Bion

Har precis kommit tillbaka från bion, och ja den var skitbra! Nu kommer jag inte ihåg boken till punkt och pricka, men jag såg inga gigantiska förändringar. Grät iaf ganska mycket, och det var jag inte ensam om, höhö ^^
Imon ska vi åka till Ikea med Pernilla, som har flyttat till Stockholm och läser här från och med nu i vår. Kommer bli trevligt och då kan jag köpa någon ram plus kolla efter ett fotoalbum! Blir superduper!

I taket lyser stjärnorna

Mattias och jag har precis bokat bio; I taket lyser stjärnorna. Herregud, läste boken -03, det var sex år sen (SEX ÅR SEDAN!!! :O Jag var bara 13, herreguuuud!!), men jag minns att jag grät som ett as iaf, haha ^^ Jag hoppas den är bra, boken var iaf bra, men precis som Anna säger, boken är altid bättre än filmen.
Och så slänger jag ett öga på klockan och upptäcker att hon redan är halv tre. Har varit vaken i tre och en halv timme. Somnade sent igår, efter nattliga promenaden från Östermalmstorg till Globen.
Ska baka muffins till bion ikväll, chokladmuffins<3

Se "I taket lyser stjärnorna"-trailern här!
psst, roligast att Samuel Haus (som spelar Sakke i filmen) har spelat rollen som Tsatsiki, gulligt! Plus att Kleerup feat. Lykke Li är ett soundtrack till filmen med Until we bleed<3

Nattbilder



Det blev en promenix in till stan iaf. Mycket roligare att gå i stan på promenix
än hemma i Bergshamra. Gick från Östermalmstog till Globen. En lång runda
blev det iaf, höhö. Dock väldans trevligt. På bilden ses förövrigt en övergiven
cykel i Kungsträdgården. Tycker bilden blev småmysig.  Nu väntar sängen<3

Anna Ternheim till SiESTA

SiESTA släppte idag ett stort antal artister, och ja, Anna Ternheim var en av alla artister som ska uppträda på SiESTA. Kommer bli otroligt grymt och kul. Hon ska ju på Hultsfred också, men två gånger, ååh<3

Haha, förresten, innan när jag skrev det tidigare inlägget var jag 100% säker på att det var lördag idag och inte fredag. Det  blir helt tvistat i huvudet bara för att mattias har varit hemma hela dagen, höhö ^^
Ha en fortsatt bra fredag!

Slappdag

Slappdag till tusen idag. Vaknade vid typ, hmm, 11 eller nått, fastän jag somnade vid halv ett igårnatt. Har börjat sova så galet länge, tror det är för att jag drömmer mardrömmar typ varenda natt, inte kul. Inatt var det dock ingen mardröm, men en såndär jobbig dröm där allting liksom bara blev kaos, folk försvann och det blev en massa missförstånd och skit. Jaja, det går väl över snart.
Ikväll blir det att slappa hemma, äta kycklingfilé med nått kryddsmör, och kolla klart pådom 6 sista avsnitten på That '70s show, kul! Funderar på att gå ut och fota senare ikväll när det har blivit helt mörkt. Har ju faktiskt ett stativ nu :D

I behov av ett album

Sitter här och har precis klistrat in sista bilden i mitt klipp/fotoalbum. Det blir finfint, precis som vanligt. Problemet är dock att jag använder typ inte ens hälften av bilderna som jag framkallar, utan dom blir liggande. Illa! Har säkert runt 300 bilder som bara ligger i fotopåsar. Måste köpa ett såntdär stort fotoalbum med plastfickor att stoppa in dom i! Genast! Liksom, synd att bara låta 300 bilder ligga i en låda och aldrig bli sedda på, nää...
Sitter också och pysslar lite i photoshop. Hittade två a4-papper, fast liksom inte vanliga papper utan om man skriver ut nått på dom så kan man stryka det på en t-shirt sen. Försöker komma på nått snyggt att trycka, hmmp..

Nej godnatt!

Parken

Sitter här och funderar angående rekryteringsmötet jag var på i söndags. Han (VD:n för företaget som höll i mötet) sa att det inte skulle ta så jättelång tid innan dom hörde av sig, och att vi inte skulle bli oroliga om det tog typ tre dar och dom inte hade hört av sig, eftersom det kunde gå en vecka innan dom hörde av sig. Men jag är galet otålig, vill ha jobb nu osv... Fyra dagar har gått, HÖR AV ER! Börjar bli otålig och jag fattar inte om jag kan söka andra jobb eller liksom hur stor chansen egentligen är att dom ringer och ger mig ett jobb. Själva sa dom ju att det var massvis med familjer som behövde hjälp, men jaa, ge mig en familj tack!

