I'm better off dead.

Hejhej är hos Ida-Lisa och dricker cider och snart ska vi iväg på 25-års kalas!



If I hang myself in a Christmas tree would you be missing me?


Just nu ligger jag i sängen och pluggar inför en liten tenta jag ska ha på torsdag, vilket såklart inte är så roligt men ändå något som måste göras.
Ikväll ska iallafall jag och Ida-Lisa (efter mycket om och men och övervägande och PANIK) gå på födelsedagsfest hos en av våra klasskompisar, men först ska vi träffas hemma hos Ida-Lisa och äta lite. Vi spenderade alltså gårdagskvällen med att sitta i 3,5 timmar och försöka bestämma om vi skulle gå på födelsedagsfesten eller om vi bara skulle hänga hos henne, och tillsist efter att ha pratat med Catti så bestämde vi oss för att gå, så det blir nog trevligt!

Nu: fortsätta plugga.

Yesterday.

Igår hade vi världens chilligaste bakisdag! Den började med att vi åt frullis/lunch på Waynes och vi satt på deras uteservering pga det var finaste vädret ute. Och sen satt vi där och myste och snackade om gårdagen, och när vi kände att vi var klara med det så spenderade vi resten av dagen med att strosa omkring på stan och kika i affärer och det var så himla mysigt och trevligt och allt det där ni vet!




A monkey needs to dance and so do you!

Igår var det masqeradsittning på Kåren, och jag, Catti och Kelly träffades hemma hos Ida-Lisa för att förfesta lite innan vi skulle gå dit. Vi var pepp och drack vin/cider och jag hittade glitter som jag glittrade i allas hår och jag var glad för glittret var fint och jag var tillsammans med mina fina vänner och jag drack vin och lyssnade på musik och sådär! När klockan var 18 så började det SPÖREGNA och det blåste upp till halv storm vilket resulterade i att Kelly beställde en taxi så vi slapp gå i regnet och blåsen eftersom vi varken hade regnkläder med oss eller lust att förstöra frisyrerna/bli genomvåta. Så vi åkte taxi dit och och jag hostade när vi satt i bilen så Catti kunde smygöppna sin cider hon hade med sig haha och jag glittrade ner en liten del av bilgolvet med glittret jag hade i håret, så jag lämnade liksom ett litet spår efter mig. När vi väl var framme på Kåren var det var typ ingen där, förutom dom som jobbade och vi tyckte ju att det var lite mindre roligt så vi hängde inne på toan en bra stund innan vi gick ut igen men det var ganska trevligt för vi var allihopa fnittriga så det gjorde liksom ingenting! Och sen så började det komma en massa folk och vi fick gå in och sätta oss vid borden och så åt vi och sjöng och pratade med våra bordsgrannar som alla var sjukgymnaster och hade det himla trevligt!
Sen blev hela kvällen helt galen på alla möjliga sätt och vis och vi kunde verkligen inte ha förutsett allting som skulle hända haha men den blev himla bra, och det enda jag kommer att säga om detta är Kellys kommentar: "Det är försent Sara, det är FÖRSENT!!!"









With a mask on.

Idag ska jag på sittning så ska snart cykla iväg till Ida-Lisa och hänga där innan tillsammans med mina vänner, men först visar jag några gif-bilder på hur jag ser ut inför kvällen!




Man lär sig att det ordnar sig, man lär sig att man klarar sig på nästan ingenting tillslut.


Igår somnade jag medan jag lyssnade på "Jag är inte rädd för mörkret" (japp, fick det redan igår pga har bästa kontakterna!), och idag när jag vaknade var det första jag gjorde att sätta på låtarna igen. Lyssnade när jag cyklade till skolan, lyssnar när vi tar rast, lyssnar helt enkelt när jag än får chansen. Finaste, bästa<3

Idag har Kelly och jag iallafall bestämt teman och subteman till vår C-uppsats, och det innebär väl att vi har typ hundra lappar och ska dela in dom i olika grupper beroende på hur lika varandra dom är.


I eftermiddag när vi bestämt oss för att vi är klara med att plugga ska vi gå en snabbis på stan och jag ska köpa ett läppstift och strumpbyxor och dricka tills på fredag och sen ska jag köpa maaaat för nu har vi fått CSN så jag slipper svälta mer, woop woop (nej det är ingen fara mamma, jag har visst haft mat men bara tråkig mat som couscous och havregrynsgröt men nu kan jag köpa lite godare mat helt enkelt)!

Fuck it.

