske sova? För det verkar verkigen inte vara nått bra på TV heller, tråk.

Flipper iaf på SJ som vill ta 865:- för en ENKEL resa mellan Stockholm-Alvesta i mars på en vanlig onsdag. DET ÄR INTE OKEJ NÅGONSTANS FAKTISKT! Och om jag skulle åkt ända till Hovmantorp skulle det kosta över 1000 spänn. SJUKT! Blir så arg alltså! :@

Sittning på Kåren

Kvällen började hos Ida-Lisa för lite förfest. Vi hade liksom visst inte riktigt koll på tiden för helt plötsligt så vare bara 10 minutar kvar tills vi skulle vara på Kåren så vi fick fett bråttom och sådära ^^



Vi kom i tid och slapp stå på bordet och dricka haha!



Knäppa "regler" som vi väl bröt mot mestadels, en del iaf.



Toabesök vilket resulterade i att jag provade Ida-Lisas glasögon. Snyggt eller vaaaaaad? ;D



Vi drack en massa granatäppelcider, den var god, rosa och billig!



(Endast sex flaskor på bilden är våra) ^^



Vi-posar-med-glitterläppstift-bilden

 


Eftersom det är våran grej att gå först alltid så stack vi ner till McDonalds och åt lite kvällsmat innan vi drog hem åt varsit håll. Måste säga att det var jättekul på sittningen, fast Kåren efteråt spelade dålg music som vanligt ^^


The show tonight

Hemma efter en kul kväll. Men som sagt det är Alltid Ida-Lisa och jag som drar först, gamla tanter eller nått haha! Vi började ju förfesta rendan vid 17:30 såatte hahaha! Men sittningen var KUL, och sen drog vi och åt innan vi gick hemmåt (det var nog lika bra det kan man ju säga ^^ ). När jag kom hem fick jag inte av mig mina skor, satt tio minuter och försökte få upp min dubbelknut. Övervägde att sova med skorna på men tillsist fick jag av mig dom, skönt liksom!
Nu borstar jag tänderna och imon har jag tänkt att sova tills jag vaknar, LYX! Plus att jag ska dricka x antal glas med vatten såatt jag int blir bakis imon närjag ska plugga!

Puss&Kram, och godnatt!




pssst; Om ni undrar angående mina rubriktexter så är det fina sångtitlar/sångtextrader såatt ni vet det!

PARTY!

Det är PARTY NU!

Up in the air

Drar till Ida-Lisa för vi ska på sittning idag. Hoppas det blir kul annars får vi väl gå först, som vanligt typ haha!


Bland bovar och banditer

Är förbannat megatrött idag. Hade helst av allt velat ligga kvar och sova typ all day long. Men nu är jag uppe och har redan ätit frullis såatte! Det är skitkallt ute så jag ska ha benvärmare när jag cyklar till skolan så inte mina ben fryser ihjäl, hade ju inte varit så popis faktiskt!
Ansgar har hur mycket energi somheslt så nu försöker han få mig att jaga honom, får väl leka lite innan jag gör iordning mig och cyklar iväg to the school!

Bara dårar rusar in

Jag är JÄTTEGODISSUGEN men orkar inte gå till affären och jag har ingenting här hemma som jag kan äta för den delen heller, alltså som är sött. Pretty hard!
Håller på att läsa böcker inför imon, är inte pepp alls faktiskt. Dom är tråkiga och dumma, eller så är det jag som är dum eftersom jag inte fattar nått, typ.
Idag hade vi info-möte i skolan, typ programansvarig och studivägledaren var där, dom var fett negativa och typ;
"Ja detta kommer bli skitsvårt och om man int klarar dessa kurser så får man inte gå ut på praktik och blablabla", och jag vet liksom att det typ är bra att veta det men man blir ju liksom sjukt stressad ocksp, plus att dom höll på att säga en massa andra stressande saker, USCH!
Plus att det är megasuperduperkallt ute och mina ben ser grisrosa ut i dom här strumpisarna (EJ SNYGGT) och nej det är helt enkelt ingen bra dag idag. Punkt slut!