Har iaf kikat runt lite på internet och så och upptäcker att Parken ska spela på ett ställe som heter Kafé 44 här i Stockholm, den 27:e februari. Hittar inte vad biljetterna kostar eller nått, och Kafé 44 har ingen mailadress så jag får väl helt enkelt knalla dit (eller ja, åka tunnelbana och lite buss först ^^) och checka upp det lite, typ biljettpris, om man får ha med sig systemkameran (hade varit nice med snygga bilder) och lite sådära! Ska nog göra det i helgen...
Här är iaf Parken med "Vad ska vi göra med Henry";


En helt vanlig dag

För att ha nått att göra så åkte jag in till stan och vandrade runt där i fyra timmar. Bra motion och jag fick komma ut lite i friska luften. Har också hittat en massa fina saker som jag ska köpa när Anna kommer upp 12-18 februari :D En sak som dock är tråkg är att en massa affärer har fått för sig att stänga (antar att det är pga den ekonomiska krisen, eller nått...) Typ Accessorize där jag köpte mitt stjärndiadem, stänger ner för gott idag, och så ska Åhléns i Gallerian också stänga. Knäppt!

Väntar fortfarande ihärdigt på att telefonen ska ringa eller att det ska trilla in ett mail om jobb. Skulle vara kul med att, för omväxlings skull, pyssla med nått annat än att bara sitta hemma och spela Sims, fast det är kul det också :D Det har ifs bara gått tre arbetsdagar sen jag hamnade i deras, öh, system.. Så jag hoppas att dom hör av sig denna veckan eller nästa. Annars får jag börja kolla efter nått nytt. (Och nej, familjen som jag så duktigt ringde till när jag kom upp hörde aldrig av sig. DÅLIG STIL!)

Nu tänkte jag gå upp och fixa lite mat, fläskpannkaka står det på menyn idag, och sedan blir det att kolla That 70's show och pyssla med fotona som jag fick hem idag!


Psst, kolla vad jag inte kunde låta bli att köpa idag, festivalbrills så det bara skriker om det!<3



Otroligt tråkigt januariväder

Har tillbringat förmiddagen uppkrupen i fåtöljen och bläddrat igenom H&M katalogen x antal gånger. Har nu sollat bort en massa "onödigt", och kommit fram till att det är tre saker som jag ska beställa; ett par skor, en väska och ett linne med tillhörande kofta (det är koftan jag vill åt ^^). Frågan är nu bara när jag ska beställa detta. Får nog bli i, öh, typ mars tror jag. efter att Anna varit här, höhö. Känns som om ganska mycket av mina pengar kommer ta slut då ^_^

Förövrigt är det ASTRÅKIGT väder här. Inte ett dugg kul. Känner för att ta en promenix, men nej, usch! Helt grått ute och med lite snö på marken (sådär lite så att grässtråna syns liksom...), det känns inte alls särskilt lockande. Väntar istället på Mattias så får vi ta en promenix tillsammans ikväll. Tror jag ska gå och lägga in en maskin tvätt nu, och sedan kila ut till brevlådan och se om mina kort som jag beställde igår har kommit (helt omöjligt att dom har kommit men man kan ju hoppas).

psst, idag är det mindre än 2 månader kvar tills jag fyller 20!

Monkirea

Bestämde mig för att dra en snabbis till stan idag och kolla in en snygg tröja som jag såg på Monik igår (var rädd att den skulle ta slut eftersom den var på rea), så jag åkte in, dessvärre satt tröjan inte alls snyggt, men jag hittade en hur söt klännig som helst<3 (Bild nedan) Hade kostat 400:- men med rea på 75% blev den min för 100 pix! Den är ungefär i samma size som min balklänning; jävligt svår att andas i, haha. Fattar inte grejen med att jag har gigantiska revben som ska töjas ut som fan när jag andas, men men. Om jag vill vara fin får jag lida pin, haha. Köpte även en helsvart lite tajtare långärmad t-shirt som jag ska ha till mina chinos som jag ska köpa i februari, den kostade bara 50:- Älskar rea!


