I'm a riddle to myself, can't be explained



Var första dagen i skolan igen efter sommarlovet. Hade introduktion till kursen vi ska läsa nu i fem veckor; Medicinsk mikrobiologi. Låter himla proffsigt måste jag säga och jag hoppas det inte blir alltför svårt. Vi ska läsa lite om barnsjukdomar sen, det kommer bli bäst och jätteintressant. Men nog sncakt om the school nu haha.
Efter skolan gick vi och åt lunch på Wayne's, alla åt bakad potatis som vanligt. Åh och justde, när vi cyklade från skolan så delade dom ut gratis drickor, så vi var tvugna att stanna och ta varsin flaska. Gratis är bäst♥

The world still loves you Mr. Saturday




Och när din sjukdom tagit dig ska jag ge någon gata ditt namn



Jag är genomblöt för jag har cyklat he från sjukhuset där jag har träffat allergi-doktorn och tagit lite prover och såntdära. Jag är fortfarande inte allergisk mot katt mohahaha, men björken är lika dålig som vanligt. Doktorn blev typ sur på mig när jag sa att jag hade katt, men jag blev fett glad när jag inte var det minste känslig ens! Har fått nya mediciner utskrivna samt har fått prova att ta en epipenspruta på mig själv. Det gjorde/gör mycket ont.

Nu funderar jag på om jag ska duscha, är som sagt genomblöt och jag fryser. Inte helt okej känner jag. Eller så kansk jag bara dricker en kopp te och myser ner mig under min Hello Kitty-filt. Får se hur jag gör, har inte bestämt mig än. Imon börjar jag skolan igen och vi har en himla massa föreläsnigar i denna kursen, hoppas dom är roliga!

Och jag ska skydda dig med kroppen min






För er som inte är så inlyssnade på Kent så har Ansgar fått sitt namn ifrån denna låten.

I'm indian

Nu ska jag ner till tågstationen och möta Mattias<3 Måste gå in en snabbis nånstans och köpa ett pennskrin och en ny rosa penna till men kalender för den jag har nu är nästan slut! Och idag har jag lyssnat på Timo hela morgonen. Hans skiva "I'm Indian" får mig alltid att tänka på hösten, och jag älskar hösten så då blir jag glad!

 


Timo Räisänen; I'm indian

Inhandlat idag

Hittade inte alls lika mycket som jag trodde att jag skulle göra, vilket iochförsig var bra haha.


Köpte en skjorta med svart rosett, en lång öh väst/kofta utan ärmar & en liten krona


Och precis som alla andra införskaffade jag mig den rutiga klänningen från bikbok samt ett par hundtansmönstrade strumpisar!
Ikväll ska vi ha filmmys hemma hos Marie. Passar mig för jag är galet trött idag! Funderar på vad jag ska äta till kvällsmat, får se vad det bir för nått.

I got my hair fixed, makeup done, I'm ready to go



Idga var jag och shoppade lite med Ida-Lisa. Först var vi på Ikea, sen på Maxi och tillsist drog vi ner till stan och kollade lite där! Idag hade jag på mig det här:


Varför måste jag vara rädd?

Nu har jag precis ringt och bokat en tid till tandläkaren. Jag skakar fortfarande.
Nu får jag väl ta att göra mig lite frullis och sen ska jag se om jag lyckas få ut min lilla kittycat på en prominillis, han är inte alls pepp på det nu när vi är tillbaka i Västerås, men ändå står han vid fönstret och jamar högt och kraffsar, och sen när vi väl är ute, ja då vill han bara in igen ^^
Ha en trevlig torsdag!

Stenbrott

Idag luktade det lite höst ute ♥

Nyttigheter

Fatta nyttig man känner sig när man cyklar hem från affären och det enda som syns utstikandes från väskan är purjolök och ägg.

