Videoblogg


Pop ♥

Ska åka in till centralen och hämpa Pop nu, åh! ♥


To see the picture and the frame and the whole big game.


Idag har det varit sådär varmt ute som jag inte alls tycker om. Blir svettig och arg och irriterad och får huvudvärk. Usch. Och så har jag haft humörsvägningar och typ ååååh happi eller blivit arg och irriterad och det är ju inte så trevligt. Nopp. Och så måste jag diska fastän jag inte orkar och leka med Ansgibus fastän han är sur och så. Men sen ska jag äntligen få sova!

Multicoloured snapshot

Idag har jag badat för första gången för i år. Det var ganska kallt och så, men mest var jag rädd för fiskarna, sjögräsen plus att det var mörkt i vattnet. Men annars så!

Försöker få Ansgibus att leka med mig men han är skitsur för att hans favoritleksak (påfågelfjädern) är trasig/söndertuggad och vägrar att leka med nått annat= han går runt och jamar högljutt för att visa sitt missnöje= jag blir skitstressad. Ej så kul alltså. Ska nog köpa en vanlig påfägelfjäder och sätta fast på hans leksak så att han blir nöjd.

Är så pepp för på fredag kväll kommer ju min finaste Pop till mig och jag kan knappt vänta för det kommer bli så fint och vi ska gå på Skansen och shoppa och dricka vin och bara mysaaaa! Vill ungefär bara att det ska vara fredag imon, hoppas att dagarna går snabbt!

Vi prata om varandra

Har precis beställt hem två planscher, bland annat denna! Åh, älskar den. Ska ha den ovanför sängen, kommer bli så fint!

Iallafall. Det känns nästan som om det är höst här i Stockholm idag. Fast jag gillar det, för jag gillar hösten. Tycker inte om när det blir sådär megajättevarmt, usch.
Och i helgen var ju jag och kollade på både The Ark och Håkan Hellström och det var så himla bra och fint och jag kommer skriva ett inlägg om det sen och så och visa lite bilder! Mmm.

Namnsdagspresent

Fick en lite försenad namnsdagspresent av mami idag:

Så himla fin kjol! Provade den när Anna var uppe hos mig i Stockholm men köpte den aldrig och har liksom tänkt på dne till och från och så tänkte jag att jag skulle köpa den om en vecka när Pop kommer upp, men det behöver jag ju itne då eftersom jag fick den av mami! :D

 


Allt är så skört i din värld.

Håller på att bränna en skiva och försöker packa lite inför imon. Funderar på om jag ska ha den nya klänningen jag köpte på Zara på lördag, tror det blir så. Åker iallafall bara hem efter jobbet och hämtar väskan och sen åker jag till centralen, och tar tåget hem till mami och Anna. Japp. Är förtfarande förkyld fast lite bättre idag och så. Blö, har inte mycket at säga som vanligt. Längtar lite tills jobbet är slut och så, är trött på att jobba. Vill liksom chilla, äta vattenmelon och kolla på PLL.


Förkyld

Har gått och blivit cp-förkyld i halsen så när jag andas så rosslar och väser jag, haha låter skitkul Iallafall, har precis kommit hem från bion med Mattias, vi har varit och kollat på "Super 8", den var faktiskt bra. Och innan drack vi chokladmilkshake, eller ja jag gjorde det, så gott! Nu ska jag dricka en lite te och kolla på PLL och sen soooova, älskar att sova!

There are still so many things I wouldn´t do.

Sitter med färg i håret och väntar på att det ska bli klart så jag kan skölja ur det, och efter det har jag tänkt att jag ska dammsuga, tvätta och äta vattenmelon som jag köpte idag! 4 kilo! Älskar vattenmelon<3
Idag är det regningt ute och jag gillar det. Påminner lite om höstväder och jag gillar hösten. Fast håller på att bli förkyld och det är itne lika trevligt. Hoppas jag inte bli sjukare, måte vara frisk i helgen!

And all my energy I waste on dreams of silence.

Har gjort en ny header, som ni ser. Vet inte vad jag tycker om den riktigt (tror inte jag tycker om den? Vad tycker ni?), får se hur länge jag har kvar den.. Iallafall. Söndag idag, jobb imon. Opepp. Längtar tills den 13e augusti när jag har sommarlov i två veckor. Ska bli fint. Idag är det fem dagar kvar tills jag åker hem och ska kolla på The Ark, och så är det tolv dagar kvar tills min finaste Pop kommer upp!

Idag har Mattias och jag städat lägenheten. Och så har vi varit ute och spelat fotboll och tittat en massa på "Pretty little liars", bästa livet! Japp, var nog allt jag hade att säga för idag. Ska försöka bli bättre på att blogga och så men vet itne riktigt om nån vill läsa och har inte så mycket att blogga om nu när jag bara jobbar heeela tiden typ japp.

Naturhistoriska med Anna

Sista dagen Anna var här så besökte vi naturhistoriska riksmuséet, det såg ut lite såhär:






Syster och jag ♥



Skansen med Anna

I lördags när Anna var här så drog vi till Skansen och hängde där typ hela dagen nästan. Vi kollade på djur (vi fick se lodjursungarna!!!), åt glass (jag åt mjukglass wft?! hatar ju mjukglass?) och sen åkte vi båt över till Slussen och gick genom Gamla stan innan vi åkte hem och gjorde hemmagjord sushi och sen gick vi ut och fotade och hade allmänt roligt och sådär!