Mötet avklarat

Var på rekryteringmöte hos Nannypoolen idag, och det gick finfint! Det var runt 12 tjejer där som alla var jättetrevliga, och chefen var stencool! Jag försökte visa hur uppmärksam jag var, log och tittade i ögonen (JAG tittade i ÖGONEN!!!), och det verkade funka, för jag fick börja att presentera mig inför alla, höhö. Vi fyllde bara i ett papper om oss själva, blev fotograferade och sen så var det slut. Hoppas nu att jag snart får ett jobb, skulle sitta finfint med nått att görapå dagarna, och lite pengar.
Mattias kom och mötte mig och vi drog en snabbrunda på stan, och HEJ vad det var rea överallt! Mmm, ville handla upp hela stan typ, men med 100:- ynka kronor på kontot och en vecka kvar på denna månad känns det som om jag måste hålla igen lite. Väntar tills Annapanna kommer upp och vi ska shoppa järnet, haha<3 Hittade förresten ett par asfina rosa chinos på H&M som jag ska införskaffa nästa månad, ååh, vill ha dom nununu!

Träff på Skybar

Det blev att vi träffade David igår. Och Thomas (som gått i min klass 1-6), Davids bror Alexander och hans kompis Katarina. Thomas och David som var i Stockholm under helgen för att få information om sin lumpenutbildning som dom ska börja med i april. Dom hade valt att stanna en extra dag i Stockholm så dom bodde på Hotel Royal Viking, precis vid stationen. Förat chillade vi lite på deras hotellrum (jag snodde en badmössa därifrån, haha<3), sen drog vi upp till Skybaren som låg länsgt upp i hotellet. Fett fin utsikt var det, så vi var där i typ två timmar, drack öl och pratade (jag drack dock inte öl, har bara 100:- på kontot, så snackade mest). Sen skulle Alexander och Katarina åka hem till Uppsala, så vi följde dom en liten bit till deras tåg, sen tyckte Thomas att vi skulle gå och kolla på slottet, så vi traskade dit. Eller, halkade rättare sagt, eftersom gatorna är/var täckta av is.
Men det var en trevlig kväll och sådära!

Nu ska jag om en timme åke in til stan för att sedan klockan 14:00 gå på rekryteringsmötet hos Nannypoolen. Hoppas på att få ett jobb riktigt snabbt nu bara!

Rusk och blåst!

Bion (Benjamin Buttons otroliga liv) igår var MEGABRA! Se den!
Mattias och jag kom väl i säng typ runt halv tre eftersom bion inte var slut förens halv ett, okej den började ju kvart i tio, men men ^^ Och snaka om att det blåste igårkväll! Helt galet! Och våra fönster var visst inte sådär jättetätade för jag låg och kollade på hur rullgardinerna rörde på sig :p
Vi tog sovis idag iaf till kl 11, käkade frukost och sen skulle Mattias iväg och köpa datorprylar av nån snubbe i Upplands-Väsby, så jag fäljde med. Och på tuben påväg dit så satt jag 2 meter ifrån BlondinBella, yey cool jag är haha!
Well, nu är vi hemma ige och jag är kall som en fiskpinne eftersom det är snorkallt ute! Isch!
Ikväll kanske vi ska träffa David som är i Stockholm under helgen för nån lumpengrej, vet dock inte vad vi ska hitta på än men det löser väl sig! Nu ska jag, tadaaa, spela Sims!

Fredagsbio

Fredag. Igen. Det går snabbt, denna veckan har riktigt flugit fram. Och vad har jag åstadkommit? Spelat Sims2 tremiljonerfyrahundratjugosex timmar, sökt ett jobb (som jag förvisserligen ska på rekryteringsträff på på söndag men bara för det är jag inte garanterad ett jobb), suttit (eller sitter rättare sagt) på nålar och väntar på att mobilen ska ringa, och att det då är familjen... Hoppar högt varje gång jag får ett sms, haha!
Ikväll blir det bio med Mattias, Stefan och Lina, och innan dess ska vi äta hos dom, trevligt!
Förresten, jag lyckades avbeställa min bok från Sundaybooks.se, den som jag aldrig fick, så nu har jag beställt den igen, fast från ett annat ställe, så ska få den om typ 1-2 veckor. Hoppas det funkar denna gången!