Varje litet steg

I'm back in Västerås! Nu har jag planerat att ägna hela denna dagen åt att typ städa min tv-hylla, dammsuga och tvätta golvet. Hmm, kanske inte världens roligaste men what to do liksom? När jag satt på tåget skrev jag förövrigt in en massa saker i min kalender som jag måste göra dom kommande veckorna, ex. boka tandläkartid. Har värsta ångesten inför detta för det kommer bli så satans dyrt och man vill ju kanske inte lägga alla sina sommarjobbspengar på en jädra tandläkarräkning. Hoppas att mina tänder inte är så illa ute som jag tror dom är... Och så upptäckte jag tyvär att jag nog inte kan gå på Johnossis spelning i Sthlm i November eftersom det är min första dag på praktiken. Får hoppas att dom spelar i vår eller nått sånt så jag kan se dom då!

Vi var människor från början

Sitter fortfarande hos Mattias i Sthlm, men imon åker jag hem igen. Ikväll ska vi försöka klippa mitt hår lite också, bara topparna. Mattias ska hjälpa mig att klippa det som jag inte kan klippa/inte når. Och sen ska jag nog ut och gå en runda. Jag hittade mina joggingskot här, så nu slipper jag vara ute och gå långprominillisar converse, det gör så himla ont i fötterna&knäna. Iallafall, fram tills på fredag ska jag bara slappa typ och sen på fredag dårå ska först Ida-Lisa och jag ut och shoppa och sen på kvällen ska jag och mina underbara Västeråsvänner/flickor/girls ha kräftskiva! Kommer bli toppen för jag har saknat dom så himla mycket.



Förövrigt så tror jag att jag har haft min blogg i snart tre år, vet inte exakt datum eftersom jag raderade alla gamla inlägg och typ börjde skriva om "på nytt" i januari -09, såatte haha.

01:24

Hejhejhej! Ikväll har jag varit ute på äventyr, spännande alltså! haha, nu ska jag völ kanske sova så jag orkar pp imon vid 9, ska visst gå en liten runda på stan med <3 Godnatt godnatt allihopa1!

A B C look at me, watch me go

På ett sätt längtar jag verkligen tills skolan sätter igång igen; förutom att jag typ nästan varje dag får träffa mina bästa Västeråsvänner så har jag ju faktiskt en anledning att få fixa till mig och ha fina kläder! Jag har blivit så himla sunkig nu under sommaren, liksom när jag jobbade så gick jag bara dit med håret uppsatt i en toffs och helt osminkad, inte ens mascara hade jag. Galet. Det enda positiva med det är ju typ att man kan klia sig hur mycket man vill i ögonen utan att få hela ansiktet täckt med mascara... Fast då har jag hellre mascara på mig och väntar med att klia mig i ögonen. Och förövrigt så får jag FINALY ha nagellack på mig igen!!!!! Bäst.

Yes, I am utseendefixerad.

Tystnad. Tunnel, avfart

Är hos Mattias nu och har tänkt att vara det tills på tisdag morgon/förmiddag. Idag har vi varit väldigt hurtiga och varit ute och gått 8,2km. Känns bra, men gissa vem som har träningsvärk...
Ikväll ska vi äta tacos ♥ Skulle kunna äta det varje dag, seriöst. Det och pannkakor, mumsimums! Förhoppningsvis ska vi väl kolla på nån bra movie, Mattias brukar ha nån på lager såatte. Nu ska jag ta och kila till affären innan det börjar regna igen. Jag har varken paraply eller regnjacka med mig och så känns osm en bra idé att gå när det är uppehåll! Hoppas ni har en trevlig helg allihopa.

One more time with feeling

Jävlajävla skitdag :@
Nu ska jag åka till Mattias och där ska jag spela sims hela dagen och kvällen, precis det jag känner för nu.

Someone else's heart, pumping someone else's blood



Alltså jag är så förbannat trött idag. Fattar inte? Gick upp vid halv tio, åt frullis men sen var jag tvungen och lägga mig och sova en timme till för det gick liksom inte att vara vaken. Helt sjukt. Och idag hinner jag verkligen inte vara trött, har en massa saker jag måste fixa och sådära innan jag åker till Mattias imon.
Nu har jag ätit en bit vit choklad och ska dricka en kopp mango-te i hopp om att bli lite piggare. Tänkte gå ut och gå en runda men nu ser det väldigt grått ut och jag misstänker att det kommer regna ganska snart, och då har jag ingen lust att vara ute och gå.

