Turn it up and break it down!

Hejdå nu åker jag till Stockholm över kvällen/natten för att titta på finaste/bästaste/underbaraste THE SOUNDS! ♥



Come on, come on, come, get up and dance with me! No more, no more blue days and lonely years.


Idag är det äntligen dags, och som jag har längtat i tre månader; THE SOUNDS ♥ Åker från Västerås vid 15-tiden idag, så hinner med en tur på stan och så innan det är dags för själva konserten! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, eller vad jag ska ha på fötterna utan att förvärra skoskavet som jag fick utav mina skor igår, men det löser sig nog. Får ta en djupdykning in i garderoben nu så jag slipper stressa med det i sista minuten.



Bild från när jag träffade Maja under Malmöfestivalen -09. Ser ju helt mongo ut men ni förstår ju inte hur mitt hjärta slog och hur sjukt glad jag var, och att hon sekunderna innan hade gjort high five med mig! Finaste, finaste Maja!

Vi viker oss på asfalten av skratt, ingenting kan röra oss i natt.


Idag efter skolan så gick jag och Marie ner på stan, satte oss på den soligaste bänken vi kunde hittta och åt årets första glass! Snacka om hög mysfaktor liksom ♥




Dark heart.




Intervju

Ska iväg på sommarjobbsintervju på infektionskliniken kl. 14 idag, så sitter här hemma och är nervös nu! Har iallafall varit på skolan tillsammans med Ida-Lisa och skrivit ut våra betyg eftersom vi tänkte att det är säkert bra att ha med sig på en intervju och så.
Är lite orolig att dom inte har fattat att jag bara vill jobba halva sommaren, och att dom isåfall erbjuder mig att jobba hela sommaren men det vill jag ju inte. Jaja, det löser sig nog typ! Önska mig lycka till ^^


Upd. 14:38
Hemma igen efter intervjun, som för övrigt kändes bra! Blev runtvisad på avdelningen lite, och sen så sa chefen att hon skulle återkomma när hon pratat med mina referenser, så nu hoppas jag på att hon hör av sig snabbt för hatar ju att gå runt och vara nervös över att det ska ringa! ^^

Nu hade jag tänkt att jag skulle laga lite matlådor så jag har nått att äta framöver, nu när jag liksom ändå är ledig idag och så! Funderar även på att gå ut och gå en runda sen, det är ju faktiskt himla skönt ute!

Tiden går så fort, men det behöver ingen tänka på.

Igårkväll hängde jag hemms hos Ida-Lisa! Först åt vi på Max eftersom vi var så himla hungriga och väl på Max var det ungefär som om vi skulle sitta hemma hos mig och äta för fom spelade typ först Broder Daniel, sen Markus Krunegård, Timo Räisänen, The Ark och Kent, liksom på rad! Var jättehappi! Sen drog vi hem till Ida-Lisa och skrattade åt "Big brother" och nått annat jättekonstigt program innan det var dags att kolla på melodifestivalen. Nej, alltså bortsett från förra helgen vet jag inte när jag senast såg en delfinal i melodifestivalen, så nu vet ni det. I'm not a "melo-fan". Under tiden roade vi iallafall oss med att göra skitkonstiga gifar och försöka dansa som Dany. Gick ju sådär men vi kände att vi måste öva in lite dancemoves inför torsdag haha! Efter ett tag fick Ida-Lisa den eminenta idén o att vi skulle "slit en ragg", aka. åka ut en runda med henne bil! Och så himla mysigt det var. Vi åkte bara runt och lyssnade på en massa bra music och pratade om allt mellan himmel och jord och hade det jättemysigt. Sen kom vi på att vi nog var lit hungriga trots allt, och då var ju klockan liksom typ kvart över tolv, men vi gick hem till Ida-Lisa igen och hon höftade till med en "broccoli-carbonara", blev faktiskt jättegott! Och sen så åkte jag hem till en katt som var så kelig att han inte gick från min sida på en halvtimme ungefär<3




Idag är det förövrigt andra gången denna veckan som jag vaknar hemma hos mig och inte har en jäkla aning om vart jag är någonstans, haha! I onsdags vaknade jag och typ "WTF?! Vart är jag någonstans?!?!!?" Alternativen stod mellan Hovmantorp, Gotland och Västerås, och efter nån minut fattade jag ju att jag var på precis samma ställe som jag somnat på; alltså i Västerås. Och idag vaknade jag och fattade inte vad det var för dag, varfö jag hade vaknat, vad jag skulle göra idag, och VARFÖR var klockan kvart över tio?! Haha alltså, fattar inte...