Rekryteringsmöte

Japp, det stämmer. Ska på ett info/rekryteringsmöte på söndag för Nannypoolen, sökte ett jobb där idag och fick ett mail tillbaka att jag var välkommen på deras infomöte på söndag, för att sedan kunna få ett jobb. Chansen var stor att man "bara" fick ett eftermiddagsjobb, alltså hämta barn från skolan/dagis/fritids runt 15:30 och sen passa dom till 18:30 typ, 2-3 gånger i veckan. Man vafaan, det är absolut bättre än ingenting! Och eftersom den andra familjen fortfarande inte har hört av sig så, ja dom lär ju göra det imon... Men jag tycker det är ganska stressigt att antagligen faktiskt vara mellan två jobb. För jag måste ju tacka nej till nått, jobbigt! Men men, får se hur jag gör när det bli så!

Träningsvärk, ajajaj!

Well, om ni läste gårdagens inlägg så var ju Mattias och jag och storhandlade på Maxi-Solna, och AJ vilken träningsvärk jag har i axlarna efter den utflykten! Allting bara pga dom där tunga kassarna! Isch!
Idag ska jag väl rensa i mina lådor med kläder eftersom det är fullt :O Och antagligen hitta lite nytt place att läsa dom på (vart man nu kan hitta det i det 14² stort rum, höhö). Väntar också på att familjen ska ringa för dom har inte gjort det än, känns inte riktigt bra, men men, dom har det nog stressigt eller nått, det är ju bara torsdag! Efter omflyttningen av kläder ska jag vänta och se om jag har fått nått mail av Sundaybooks.se där jag i december beställde en bok som jag utlovades få 1-2 veckor senare och jag har fortfarande inte fått den, så nu mailade jag till dom och sa att jag ville avbeställa den. Hoppas dom svarar! Nu ska jag fixa iordning i ett hörn av rummet som är otroligt stökigt (bl.a så står det en skitstor påse med pantflaskor, illa! Vi ska panta imon!), och sen ska jag slappa enda fram till 15:30 med att spela Sims, mums<3

Galet mycket vuxenpoäng

Idag har jag och Mattias samlat in galet mycket vuxenpoäng. Vi tog tuben till Maxi-Solna för att storhandla (VP1), Mattias aktiverade sitt Ica-kort så han kunde scanna in varorna (VP2), vi utnyttjade en massa "ta 2 betala typ 20" (VP3) OCH vi hade skrivit en handlarlista (VP4). Och när vi aktiverade ica-kortet fick man 10% rabatt på ett köp inom loppet av en månad, så vi utnyttjade det nu direkt, och det resulterade i att vi fick 120:- rabatt (Mmm, smarta människor kan räkna ut hur mycket vi handlade för ^^), dock ingick 4kg kycklingifilé i det priset och 1,5kg köttfärs, nice!
Vi släpade iaf kassarna enda från Solna hem till Bergshamra (Naturligtvis åkte vi tuben men tungt iaf!), så vi fick skavsår i fingrarna och jag fick asont i armvecket, haha, men nu har vi mat så att det räckar och blir över!

Jag på Maxi-Solna med handlarlistan i högsta hugg och införskaffar både mat och vuxenpoäng!

Små fluffiga rosa tankar i mitt huvud

När man sitter och tänker är det lätt att tankarna flyger iväg;
På varma sommarnätter, hur asfalten luktar en varm sommardag när regnet precis slutat ösa ner. Hur fint det egentligen är med rosetter och att prinsesstårta egentligen är den finaste tårtan av alla, trots att jag inte kan äta den. Jag tänker på hur lite som kan göra mig irriterad och arg, men också på hur lite det behövs för att göra mig helt sprudlande glad igen. Hur värdefullt det är med promenader med vänner, hur fint det är att ligga en hel natt och bara fnissa. Att jag gillar ord som trampdyna, chokladkaka och paljetter. Att längtan efter att få ligga under ett tälttak på SiESTA i vår är så otroligt stor att det kan få mig att fnissa. Jag vet att jag älskar rosa, glitter, billigt vitt vin, såpbubblor och tyll. Och jag vet att jag snart måste sluta sväva iväg i mina tankar innnan jag tar mitt pick och pack och flyttar in i min egna glittriga sagovärld, fylld med rosa mjukt tyll och smultron.

