Att vara megaeffektiv på sin lediga dag.

Har varit fett effektiv idag, gäller ju liksom att passa på när en har en ledig dag! Gick upp klockan tio, åkte till simhallen och simmade och blev arg, dock visade jag det inte, på en man som tog upp halva motionsbanan genom att crawla sådär jäkla fult som en del gör när dom tror att dom ser så himla coola ut och tror att dom crawlar snyggast i världens fastän det bara ser löjligt ut för att dom gör fel, mvh gammal simmare. Lyckades iallafall simmar mina längder när jag bytt bana så det var en himla tur. Gjorde därefter besök på blomsterlandet för att inhandla blommor, såklart, svängde förbi en färgaffär för att hämta sånadär papperslappar med olika färger på för jag ska se vilken orange färg som passar bäst in på några möbler i mitt vardagsrum, sprang in på Biltema och köpte sprayfärg eftersom jag skulle spraya en kruka jag köpt, och sedan slutstationen var Maxi. Skulle bara in och handla litegran, så tog bara en korg. När jag kom till kassan var den där stackars korgen överfylld med diverse saker och jag var seriöst rädd att handtaget typ skulle lossna och alla saker skulle ba flyga ut och gå sänder på golvet, men som tur var så gjorde dom inte det. Lagade tre maträtter som jag frös in, tittade klart på en film, fick ångest men tog lyrican lite tidigare och sen badade jag bort den. Love my badkar alltså! Sen planterade jag mina små blommor så nu har jag till och med en blomma på mitt nattduksbord! Känns så himla lyxigt alltså!
 
Imorgon börjar jag klockan 06:45, aka. jag ska ta rapporten från natten och får INTE bli sen. Lyckas typ alltid bli det ändå fastän jag går upp i tid och så. Jobbar dag på tisdag också och sen är det nyårsafton och jag åker till Stockholm och träffar alla mina fina pandavänner och ska fira med dom! Kan liksom inte bli festligare! Har också köpt sugrör med några slags rosa metallicsnören som fladdrar runt det. Älskar sugrör så kommer gå runt och vara helt fab med dom. Peppen på detta alltså!!!

En panda i personlig "kris"

Ibland händer det att man har en (gigantisk) identitetskris, eller rättare sagt en när-ska-jag-växa-upp-kris. Ibland önskar jag att jag skulle vara en såndär jeanstjej som inreder med saker från Granit, åker utomlands och solar, lyssnar på mix megapol och är diskret sminkad. Och jag är raka motsatsen. Ibland blir jag så jävla trött på att jag gillar saker som en femåring gör. Ba, vänta lite, jag är ju inte fem utan addera tjugo år så har vi kommit upp i den rätta åldern. Orkar inte vara så jävla barnslig och omogen. Varför kan jag inte bara vara "normal" och diskret för? Mvh en panda i kris. 

När alla andra julhetsar tittar jag på dokumentärer och äter avocado.

 
 
Jag ska inte fira jul i år. Ska jobba jag i och för sig tycker ska bli himla rolig, att liksom få försöka göra julafton så gemytligt och trevlig som möjligt även fast det är på en slutenvårdsavdelning. Så när alla andra julhetsar idag, har jag sovit till halv två, ätit avokado och legat i sängen tillsammans med Hedwig och tittat på en, ganska ledsam, dokumentär om späckhuggare i fångenskap. Jag ska inte ljuga, jag har faktiskt tillbringat drygt tre timmar på Erikslunds shoppingcentrum, ENBART för att Subbis skulle få stå i ett garage och frosta av sig lite eftersom hon var helt sönderfrostad. Så jag åt sushi, satt i en fåtölj och läste en nyinköpt bok (som jag borde läst för hundra år sedan: "Ett gott liv" av Ann Heberlein) och drack en chailatte. Skulle köpa en julklapp till mig själv men hittade ingenting, så jag gick till citygross istället och inhandlade bland annat vegetarisk tångkaviar som jag ska äta imorgon, Astrid & aporna- ost + majonäs. Jag är rustad för en julafton på jobbet!

Fina dagar

 
 
 

Hyacinter och rosa plastjulgranar

Jag har tre hyacinter på mitt soffbord, en julstjärna och en rosa plastjulgran med en guldglittrig ren under som heter Mårten. Typ mitt julpynt, passar inte in med så mycket annat. Men blommorna luktar gott och granen har inte blivit vält en enda gång hitintills i år, så vi får se hur det går med den saken.
 
Ikväll har några utav mina jobbarkompisar varit hemma hos mig på julmys, druckit glögg (jag drack te, kan verkligen inte med glöggsmaken...) och ätit julrelaterat fika; jag bjöd på veganska lussekatter, blev supergoda!
Och tidigare i veckan så var Panda-Emelie hemma hos mig och vi bakade lussekatter, drack vin och julöl samt klädde min ovannämnda julgran. Kommer att visa bilder på denna hemskt trevliga kväll kanske imorgon eller så, och så kommer jag också lägga in bilder sedan jag var på pandafest hos Hanna. Jag är nämligen ledig i TRE HELA DAGAR nu. Himmelskt!

3/12, 23:00.

Jobbar mest, och hittar på roliga saker. På sistone så har jag varit i Stockholm och träffat mina pandavänner, i helgen var Emmelie här, imorgon ska jag på julbord med jobbet, på måndag ska Panda-Emelie hjälpa mig klä min rosa plastgran och på tisdagen ska jag åka till Stockholm och se "Jag vill inte dö jag vill bara inte leva" tillsammans med Hanna, är så förväntansfull!
 
Just nu sitter jag, Ansgar och Hedwig och myser i min 120 cm säng. Ja, ni läste rätt: jag impulsköpte en säng för sisådär två veckor sedan vilket var otroligt välbehövligt, så numera får vi alla tre plats utan att behöva trängas det minsta. Dom har redan valt att sova ytterst så jag får snällt foga mig och sova innerst, haha. Jag äter piggelin, lyssnar på julmusik, borde snart sova för imorgon ska, MÅSTE, jag städa upp i lägenheten för får ju besök av diverse människor från jobbet om en vecka= vill ju visa upp mitt lilla bo från bästa sidan såklart!

RSS 2.0