*Tjugo sekunder gick det, sen kom regnet*

Och priset vi betalat för att klassas som elit var att vi blev som dom andra














Såhär bor då Ansgar och jag! Ni får typ använda förstoringsglas på vissa av bildtexterna haha, hoppas det funkar ändå.

Du är hoppet i ett IQ-fritt land

Idag på morgonen drömde jag om kent<3 Dom spelade i Göteborg, och dom gjorde en extraspelning där efter turnéns avslut och jag var där, längst fram med staketet tryckt emot kroppen. Jocke var sådär snygg som han bara kan vara, och så öppnade dom med en helt ny låt; Vibrationer. Den var riktigt bra, påminde lite om Blåjeans. Jag var så himla happi och sådära, och så fick jag Jockes plektrum.
Tyvär så var det ju bara en dröm, och då blir man ju sådär lite tom ni vet... Idag är det jättegrått här i Västerås, så blir nog att pyssla lite här hemma. Kanske går ut en runda med Ansgar, får se! Nu ska jag iaf dricka champagne-te!

Västerås.

Jag är i Västerås nu. Resan upp gick som smort, förutom sista biten hem från stationen då hjulet påmin rullväska lyckades lossna, så jag fick släpa dne hela vägen hem samtidigt som jag försökte ta det så försiktigt som jag kunde med Ansgarälsklingen<3
Imorgon ska jag äntligen köpa en säng! Den är skitful men det kommer inte synas för jag har ju liksom en madrass på den så det gör inget. Sen när jag har piffat till det här hemma har jag tänkte att visa er hur jag bor. Nu ska jag äta knäckebrödsmacka med ägg. Hejdå!

Sista dagen

Imorgon åker jag tillbaka till Västerås. Känns både kul och jobbigt. Jag har försökt packa men det funkar inte, har alldeles för mycket grejer. Måste lämna kvar ganska mycket här i Hovmantorp och sen ta med dom nånannan gång. Surt. Alla kläder är iaf nertryckta i väskan (snälla snälla väska, gå inte sönder på vägen upp bara!), känns bra.

Idag ska jag, mami och Anna på några loppisar. Jag kan dessvärre inte köpa nått, men kan ju vara mysigt ändå. Skriver kanske inte mer förens jag är uppe i Västerås om 28 timmar. Hoppas att internetet funkar, annars dör jag.
Puss och hejdå!

Moviestar

Har suttit och kollat på megabra movies/serier hela kvällen, bland annat dom här




Imorgon är det min sista jobbdag, och så ska jag väl tillbringa eftermiddagen/kvällen med att packa. Ej kul.

And I'm crying for things I tell others to do without crying



Sorry för en just nu tråkig blogg. Har inte direkt något att skriva. Jag är megatrött hela tiden, och så jobbar jag ju.
Idag är det visst fredag den trettonde, och jag har änsålänge inte haft otur. Ikväll ska jag vara ensam hemma så då ska jag passa på att försöka packa ihop alla mina saker; jag åker ju tillbaka till Västerås på måndag! Kommer ju garanterad typ köra över min fullpackade resväska över foten eller nått, bara för att fullfölja dagen.
(och ♥ på rubriken förresten, som kommer ifrån Regina Spektors sång "Man of a thousand faces", så underbar textrad.)

Good is better than perfect

Hemkommen från cykelturen och ganska trött i benen är jag nu. Jag slapp att cykla på herrcykeln såatte, det kändes bra! Vi cyklade runt i hela Växjö, kikade på Teleborgs slott och typ kollade vart jag hade bott när jag var minipiniliten och sett vart mami&papi hade bott innan och så, spännande! Och sen åt vi sushi!!!!!! Godaste alltså♥


Sen såråkade jag visst få med mig en klänning, halsduk och lite skolgrejer med mig hem. Det är sånt som händer ibland! Svampbob-blocket tänkte jag ha när jag är på praktik, så jag kan skriva ner allt som jag ska komma ihåg. Kommer garanterat ha snyggaste blocket.

