Fuck you very very much

Idag är jag riktigt jävla cpförbannad på SJ. Det enda som är fint med SJ på vintern är att dte kommer sånt där blått som sparkar när dom kör, det är det enda. Punkt slut.

Praktiken

Nu skulle jag egenligen vara påväg till jobbet men som tur var kollade jag SJ's sida innan jag traskade hemifrån och upptäckte att tåget inte ens hade gått från Stockholm än! Så det är alltså en timma sent men det gör ingenting för jag skulle ändå inte börja jobba förens 13:30 och skulle om tåget varit i tid börjat jobba en timme tidigare så det är lugnt att jag fortfarande sitter hemma, ganska skönt faktiskt. Iallafall, tänkte visa hur min dag är när jag är på praktiken, eller iallafall vägen dit ^^


- Först cyklar jag på min racercykel ner till tåget. Ofta är det skitkallt och man får en massa snöflingor i ansiktet vilket resulterar i att man har mascara i hela ansiktet när man väl är framme!


- Sen väntar jag på tåget, igår var det nio minuter försenat, fast dte gör inget för man sitter ju inne och väntar och jag lyssnar på en Harry Potter-ljudbok nu!


- Sen när jag kommer fram till Köping så brukar jag halvspringa till sjukhuset för att jag lite ont om tid. Såhär ser iallafall sjukhuset i Köping ut. Jag jobbar på nån av avdelningarna med balkonger, vet inte riktigt vilken, det är ju ganska många...


- Och sen byter jag om till mina coola sjukhuskläder och sen åker jag lite hiss och sen är jag framme på min avdelning och kan börja jobba!


(okej jag får panik för att tåget inte har gått från Sthlm än, eller iallafall kan jag inte se att det har gått...)

Hyllan

Köpte ju en hylla igår på ikea och såhär blev resultatet:


1. Först var jag tvungen att måla både hyllan och grejerna mna sätter hyllan på för att dom skulle mactah hyllan som jag redan har uppsatt!


2. Jag satte upp hyllan. Hade glömt hur svårt det var att göra det ensam, men det gick ju bra iallafall!


3. Tadaa! Idag satte jag på grejerna som skulle vara på, plus att jag använde en borrmaskin (!!!) och satte upp krokar under så att jag kunde hänga upp koppar.


4. Så himla tjusigt blev det! Och det är mycket finare nu när det är två hyllor där istället för bara en.

Sit me down. Shut me up. I'll calm down, and I'll get along with you.



Nu ska jag dra till ikea med några av mina finfina vänner! Och jag är på sådär himla bra humör idag och har på mig en fin klänning som jag trodde jag inte kunde ha längre men det kunde jag visst och så lyssnar jag på julmusik och i eftermiddag ska jag baka lussekatter och mysa och dricka jordgubbste och  läsa i min bok som jag inte har gjort på jättelänge, åååh!



Now I'm staying there just for a while

Har varit på praktiken idag. Cyklet hem från tåget i minus en miljon grader och frusit sönder, har ätit lyxkvällsmat i form av fil med k-speciel och banan(!!!) i, och ikväll har jag bara tänk att mysa ner mig i soffsängen och bara kolla på movie och dricka tusen koppar te. Peppar inför ikea imon (trots att jag bara ska köpa en hylla), ska bli mysigt att gå omking och kika på alla fina saker och sådär.

HP, igen!

Ikväll ska jag på bio med Mattias och kolla på Harry Potter, åh så bra! Det är sista kvällen i Stockholm innan jag åker tillbaka till Västerås igen och har en massa praktik.... Peppar inte alltså. Fast på fredag har jag planerat in att jag ska gå/cykla/åka till ikea och köpa en ny hylla som jag ska ha tekokare+brödrost på typ, och sen vill jag kila in på Rusta för dom brukar faktiskt ha ganska mycket julsaker och det är ju snart bara en månad kvar till julafton (imon!).

I don’t have any muggle money, but I do have a sickle and two knuts




Chillerill

Jag är ledig idag, har inte praktik förens på onsdag. Det är bara Ansgar och jag hemma nu, fast Ansgar ligger uppe i sängen och morrar i sömnen. Kollar på en massa inspelade program, spelar Sims, dricker te och lite såntdär plus att jag har lånat Mattias mjukisbyxor och har tänkt att glida omkring i dom resten av dagen. Händer inte mycket, but I like it!

Snyggaste hörlurarna kanske?

