HEJ BLOGGEN! Jag är nu på Emmaboda

0-1ffe5a7a160cf188aab1c33f7605f952.png

HEJ BLOGGEN! Jag är nu på Emmaboda och lever livet! Har sett PARKEN och det var underbart! Imon är det Krunegård<3


Läget

Mm internet la av efter att tag som ni kanske märkt. Iaf imon åker jag hem och på onsdag blir det Emmaboda, mycket trevligt! Mattias och jag har planerat att vara party 24/7, men vi får se hur det blir med den saken. Pepp är jag iaf fall!
Idag har jag köpt en ny helsvart klänning som jag är lite småkär i, tror den följer med till Emmaboda!

Förövrigt, ingen som vet några kattungar som är leveransklara typ vecka 33? Aah gärna omkring Hovmantorp då! Please tell me! ;D

Skillnad?

HAHAHA!



Iaf, idag har jag bara läst Harry Potter. Jag har ätit en sandwich-glass och duschat ur mitt hårspray. Jag har stört mig på att å:et på mitt tangentbord inte funkar som det ska och klappat Oden en massa.
Snart ska jag ut på en kvällsprominillis och kanske ta en glass därefter och kolla på "A beautiful mind", en av mina favvo-filmer<3



När jag kör/åker bil så har jag en "ovana" att sjunga med högt i låtar som jag kan om vi typ lyssnar på CD eller radio.

A girls night out
























You bury me

Det blåser som ett as ute vilket menas med att min pandafrill kommer bli DESTROYED</3

On top of the world you get nothing done

Jag har svinigt ont i min handled, gaah :@ Vaknade i morse av att dte gjorde ont, precis där vid den där handledsknölen ni vet, men det har inte blivit bättre! Trodde at jag typ sovit på den eller nått men jag vet inte... Isch gör ont måste jag ta och säga er! Bara för att klaga lite sådära hehe.
Jag har iaf för-tuperat håret för jag har tänkt fixa pandafrill tills mami och jag ska ut och äta ikväll. Hoppas den blir bra annars dör jag eller nått!

Dagens sanning:
Jag får panik om håret inte är bra efter att jag fixat det. Om det inte alls ser ut som jag vill kan det ibland hända att jag stannar hemma istället för att följa med, ja vart det nu är vi ska någonstans.

Goodnight



Friday I'm in love

Idag har mami och jag varit på Rusta. Vi handlade lite städsaker åt mormor&morfar, samt att jag inhandlade mig ett rosa vinglas i plast och batterier till min bandare! Vi åt glass på stan och jag såg en saluki som var jättefin, plus två weimaraner. Blev lite smått kär måste jag säga.
Eftermiddagen har jag tillbringat med att klippa decimeterhögt gräs samt att kratta gräsmattan. Jag är T.R.Ö.T.T. Ska bara smala ihop gräset och sen ska jag chilla hela kvällen som är kvar hade jag tänkt bara så ni vet.
Imon ska mami och jag gå ut och äta!

INTERNET<3

Jag hittade internet här ute på landet, LOVELY<333 Vet inte vad det kallas haha men fan, ett såntdär internet på usb.. Skitsamma, internet har jag iaf nu! :D I'm happi happi happi!
Här är det bra men annorlunda sen jag var här för två år sedan. det regnar och blåser jättemycket och nyss var det strömavbrott såatte! Aja skulle bara skriva att jag har internet, SÅ FUCKING LOVELY<3

Tjarå!

Well jag drar till Gotland om typ några timmar så detta blir mitt sista inlägg, OHNOOO! Iaf, Mattias ville gästblogga på min blogg såatte, han har fått mitt lösen så får vi se hur m,ycket han kommer att blogga här! Vi hörs om två veckor igen, efter Emmaboda-festivalen<3

Dagens sanning: Jag är jätte åksjuk! Kan inte gunga på en vanlig gunga, inte åka karuseller, bil, BÅT, TÅG, WHATEVER! Åksjuketabletter blir min räddning!

7 timmar packning

Åh jag är så trött på att packa. Har som sagt packat ner alla mina saker jag ska he med mig hemifrån, nu har jag precis avslutat Gotlandväskan och håller på med Emmabodaväskan. Ska åka hemifrån om 30 minuter. Stress javisst!

Dagens sanning: Jag vet inte vad som är höger eller vänster. Om någon frågar mig vad som är höger eller vänster måste jag tänka i flera sekunder innan jag kommer på det!