Allting kommer bli bra!

Hejhej här sitter vi och roar oss!


Säg mig var du är ikväll, snälla säg var du står ikväll.

Igår var jag och Ida-Lisa hemma hos Marie och drack vin, och senare joinade även Silverpojken, aka. Maries pojkvän! Vi hade en riktig tjejfest där vi överanalyserade typ allt som gick att överanalysera och skrattade hysteriskt åt en massa saker, bland annat när jag var "som masken på kroken", eller när jag skulle beskriva en tentafråga om UVI, eller när jag skulle fråga Ida-Lisa på skämt vem hon hade haft en skrivbordsdröm om och samtidigt som jag sa det så strök jag undan håret från hennes ansikte hahaha! Och så åt vi pizza på Maries golv, precis som gamla tider, så himal mysigt, och när klockan blivit lite senare så gick vi ut på äventyr och jag snodde med mig en Svenska Björnstammen-affisch från ett plank och var ganska nervös för att det skulle komma en polis men blev ju himla nöjd när jag väl var tillbaka hemma hos Marie med en ny, fin affisch till min lilla samling (frågan är bara vart jag ska ha plats att sätta upp den här hemma, alla väggplatser är liksom upptagna, haha)!
Tyvär glömde jag min kamera hos Marie, så den får jag inte förens imon. Under tiden så kan jag dock bjuda på en bild som jag hittade på Ida-Lisas tumblr där jag poserar med min lilla affisch!



A monkey needs to dance and so do you!

Hoppas att ni får en utomordentlig kväll alla fina därute! Nu drar jag till Marie och dricker vin med henne och Ida-Lisa! ♥


08:24...

Kill me, är så trött!!


Håll ditt huvud högt, det är allt man kan begära.

Har ju varit världens vårväder idag= jag hade både solisar och vårskor på mig när jag gick och hämtade Ansgi hos veterinären i eftermiddags! (Och Ansgi mår finfint, han är lite trött efter sövningen men tänderna är superfina och allting hade gått jättebra!)

Nu funderar jag på att gå ut på en snabb kvällsprominillis och sen försöka plugga lite till. Imon innan eftermiddagstentan ska jag frullisdejta med mina vänner på stan! ♥

(Upd. 21:37: Haha, hann gå typ 100 meter från huset innan jag gjorde världens vurpa och lyckades slå i hela smalbenet i trottoaren, alltså haha :( )


Och du är som jag när du dansar, har aldrig träffat nån som du. Du är som jag när vi dansar, musik non stop till slut.




Fixade biljetter till Kent's spelningar i Stockholm, Malmö och Eskilstuna nu idag på morgonen! Pepp ♥



Har alltid sett oss som Ansgar och Evelyne.

Nu har jag lämnat Ansgarbus hos veterinären för att ta bort hans tandsten. Känns ju lite jobbigt i och med att han ska sövas, och en sövning är ju aldrig helt riskfri men hoppas att allting går bra! Han fick förövrigt jättemånga komplimanger av veterinären som tyckte han var så fin och hade så fina ögon och så fin päls. Åh, blev så stolt över min lilla tussis då! Ska iallafall hämta honom vid tre igen, men fram tills dess ska jag plugga.

(Och hur roligt är det inte att vi har fått en ny prinsessa i Sverige då? Liksom så himla mysigt! :D)

Och de stirrar som om ansvaret bara vilade på mig.

Skulle ha pluggat idag men tror att jag går i ide istället.

Ät fett och socker tills du spyr.

Idag har varit en bra dag (förutom idag på lunchen då Catti och jag drabbades av tillfällig affektlabilitet och växlade mellan typ tio olika humör på en minut.. ^^)! Kent har släppt nya speldatum, jag ska på intervju för ett sommarjobb på infektionskliniken på måndag och så har jag fått fika! ^^


Som synes på de två översta bilderna så är jag inte så bra på att äta semlor= får grädda över hela mitt ansikte typ. När jag skulle ta min första tugga så råkade jag frusta till så att det flög florsocker över hela mig, haha. Så tillsist fick Ida-Lisa lära mig lite knep för hur man lättast skulle äta upp den; exempelvis att man skulle börja med locket först!


Svar om mitt hår!