When the moon shakes



Såhär snygg var jag när jag efter en lååång promenilis kom hem från skolan idag. Kunde ju inte cykla för det var skitmycket snö på cykelvägarna. HELT GALET LIKSOM!
Kan ju lova att det första jag gjorde var att duscha jättevarmt för att få bort all snö i håret. Sen satte jag på mig pyjamasen fastän klockan liksom bara var typ fem. Snackade med Mattias jättelänge och sen gick jag till affären i pyjamas och handlade mat för jag kom på att jag inte ville äta kycklinglasagne för tredje dagen i rad.

Föreläsningarna som vi hade idag var tråktråktråk. Inte alls kul någonstans faktiskt. Imon har vi bara ett informationsmöte med bl.a. vår avdelningschef haha låter jätteallvarligt. Sen ska jag nog hem och sova, jag är så trött om kvällarna nu! Det tär på en att plugga alltså!

08:48

Har typ blivit allergisk mot mitt hårspray, känns inte riktigt okej men vill man vara fin får man lida pin.
Idag går jag lååång dag i skolan, 9-16 såatte. Kan nog bli trevligt tror jag.




På nordpolen

Idag är det skitkallt ute, och jag som liksom trodde att det skulle bli vår snart. Det verkar inte som om det ska bli det, tråkigt. Jag har ju liksom haft vårkänslor i några dagar nu, för det sitter en massa småfåglar i busken utanför mitt fönster och kvittrar och det är jättemysigt. Och så var det ju liiite sol ute igår också!

Har iaf vart hemma och pluggat idag. Råkade somna och sov i någon timme, så typiskt. Nu känner jag inte för att plugga vidare, men måste läsa några sidor till innan jag ska äta, typ.
Imon är det skola från 9-16, sen står dte på vårt "Rookie-schema" att det ska vara pubrunda imon men vi har liksom inte fått nån info om det så jag vet inte faktiskt.
Borde köpa ett busskort också, typ ett sånt där med typ så att man kna åka 20 gånger eller nått, blir så dyrt att köpa sms-biljetter dom gånger man ska åka buss. Mm det tål att funderas på.


HERREGUD JAG MÅSTE SKAFFA MIG DESSA;


Bäsa pluggfikat


Numbers



Oh my<3 Snacka om att jag längtar efter albumet den 24 mars alltså<3

The worrying kind

Fem saker jag lär mig under min vecka i Västerås;

★ Lärt mig vilket håll jag ska vrida nyckeln åt i ytterdörren
★ Kan somna på loftet utan att ha film/musik på
★ Sov förförsta gången inatt med huvudet vänt in mot väggen
★ Har vågat gå ut till soprummet idag
★ Hittat postlådan

It's not me

Oh my, jag är SÅ HIMLA UTSEENDEFIXERAD! Alltså det är nästan pinsamt... Kom på när vi var halvvägs till tunnelbanan att jag glömt allt mitt smink hos Mattias och vi hann liksom inte vända och hämta det. PANIK! Kommer alltså vara HELT osminkad imon i skolan, känns inte riktigt okej. Inte för att jag alltid måste vara sminkad (åkte tillexempel hem idag helt osminkad, och om jag bara är hemma en dag och ska gå till affären så sminkar jag ju verkligen inte mig), men när jag ska till skolan/jobbet sådära så känns det som om jag verkligen vill ha smink, för att liksom känna mig lite finare ni vet. BLÄ, jag som ska ha seminarie imon och verkligen täffa folk. Tur att det bara är i 1,5 timmar, sen ska jag ner och köpa akutsmink på H&M (kalla mig löjlig om ni vill, men måste verkligen ha smink!!), som jag ska ha tills Mattias har skickat mitt smink på posten.

Iaf, lägger in bilderna från i fredags hade jag tänkt;