Och förresten, här är mitt blåmärke vid vaden som jag fick under The Sounds konserten;

Artonde juli

Jag är cool för nu har jag packat klart alla mina lådor som jag har här hemma som ska med upp till 08-land igen! Har lyckats få ner det från 9 kartonger och en svart sopsäck med kläder till 5 kartonger plus en liten låda! Jag är stolt! Oki har typ två lådor hos Mattias men den ena är muggar och tallrikar i och i den andra är min juicepress så det finns typ inte så mycket att ta bort därifrån! Nu ska jag bara packa till Gotland och Emmaboda innan jag drar och jobbar! Sistasistasista jobbdagen och sen är jag arbetslös mohahaha! Så man det gå!

Båtlåt

Idag när jag åkte till jobbet, förövrigt min sista jobbdag, så hörde jag världens sämsta låt på radion; Båt-låten. Det handlade typ om att två båtar skulle ha sex. Hmm fattade inte riktigt grejen...
Nu sitter jag hos Mattiasbabe och vi håller väl typ på att grilla typ, fast jag sitter här och lyssnar på Slipknot mhmm!
På söndag åker jag till Gotland och är borta i en vecka, och sen direkt när jag kommer hem så blir det Emmaboda<3 Så kommer vara väldigt inaktiv här bara så att mina typ 10 läsare vet haha! Men ni är schysstos så HEJ ALLA SOM LÄSER OCH TYP HEJDÅÅÅ! :p Äh jag är trött!

Iaf jag har kommit på att i ett av inläggen jag skiver varje dag ska jag typ "avslöja" något om mig själv. Kan vara vardagliga saker och så men lite kul om ni är nyfikna, såatte Dagens sanning idag:

Jag gillar att bita på mina tandborstar vilket gör att de är totalt utslitna efter en vecka!

Hultsfred i 54 bilder

Dag 1
   
1. Tältet uppsatt och vi chillar i Anna-Li's camp
2. My beloved bandare<3
3. Mia, Anna-Li och Mattias.
Övrigt:  ---

Dag 2
   
1. Simone & Sandra vid vårat "Camp Sockerfläck"
2. Dagen till ära hade jag poliströja på mig ;D
3. Vi hängde mest vid "Camp Caravan". På bilden ses Pop & Suffe.

   
1. Pop har druckit i kombination med snusande och la sig för att vila en stund :p
2. Gitarr på festival är typ ett måste, om man nu kan spela vill säga!
3. Emmelie, Linn & Mattias när vi kikar på, eh, Franz Ferdinand?


I wannabe-bild med Popsystrar<3

Övrigt: ----

Dag 3
   
1. Yoggi till frullis, mumsi<3
2. Kikade på Maia Hirasawa, myspys och folk blåste såpbubblor
3. Lånade Camp Caravans spegel i husvagnen och fixade pandafrill!<3

   
1. Man kan skriva puss på sin hand, och öppna en cider.
2. <3
3. Suffe smakade glidmedel, haha!

   
1. Linn blåser upp en kondom
2. Hej vi lekte med kondomer och det var kul för vi är typ 5 år!
3. Poplove lånar min prinsesskrona och är väldigt söt

   
1. Man kan gömma sig bakom en kondom om man vill...
2. HAHAHAHAHAHA! Mitt partytrick; stoppa in knytnäven i munnen!
3. Ungefär såhär kände jag mig, full, suddig och glad! :D

   
1. Lagen har ingen nöd, dags för en tripp till bajamajan
2. Slaskhink utanför ingångarna, haha lovely!
3. Emmelie, Mattias och Suffe

   
1. Vi kikade på Hello Saferide...
2. & på Regina Spektor som förövrigt var väldigt söt och duktig.
3. Vi drog tillbaka till Camp Caravan och jag drog 12,5% jordgubbslikör (ej smartaste draget haha)

   
1. Cicci var pepp och festivalsnygg
2. Hej vi kan partaja all day long såatte<3
3. Simones väldigt nära vän Stefan drog med mig, Simone, Mattias och sig själv till öltältet och bjussade på öl, hej schysstos!
Övrigt: Jag hade visst dansat på bordet och haft väldigt mycket party i Camp Caravan, hehe! Så kan det gå så det kan!