Fick en kommentar på bloggen som jag tänkte att jag skulle ta och svara på här nu i min lilla pluggpaus:
"Emelie om Barnkalas @ Kåren.:
Har du alltid så stort hår? :O Sliter det inte väldigt mycket på ditt hår?"

Svar: Nixpix, har inte alltid mitt hår tupperat, och om jag hade haft det så hade det slitet väldigt mycket på mitt hår. Det är ju den frillen som jag tycker är finast, men oftast så orkar jag inte fixa den om jag ska till skolan eftersom jag hellre vill sova då än gå upp och fixa håret, haha ^^ Istället för att tuppera håret brukar jag variera mellan dessa "frisyrer":

Antingen lockar jag det liksom längst ner på håret (eller hur man nu säger) som på första bilden, eller så har jag det bara lite vågigt som på andra.



Ibland väljer jag bara att sätta på mig en basker, eller så kan jag ibland liksom "halvtuppera" det som på andra bilden. Nu har jag dock för kort hår för det, men när jag har lite längre så är det en himla behändig frisyr!

Mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra.

Igår: Hängde jag hos Ida-Lisa tillsammans med henne och Catti, åt pizza och godis pga det var ju faktiskt lördag! Vi kollade på Melodifestivalen, vilket jag inte kommer ihåg när jag gjorde senast. Förstår liksom inte uppståndelsen kring detta program? Nåväl, vi hade det så himla roligt och jag vet inte om vi var trötta eller om alla var på värsta fnisshumöret för jag vet inte hur många gånger vi bröt ihop av skratt. Ida-Lisa och jag har även kommit på att vi ska dansa som i reklamen (som är i videon nedan) nästa gång vi är ute, haha det kommer ju bli sådan succé! ^^ Ida-Lisa ska förövrigt vara han i grön tröja, och jag är han som kommer in efter ett tag!


Idag: Jag vaknade och var helt lycklig eftersom jag drömt om Kent hela natten, åh så himla fint! I drömmen så lyckades jag hamna först vid insläppet och naturligtvis längst fram i mitten vid staketet och liksom behöver jag säga mer? :D Nu har jag ätit minihelgfrullis och börjat plugga lite smått. Har även hunnit med att städa undan lite så att jag resten av dagen slipper bli störd av det/se det som en ursäkt att inte plugga, haha. Vill ha fredag runt kl. 17, för då har jag med sannolikhet skrivit klart denna tenta, FRIHET!



En gång var din historia också min.

Nu har jag pluggat färdigt för idag, så har dragit på mig min snöbollströja och ska strax cykla iväg till Ida-Lisa för att, tro det eller ej, kolla på melodifestivalen. Kan bli intressant!

Barnkalas @ Kåren.

Igår var vi som sagt på Kåren. Vi började kvällen hemma hos Ida-Lisa där vi lyssnade på lite nostalgimusik och drack piggelindrinkar, så himla gott! Sen skulle vi ta lite luft från hennes franska balkong, och då ser vi att grannarna ovanför henne också är ute där, så vi säger hej och dom säger till oss att "antingen kommer ni upp till oss och hälsar på, eller så kommer vi ner till er!". Så vi fick lite smått panik men eftersom vi inte ville ha dom hos oss så åkte vi upp dit. Dom var förövrigt ganska tråkiga, så vi åkte ner igen efter typ tio minuter kanske? Sen dansade vi lite och såg att klockan blev tio och det var dags att gå till Kåren. Väl där så köpte vi cider och jag hittade ganska snabbt en "birma cat tattoo" som jag klistrade på min arm och tyckte ju att det kanske var det finaste på hela kvällen och var jättehappi över den! Sen dansade vi lite och sprang runt och letade efter våra vänner som försvann lite då och då. Vi hängde inne på toan ett tag och där har Ida-Lisa och jag har spelat in en film där vi beskriver att vi tillsammans, alltså om vi komponerade våra kroppar/egenskaper, skulle kunna skapa "the perfect human" och allting skulle vara perfekt med den människan förutom vaderna som enligt mig skulle vara "baaaam" och som Ida-Lisa sa att "så är det ju, vi får ju bara leva med det" i ungefär världens allvarligaste ton haha! Sen dansade jag och Catti till bland annat "Sexy and I know it" och hade roligt där på dansgolvet. Och sen helt plötsligt blev klockan två och det var dags att gå hem!











Let us dance into the night!