Hittade glittercider på systemet såatte<3


Kelly och Ida-Lisa


Man kan vara onyker och posa


Ida-Lisa och jag inne på Kåren


Catherine, Kelly och Ida-Lisa

One night at Mattias's place

Åkte till Stockholm och Mattias idag vid 9 på morgonen. Var helt seg och trött eftersom jag partajade igår och sov typ bara 5 timmar men såäre ibland.
Iaf, hade jättekul igår! Först var vi hos Ida-Lisa, åt mat och förfestade lite och sådära, sen drog vi till Kåren och dansade lite till pretty dålig music. Kom hem vid 02 och somnade vid 02:30, sen upp igen 07:30. Var inte pigg alls men what to do liksom? ;D
När jag kom hem till Mattias hade han gjort mysigaste frullisen, och tillochmed bakat scones, med bara en hand! Babie har ju fått såkallad "skidtumme" (och hjärnskakning) när han var i fjällen nu i veckan, så han har gipsad tumme och är lite smått handikappad ^^ Iaf, finfina scones, haloumiost, ägg och bacon, MUMS! Sen åkte vi in till stan, och jag hittade FINALY dom långrandiga svartvita strumpisarna från H&M (har ju redan ett par sånna men Ansgar har råkat ta sönder dom såatte), en randig rosett från Monki och ett duschdrapperi. Hittade en jättefin kjol också som jag inte köpte för jag vet inte alls hur mycket pengar jag har, typ.
Nu lagar vi tacos och sen ska jag följa med Mattias till hans jobb och hänga där lite, och läsa en bok som jag ska ha läst ut tills imon (skolbok alltså).
Bilder från igår kommer nog upp senare ikväll, så då får ni kolla igen!

My blog needs pictures

Usch, måste lägga in fler bilder på min blogg alltså, fett tråkigt annars!
Har sovit i två timmar nu, ska fixa iordning mig och dra till en tjej som heter Ida-Lisa för att äta lite typ, och sen ska vi på kårpremiär ikväll. Hoppas det blir kul. Och alltså det är inte bara jag som ska till Ida-Lisa utan två andra tjejer också, så nu vet ni det!

21:09

Idag hade jag min första föreläsning, den var faktiskt inte alls så tråkig som vi fått höra att den var, eller så var det för att vi hade förberett oss på värsta tråkgrejen. Idag efter föreläsningen gick jag och några tjejer och fikade på Coffee House, och sen kollade vi lite på Lagerhaus. Köpte en jättesöt tandborsthållare bör bara tio kronor, jag gillar rea.
Imon blir det till att läsa fler böcker/häften, och på kvällen blir det nog nån slags fest på Kåren. Hoppas det blir kul!
Och på lördag morgon åker jag till Mattias och träffar honom<3 Ska bli jättemysigt!

Nu ska jag göra matlådor, fastän klocka är 21:06. Tror jag orkar iaf ^^

I've got INTERNET

Har nu fixat mitt internet så jag slipper vara på det där andra öppna nätverket= JAG HAR INTERNET HEEEELA TIDEN<3 Mumsi!
Sitter och läser en skittråkig text om erfarenhetsbaserad kunskap, inte alls kul. Fick reda på igår att det typ är skitmånga som hoppas av under dom två första kurserna vi har eftersom det är MEGAMYCKET att läsa, samt att det typ inte alls handlar såmycket om sjukvård, men det är luuugnt, jag tänker då inte hoppa av! ;D
Nu då till dagens/veckans utmaning; Har ju då aldrig gått på ett seminarium eftersom jag bara har gått tre dagar i skolan. Är såklart lite nervös inför detta, mest för att jag inte fattar hur jag ska komma på frågor utifrån texterna som vi ska diskutera sen. Liksom, vadå för frågor? :O

Ikväll funderar jag på att göra en paj till kvällsmat, kanske ost och skinkpaj för jag har bacon och ägg. PLUS ATT CSN HAR KOMMIT IDAG SÅ NU ÄR JAG INTE FATTIG LÄNGRE<3

LOVELY


SÅ JÄVLA LOVELY!


(Babie, älskar dig<3)

17:59

Nu är jag hemma från skolan, har gått på nån slags skolvandring. Ikväll är det "fest" för oss nya sjuksköterskor och så dom gamla också tror jag. Är inte alls sugen på att gå, men tror jag gör det iaf bara för att det kan vara bra att lära känna folk. Största problemet är att jag inte vet hur jag kommer hem sen, men det får bli ett senare problem.
Imon har vi ingenting, eller rättare sagt, vi kan inte kan nått för att ingen har fått böckerna. Jag ska däremot förbi skolan och betala mitt internet, ta kort till mitt MDH-kort och köpa några stenciler/häften som jag ska läsa också.
Tråkigt nog kommer jag inte hinna träffa Mattias i helgen, han ska jobba och jag kan inte ses på fredag för då ska vi ha nån slags sittning i skolan och äta lite typ. Känns bra att vara med på så mycket som möjligt (även fast jag inte känner för det) =kan lära känna folk, och det är ju bra!

Ska byta om, sminka till mig lite och sen dra till bussen för att åka till skolan. Ska byta buss också, kommer GARANTERAT åka fel/missa den andra bussen/inte hitta till den andra bussen. Jag+bussar= INTE SANT!