Kent ba "åh vi ska ha en liten vårturné i Malmö, Göteborg, Stockholm och Eskilstuna", och jag gråter blod pga KAN INTE GÅ PÅ EN ENDA AV DOM SPELNINGARNA (!!!!! :((((((((((((((((((((((( ) pga. när dom spelar i Sthlm och Eskilstuna är jag hemma och lämnar Ansgar inför Siesta, och när dom spelar i Göteborg och Malmö så är jag på Siesta. EJ OKEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!

Maybe we are the damaged ones?

Har på mig min kaninkofta idag, den är fin. Man borde ha på sig kläder med kaniner lite oftare faktiskt (herregud vad jag är c-uppsatsskadad förövrigt: skrev "man" och genast tänkte jag "vem är man?" (man får inte skriva man i uppsatser), och jag höll på att trycka ctrl+s för att "jag måste ju spara så att inget försvinner" haha...). Ikväll ska vi på någonslags demonstration; våga vägra en ingångslön under 24000:-. Alltså en demonstration om att sjuksköterskor får för lite i lön så nu ska vi demonstrera lite. Jag har tänkt att gömma mig bakom Ida-Lisa och Marie iallafall, det är nog lite bra.


Hjälp mig att välja klänning!

Ska ju på maskeradsittning på fredag, vilket innebär att man ska vara finklädd och ha den här masken som vi ska pynta upp sen. Så jag började fundera på vilka klänningar jag har som är lite finare än dom andra, och kom fram till dessa två:



eller



Båda är ju så himla fina! Den första klänningen är så fin pga den stora rosetten på ryggen, och den andra pga att den har en massa paljetter i kjolen som glittrar! Så nu har jag bestlutsångest. Alltså hade först bestämt mig för att ha den svarta klänningen för tycker att den är lite finare, men sen är jag ändå osäker? Vad tycker ni? Ska ha svarta, tunna strumpisar till och ett par svarta klackskor. Help me!
(Och jag kommer naturligtvis ha på mig en liten svart kortärmad kofta till klänningarna pga min armhålefobi haha.)

History repeats itself, and it seems like this, I just never learn.


Idag är jag i skolan. Igen. Är där varje dag nu, men det vet ni redan. Och idag på lunchen så gick vi och köpte biljetter tills på fredag för då ska vi på maskeradbalssittning på Kåren! Woop woop! På onsdag ska vi hämta ut maskerna och på torsdag ska vi pimpa dom för då vankas det pysselkväll hemma hos Ida-Lisa. Funderar på om jag ska orka laga pannkakor ikväll, 'cause I'm worht it och allt det där. Såäre.

En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån.

Tog världens längsta sovmorgon idag och sov tills klockan var halv tolv. Det var välbehövligt. Sen jag gick upp har jag diskat och tvättat, och that's it! Har helt enkelt haft en väldigt chill dag, och egentligen skulle jag ha hängt med mina vänner ikväll men är konstigt nog alldeles för trött för det så jag ska spendera kvällen i min soffsäng och bland annat kolla på en liten "dokumentär" om The Ark; kan nog bli fint!

Mitt liv är ett sjöslag; alla blundar och ber.

Detta när kent släpper nya låtar på twitter och mitt hjärta dör lite och jag får lite mer ork och lust och sådär ni vet. Åh finaste, älskade kent!


It's not your fault that you're always wrong, the weak ones are there to justify the strong.


Woop woop hänger i skolbiblioteket precis som jag gjort hela veckan och ska göra i några veckor till, livet alltså! Jag får iallafall sällis av mina vänner, och nu har vi iallafall tagit helg och fortsätter på måndag, fint fint. Just nu lyssnar jag på Marilyn Manson för jag känner inte riktigt för att cykla hem än, mest pga att det snöregnar och blåser ute och jag glömde (läs tänkte inte på) att ta på mig vantar så frös ju ihjäl om händerna imorse. Dock har jag min regnjacka på mig och det var fruktansvärt smart utav mig att välja den imorse; pluspoäng till mig!

Lite såhär ser det iallafall ut när Kelly och jag är djupt koncentrerade på att läsa vårdvetenskapliga artiklar, och sista bilden är Kellys dator och bakgrundsbilden som hon ska bli motiverad av haha!


Ett fel närmare rätt.

Efter att ha läst x antar vårdvetenskapliga artiklar idag känns min hjärna som en urkramad citron, vilket förstås inte är så skönt. Så ikväll har jag bestämt mig för att inte plugga något, utan bara ta det lugnt. Har lekt lite händig och sytt fast en krage på en klänning och det blev faktiskt himla bra! Funderar på att kanske ha klänningen nästa fredag då vi ska festa, men vi får se hur jag känner för det då. Och idag när jag cyklade till skolan så såg jag förövigt att björkarna hade börjat få knoppar= dom kommer snart att börja blomma och jag har varken mediciner hemma eller att hämta ut, så måste ringa och förnya receptet på dom nu på direkten ungefär! Ska bara komma på vart jag ska ringa; vet inte om jag ska ringa till vårdcentralen eller allergiläkaren, men det visar väl sig antar jag.

