Jag ska slåss i dina kvarter

Dagen har tillbringast i Växjö. Anna och jag följde med mami in när hon skulle och röntga sin axel, så vi gick på stan lite och så. Hittade en klänning som jag köpte, ska nog ha den imonkväll när jag ska träffa Emmelie och hennes vänner! När vi kom hem vid typ 17 så åkte vi ut i skogen och rastade Ansgar lite. Han hittade ett miniträsk och hoppade glatt runt i vattnet, knäppt...



Såhär kan man underhålla sig på Maxi.

Som gravitation, nått vasst

Köpte en ny klänning och en ny rosett när jag var på stan idag. Klänningen kommer att vara bra att ha en sån där dag när jag känner mig extra tjock och helst av allt vilja bo under täcket. Och ja den kommer väl vara bra annars också förresten.

Och så måste jag säga att det är så fruktansvärt ovant att håret är så kort! Känner mig typ naken...


Nyklippt

Klippte ju mig idag. Det blev mycket kortare, men jag trivs i det iaf. Och så kände jag att jag behövde klippas, eller ja att mitt hår behövde klippas... Såhär blev iaf resultatet;





Blev lite orolig ett tag att jag inte skulle kunna fixa frillen, men som ni ser kan jag fortfarande det. Lite kortare och lite mindre men snyggt ändå skulle jag vilja säga!

Nu ska jag dra in till Växjö och träffa bästa Emmelie, vi ska traska runt Växjösjön hade vi tänkt! Puss!

Finaly framme

Fy fan, säger jag bara. USCH! Skulle kommit fram vid 19:50, kom istllet fram 22:00. Sjukt mycket krabb, byten och feluppfattningar och jag vet inte alls. Värst var när vi kom till Linköping och alla som skulle byta tåg där fick åka på dirketen förutom jag, eftersom det bara var jag som skulle till Alvesta, så jag och Ansgar fick hänga i Linköping i 1,5 timmar. Kändes inte sådär jättekul. Vi hann dock med en liten promenad, tur at jag hade med resekopplet! ;D

Imon ska jag iaf klippa mig, vet inte alls hur jag ska klippa mig, men är mer nervös över vad frisören ska säga om mitt hår, har inte tunnat ut det på typ två år... Anna ska följa med som moraliskt stöd.
Och sen efter det är det nog så att jag ska träffa Emmelie en stund! Känns som en himla bra grej!

13:59

Idag åker jag och Ansgar hem till Småland, och där ska vi vara i en vecka. Ska bli kul! Jag hade räknat med att vi skulle vara i skolan till typ 14:30, men nu slutade vi typ en timme tidigare så jag hann hem lite innan, så nu dricker jag te, hoppas jag inte blir kissnödig på tåget. Vill ju liksom inte lämna Ansgar ensam och kan ju inte ta med honom in på toan!
Hejdå!

23:28

Borde sova men det gör jag inte.
Imon ska vi ha förflyttningsteknik i skolan, ska bli kul hoppas jag. Dock måste jag cykla till skolan typ 07:10 imon, känner inte peppen alltså... Och så åker jag hem till Småland imon och stannar där en vecka, känns skönt.
Annars har helgen varit jättebra och supermysig (förutom när jag blev fett arg och sur i lördags), hoppas att påsken blir lika bra!

Godnatt.

Only life I know

Den här kvällen suger. Tvättmaskinen tvärdog och min tvätt låg kvar där inne, luckan gick inte att öppnas. Var tvungen att ringa jouren (läs mamma ringde, jag fick ångest och kunde inte ringa) som kom efter någon timme och öppnade luckan. Under tiden var jag assur och ville helt bara sparka ner något. När luckan väl var öppen blev jag glad och Mattias och jag sprang till Ica och hann köpa godis innan det stängde. Men, när vi kom tillbaka och jag satt mig tillrätta och bara ska resa mig upp för att hämta något, fastnar jag med mina nyinköpta strumpbyxor i stolen så att dom går sönder. SÅ JÄVLA SURT! 99:- åt helvete.

Leaving on a mayday

Dagen idag har tillbringats på stan. Jag hittade inte sådär jättemycket men köpte en klänning på gina och ett par strumpbyxor såatte. Nu ikväll ska min familj och jag bara hänga hemma i lägenheten, Martin och Mattias håller på att förbereda en hemlig middag till oss, spännande. Själv sitter jag och mami och dricker ett glas vin, himla sofistikerat måste jag säga.


Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad




Har haft en annorlunda, men bra, födelsedag. Förmiddagen tillbringades i skolan där vi hade "omhändertagande av dödsfall". Vi tittade på film och hade seminarie, blev himla många tårar och sådär, så det var lite tungt.

När jag kom hem hade Mattias och Ansgar kommit hem till mig! Åh, har saknat dom så himla mycket. Vi drog nästa genast till Coop och köpte lite grejer, plus att vi också köpte årets första glass! Det var gott och sådär, man får faktiskt lyxa till det när det är födelsedag!
Nu ikväll har mamma, Anna, Martin, Mattias och jag ätit god mat, druckit rött vin och nu snart ska vi äta cupcakes istället för tårta, för det tycker jag inte om!


Bbbbirthday

Idag fyller jag år. Känner mig alldeles jättegammal men antar att jag nog inte är sådär värst gammal, än iaf.
Mami och Anna gav mig lite presenter på morgonen, det var kul! Nu ska jag till skolan. Hejdå!


Våffeldagen

Har varit en himla mysig eftermiddag idag. Efter skolan gick vi ner till stan lite, och sen drog vi hem till Ida-Lisa och åt en massa våfflor, matade varandra med glass (skoluppgift faktiskt!), lekte charader och åt cupcakes. Fast det var typ ingen som åt upp hela för alla var galet mätta sen våfflorna. Jag var dock tvungen att slänga mig på min racercykel och cykla det snabbaste jag kunde hem för att inte missa min tvätt-tid. Kom bara tio minuter försent så det var lugnt. Stack till coop och handlade mat, för det behöver man visst, och nu väntar jag mest på att mami och Anna ska komma vid 22 typ!


Jag och mina nya brills. Tror jag tycker om dom.


Ida-Lisa och typ åtta liter våffelsmet


Catti, Kelly oh Marie spelar typ Guitar Hero, fast det hette typ Band Hero tror jag...

Moonchild

Var på Wayne's hela dagen idga och pluggade. Gick faktiskt himla bra! Och så var det mysigt och så, så det kändes inte så farligt att plugga (upptäckte nu att folk kanske inte ser så himla muntra ut på bildenmen det var vi iaf!).

Imorgon ska vi plugga igen, och sen ska vi hem till Ida-Lisa och äta våfflor, fast innan det måste jag ner på stan och köpa ett par typ solisar, eller ja ett par fake-glasögon som jag typ ska ge mig själv i födelsedagspresent, som jag la undan idag.. Och efter Ida-Lisa måste jag handla allt inför fredag, och sen ska jag tvätta. OH MY! Blir stressigt imon alltså! Godnatt.


Och dom värmer våra händer

Såhär ser jag ut inför en dags plugg på Wayne´s coffee:


Jag har hitta nånting vackert vännen



Har pluggelipluggat nästan hela eftermiddagen, jag är nöjd. Ska börja städa lite ikväll inföe helgen också hade jag tänkt. Ska passa på att verkligen dammsuga meganoga överallt nu när inte Ansgar är hemma (han är LIVRÄDD för dammsugare), kanske hinner göra det ikväll.

Här är förresten mitt blåmärke som jag fick i lördags när jag skulle springa in till garderoben till kent. Fastnade i den dära spärren och klämde benet! Gjorde fett ont haha, så typiskt mig.

(Mmm, jag fryser...)


Kent 21/3

Skulle på kent med Pop! Åkte in till Göteborg och började köa vid 14:45, och Emmelie kom strax efter 15 typ.. Det var typ kallt och så, men mest för att dte blåste. Kön gick jättesnabbt och när insläppet var så var våra fötter typ askalla så vi var skiträdda att trilla eller nått, haha! Men det gick bra iaf, fick plats längst fram vid Martin, igen!
Tyvär var spellista typ likadan som på lördagen, de bytte bara ut "Vals för satan" mot "Svarta Linjer" (som jag också hörde i Stockholm) och sen spelade de "Kevlarsjäl" på slutet också, och det var ju kul! Dock stod det några så himla irriterande tjejer precis bredvid mig som tog noll hänsyn till att det stod andra människor bredvid, och att det var trångt! Dom skulle promt hoppa som idioter och vifta på armarna som om dom typ behövde räddas från nån öde ö! Jag var seriös rädd att hon skulle slå ut mina tänder. För att hämnas så tryckte jag ut henne så att hon tillsist bara kunde stå med ena armen över stängslet typ, men såklart hindrade det inte henne från att hoppa (och döda min fot) och vifta hej vilt med armen. Såatte det var ju inte alls trevligt... Men himla kul att träffa Emmelie och gå på konsert med henne!