Var duktig och köpte ingenting i stan vilket i och för sig inte var så svårt eftersom jag inte har några pengar haha. Eller jo, jag köpte faktiskt en rosaglittrig penna att ha i min kalender som jag ska köpa nästa månad. En rosaglittrig penna känns som en mycket nödvändig grej att ha faktiskt. Och sen när vi kom hem till lägenheten igen så hade vi värsta storstädningen och dammsög och skurade och diskade en massa och sånt där så nu är det himla rent här inne! Och justde, hittade världens finaste hörlurar idag också, vill ha dom åh älskar Svampbob ♥


Och gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin. Han läppjar på sitt glas, och Ramlösa blir vin





Hallå! Jag är i Stockholm och det är jätttedålig väder men Mattias och jag ska åka in till stan iallafallis och kika runt lite, ska bli himla trevligt! Och så har jag redan varit ute med Ansgibus en liten stund idag men han frös om tassarna så vi gick in ganska snabbt, och ikväll kommer Stefan och Lina hit (Mattias bror+hans fru) och så ska vi äta lite och så, käns som om att det kommer att bli en bra dag.




Duschmissär

Alltså jag dör det här är så himla ÄCKLIGT! Det kommer upp avloppsvatten ur min dusch och det stinket och är helt misär där inne i min stackars dusch. Nu ringde precis jouren och sa att dom skulle skicka en rörmokare inom en timme men IALLAFALL liksom, så jävla vidrigt!

Vad var det som verkade så stort? Vad var det som kändes så magiskt?



Idag ska jag se på Harry Potter!!! Jag hoppas verkligen att den är lika bra som boken, fast det kommer den inte vara men aaa... Är iallafallis lite pepp och så ska jag få träffa mina vänner igen minus Marie som är sjukis så hon är hemma. Och imon är jag ledig och ska läsa en massa inför seminariet på fredag då jag förövrigt ska fixa till mig och ha på mig fina kläder och slippa gå omrking i uppsatt hår och sådär. Kommer nog bli himla bra. Och sen åker jag till Mattias och ska vara där i några dagar, åh längtar!

Förkyld

Jag är förkyld. Det är inte kul någonstans. Hoppas jag orkar vara vaken en timme till så jag kan se House.
Imon ska jag kolla på Harry Potter, jag hoppas VERKLIGEN att den är bättre än den förra filmen, annas blir jag sur!

Silence, like a whisper, so this is all we need



Jag har haft en veckas praktik, det är ganska roligt. Har fått tagit en massa blodsocker-tester och sen har jag fått vara med och kollat på när dom röntgade en hjärna. Och så har jag fått reda på av en tant på avdelningen att "det där lövet däääär på golvet har minsan legat här i en HEL vecka!". Jag fick inte ta bort det eftersom hon trots allt tykcte att det var ganska mysigt med ett torkad löv på korridorgolvet.
Imon ska jag städa och diska och tvätta, och sen kanske träffa mina vänner. Nått mer spännande har jag inte att säga till er. Hejdå!

Ur en klar himmel faller bomben ner. Vi ligger tysta i en krater, ler, när vi ser vår samtid brinna ner





Ja jag vet att jag har en sjuk tråkig blogg för jag har ingenting kul att skriva eller några bilder att lägga upp. Jag ber om ursäkt för det men jag ber också om ursäkt för att jag skriver detta inlägget men kände helt enkelt för att göra det. Jag hoppas att ni har tålamod att stå ut i fem veckor till tills jag är klar med min praktik och får ett liv igen! Så, tack och förlåt.

Så nära ligger sömnen under alla täcken sval



Idag har jag gjort min första parktikdag. Det har också kommit typ två decimeter snö på marken och mitt tåg hem från Köping var 40 minuter sent. Imorgon börjar jag klockan sju vilket menas med att jag går hemifrån vid 05:45 *PEPP*. Nu har jag tittat klart på House, gjort matlåda och packat klart väskan och ska bara lägga fram lite kläder och sen måste jag sova. Så godnatt everybody!


The day

Ska ut på praktik idag. Är ganska nervös men mest för att det är så jädra många papper man ska ha med sig/gå efter. Har iallafall inte riktigt listat ut vad för skor jag ska ha på mig än haha. Vet inte om man får ha foppa-tofflor eller om dom har förbjudit det, men tar nog med mig ett par och sen får jag ha med mig converse som reserv eller nått! Sounds good...