Ska på Kåren ikväll, tema barnkalas! Hörs imon!



Denna gifen är till Ida-Lisa:

Your dancing has left me to die. More than I deserve, all that i'm left with is me.


Woopiwoopi, har varit i skolan idag och haft seminarie. Var faktiskt ganska intressant så ska inte klaga! Har även hunnit med ett besök på systemet pga vi ska på Kåren imon eftersom det är tema barnkalas där. Kan nog bli himla roligt tror jag allt, bara jag kommer på vad jag ska ha på mig. Nått barnkalasigt förstås. Tror jag ska ha min rosa tyllkol och en prinsesskrona.

Iallafall. Har gjort upp världens plan för mitt pluggande dom kommande dagarna, eller främst inför imon. Idag ska jag alltså städa/diska/tvätta/allt göra allt annat som jag kan tänkas få för mig att göra när jag pluggar= jag kommer bara kunna plugga imon eftersom allting som jag brukar göra när jag inte vill plugga redan är gjort! Och eftersom jag är så himla snabb så kommer jag hinna plugga ikväll också. Åhå så himla bra alltså.

Do or die, now or never, topp till tå i svarta kläder.

Har varit på världens onödigaste seminarie idag, och imorgon mellan 9-14 ska jag på ännu ett konstigt seminarie där vi inte ens ska få tid att äta (endast en 20-minuters fikarast).... Kvällen ska jag helt enkelt ägna åt att läsa lite om demenssjukdomar och såntdära och förhoppningsvis kan jag sova i tid ikväll och inte vara vaken till klockan tre. Vi får se hur bra jag lyckas med det.


Klänningen som jag hade på mig igår fick jag förresten av min finfina lillasyster Anna! Hon har sytt den helt själv och hon är så himla duktig och snäll som gör så fina klänningar åt mig. Finaste lilla lillasyster!


Här är två klänningar som hon sytt åt mig. Älskar dom, så himla fina!

Alla hjärtans dag.

Gårdagskvällen spenderade jag hemma hos Ida-Lisa tillsammans med henne, Catti och Sofia. Eftersom det var alla hjärtans dag så hade vi bestämt oss för att äta lite lyxigare mat, och sen rabarberpaj till efterätt! Vi smidde upp planer inför fredagskvällen och hade det sådär jättemysigt kring matbordet. När vi ätit klart var det dags för movie, och för att skippa all romantik hade vi valt att kolla på den skräckfilm, nämligen "The Ward". Den var ganska läskig i början, och jag skrek och då skrek Ida-Lisa och Sofia och då blev Catti rädd och haha det var bara allmänt kaos sometimes! Slusats: en himla trevlig alla hjärtans dags-kväll med mina finaste Västeråsvänner!



'



Världen var vacker och så underbart skev!



Mitt indiehjärta slår och slår och slår.

Så var det alla hjärtans dag, och jag väljer att skäna en femtiolapp till hjärt-lungfonden's "Barnhjärta". Känns ju som en såndär himla fin sak att göra på alla hjärtans dag!

Klicka på bilden om ni också känner för att bidra!


Home is where your heart is!

Idag har jag bara renskrivit mina anteckningar, och sådär åtta timmar senare är jag äntligen klar! Vet ni hur bra det känns?

Idag har jag iallafall tänkt att visa er tre ställen i mitt lilla bo som jag är extra nöjd över, och vi börjar med hallen, eller främst byrån som jag har i hallen. I höstas så köpte jag två små hyllor som jag satte upp ovanför den, och vips så blev det genast lite mysigare. På hyllora har jag bland annat mina kameror som jag typ aldrig använder fast tycker är fina iallafall, lite kort som jag då och då byter ut, Hello-Kittysar och lite såntdär! Bredvid hyllorna så hänger min lilla ren som jag fick av mami och Anna när dom var och hälsade på mig i Oktober. Jag har pyntat honom med ett halsband och en rosett, och så har han faktiskt en fågel på ena hornet, fast det syns inte så bra i bild.

 

Sen har vi min matplats, eller egentligen är det hyllorna ovanför som jag tycker extra bra om! Sitter nästan aldrig vid mitt matbord, gör det bara om jag har gäster eller om jag ska renskriva typ. Iallafall, nedersta hyllan är en renodlad te-hylla så där har jag min tekokare, tekanna och alla mina téer i en massa finfina burkar. Och på översta hyllan så har jag typ lite mjöl, kakao, couscous och flingor. Extra fint är det ju förstår att när jag väl sitter vid bordet så har jag ju sällis av Timo!