Snart kommer Anna och Pop hit, vi ska kolla på movie och äta godis (tjockisvarning!). Sista gången jag träffar dom innan jag drar tillbaka till Västerås.


Och jag ska skydda dig med kroppen min



Mami fixade cyklar så nu ska vi in på cykelutflykt i Växjö, och så kanske vi ska äta sushi med ♥ Iaf, det kommer nog bli mysigt och sådär, fast jag ska cykla på största herrcykeln haha så vi får se hur det går! Såhär ser jag ut inför cykelturen:




Hejdå, ha en fin dag allihopa!

Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser



Idag har jag, mami och Anna varit ute hos min moster+"morbror"+kusiner, ätit, fikat och druckit en massa te! Tycker om att vara hos dom, det är alltid så mysigt och så bor dom så himla fint, precis så som jag vill bo om jag inte hade varit så himla rädd...


Och så hade dom skaffat sig en ny liten kattunge som hetter Stella. Stella var helt minipiniliten och jättelurvig så det nästa såg ut som att hon hade fått en stöt, och så hade hon fullt med en massa lurv i öronen!


Imorgon snackar mami om att vi ska cykla runt i Växjö. Problemet är bara att vi varken har cyklar eller ett sätt att få in cyklarna på om vi nu skulle få ihop tillräckligt många! Så vi får se hur det blir. Nått får vi väl hitta på iallafall.

Ett sånt där oerhört intressant inlägg igen... Hmpf!



Är så in i nordens förbannat trött! Jobbat från 7-21:30 idag med en fem timmars lång rast i mitten, och så har jag ju förresten jobbat hela veckan utom i onsdags kom jag på. Så jag får nog allt vara trött idag haha! Mami och jag har ätit popcorn i soffan nu precis och kollat movie, så nu ska jag väl sova hade jag planerat... Och imon ska vi åka till min moster+kusiner och fika där och så ska jag få se deras nya kattunge som dom har fått! :D

Välkommen, välkommen hit

Läskig dag på jobbet, usch! Det var en massa poliskontroller i Hovmantorp idag tydligen, och jag är totalt livrädd för poliser. Som tur var körde inte jag, utan satt jämte när jag ser att det står poliser lite längre fram och kollar med en såndär apparat om man kör för fort. Jag känner hur jag blir yr och typ säger till min jobbarkompis; "Alltså, jag är jätterädd för poliser... Usch, jag mår riktigt dåligt nu!" Och jädrar var mitt hjärta slog när vi körde förbi, och mina ben var helt spagettiga och jag började nästan gråta, USCH! Och sen påvägen tillbaka så stannade dom oss!!!! Jag satt bredvid då också (hade verkligen inte kunnat köra, var alldeles för mycket uppe i varv), och sen ser jag liksom hur dom vinkar in oss och jag tror typ jag ska dö! Alltså, om jag hade stått upp hade jag inte kunnat stödja på mina ben, så spagettiga var dom... Undviker att titta på polisen när min jobbarkompis får blåsa och visa körkortet, men liksom, SÅ HIMLA LÄSKIGT! Fattar inte varför jag är så fruktansvärt rädd för poliser, haha, har aldrig haft med dom att göra ^^ Hmm....
Ikväll är det myslördag. Mami hade varit i stan och handlat mat, och så hade hon köpt med sig munkar som vi fikade på balkongen, och nu ikväll ska vi äta moussaka & vitlöksbröd och sen ska jag faktiskt äta lördagsgodis, för det är ju faktiskt lördag idag!