First day in school

Första dagen i skolan avklarad. Inte för att det var särskilt "skolig", fick bara en jädrans massa info så att jag blev helt snurrig i huvudet. Annars ahar det gått bra, börjar imorgon 9:15 såatte!

Har tänkt att börja göra lite fler vloggins (videobloggningar), såatte, hoppas ni uppskattar det!


Min lägenhet

Filmade min lägenhet för att göra ett videobrev till USA-Anna, men kom på sen att ni också kan checka in min lägenhet! ;D


Hittat ett tillfälligt internet

Tjabba alla!
Har hittat ett tillfälligt öppet nätverk som jag använder för tillfället!
Det går bra här i Västerås! Lägenheten börjar komma mer och mer iordning. Nu är golvet helt rent från onödiga saker och de tär köksbordet som istället får agera tillfälligt förråd för saker som ännu inte hittat sin plats! Och inatt sov jag för första gången på loftet själv, WOHOO! Första natten var jag alldeles för rädd för att kunna sova där (eller typ sova någonstans överhuvudtaget), för jag bor i ett gammalt hus som knirrar och knarrar ganska mycket. Fick naturligtvis för mig, och var bombsäker på detta, att det var en knivmördare i min lägenhet som närsomhelst skulle komma upp och mörda mig. Fick typ panik och ringde Mattias vid 00:30 någongång, hahah! Snackade med honom medans jag tog täcke och kudde, klättrade ner och bäddade ut min bäddsoffa. Där somnade jag sedan efter någon timme med lampa och TV på, kändes okej (och för er som inte vet så är jag fruktansvärt mörkrädd,  och kan därför verkligen få för mig att det finns fler personer än jag i lägenheten, EJ KUL!).

Nu håller jag på att "rosta" mackor i ugnen, eftersom jag inte har nån brödrost och rostade mackor är typ obligatoriskt för helger. Dricker en stor kopp med jordgubbste till, ÅH SÅ GOTT<3 Sen ska jag ut och cykla, ska hitta till skolan och försöka se vart lokalen som jag ska vara i imorgon ligger någonstans. Är asnervös, blir illamående och skakig när jag tänker på imorgon. Mest för att jag inte har någon aning om VAD som kommer att hända, vill ju gärna ha kontroll på saker då vaaa :p

Hoppas att detta internetet kommer att funka i fortsättningen. Var inne på samma nätverk i fredagskväll, men det funkade inte på hela dagen igår så tror inte det kommer funka så särskilt ofta, men nu har jag iaf uppdaterat om läget lite!

Ha det bra tills vi hörs igen! :D

16:23

Hejdå på ett tag! Kommer nog inte vara vid datorn någonting ikväll, Mattias och min sista kväll tillsammans innan vi blir särbo= jag flyttar till Västerås i tre fucking år. Nej det är inte ett dugg kul bara så att ni vet, DET SUGER.
Mm vet inte alls när jag kommer få internet till lägenheten, så kommer itne kunna vara här tills jag fått det, alternativt om jag hittar nått öppet trådlöst internet men chansen är ju ganska liten.

Hejdå sålänge iaf!

21:02

Tjabba.

Ska bara uppdatera om läger typ; flyttar till Västerås på fredag, blir alltså särbo och det suger ju ganska hårt. Det är mycket kallt ute och frost på träden så att alla grenar är helt vita, det är fint.
Vi har precis varit på ica och varit fett tjocka, eller ja lite iaf. Jag köpte mörk choklad med havssalt i, och två bananer. Var sugen på det.

Hejdå.

Saker som jag vill ha ikväll


My day

Börjar med en dålig dagens-outfit-bild.
Jobbat idag, det gick bra. Åkte hem, diskade upp all disk, dammsög, åt mat, packade ihop mina kläder i resväskan, kollade på "Paradise Hotel" med Mattias. Borde vara trött, sov ju bara 6 timmar inatt, men känner mig inte särskitl trött. Mmm, behöver inte gå upp förens vid 10 imon heller så det går ingen nöd på mig.
I helgen kommer jag vara helt isolerad från omvärlden typ. Inget internet, ingen TV. Enbart mobilen och ni vet ju hur överförtjust jag är i att snacka i telefon, USCH! Babie har iaf fixat en massamassa movies åt mig som jag ska kunna kolla på på Laptopen, känns bra!
Ska nog gå och tvätta bort sminket nu och kanske sova, eller nått.