07:11

Jag är sjuk. Vet dock inte riktigt vad för sjuk men jag är yr i huvudet och det är ju inte speciellt roligt. Somnade vid typ 17 igårkväll, vaknade när Mattias ringde vid typ 21, och sen var jag vaken till 23, somnade igen och vaknade vid 07. Helt crazy!

Idag ska vi vara i skolan hela dagen och ha seminarie. Vi ska representera Jehovas Vittnen och spela lite teater typ. Hoppas det går bra!

07:36

Sitter just nu på Åsas jobb och väntar på att tåget ska gå hem. Jag är megatrött, ska nog sova lite på tåget kanske. Känner dock att jag måste plugga också. Får bli någon slags kompromiss tror jag allt!

Kent 20/3

Var på kent igår dårå! Martin och jag kom två timmar innan insläpp men fick schysstaste platserna ändå! Andra raden framför Martin hamnade vi på, så det var ju kalas! Bra konsert var det, Jocke var pratsugen och pratade mer än i Stockholm! Dock var det samma låtlista som på fredagen Sthlm (tror jag), förutom att dom hade bytt ut en låt (tror det var svarta linjer), menmen... Fångade Jockes plektrum efter "Taxmannen", blev glad då!
Träffade en massa mysigt folk, och sånt är ju alltid trevligt, fastän jag blir lite blyg.








Och så släcker dom ner, för en sista stilla chans



Sitter och peppar inför kent ikväll<3 Borde verkline äta nu så vi kan dra in till kön sen. Plus att jag måste köpa öronproppar eftersom jag alltid glömmer att ta med. Detta blir säkert mitt tionde par, stabilt...
Ser iaf ut såhär inför kvällen;


13:23

Äter jordgubbsfil och ska gå ner till tåget om nån timme hade jag tänkt. Har iaf packat klart väskan, och har bara med mig två outfits; en för lördag och en för söndag. Kan bli lite farligt för jag kanske inte alls är på humör att ha på mig just dom kläderna på den dagen såatte det ska bli spännande att se!
Nu ska jag nog måla naglarna tror jag.

Och du ska ta mig härifrån, nu när det blåser på månen



Är helt inaktiv här. Men what to do när ingenting går som jag vill och sådära? Imon drar jag iaf till papi i Göteborg, och så ska jag ska kolla på Kent både lördag och söndag också. Kommer bli så himla fint, som vanligt.
Har haft "På drift?" på repeat ikväll, finastefinastefinaste. Och så saknar jag Mattias såhimla mycket att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

19:18

Mysigaste dagen idag. Jag sov länge, Mattias väckte mig och hade bakat scones, sen drog vi in och gick lite på stan, åt på "Panda sushi", kollade på Stockholms smalaste gränd. Vi åkte hem, jag gjorde chokladmilkshake, sen somnade vi. Nu har vi ätit lite hemgjord thai-mat, snart ska vi in och kolla på "Alice i underlandet" i 3D, kommer nog bli coolt eller nått.

Hhhhultsfred

Har precis köpt en Hultfredsbiljett inkl. camping för 800:- av en kentkompis! Det är nog typ det enda bra som har hänt idag, ja förutom att jag är hos Mattias nu då...

Världens bästa lilla snuttkatt<3



16:19

Har varit i skolan hela dagen. Är helt slutkörd i huvudet efter världens tråkigaste/segaste/konstigaste/obegripligaste föreläsning på eftermiddagen. Jag har iaf kommit hem pratat med mami lite, och sen diskat upp all disk. Ska snrat dammsuga och så ska jag tvätta också. Känns spm det kommer att bli en riktigt hemma-fru-kväll idag alltså. Om jag orkar så ska jag läsa lite ikväll, dock är det inte så troligt. Imorgon åker jag till Mattias, längtar<3

Ett tidsfördriv att dö för

Jag hatar att vara mörkrädd...

15:11, en helt vanlig söndag

Just nu sitter jag och pluggar. Faktiskt riktigt intressant och lättläst!
Har väl inte gjort så mycket idag, gått ut lite med Ansgar och så har jag faktiskt satt upp min vägghylla jag köpte från ikea. Är mycket stolt över detta!
När jag orkar ska jag gå till ica och köpa lite mat hade jag tänkt.