Om hundra år är du stjärndamm min vän



Ibland får jag åldersångest. Fast det har jag iochförsig ganska ofta nu när jag tänker efter. Jag är skiträdd för att bli gammal, äldre. Det känns som om jag liksom redan skulle kunna gå i pension nu, nu när jag är tjugoett, för det känns som om jag redna har upplevt alla saker man ska uppleva fastän jag innerst inne vet att jag verkligen inte har det. För det första skulle jag vilja vara yngre så jag skulle kunna ha kvar denna stilen jag har utan att folk skrattar åt mig och så för att jag ser ut som jag gör, fastän jag är gammal. Jag vill inte att nån ska skratta åt mig! För det andra så saknar jag att vara yngre. Det känns mycket finare på nått sätt, friare. Man hade inte alls samma ansvar och press på sig när man typ var femton, man bara var. Jag kommer ihåg att jag och en kompis till mig brukade vara ute och gå hela tiden, och så minns jag hur vi satte oss i en busskur mitt i natten och fortsatte prata. Sånt tycker jag är fint. Det är sånt jag blir så himla avundsjuk på nu, för jag sitter inte i en busskur mitt i natten längre och pratar. Det är synd. Och om jag skulle varit yngre idag, så hade jag skrivit brev till mina högstadievänner och sagt en massa fina saker, sånt som man inte sa men oftast tänkte då. Jag hade velat skriva fina saker på lappar och klistra upp på min vägg, jag hade velat lyssna på finare musik, haft en sånhär fin stil som jag har nu och så hade jag velat gilla något fint, kanske kaniner eller att spegla sig i fönsterrutor? Jag gillade ingenting speciellt fint när jag var yngre, och jag skrev verkligen inte söta lappar och satte upp på väggen. Det känns som om jag missade så mycket när jag var yngre, fast jag vet inte alls vad det var som jag missade? För jag gjorde mycket saker ändå, fast det är inte dom sakerna som jag idag skulle velat ha gjort om jag var yngre idag, nu. Det är nog bara min hjärna som spökar lite förmycket denna kväll, för mitt eget bästa alltså.

Såatte

Sitter i skrivandets stund och borstar tänderna, ska börja jobba om 10 minuter. Och sen ska jag jobba hela helgen, inte alls roligt. Missar alla festligheter här i Växjö nu eftersom det är Karl-Oskardagarna... Hmpf!

The Ark

Bra spelning. Tyckte om Olas mellansnack, himla fina alltså!





The Ark-dags

Om typ 30 minuter ska jag åka in till stan och kolla på The Ark! Kommer nog bli kul tror jag allt. Och så kollade jag precis upp att det var nästan exakt sju år sedan (8 augusti) såg jag The Ark och The Sounds för första gången haha! För övrigt är jag typ helt ofixad idag, för jag orkar helt enkelt inte fixa mig. Ska ju liksom ändå jobba imon och då blir det bara jobbigt om håret är tuperat..

Åh, hittade förresten en söt bild på Mattias och mig från Emmaboda, som Popis kompis Carl tog på oss:

Åh, vill ju liksom tillbaka nu<3

Vi hörs senare. Puss!

Punka

Haha vet ni vad som hände idag när jag var på jobbet? Jag fick punktering!!! Hahaha fatta chocken liksom. Skulle köra och hämta min jobbarkompis, och när jag börjar köra är allt precis som vanligt, men sen typ efter 500 meter så börjar bilen låta och skramla, och jag tror typ att den ska trilla ihop. Kör de 100 metrarna till min jobbkompis som utbrister: "Men du har ju punktering!" Haha, fatta chocken liksom, totalt oväntat! Hela däcket var jätteplatt, som på film ni vet, haha!

Goodnight

Godkväll alla människor där ute!
Jag lyssnar på "Makthaverskan" och ska väl snart sova, tror inte det går men får se, är alldeles för rädd. Idag har jag jobbat, och ska göra det alla dagar denna veckan utom på onsdag för då är jag leeedig! På torsdag ska jag kolla på The Ark i Växjö, och imon ska jag till Mattias och grillirilla! Om 14 dagar åker jag tillbaka till Västerås och så vill jag kolla på Johnossi's spelning i Stockholm i november, hoppas jag kan då alltså! Förresten så har jag typ stukat min stortå (hatar förövrigt det ordet/namnet) haha ^^ Lekte lite för vilt med Ansgarpälsklingen och trillade= jag lyckas få in stortån under foten och lägget hela min tyngd på just den foten= himla superdupermega ont! Haha så klumpigt alltså. Nu börjar "Scrubs" så jag ska lägga mig under filten och kika lite på det! Puss och godnatt på er alltså!