Dag 4

   
1. Sophie fixar till Simones byxor och sådära
2. Mattias och resten av folket drog och kollade på Krunegård
3... Och på Anna Ternheim (Mattias är det som har tagit denna snygga bilden på Anna)

   
1-3: Jag kollade på The Sounds på kvällen. Köade i 2 timmar innan för att få stå längst fram. När konserten började var det packat med folk, och jag var säker på att jag skulle bli överdragen men jag fixade det iaf! Ibland var det tillfällen då trycket var så stort att jag lyftes upp och inte nuddade marken, men jag släppte aldrig staketet! Jag fick fullt med blåmärken på mina armbågar efter staketet, ett MEGASTORT blåmärke på min vad efter en idiot som hela tiden stod och trängdes för att försöka få bort mig, plus pretty ont i mina revben som mosades mot stakeket, men hej SÅ VÄRT!!!<33 Förövrigt så är det Maja Ivarsson på alla bilderna, världens snyggaste kvinna I promise!
Övrigt: Jag missade Krunegård och Anna Ternheim pga en blandning av bakis/näringsbrist. Så jävla illa. Tillbringade dom timmarna i tältet, halvsovande och illamående och med beskedet att jag inte kommit in på sjuksköterskeutbildningen.

Dag 5
   
1. Jag är FETT osminkad och har en tomat i håret, hahahaxD
2-3. Mattia soch jag kikade på Melody Club och hej vad det väckte minnen sen i åttan<3

   
1. Jag och Cicci posar lite lagom sådära!
2. Såhärsnyggt matchad var jag denna sista festivaldag!
3. Man kan kicka fotboll med ett par finnar!

   
1. Ahl kom till Camp Caravan så varför inte ta ett kort liksom? Id05a for life!
2. <33
3. Camp Sockerfläck var grejen sådeså! ;D

     
1. Haha världens roligaste tröja; The Killers med en massa diktatorer höhö...
2. Marcus med snygg afromössa
3. Pop ska satsa på en karriär som Cowgirl
4. Grr darrrrling!

   
1. Kikade på Winnerbäcks sista konsert, var faktiskt helt oki!
2. Lasse
3. Snacka om geggig mark, hehe...
4. Lasse spelade en ny låt som jag inte vet vad den heter för jag tror inte han sa det men jag spelade in med kassaste ljudet menvafaan, det får man ta oki?


Övrigt
: Efter Lasse kollade vi lite på SMK och sen drog vil och kollade på Frida Hyvönen som var jättebra, roligt att Marit Bergman hjälpt till litegrann! Höhö sen skulle vi gå tillbaka och sova för vi sket i Thåström som är jättedålig. Mattias var clever boy och kastade in en glasflaska i tältet så den gick sönder. Jag skicka in honom med mobilen i handen för att leta upp alla glasbitar och torka upp cidern. När det är klart skickar han in mig för att sova, men när jag lägger mig ner på madrassen så, naturligtvis, landar jag på en glasbit. Yes liksom! Jag flippar för jag känner bara en glipa i mitt baklår och ser blod på fingrarna. Får VÄRLDENS panik och tror typ att hela mitt ben är av. Det slutar med att vi går till sjuktältet (jag iklädd utochinvända grå pyjamasbyxor, helt utan smink och med alla mina 4 tröjor på mig xD ) för att kolla efter så att det inte satt glas kvar i såret. det gjorde det inte så jag fick ett plåster och kunde gå tillbaka och sova sen hehe! Bästa avslutningen på en festival, HAHAH!

Fy tusan

Jag såg Harry Potter och Halvblodsprinsen idag. Jag ångrar det. Världens sämsta film. Jag rekommenderar den inte om ni har läst boken. Punkt slut.

Imon kommer Hultisbilderna.

Read it!