Skrillisar utan piggar

Idag var Mattias och jag och åkte skrillisar i Kungsträdgården. Trots att jag hade på mig underställsbyxor, strumpisar och knästrumpor på benen, och tre tröjor plus jacka så frös jag pretty much. Iaf, vi hyrde skrillisarna och satte på oss dom och när jag kom ut på isen så upptäckte jag att skrillisarna inte hade några sånnadära piggar fram! PANIK! Så jag kunde typ inte åka alls bra, såg ut som en skitdålid nybörjare, tillochmed småkidsen åkte om mig, det var pinsamt. Men i slutet gick det bra och jag kunde åka lite snabbare än innan, så då var det kul!
Efter vi åkt klart så skulle vi gå och fika, men fiket vi gick till hade typ ingenting gott, och det som fanns hade en massa nötter på sig så jag kunde iaf inte äta det, TRÅK! Bestämde att jag skulle baka muffins hemma som vi skulle fika på kvällen, mmm. Vi gick till tunnelbanan för att åka hem, jag var jättehungrig och blev en massa tjurig så då var jag inte så kul typ, hehe. Det är väl typ det som har hänt idag. Känns förövrigt som fredag idag spå känns lite tungt att jobba imon. Börjar dock inte förens 12, och slutar vid 16 såatte, ska inte klaga!

(Och så har jag börjat bli så meganervös inför skolstarten nästa måndag, mår lite illa när jag tänker på det. Mest för att jag är orolig för att jag inte ska hitta till salen där vi ska ha uppropet och för att jag inte har en aning om hur uppropet går till. Sen bara för att spä på det hela med så himla onödiga saker så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, typiskt mig alltså. Iaf, ska cykla och kolla in skolan på lördag. Om den är öppen och om jag vågar ska jag gå in och kolla upp vart Omega-salen ligger.)

It's so cold

Det är svinkallt i vår lägenhet fastän vi har maxat elementet. Har legat under en filt sedan jag kom in från Ansgars och min 10-minuters runda ute tidigare imorse.
Nu har jag då iaf tagit mig upp från soffan och håller på att fixa iordning mig. Vi ska in till stan och åka skrillisar, och sen ska vi fika tror jag. Jag har långkalsonger på mig, plus strumpbyxor och knästrumpor. Mina ben måste se jättefeta ut nu bara för det.
Har förresten MEGATRÄNINGSVÄRK i min rumpa idag, skojar inte. Pinsamt vad otränad man är, hehe!

SÄMST

Kollar för första gången i mitt liv på "Scary Movie". Seriöst SÄMSTA filmen.

Highway man

Har träningsvärk i min högerarm och i min rumpa efter att Mattias, jag, Stefan och Lina spelade badminton idag. Det var kul och alltförlängesen alltså, och jag vann faktiskt typ två eller tre matcher så blev inte på sådär jättedåligt humör (är annars vääärsta tävlingsmänniskan och blir fett sur om jag förlorar...). När vi kom hem efter vårt lilla träningspass så frös jag megamycket, och fatsän jag låg så nära Mattias jag kunde i soffan, plus en filt och Mattias tjocktröja så slutade jag inte att frysa, inte okej alltså. Sen somnade jag lite men vaknade av att Mattias kittlade mig! Vi har ätit tacos och nu kollar Mattias på "Robinson", jag lyssnar på music och sådära, gillar inte Robinson.
Imorgon ska vi fika på ett fik, och sen kanske göra nått annat. Det är vår sista heldag tillsammans som sambos innan vi blir särbos, usch...

Försenad mysdag

Idag fick jag min sista julis Mattias; en mysdag. Vaknade dock inte förens klockan var typ halv tolv man aah. Vi åt frullis, jag gick ut en runda med Ansgar sen gick vi till tunnelbanan där jag fick välja mellan två lappar. Överskriften var "Kultur", och jag fick välja mellan "brunt" och "grönt", jag valde grönt. Grönt var att åka till "Naturhistoriska muséet", och där har jag aldrig varit fastän vi bor så himla nära, men det var jättekul och spännande. Kollade på en massa dinosaurier och små minihäster och sådära, jättekul! Sen fick jag vällja en till lapp, jag valde "mat" och på baksidan stod det sushi<3 GOTT! Sen valde jag en lapp och där stod det att vi skulle åka skridskor men både jag och Mattias frös så mycket så vi ska spara det tills på typ söndag! Vi gick på bio istället och såg "Sherlock Holmes", den var bra och han var snygg!