Detta var nog det mest innehållsrika inlägget jag någonsin skrivit tror jag. Enjoy!

Pppparty last night!


Vi var hemma hos Catti och förfestade.


Catti shotade tequila (var det bara för att få äta citronen?)



Vid blev godissugna och gick ner till ica och köpte...


...lite hjärtanchips bland annat!


Sen skulle alla posa i sänge, det resulterade i att vi trillade ner ett par gånger ^^


Vi drog till Konrad och drack varsin drink. Dessvärre vare inte så mycket folk där.


Kelly och jag inne på sämsta toaletten ever= det fanns inga speglar någonstans!


Catti och Ida-Lisa! Vi stannade bara på Konrad i typ en timme, sen gick vi till mcdonals och satt där i två timmar istället! Haha ^^ Men himla mysig kväll vare iaf, as usual!

12:08

Tjabba!

Jag är typ inte alls bakis idag, så därför drar jag, Catti, Ida-Lisa och Kelly till ikea idag, såatte! Kommer bli bra!

A monkey needs to dance and so do you!



Är på partymood alltså! Lagar mat, är rädd för att brandlarmet ska gå. Hade ingen cider hemma så jag dricker corona, det funkar det också. Om en timme typ ska jag dra till Catti, fast först ska jag leta efter busshållplats så jag kan åka bussen hem inatt. Känns bra att leta nu och inte inatt... Såhär ser jag iaf ut ikväll;

 

Jag leker en spejande popgiraff eller nått? Iaf, ni ser ju dom snygga paljetterna!

 

Nu ska jag äta, för festa på fastande mage är inget jag kna rekommendera! Have a nice friday! ♥


Party på G

Håller på att fixa iordning mig inför partyt ikväll. Är pepp, kommer bli askalaskul! Min klänning glittrar när det kommer sol på den, FINT!

Nyinköpt

 

Detta har jag införskaffat mig denna veckan; en ny klänning med lite paljetter på, en ögonskugga och två små rosetter. Ska ha på mig allt detta imonkväll hade jag tänkt. Kanske ändrar mig men det har jag iaf planerat nu!


12:32

Har suttit hela morgonen och läst om genusperspektiv inom omvårdnad. Riktigt tråkigt! Det är typ ingenting som fastnar i huvudet så det känns ju inte så bra.
Nu ska jag fixa iordning mig och sätta på mig lite riktiga kläder hade jag tänkt. Efter skolan ska jag ner på stan och köpa lite hårspännen och hämta ut några tågbiljetter, sen blire hem och plugga igen, typ...

Train song

Kollakollakolla vad jag har vunnit! En såndär klocka som man kan ha i fickan på sina sjukhuskläderna!!! Så himla praktiskt! Vill typ ha sjukhuskläder nu så att jag kna använda klockan ;D

 

Ikväll är det "True Blood", kommer bli bäst. Jag känner mig jättetjock och det är inte lika bäst. Har satt på mig dom största kläderna jag har, bara för att liksom. Ska nog gömma mig under mitt Hello Kitty-täcke i soffan tills "True Blood" börjar, och längta lite tills på fredag! Och dricka lite jordgubbste, alternativt mangote, får se.

Prinsessan av Peking

Har laddat min ipod med en massa vårmusik, ska snart åka iväg till skolan och ha seminarie såatte... Lyssnar på Markus Krunegård och peppar för fest på fredag och bakisdag på ikea på lördag. Kommer bli en bra helg känner jag på mig. Och så äre sol ute, och innan idag tog jag med Ansgar ut på en liten prominillis som varade i typ 5 minuter, annars brukar han gå in efter en minut så det är ju ett litet framsteg!
Ska nog ha solisar när jag cyklar till skolan idag. Hoppas jag inte trillar med cykeln igen, hade varit så himla pinsamt...

Musik non stop till slut ♥

Sitter och kollar in festivalen och konserter tills i sommar, så fint.
Vill få reda på om jag får jobba som kyrkogårdsvakmästare i år igen eller om jag måste försöka hitta ett annat jobb (hoppas inte...). Såfort jag får reda på om jag fått det ska jag boka in två festivaler, antagligen en endagarsfestival och en konsert, som det ser ut just nu. Det lär bli mer sen.
Hultis och Emmaboda ska jag iaf gå på, måste bara hitta folk som vill gå med mig. Vet ju inte riktigt vart Pop befinner sig i världen i sommar, annars har vi snackat om att åka på Hultis, och kanske kan övertala henne om att åka till Emmaboda också. Om det är nån annan som vill hänga på äre bara att säga till vaaa (bara ni inte är rädda för att sova i tält, få se mig dansa på bord, eller dricka alkoholhalttiga drycker större delen av dagen!).