 

 

Sist men inte minst har vi platsen där jag tillbringar typ 90% av min tid här hemma: min soffsäng. Anledningen till varför jag kallar det min soffsäng är helt enkelt att på dagen så har jag bestämt att det är en soffa, och när jag ska sova så blir det min säng. Har ramat in den lite fint med affischer (mest kent-affischer såklart!), och för ett litet tag sedan så satte jag upp en ljusslinga och det blev liksom pricket över i:et! Älskar att hänga i min soffsäng, och det bästa är att jag har två megastora kuddar och en massa små så om jag vill kan jag bara luta mig tillbaka och ligga helt jätteskönt medan jag typ kollar på movie eller så!

 


Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?

Trots att klockan är 00:49 så sitter jag fortfarande vaken i min säng och dricker hallonsoda direkt ur flaskan och lyssnar på Håkan. Det är faktiskt ganska fint.

Je me fous du passé, avec mes souvenirs.

Igår hade vi rödvinskväll hemma hos Marie, aka. vi skulle lära oss att dricka rött vin. Vi tänkte att rödvin är ju himla franskt, så vi gick all in med rödvin, mörk choklad och lite Edith Piaf. Riktigt kultiverat. Ida-Lisa lekte servitris och hällde upp vinet, och senare kom även Catti och drack lite tillsammans med oss!







Jag flyr i skydd av mitt privata moln.

Hej!
Idag har jag haft heldagsföreläsning i skolan, vilket också har inneburit att jag har druckit cola light, lekt fransman med mustach samt varit i koppel. Ikväll ska jag till Marie och dricka rödvin!



Do you remember when we met? That's the day I knew you were my pet ♥


Blir ett litet Ansgar-inspiretat inlägg nu! Idag har jag iallafall bokat tid till veterinären eftersom jag är 99,9% säker på att Ansgar har tandsten, och isåfall måste den naturligtvis bort och kosta vad det kosta vill liksom. Känns ju himla skönt att vi har fått en tid (trots att tiden är dagen innan min tenta, men what to do liksom?), men samtidigt känner jag mig som en himla dålig kattmamma som liksom "inte gjort något åt det", eller ja jag har ju försökt att få honom att äta kycklingvingar vilket verkligen inte funkar, och borsta tänderna på honom när man är ensam är totalt omöjligt eftersom han blir helt sjövild och han får ju bara bra mat och så, och det är ju vanligt att katter får tandsten, men liksom ah, vet inte. Nu har jag ju iallafall bokat tid, och det känns bra. (Förövrigt: han mår inte dåligt av tandstenen nu, så han är pigg och kry och precis som vanligt, men om man inte gör något åt det kan han typ tappa tänder på sikt och så.).

Vi var nyss uppe på loftet, och av en händelse så kikar jag in under soffan och ser en leksaksmus så jag lyfter och soffan och hittar detta:

Liksom, det förklarar vart alla hans möss har varit! Nu behöver jag ju iallafall inte köpa nya på ett tag ^^


Nu sitter han i fönstret och luktar lite och spejar och är sådär allmänt mysig och kattig och jag bara känner att fy tusan vad jag älskar min lilla Ansgar ♥


Jag behöver din kyla nu, behöver din svala hud.

Idag har varit en konstid dag. När jag vaknade var jag på bra humör, men medan jag cyklade i skolan så blev jag jättesur och hade inte alls lust att vara i skolan en hel dag. Så under hela förmiddagen satt jag och ungefär surade sönder och pratade inte med någon och typ ville hem, haha. Men sen på eftermiddagen så postade Kent detta på sin twitter: "Snart kommer det några viktiga datum. Håll utkik så fortsätter vi knega på.", och jag blev så himla glad och började prata lite och sen så började jag skratta och blev glad. Blir ju knäpp på mitt humör ibland.

Nu ska jag egentligen renskriva anteckningarna från idag, men jag bävar då det är 75 (!!!!) powepointsidor att renskriva= kommer ta ungefär 8-10 timmar. EJ PEPP. Så istället letar jag efter platåskor på internet. Det går inte så bra, haha. Ska iallafall gå på creepersjakt i Stockholm när jag är där om tre veckor. Och på tal om Stockholm, idag är det bara TRE VECKOR KVAR TILL THE SOUNDS <3. Längtar ihjäl mig osv!