Hultsfred '09
Bästa konserten: Utan tvekan The Sounds<3
Sämsta konserten: Hmm, Lars Winnerbäcks konster på fredagen tror jag det var...
Bästa upplevelsen: Sounds<3
Sämsta upplevelsen: Bakis/näringsbrist
Roligaste: Andra kvällen med kondomblåsning och grejer, haha<3 Dansade visst på bordet också!
Tråkigaste: Fick reda på att jag inte kom in på min utbildning
Dummaste: Sätta sig på en glasbit
Smartaste: Sitta i Pop's förtält när det regnade.
Varmaste: Tomatsoppan jag åt på fredagen. Brände tungan!
Kallaste: Fyllefrossa på torsdagsnatten
Sämsta beslutet: Äta förlite.
Tillbringade mest tid: I Camp Caravan
Tillbringade minst tid: i vårt tält
Mest galet: Dansade visst på bordet såatte ^^
Mest oväntade: Min förkylning blev bättre istället för sämre
Mest använt: I klädväg är det stjärnkjolen, tiaran och gummistövlarna!
Minst använt:
Trevligast: Har as usual träffat galet trevliga människor!
Otrevligast:
Skojigast: Kondomblåsningen
Äckligast: Extremt sunkiga bajamajor
Snyggast: Såg en panda som var jättesnygg!
Fulast: Tjocka folk med alldeles för korta shorts.
Mest irriterande: Att jag mådde så dåligt att jag missade Krunegård och Anna Ternheim :@

Tolfte juli, home again

Tjena!
Nu är jag hemma från Hultis, nyduschad och fräääsch! Hultis var bäst som vanligt och jag vill typ tillbaka fast nu är det bara 17 dagar kvar till Emmaboda<3 Jag ska antagligen till Popaganda i Sthlm också för att se Anna Ternheim och Krunis igen<3

För övrigt är det kaos i mitt huvud. Inte antagen till sjuksköteskeutbildningen, kaos. Flyttar med Mattias upp till Sthlm igen och bor med honom på 22kvm, fett mys<3 Söka jobb och skriva högskoleprovet igen och söka till skolan till våren igen................punkt.

2 hours

Jag sticker till HULTIS om typ två timmar. Jag har egentligen ingen tid alls att sitta hr för jag ska äta pannkakor som mami fixar och sen ska jag kolla över packningen och packa ner lite till innan klockan blir 14:30. En halvtimme på mig yeees haha! Men jag är fetingpepp på Hultis och ja herregud vad kul det kommer bli!<3


Femte juli

Jag har typ inget internet för att det har åskat och såntdära, men på tisdag åker vi till Hultsfred och då blir det så jävla mycket PARTY<3 Ah men bara så att ni vet så lär jag inte skriva blogg igen förens om en vecka när jag är hemma från Hultis! Och så har Mattias installerat Sims 3 på datorn igen så jag sitter där mest hela tiden!

Tredje juli

Woho, slutade tidigare idag pga att vi hoppade över luncgen för vi höll på att fylla igen en grav. Det var coolt men en sak var fett tragiskt; Man har liksom som tyg på sidorna inuti graven så att det ska se snyggare ut, och dom tygbitarna sitter fast i typ ihåliga plastbitar som ser ut som sten (haha svårt att förklara), iaf där under satt en groda/padda, så när vi lyfter på plaststenen så sungas den ut, studsar emot kistan och DÖR!!! Fattar ni vilken grej liksom! Jag typ: "NEEJ! Grodan dog!!". Fast nu är den ju inte ensam så det var ju nice!

Andra juli

Sannbisinlägg medan typ svetten rinner över tangentbordet. Nästan ingen idé att sminka sig, det kommer bara att rinna bort. 29,8 grader i skuggen, tusen flugor som biter på mig för att jag är så svettig. Det är inte kul...
Mm ska in till stan och grilla på engångsgrill med Anna, ska bli fett mysigt! Ska fixa till håret och sminka mig lite, får se hur länge det sitter kvar, hehe!
Idag lyssnade jag förresten klart på "Harry Potter och Halvblodsprinsen", jag grät när Dumbledore dog. Kul att sitta på en åkergräsklippare och gråta, haha! Hoppas att bion är bra, bara två veckor kvar nu!

Och Alice med blått hår som kommenterade; Haha, kom gärna fram och säg hej om du hittar mig, jag ska hålla utkik efter ett blått huvud! ;D

Första juli

Det mullrar ute, I don't like it...
Jag är svettig som en gris och ska snart duscha, för mamma sa att vi skulle till Uffe och grilla ikväll, därserman! Mm well internet lär ju närsomhelst lägga av känns det som såatte jag snabbar mig och skriva! Jag har fått tunikan som jag köpte från Tradera, dock var den lita för kort för att ha som klänning men jag ska fundera ut ett sätt att fixa det på, den kommer bli megasnygg!
Oki nu åskar det typ och jag ska gömma mig under täcket och lyssna på Harry Potter och kolla i Ellos-katalogen!

RSS 2.0