Samtalet är avklarat

Har klarat av en av mina största rädslor; att ringa.
Var tvungen att ringa till paret vars barn jag kanske ska passa, och hej jag var skitnervös (har fortfarande spagettiarmar+ben...). Well, ringde en gång och ingen svarade. Hard. Väntade 20 minuter sen ringde jag igen och då svarade hon och jag var helt snustorr i munnen, hahah, men presenterade mig iaf och hon kom ihåg mig (som tur var!), och hon sa att hon skulle stämma av med sin man och så skulle jag nog komma dit i helgen och snacka med dom. Hmm, jag hade velat komma dit typ imon eller nått, men men, nu är det deras tur att höra av sig, så det är bara att vänta!
Jag är iaf stolt som ringde, nu ska jag bara få tillbaka mina riktiga armar+ben och bort med spagettikopiorna, sen ska Mattias och jag gå upp och laga köttfärssås och spagetti.

Stockholm again

Så, nu är man tillbaka i Stockholm igen! Tågresan igår gick bra, om än lite seg, fem timmar var det ju trots allt. Vi åkte hem och mattias hade lyckats hitta revbensspjäll i tredjde affären han var i. Galet... Vi gjorde iaf en jättegod fetaostsallad till. Gott!
Sen var jag helt otroligt jättetrött och somnade redan så tidigt om åtta! Och ja, nu fjorton och en halv timma senare vaknar jag. mattias tror att jag är sjuk, men njae, dock känner jag mig helt konstig, som en jättestor geléboll, helt... Trött i kroppen. Inte bra, hinner inte va/bli sjuk nu!

Hemfärd

Idag blir det hemfärd, om 50 minuter får jag skjuts in till Göteborgs central av Emilia och  sedan tåget till Stockholm. Väl där uppe kommer Mattias, sen ska vi leta efter revbensspjäll tror jag. Vi har varit sugna på det galet länge men inte hittat några i Stockholm än, knäppt! Well, idag har Mattias och jag varit ihop i 3 år och 7 månader (mmm, vi håller fortfarade stenhårt på månaderna<3). Kanske ska kolla på några avsnitt av House ikväll, om jag får min vilja igenom...
Nu är det bara kar att ladda ipoden, packa ner boken och tillsist datorn, sedan är jag påväg mot huvudstaden.

Fullpackad

Det snöar ute. Och blåser. Det är svinkallt men Martin och jag drog iaf ner till Statoil där han köpte batterier och läsk inför hans matte D-prov imon. Smart brorsa man har, höhö.
Kvällen ska ägnas åt att få ner min gigantiska juicepress, min elvisp + x antal muggar i nån väska som vi inte har hittat än. Jag kommer typ ta upp en hel vagn med mina 4 väskor ^^ Som tur är kommer Mattias och möter mig vid Centralen i Stockholm och hjälper mig hem med alla väskor, hade aldrig klarat av att släpa alla dom på tunnelbanan...

<-- Plus en stor juicepress också. Ska bli intressant!


Tråksöndag

Söndag... Jag hatar söndagar. Veckans tristaste och med onödiga dag, för liksom;
  1. Det är typ alltid dåligt väder
  2. Man gör ingenting, sitter bara hemma och dagen seeegar sig verkligen fram
  3. Oftas är jag jätteskabbig på söndagar, don't know why?
Som ni ser, söndagar är inte min favodag... Kunde inte somna igår heller så låg och läste gamla Frida-tidningar som jag hittade i mitt nattduksbord, haha. Det var lite småkul sådära. Och så hittade jag lite brevpapper med smö söta kuvert till, jag brukar alltid göra mina kuvert själv, men nu har jag ett par stycken, brabra.
Tror faktiskt att jag ska gå upp och duscha nu, för såhär skabbig orkar jag faktiskt inte va! Punkt slut.

Färgkrig

Det blev tyvär inget pris till Kent den här gången heller, men vi får hålla tummarna för att dom vinner nått pris under Rockbjörnen där dom är nominerade till hela fyra pris!
Lyssnar lite på Lasse Lindh just nu, och funderar på om jag ska färga håretrött eller turkost i sommar. Båda är galet snyggt, frågar är vilket som håller bäst, rött tvättas ur så himmla lätt har man ju hört... Vad tycker ni?

 

Nu har jag försökt ringa Mattias som är på fest, dessvärre så klickade man mig, jag får hoppas att det inte var med meningen eller att han har för kul för att snacka med mig, haha!