22:30

Är som sagt i Stockholm. Vill inte åka härifrån imorgonbitti men I have to. Inför-praktiken-dag hela dagen imon. Wööö, längtar tills om tre veckor när jag kommit in i praktik-rutinerna och sådära så att det flyter på!
Iallafallis, ska inte vara negativ haha... Jag och Mattias var pretty duktiga idag och gick ut världens längsta runda på 1,2 mil runt en sjö. Det var soligt och skönt plus att jag hade fått låna Mattias mysiga tjocktröja så jag var nödj. Och så såg jag en whippet så jag blev jätteglad. För er som inte vet så ska jag köpa en whippet sen om några år. Vill egentligen ha en katt till också men det vill inte Mattias så jag för nöja med mid en hundkompis till Ansgi sen haha!


Lånad härifrån!

Nu ska jag fortsätta äta popcorn och kika på Filip&Fredrik!


Estocolmo

Är i Stockholm nu och ska alldeles strax gå till tunnelbanan för att möta Mattias på skolan, såatte!


Imorgon alltså

Dan före dan... Haha ska bli SÅ skönt att bli av med denna tentan så ni anar inte. Iallafallis, idag har jag varit hos Ida-Lisa och vi har tentapluggat, fast först fikade vi och pratade en massa och sen pluggade vi. Vi har en sån trevlig kurs där vi får lära oss att det är emot lagen att tvångssterilisera någon, de ni! Och sen efter det så satt vi och tänkte på en massa knäppa grejer då angående just tvångssterilisering. Hahah känns ju inte riktigt okej?

Efter tentan åker jag iallafall direkt till Mattias och ska tillbringa helgen där och sen på måndag går jag ut på praktik och jag dör är så himla nervös!

Nu är dom gömda bakom stjärnor




Min utsikt från fönstret när jag pluggar, trevligt!
Och idag har jag även hunnit med en snabbis hemma hos Ida-Lisa för att hälsa på hennes igelkott (och mamma) som var på besök från Norrland. Och omg vad den lilla kotten var helt pluttigt megasöt och hade världens minst tunga och nos och alltign, så himla snuttig! Och sen blev jag även bjuden på fika hos henne, jättemysigt och så där att det regnade ute så det var perfekt väder för sånna trevligheter. Men sen var jag tvungen att åka hem och göra min hjärna till mos, ej lika kul men sånna tråkigheter får man också försöka stå ut med.
Nu har jag iallafall bosatt mig i sängsoffan och ska kolla på TV resten av kvällen, sååååå nice.

Plugga? Nej tack!

Saker du gör istället för att plugga inför tentan:
  • Städa! Någon du måste göra tillsist och varför inte göra det nu så du slipper störa dig på alla saker som ligger och skräpar överallt?
  • Diska; samma anledning städningen.
  • Kolla facebook trehundramiljarder gånger; det kan ju faktiskt ha hänt något som du MÅSTE få reda på!
  • Leka med katten. Om han inte är lugn får du ingen pluggro, därför måste han aktiveras (även om katten för tillfället sitter lugnt och stilla i fönstret).
  • Gå ut och gå. Hjärnan måste ha frisk luft för att kunna orka plugga!
  • Laga mat/äta. Man blir ju faktiskt hungrig av att plugga...
  • Dagdrömma. Jag brukar drömma mig bort till festivaler och önska att det snart vore sommar igen och sånt där så att jag skulle fåk åka på festival. Festival=en miljard roligare än att tentaplugga.
  • Träffa dina klasskompisar för att beklaga dig över hur jobbig det är att tentaplugga!

Jag har gjort allting utom att gå ut och gå (kasst väder och jag fryser) och träffa mina vänner och beklaga mig över dom. Oki, detta känns ju faktiskt inte riktigt okej, haha men jag har faktiskt NOLL plugginspiration och kvalitativ metodteori kan ju faktiskt vara den överlägset tråkigaste kursen ever, så deså!


Skulle ju inte sitta fel att vara på festival och dricka vin ur ett plastglas jut nu alltså!

Dagens bedrift....

Hahahaha alltså jag dör!!!! Jag har lyckats ta sönder hela mitt cykellås (eller ja egentligen nyckeln) genom att vrida sönder nyckeln så att typ hela nyckeln fastnas inne i själva låset, hahahah ^^ Så nu var jag tvungen tat ta in min cykel och ställa den i hallen, så himla otympligt. Ska tillägga också att Ansgar är väldigt skeptiskt mot vår nya hallgäst!
Hahaha oh my alltså!




RSS 2.0