Sun

Det är vååååår utr. Blir så himla glad! Måste ju fortfarande ha halsduk och vinterjacka men kan ju ha solisar på mig nu när det faktiskt är SOL ute!
Well, gick till affären innan, handlade lite smågrejer som är bra att ha. Eftersom jag inte ska till the school idag så bor jag i mina myskläder, är osminkad och med ofixat hår. Kan vara skönt ibland, iaf när man inte träffar nån som man känner ^^


Det är livet som leker

Har en ny header som ni ser. Den är mer rosa än den andra men jag gillar den ändå.


Har pussat och kramat en massa på Ansgar idag<3 Ibland är han så himla kelig, då blir jag glad.


I'm feeling sick

Idag på morgonen ville jag inte gå upp alls. Ville bara sovasovasova. Kom ju upp typ 20 minuter innan jag skulle cykla. Slände på mig kläderna och satte bara upp håret i en toffs. Så kan det bli ibland. Cyklade iväg till skolan och jag trillade med cykeln. Det var lite pinsamt, plus att mina strumpbyxor fick ett hål i sig. Satt in the school och skrev en massa inför ett seminarie, sen förljde jag med mina friends när dom skulle fika, men sen dissade jag och åkte hem. Jag håller på att bli sjuk. Fryser, är megatrött och har ett vakum i huvudet. Plus att jag inte är ett enda dugg hungrig fastän jag inte ens åt frullis. Vill inte/har inte tid till att bli sjuk nu alltså.
Ska bädda ner mig under min Hello Kitty-filt, läsa "Fjärlien i Glaskupan" och chilla idag tror jag.

Idag hade jag och min megahöft på oss detta:

We could be heroes

Idag har varit en mycket trevlig dag! Mattias och jag har varit och matfikat med mina friends här i Västerås, det var fint väder och jag trotsade vintern och hade på mig mina finfina kinaskor! Faktiskt inte alls så kallt som jag trott så det var ju bra. Dock har jag haft lite humörsvägningar nu framåt kvällen och det är ju inte så trevligt, men nu r jag glad igen. Mattias står vid spisen och lagar mat som vi ska äta, och under tiden vi äter ska vi kolla klart på "New moon", kommer bli kalas!

Lite igår och lite idag





Kanske ska fixa frillen såhär?

Känns som om jag har lagat mat hela dagen, vilket jag typ har också. Mattias kommer vid 19-tiden, och då ska alltingvara klart! Är inte så bra på att laga matmat så kändes bra att börja i tid liksom!
Det är så himla fint väder ute idag också! Klarblå himmel och sol<3 När jag cyklade till affären idag hade jag tillochmed solisar på mig, kände mig väldigt vårig! Det var mysigt.

Iaf, som jag skrev igår ser mitt hår förjävligt ut, inte okej! Och så är det en såndär tråki längd på det också, så jag tror jag ska klippa av det lite. Hittade denna frillen när jag kollade runt lite igår;



Tror jag ska klippa mig såhär fast ha det lite längre, kanske så att det kortaste går ner till axlarna liksom. Vad tror ni?

Nu kommer Mattias om 30 minuter, längtar!<3

Happy birthday

 

Idag fyller babie 22 år! Och ikväll kommer han hem till mig i Västerås, och jag ska fixa mat och göra det fint här hemma! Myskväll ikväll liksom! :D


"Hur klarar sig kossorna?"

Har varit en himla mysig kväll ikväll! Sofia, Ida-Lisa, Kelly och Catti var först hemma hos mig och åt tacos innan vi drog ner på stan och bowlade för att sen dra och dricka en smoothie. Så himla mysigt vare! När vi drack smoothien på ett café var det dock ett par jädra fjortisar bakom oss som typ skithögt; "Alltså, kolla på dom"! Och så satt dom och glodde på oss hela tiden! Jag ville typ kicka ner dom eller nått ^^ Haha, men dom gick sen, som tur var!


Först hade jag på mig detta. Mitt hår är förjävligt, vill typ, klippa av det eller nått.


Sen kom dom trevliga prickarna till mig, vi lagade mat och skrattade och pratade en massa.