P3 Guldgalan

Ni missar väl inte P3 Guldgalan ikväll? Kent är nominerade till Guldmicken, och fler som är nominerade till det priset är bl.a Håkan Hellström och Familjen. Blir nog definitivt jämt om vem som ska kamma hem priset i den kategorin!
Uppträdande artister är bl.a Håkan Hellström, Markus Krunegård, Anna Ternheim & Hello Saferide. Det kommer att bli en supergala, det är ett som är säkert.
P3 Guldgalan börjar kl. 21:00 och visas på SVT1. Bänka er framför TVn!

104 dagar & 50 minuter försenade

Sitter just nu med min rosa laptop i knät på sängen hos pappa. Resan dit igår var, hmm, intressant. Först var tåget 25 minuter försenat till Växjö, för att sedan stå och vänta i Alvesta i typ 15 minuter. Och inte nog med det så fick vi stanna 3 eller 4 gånger för mötande tåg, slutligen var vi 50 minuter försenade. Intressant. Anna och jag underhöll oss med att titta på My Little Pony dvd:n som jag fått av Emmelie, haha<3
I morse var det strååålande väder men såklart har solen gått i moln nu och det är blåsigt. Funderar iaf på att gå ut och gå en runda, typ sätta ipoden i öronen och bara gå...

Idag är det bara 104 dagar kvar tills jag, Mattias + hans familj åker till Turkiet och Kemer Resort Hotel. Ser helt otroligt jättemysigt ut, och jag känner att jag måste fixa ett polariseringsfilter till min kamera innan jag sticker dit! Wow liksom!

15 minus

Och så var det kallt igen, fast det är ju faktiskt ganska mysigt och trots allt är det fortfarade Januari, så det är tillåtet.
Och senare idag åker jag och Anna till pappa, hoppas att hon fick låna Desperate Housewifes säsong 2 av Ylva, så vi kan kolla på tåget!


Perfekt TV-godis

Muffinsarna som vi bakade till vår myskväll framför TV:n och 'What happens in Vegas'.



Luggen

Jag i hellugg;



Plus detta otroligt söta halsband som jag inte kunde motstå;


Pass

Vaknade faktiskt själv idag redan klockan tio, bra gjort, höhö. Har precis ätit klart filen och kollar nu på "Supernanny".
Senare idag ska jag ta bussen in till stan och hämta ut mitt pass och sen åka tillbaka. Mamma, Anna och jag hade egentligen tänkt at gå på bio idag, men eftersom mamma har spinningpass till 20:30 så hinner vi inte, så Anna och jag hyr en film som vi tre kan mysa ner oss i soffan och kolla på. För imon åker ju jag hemifrån och kommer inte hem på en och en halv månad, så en sista myskväll passar bra.
Jag har även klippt min lugg idag, rak, tänkte att det ser mer vuxet ut med tanke på kommande jobbintervjuer.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sminka mig och sen dra iväg till stan och hämta passet!

Mitt fönster är ett nyckelpigehotell

Jag har varit riktigt duktig idag känner jag; putsat mina fönster utan att trilla ut, betsat hyllor, satt upp tavlor, diskat, packat och satt upp planscher. Sex nyttiga saker under 3,5 timmar. Bra jobbat! Och när jag skulle putsa fönstren så skulle jag putsa liksom insidan av fönstren, så jag var tvungen att öppna och dela på det. Och när jag öppnar fönsrtet hittar jag typ hur många nyckelpigor som helst, gömda i hörnet! Dom var inte döda, för en av dom rörde sig sen, tror dom övernattade vinern där, men så gulligt liksom! Var noga med att inte skvätta vatten på dom.
Känns också bra att ha packat klart allting, dock är det lite stökigt på rummet nu så vet inte om jag fått ner allting. Mamma har lovat att sätta upp hyllorna ikväll eftersom jag inte är tillräckligt händig för att få leka med borrmaskinen... Haha, nej det hade nog inte blivit nått bra...