En liten update

Jobbar hela dagarna och när jag kommer hem är jag trött och sur och lite så och det är ju itne så great. Men igår var jag, Mattias och Catti och kollade på sista Harry Potter-filmen och omg säger jag bara ♥ Var skitorolig att den skulle vara som Harry Potter och halvblodsprinsen men det var den absolut inte! Jag grät och skrattade om vartanat och vill typ se den igen och igen och igen!
Igår köpte jag iallafall biljetter så jag kan komma över och hälsa på på Gotland en helg, så är happi över det! Och nästa helg ska jag, mami och Anna kolla på The Ark och så fint det kommer bli!

Iallafall, ska ta mig i kragen och lägga upp bilder sen Anna var här förra helgen nu såatte, japp!

HP

Om 4 timmar och 45 minuter ska jag kolla på Harry Potter and the deathly hallows pt II!!! Kommer ungefär kanske bli bäst?

Zara

I lördags köpte jag en klänning från Zara:



Skansen!

Nu sticker jag och Anna till Skansen!


Och jag stal något du ändå ville ge mig.

Idag har jag tillbringat eftermiddagen på stan tillsammans med Anna, så åkte direkt efter jobbet in till stan och mötte upp henne där. Vi åt först på Taco Bar, och sen gick vi runt och kikade i lite affärer. Jag var trött efter att ha jobbat, men hittade ändå lite saker:


En röd (!!!) väska! Tyckte den var så himla fin, gillar dock inte det beiga menmen.


Ett par kinaskor


Och ett glitternagellack!

Vi hade egentligen tänkt att göra sushi ikväll, men jag är så trött och vi har precis kommit hem så vi har bestämt att vi ska göra det imon istället! Och imon ska vi upp tidigt och sen ska vi fixa iordning oss och sen ska vi åka in och besökaSkansen, gå på stan, gå genom Gamla stan och sen ska vi gå på Naturhistoriska muséet! Japp, så är det.

 


Syster är här!

Nu har min finfina syrra kommit till Stockholm och vi sitter hemma i lägenheten och kollar på när Mattias lagar mat! Ikväll ska vi bara chilla här hemma, men imon efter att jag jobbat klart så ska vi dra runt på stan lite och shoppa och sen ska vi köpa grejer så vi ska göra egen sushi på kvällen och sen ska vi ha ansiktsmask och äta godis och skratta och mysa och såntdär syskonmys liksom. Och på lördag ska vi typ på Skansen och så om det är bra väder och på nått muséum och såntdär! Kommer bli bästa helgen! ♥

(Och justde! Jag har fått reda på mina praktikplatser för i höst:
Två veckor på IVA/postop., sex veckor på ortopedisk elektiv enhet och två veckor på en ortopedisk undervisningsavdelning. OCH JAG COH MINA VÄNNER FICK ALLA SAMMA PERIOD!!!
♥ )

Hejhejhallå

Idag har jag bokat biljetter åt mig, mami och Anna så vi ska gå och kolla på Håkis och The Ark när dom spelar i Kalmar. Kommer bli finfint. Annars jobbar jag en massa och så, och på torsdag kommer min finaste lillasyster upp till mig och hälsar på<3

My babe is coming home!

Ikväll kommer Mattias äntligen hem!!! ♥ Och så smsade han idag och sa att vi ska äta pizza till kvällsmat, åh!

Dom viskar: Du är tidlös, men dom menar omodern.

Har legat bakis i soffan hela dagen, druckit filmjölk (ja, det är gott att dricka.. ^^) och kollat på Solsidan! Det är ju så satans varmt ute, och då blir det sjukt varmt i vår lilla lägenhet så både jag och Ansgi håller på att få värmeslag eller nått. Han har legat tryckt mot fönsteröppningen hela dagen, och jag har suttit i soffan och fläktat mig med solfjädern. Mattias hemmagjorda fläktar (som görövrigt är datorfläktar), hjälper inte så mycket nu när det är tropisk värme ute, så Mattias har lovat att han ska fixa en ny, bättre fläkt på måndag!
Och justde! Jag hade ju tänkt att gå på Håkan Hellströms och The Ark's spelning i Kalmar, men hade ingen att gå med och att åka ända från Stockholm själv kändes inte sådär lockande, men nu kanske jag ska gå tillsammans med mami och Anna! :D Jag hoppas verkligen att dom kan, hade ju varit helt mys!



The Ark @ Västerås

Igår drog jag då till Västerås för att kolla på The Ark med Marie! Först så åt vi sallad hemma hos henne och sen hetsdrack vi vin under en timme innan vi drog bort dit dom skulle spela. Det var sådär jättefint som det alltid är och han pratade om gurkstaden (västerås), och typ: "Allting har en ände, gurkan har två. Pannkakan har ingen men den är god ändå!". Och så innan dom spelade "One of ous is gonna die young" så spelade dom "forever young". Då grät både jag och Marie, det var så himla fint. Hoppade förövrigt till hela konserten utan skor eftersom mina kinaskor ändå bara trillade av, så tänkte att jag lika gärna kunde ta av dom. Japp, och sen när allting var slut så gick vi hem till Marie och drack mer vin och sen skypeade (heller hur tusan det nu stavas) i en timme, himla trevligt! Sen iallafall skulle vi dra ut och se om vi kunde hänga någonstans med då var klockan två och allting var stängt så vi gick bara ut och gick och sen så var den mycket fina kvällen slut!








RSS 2.0