Between love and hate.



För du var solskenet, och jag var ensam.



Hejhej här sitter jag i mina hipsterglasögon och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag kan gå till skolan.

Du vänder dig om & ler mot dom som aldrig haft en chans.


Har varit så himla effektiv idag. Tog sovis eftersom jag inte hade några föreläsningar, så när jag vaknade gjorde jag först lite pilates, och sen renskrev jag psykos-anteckningarna. När det var klart efter någon timme så diskade jag upp all disk, gick ut till soprummet, kammade Ansgi pga han tappar sin vinterpäls nu, dammsög, städade av toan och åt lite mat. Nu håller jag på att fixa iordning min del inför en gruppuppgift, och när det är klart har jag tänkt att jag ska läsa igenom geriatrik-anteckningarna fram tills Filip&Fredriks nya program börjar ikväll (som jag förövrigt hoppas är bra!).

Lite Ansgar-päls.. ^^


You can run but you won't come far!

Igår var jag, Ida-Lisa och Catti på Rebacca & Fiona på BMB, och det var så himla roligt! Kom inte ihåg när jag dansat så mycket senast, och jag tycker liksom inte ens om att dansa egentligen. Shottade iallafalle en shot som smakade vanilj (kan den ha hetat tequila rose?? Kommer ihåg att Ida-Lisa berättade typ fem gånger vad den hette haha men kommer ändå inte ihåg.). Vi dansade iallafall tills dom stängde vid 02, och sen så skulle Ida-Lisa och jag gå och äta på "burger corner" men det var så sinnesjukt lång kö där så vi drog till "Subway" istället och där träffade vi en kille som trodde att jag kom från Göteborg och sen så skulle han förklara att det var typ längre mellan Västerås-Göteborg än Göteborg-Växjö och haha så skulle han visa med sin halsduk hur lång avståndet var och Ida-Lisa och jag satt mest och fnissade. Kl. 03 stängde dom och då hängde jag med Ida-Lisa hem, och hängde där tills klockan typ var halv sex eller nått då hon somnade fastän jag var aspigg men jag cyklade iallafall hem i sjutton minusgrader, och om man bortser från kylan var det faktisk ganska trevligt; lyssnade högt på kent i mina hörlurar och allting glittrade ute pga att det var så kallt! Somnade klockan typ halv sju eller nått, haha helt crazy för att vara mig!









Namnsdag

Idag har min lilla bäbisskrutt Ansgar namnsdag! Som namnsdagspresent ska han få lite kyckling; hans favoritmat!




Thinking kills us all in the end.

Fredag. Har ingen skola idag så ska vara hemma och renskriva. Jag hade gått ut och gått en runda, men sen när jag kollade på smhi's hemsida och såg att det var minus tio grader, så besämde jag mig för att stanna inne. Ikväll ska jag nog bara kolla på movie i min soffsäng, funderar även på att införskaffa mig lite popcorn? We'll see!

Kom på att jag inte visat bilderna sedan förra fredagen, så här är några utav dom:




(Den sista bilden lånade jag av Ida-Lisa!)

Systeryster!

Lite impulsivt och fint sådära så har jag och min fina systeryster Anna köpt tågbiljetter nu ikväll, så i mars kommer hon till mig och hälsar på! Liksom, åh jag bara längtar! ♥



Jag är tystnaden och vinden.

Hänger i skolan. Har haft föreläsning och nu är det tänkt att vi ska plugga fast vi sitter och bestället smink och biljetter till Filip&Fredriks show istället. Mycket roligare!


I'm a riddle to myself, can't be explained.

Första februari. Jag inleder månaden med en eftermiddagsföreläsning, så jag har hunnit göra en massa nytta nu på morgonen, exempelvis gjort lite pilates, dammsugit, skurat golven, skurit upp lite grapefrukt som jag ska ha med mig till skolan och fått ett helt tomt brev från mitt f.d. sommarjobb! När jag vaknade idag på morgonen var det sol och klarblå himmel och då tänke jag att jag skulle promenara till skolan, men nu är det en massa vita moln på så ser inte alls lika kul ut att gå längre. Tror jag cyklar. Idag efter skolan ska jag iallfall kanske hem till Ida-Lisa och så ska vi fixa biljetter till Filip&Fredriks show som dom ska ha bland annat här i Västerås i maj. Woopwoop, kommer bli awesome!

RSS 2.0