Sitter just nu i soffan och kollar på That '70s show, har dock redan sett avsnittet typ tre gånger, höhö ^^ Mattias kommer om typ två eller tre timmar, sista gången vi ses innan Sthlm, eller ja haha det är ju då om fem dagar :p


       

Dag med vänner

Var och åt lunch med Anna igår, lassagne på Espresso House. Det var gott och Anna & jag drack typ upp två kannor vatten, hahah! Vi diskuterade livet och sådära och hade superkul (trevligt låter fel, för det är typ så som gamla tantar säger; "Jag träffade Gerda idag och det var trevigt.." Det låter torrt helt enkelt ^^)! Efter en mättande lassagne gick vi till Åhléns för att leta efter en pärm som Anna skulle köpa till sin pappa, och så kom Emmelie också. Vi gick runt därinne ett tag,och jag hittade mysigaste koftan, en blå och vit och den kostade bara 60:-, men jag hade verkligen inte råd så jag var tvungen att lämna den :( Vi gick sedan till Lagerhouse och Emmelie blev helt tokig av alla banan-saker som fanns (Emelie älskar bananer)... Sen var Anna tvungen att sticka för jobbet ringde, så Emmelie och jag drog till Skåres och fikade, snackade typ om "långa, glansiga saker" hahaha! Sen skulle jag egentligen åkt hem, men följde med Emelie till Åryd istället, men innan Emmelies mamma kom och hämtade oss sprang vi in en snabbis på KJ-store och hittade leopardstrumpbyxor! Äntligen! Festivaloutfiten är fixad! Sen hem till Åryd där åt vi god GI-mat, lyssnade på Anna Ternheim och snackade och hade jättekul! Tusan, kommer sakna alla när jag åker tillbaka till Stockholm!

Nu har jag precis kollat på "10 år yngre", och ska snart börja packa iordning mina saker, tänkte det kunde vara skönt att slippa stressa med det imorgon. Sen ska jag måla några hyllor och sätta upp dom och lite affischer, kommer bli superduper!

Gitarrfingrar

Tillbringade kvällen och natten hos Mattias igår. Vi kollade på film OCH jag lärde mig att spela Shoreline på gitarr<3 Mwiih, min första låt jag lärt mig att spela på gitarr :D Oki, höhö, det går ju skiiiitsakta att spela, men jag håller på att lära mig ackorden och jobbar på att det ska bli snabbare, snart kan jag spela den skitbra, känns kul! Mina fingrar gör dock asont...
Sedan tillbringade vi typ kvällen med att titta på E!. Jag älskar E!. Bästa kanalen typ, haha, igår var det Dr. 90210 & Hollywoods sexiest. Grymt äckligt på Dr.90210, han skulle fettsuga en tjej på typ 20 år som var ganska jättetjock, och iuuuh, alltså ska inte berätta i detalj men det var inte en vacker syn. Sen var det en 17-årig tjej som gjorde en bröstförstoring till strl C, för hon ansåg att hon hade "för små" bröst, mm jag tackar, kände mig ganska dissad, haha ^^ Knäpp mamma som betalade hela operationen...

Lykke Li

Har lyssnat på Lykke Li nu i typ 26 timmar, I love it<3


Helgen

Igår var det fest hemma hos Mattias, en liten fest, men fett kul iaf! Jag drack glittercider (äntligen), och den var god fastän alla andra säger att den är äcklig. Spelade GH och övertalade Mattias att jag skulle få vinna, vann dock rättvist på Tennis mot Niclas. Yes, hahaha! Sen blev jag som vanligt trött och somnade tidigare än alla andra, i Mattias säng.
*                                                                             *                                                                            
Idag, hmm, jag kan säga att jag har mått bättre, men också sämre, så det var bara att pallra sig upp från sängen, dricka ett glas juice till fruskot och åka bussen hem till mamma och tillbringa dagen med att åka skridskor. Måste erkänna att jag var måttligt förtjust i tanken på skridskor, men jag kände mig mycket bättre när jag var utomhus än inomhus, så jag bosatte mig i en brassestol inlindad i filtar och iaktog alla andra som lekte "Bambi på hal is". Framåt eftermiddagen så mådde jag bättre och drog på mig skrillisarna och åkte en sväng med Mattias, det var nästan-gratis-romantiskt-dejt<3

Gårdagen och dagen i bilder;


Bloggpyssel

Nu är klockan alldeles förmycket, och jag borde ha sovit för alldeles för längesedan, men jag sitter och pysslar med bloggen och det är så himmlans kul, men måste slita mig snart...
Imorgon (eller rättare sagt, senare idag), blir det fest hemma hos Mattias, det är våran sista helg hemma innan vi åker tillbaka till Stockholm. Kommer nog bli väldans kul!
Nej, nu hoppas jag i säng!
Godnatt!

Förflyttning

Har nu valt att gå tillbaka till min "oldie-blogg", tröttnade på bloggspace. Så numera kommer jag att blogga här plus att det kommer att komma in lite fler bilder!
Enjoy!

RSS 2.0