Min nya lägenhet

Inhandlat en massa fint på IKEA

Jag och min flytthjälp äter flyttpizza


Har ett fönster man kan sitta i, plus fyra meter i takhöjd<3


(Kortet taget uppifrån loftet) TV, fönster och hylla



(Kortet taget uppifrån loftet) Anna, min soffa, matta och mitt rosa soffbord



Stege upp till loftet, min turkosa byra, köket och ett halvt stökigt kösbord


It's working again

Nu funkar min rosa laptop igen, helt megaknäppt! Ingen katt får sitta på mitt tangentbord i fortsättningen så får vi hoppas på att den inte slutar att fungera alltför snart, typ imon eller nått.
Idag ska Mattias och jag in till stan och köpa lite sladdar och skruvar till min lägenhet. Och en DVD, känns bra att ha!

Hejdå min rosa vän

Min rosa laptop är probably död forever nu, eller tangentbordet har dött. Anledningen till detta är förmodligen att Ansgar har gett tangentbordet en stöt så att det har slutat att fungera, ILLA! Vi är inte 100% säkra på att tangentbordet är dött men det lutar åt det hållet. Så nu måste jag kanske skaffa en ny laptop, som tur är är detta typ enda gången i livet jag har tillräckligt mycket pengar att göra det, känns okej iaf.

Nyårsbilder


Inflyttad

Nu är jag officiellt inflyttad i Västerås. Känns både megakul och inte så kul (för jag får ju inte bo ihop med Mattiasälskling<3 ). Har varit på ikea idag och handlat en massa grejer för 4000:-, ni får se bilder typ nångång. Fastän jag varit vaken sedan fyra imorse är jag pigg och vill få iordning allting, så japp, see you later alltså!

Man must dance

Att festa nykter kan vara bland det tråkigaste jag gjort.

100103

Imorgon flyttar jag till Västerås. Knäppt. Har inte börjat packa ner saker ännu, men jag vet inte riktigt vad jag har för saker att packa ner här hos mamma? Har ju en massa möbler men det är ju inget man packar ner... Lite påslakan och några smågrejer i ett skåp vet jag att jag har, men sen är det inget mer. Vet inte riktigt heller vad jag ska packa ner för saker från Mattias och min lägenhet (eftersom han ska behålla det mesta och jag ska köpa nya grejer), men aa vi får se vad jag tar med mig helt enkelt...
Ikväll blir det nyktert partajande, tänkte ändå klä upp mig och vara sådär finfin. Sen ska jag försöka hinna med att sova några timmar inatt, ska upp vid 04 imon.

Hade tänkt att slänga in mina nyårsbilder men blogg.se är så jävla segt och vårat internet är inte så stabilt så jag får vänta med att göra det tills jag kommer till Mattias ikväll.

100102

Har inte så mycket att skriva/har inte tid. Flyttar ju på måndag så måste fixa det sista, packa och måla om de möbler som ska målas om och lite sådära.
Igårkväll var jag och såg på "Avatar", tycker den är mycket överhypad. Oki den var fett snyggt gjord men handlingen var ju tråkig/inte speciell utan som i alla andra movies typ. Och imon ska jag på fest fast ska inte dricka nått för jag ska ju köra bil på måndag till Västeråååååås.

Slänger in en bild på Ansgar bara för att vi var ute och gick på prominilis i skogen idag:


100101

Tjabba!

Nyår igår då alltså, det var kul. Mattias och jag var hos David och hans brorsa och åt tillsammans med Thomas, Simone och Stefan, plus lite annat folk som jag inte känner... Drack glittercider och rosa champagne, dansade, kollade lite på raketer och sådära, det var jättekul. Bilderna kommer sen för jag ska sno bilderna från Mattias kamera också innan jag lägger in dom från min kamera. Kan dock bjuda på ett litet klipp där jag dansar och sedan trillar pga att matten åkte undan (nej var inte så full att jag tappade balansen, så därför kan jag visa klippet med gott samvete), ser lite småkul ut;



Beauty is the beast

Gif Created on Make A Gif


RSS 2.0