(Och idag är det sex veckor kvar tills vi åker på SiESTA! Åååååååh!)

I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv, men jag kommer inte längre utan din hjälp.


Idag fick jag mina skor som jag köpt utav Hanna! Dom är så himla fina, och det är så praktiskt eftersom dom är helsvarta för då kan jag ju ha dom till nästan vadsomhelst!

Idag har jag varit i skolan hela dagen och jobbat med C-uppsatsen, och det ska jag fortsätta med lite ikväll hade jag tänkt, såfort min mage har slutat göra ont (mensvärk, I hate you!). Under tiden får jag dricka te och äta knäckebrod; världens lyxliv!

@ school

Idag sitter jag i skolan och ska läsa en massa artiklar, och motivationen är väl ungefär såhär stor: .
Men det måste göras någongång, vi kommer liksom inte undan. Förövrigt har jag glitterstrumpisar på mig idag! Älskar mina glitterstrumpisar och ända anledningen till det är väl just att dom glittrar ^^


Och igår bokade jag en massa tågbiljetter. Eller ja två stycken, och ska boka en till senare idag. Är lite glad för istället för att betala 589:- för en biljett från Hovmantorp-Västerås, så ska jag istället betala 162:- bara för att jag väljer att åka från Alvesta istället (vilket typ är en halvtimme bort från Hovmantorp), så det känns ju sådär himla bra faktiskt!

Tänk om du kunde se hur processen tappar fart.

Gårkvällen spenderade jag inte alls i min soffsäng som jag planerat, utan hos Ida-Lisa tillsammans med henne och Catti vilket var himla trevligt! Vi gjorde världens godaste sallad, och sen kollade vi på movie. När filmen var slut så ville Ida-Lisa att jag skulle spela "stress" med henne, så det gjorde vi och JAG VANN!!!! Ja, jag vet att jag är både världens sämsta förlorare men också väldens sämsta vinnare, men alltså hon vann över mig när vi var i Norrland så det kändes inte mer än rätt att jag skulle få vinna nu (och bli lite för glad över det haha). Och eftersom vi alla är små nurses så började vi runt klockan två diskutera olika läkemedel och när klockan var halv tre så satt jag och "fassade" (alltså kollade på FASS) efter biverkningar och användningsområden och annat intressant! Åh haha jag bara älskar när vi blir sådär insnöade på vårt område och diskuterar sjuksköterskesaker i evigheter för det är ju så intressant och roligt och ja ni vet. Iallafall, jag var nog inte hemma förens klockan var runt halv fyra, och när jag cyklade hem från Ida-Lisa så hade fåglarna börjat vakna och kvittra och sjunga, och om det inte varit för att det var typ nollgradigt ute så hade det känts som sommar, fint.

Idag hade jag tänkt att iallafall sova till elva för då skulle jag fått sju timmars sömn, men vid klockan tio så började Ansgi sin lilla process för att få mig att gå upp aka. jama jättehögt och hoppa upp i sängen och gå runt på mig och en massa annat såntdär som gör det helt omöjligt att sova. Så jag fick helt enkelt gå upp. Förmiddagen har jag tänkt att ägna åt att städa i min lägenhet eftersom det inte alls är så rent och strukturerat som jag önskat att det var, och när det är klart så ska jag läsa igenom lite artiklar= kommer alltså ha en fruktansvärt tråkig förmiddag/mitt på dagen-dag. Får hoppas att det händer något roligare senare idag så jag inte dör av uttråkning.

If you're not dancing, then you're dead!

Igår var jag på fest som sagt, och jag hade det himla trevligt! Vi var först hemma hos Sofia och förfestade lite och chillade och sådära; och jag pratade engelska, vilket var ett framsteg eftersom jag precis när vi kom var så nervös att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Dock skedde engelskatalandet efter ett antal glas vin, men iallafall liksom! Sen när vi kände att vi förfestat klart så gick vi till BMB där vi dansade, fast jag kommer typ inte ihåg att vi dansade så mycket så vet inte vad vi gjorde resten av tiden där inne haha? Vet iallafall att vi drack lite resorb och det var väl en ganska smart idé faktiskt. Annars så sprang vi nog mest runt, tror jag, och när BMB stängde så cyklade alla hem till sig och jag och Ida-Lisa went crazy på facebook-chatten haha och sen somnade jag.