Efter maten var Catti så himal superdupersnäll och diskade! Kelly, Sofia och Ida-Lisa kollade på skräckisklipp på YT.


Sen åkte vi till bowlinghallen. Det var discobowling och allt vitt blev helt jättelysande. Ganska coolt måste jag säga.


Spaceigaste skorna i stan vaaaa! I slutet bowlade vi på knäppa sätt, typ kastade baklänges och sådära. Jag vann bolwingen btw ;D


Satte oss på ett fik och tog varsin smoothie. Gottigott vare! Kolla in Kelly och Ida-Lisa, typ: "Jädra fjortisar, tyyyyysta!!!!" Hhahaha ^^ Catti och Sofia myste bland alla kuddar, så kan man också gära!


Alltså hahahahahha<3 Kvällens kockrenaste bild! Nästan lika klockren som min kommentar; "Alltså, hur klarar sig kossorna uppe i Norrland?!" hahahaa!

Hjältar och hjältinnor stannar kvar


Såg ut såhär idag! Saknar våren så man kan börja ha vårskor. Converse och knästrumpor är ingen hit.


Mackficka på Wayne's. God macka och gott te.

19:14

Idag tog jag en paus från allt läsande när Ida-Lisa skickade ett sms och undrade om jag var på fika. Klart jag var liksom! Klädde på mig och cyklade ner till stan och träffade Kelly och Ida-Lisa, och vi gick till Waynes och fikade mackfika. Vi satt där och pratade och skrattade i typ tre timmar, galet! Kelly: "Men vadå, syr man igen hålet då eller??!" HAHAHAHA (mycket internt)!! Sen gick vi till H&M och jag köpte ett rött läppstift. Himla snyggt är det! Sen följde jag med Ida-Lisa och handlade på IcaEttan. Vi höll typ på att dö av skratt hela tiden men det var kul det också, haha!
Nu är jag hemma igen, och när jag stekte upp pannkakor så gick brandlarmet! Jag fick panik men lyckades stänga av det. JAG HATAR BRANDLARM! Är helt skakis nu, inte riktigt okej alltså.

19:11

Okej, jag har typ lovat mig själv att inte klaga på skolan i bloggen (dels för att det är fett tråkigt och dels för att jag bara gått nån månad och det kommer antagligen bli värre sen), så jag ska inte göra det. Ska bara säga att jag typ inte kommer ha nån tid att blogga på, iaf inte på vardagarna. Alltså kommer ju inte helt sluta men kommer bli sådär tråkig och inte uppdatera varje dag. Sorry för det vaaaa!

Ikväll ska jag iaf äta pannkakor med jordgubbssylt, dricka jordgubbste och kolla på bästabästa House<3

Tråkig tråkig dag.

Kan ju inte påstå att denna dagen har varit särskilt underhållande. Det började imorse med att jag var galet trött, sen tog jag sönder Sami's plektrum när jag försökte göra ett halsband av det. När jag skulle cykla till skolan hade dom skottat igen cykelförrådsdörren så jag fick trycka ut cykeln genom en 20cm bred springa, och när jag sedan börjar cykla så snöar det och blåser så himla mycket att jag inte kommer framåt. Tråcklar tillbaka cykeln i förrådet igen, går iväg till busstationen för att ta bussen till skolan, men då går den inte förens vid 10:06 (klockan var då 09:50 och jag började 10:15), så jag får gå-springa hela vägen till skolan= 3 fucking jävla kilometer i halv snöstorm. INTE OKEJ! Hade mascara i halva ansiktet och megablöt lugg när jag väl kom till skolan, bara fem minuter försent som tur var. På eftermiddagen hade vi dessutom världens segaste föreläsning om Barnkonventionen. Hon som föreläste var så himla tråkig och hade verkligen inget upplägg på sina papper utan hoppade fram och tillbaka hela tiden. För att lässa upp stämningen försökte Ida-Lisa lära mig alfabetiskt teckenspråk, det gick sådär haha! Fick iaf skjuts av Kelly hem, osm hade bil! Om jag inte hade fått det hade jag typ aldrig kommit hem typ. Nu har jag x antal sidor att läsa ikväll, plus att jag är så galet godissugen! Känns inte okej någonstans alltså! Usch!

08:44

Är fruktansvärt trött idag, inte okej. Och så snöar det, är inte pepp. Gåt iaf i skolan till kl. 16 idag, sen måste jag hem och plugga en massa såatte!

NU ska jag dricka te och sen måste jag välja kläder, hejdå!

RSS 2.0