Emmaboda 2010

Torsdag:
Anlände vid 14:20, fixade armbandet och öppnade första ölen. Peppade inför Parken och Johnossi, och samtalade med våra trevliga grannar. Bandaren funkade inte, trots fleeeera försök att starta den. Lovade mig själv att köpa en ny. Vi drack vitt vin, gick till Parken och hamnade längst fram och sjöng med högt till "Vad ska vi göra med Henry"<3 Hade en skitjobbig person bakom mig som tydligen inte tyckte att jag skulle stå längst fram, vi blev arga och hon blev arg och jag blev jätteledsen för jag var trött, så det slutade med att jag, tyvär, gav upp min plats längst fram efter konserten och därmed gav bort min första parkett plats inför Johnossis spelning. Vi gick tillbaka till tältet, jag tröstdrack men blev glad sen och så senare gick vi till Johnossis spelning som var sådär himla jättebra, och dom spelade "There's a lot of things to do before you die", jag grät för det var så himla fint och för att jag blev så glad. Drack en massa kir, och sen dansade vi loss till nått band som jag inte kommer ihåg vilket det var, och sen så gick vi och la oss!







Fredag:
Var lite bakis men inte så farligt. Vi åt pizzafrullis nere i Emmaboda och det var mycket välbehövligt. Hängde vid tältet och drack cider och hade det mysigt. På kvällen lyssnade vi på "Welle Erdball" och dansade lite, och så adopterade Emmelie en annanas (Egon) tillsammans med hennes vän Carl. Jag och Mattias blev Egons mormor och morfar eftersom Emmelie var vårt kärleksbarn ^^ Och så bestämde jag att jag ville tatuera in Ansgars tassavtryck på handleden, så jag ritade dit ett för att se vad jag tyckte och jag tyckte om det, får se hur jag gör på riktigt sen bara! Jag var iaf megatrött eftersom jag jobbat tidigt hela veckan, så jag somnade redan runt 22, medan Mattias och Emmelie var uppe och festade hela natte haha ^^






Lördag:
Hade sovit i 12 timmar så var utvilad! Vi kollade på "Bye Bye Bicycle", "Makthaverskan", "Kalle Baah" och "Crystal Castles". Tyvär somnade vi så alla tre missade "Maskinens" spelning, haha! Iaf, på kvällen fick jag FINALY igång bandaren och jag blev helt megahappi och vaktade den med mtt liv. Vår bandare är vääääldigt känslig: om man bara stöter emot den jättelite så lägger den av, så jag ville bygga ett staket runt den (se filmen)! Och så drack i en massa "Tre apor", himla gott och billigt vin såatte, det kändes bra. Och sen var det party enda tills vi råkade somna då haha, så stabilt ^^ Och justde, Mattias målade morrhår på mig, så halva kvällen var jag en katt om ni undrar varför jag har just morrhår & så fick jag en griskatt målad på knät, det är inte dåligt det inte!








Hemma från Emmaboda

Kom hem från Emmaboda för ett par timmar sen. Är rätt sliten, men har iaf hunnit duscha, äta och sova några timmar. E-boda var både bra och dåligt;
Bra:
- Jag, Mattias och Emmelie hade bästa campet (Camp "Vad har hänt?")
- Johnossi var brabrabra<3
- Vi hade mycket trevliga grannar
Dåligt:
- Vissa småkids (ja, dom var oftast små) fattar ju inte hur man uppför sig för fem öre. Seriöst, det finns faktiskt andra människor än er på festivalen
- Om ni vill stå längst fram, kom tidigt! Det är fetingjobbigt med folk som typ försöker strypa en för att man står längst fram
- HATAR när folk springer omkring på natten och kastar grejer (ex. solstolar) på folks tält. Seriöst, hur jävla moget är det?!

Blir nog iaf sista året som vi var på Emmaboda. Hoppas på bra band, för nästa år satsar vi nog på Arvika (om det nu blir av) och Roskilde såatte! Kommer nog bli himla bra. Har förövrigt tagit galet mycket bilder, men kommer nog upp ett bild-inlägg ikväll tror jag allt!

RSS 2.0