Idag är jag bakis, dock inte så bakis som jag trodde att jag skulle vara, fast vet inte om jag ska göra någonting annat än att chilla i soffsängen hela dagen och typ kolla movie. Vi får se.








I'm home!

Hahahah kommer hem och har cirka världens hicka. Och jag har haft det roligt ikölaa ocj jag har pratat engelska (så att man fattade vad jag sa och i början så sa Ida-Lisa att jag pratade engelska med småländks dialekt men jag tycket fktiskt att dte försvann sen!) och sen har vi varit på BMB och dansat lite och japp haha vetinte riktigt mer vad jag har att sga. Nu hr jag väl tänka tatt jag skulle ta ungefär vörldens löngsta sovmorgon imon, fast känner mig lite stressad för alla anandra ska typ pligga på sin c-uppsats men ag vet inte vad nästa steg vi ska göra är så känns ju lite sådär. IALLADALL! Hoppas ni har haft en himla trevligt fredagskväll för det har jag haf!



Bjuder på rn GIF-bild där jag sitter och kastar lite med min studsboll! När jag var liten så samlande jag på på studsbollar och hade runt 200 stycken varav alla hade namn hahha! Tror att dom ligger i en låda his mamma nu, mina små studsbollar liksom!

oHC det bästa haha:

But of all the awful things that men did invent, the idea of ideal beauty is worth the most contempt.


Idag ska ju jag på fest tillsammans med mina vänner. Är lite nervös inför det här med engelskapratandet men det ska nog gå finfint hoppas jag! Och eftersom det tydligen är fredagen den 13:e idag så har jag ätit jättemycket mat för jag tänkte att hellre ha ätit för mycket än för lite när man ska på fest, och speciellt med tanke på dagens datum. Liksom, det skadar ju inte!

Nu sitter jag iallafall hemma och peppar med the ark på lite förhög volym, men det gör ingenting för igår så spelade min granne dansbandsmusik på jättehög volym i typ en timme, så jag hämnas tillbaka idag (fast med mycket bättre musik då förstås!). Lite såhär ser jag iallafall ut ikväll, nu är frågan vilka skor jag ska ha men det får bli ett senare problem! Hoppas ni alla får en himla fin fredagskväll!


If you never try, then you'll never know.

Nu har jag nyss skickat in in min och Kellys bakgrund till C-uppsatsen, så nu har jag lite helg (förutom att jag planerat att läsa igenom en massa artiklar...). Funderar på hur jag ska spendera resten av eftermiddagen/kvällen, och tror att jag ska gå ut och gå en liten runda och sen chilla i min soffsäng resten av kvällen och dricka mängder av te och kolla på movie, typ "Juno" eller nått! Och sen måste jag planera vad jag ska ha på mig imonkväll; för imon är det fest och det kommer nog bli awesome! Förutom att jag måste prata engelska haha. Kellys pojkvän (som kommer från England) är här så vi kommer naturligtvis prata engelska hela kvällen= jag hatar att prata engelska. Dock visade det sig i somras när vi var i England att om jag hade druckit lite vin så vågade jag faktiskt prata med honom, så får väl ta och göra det imon också. Åh haha måste sluta att vara så rädd för saker!

Home is wherever I'm with you.

Här kommer det lite bilder på vad jag pysslat med under tiden jag varit hemma:









Jag har alltså: tagit en morgonfika på Starbucks med mina syskon, firat min födelsedag här hemma med gulekaka + familj + moster & kusiner, letat påskägg och hittat påskägg, gett Ansgar påskpresenter, ätit påskmat, haft en tröja med harar på eftersom jag tänkte att det var påskharen och tillsist har jag varit ute med Ansgar i skogen så han har fått springa av sig lite!
Jag har förstås gjort en himla massa mer saker som att ansiktsmaska, åka till stan, träffat David och Pop, roadtrippat till Alvesta, haft en fyra timmars lång middag tillsammans med min lilla familj och en massa andra fina saker; jag har helt enkelt haft en himla fin påskvecka ♥

I'll be counting up my demons, hoping everything's not lost.


Nu åker jag in till stan och träffar mami och Anna för en sista mysig kväll innan jag åker tillbaka till Västerås!


Du är min hjälte för du vågar vara rak.

Idag har jag äntligen fått träffa min finaste Pop! Vi har diskuterat igenom saker så noga som bara vi kan, och sen har vi varit ute och gått en promenad och gjort upp en massa sommarplaner; så såfort jag fått mitt sommarschema så ska vi boka in dom. Kommer bli så himla bra!

Resten av min tid här ska jag bara ägna åt plugg typ, förutom imon eftermiddag då tar jag lite ledigt och åker in till stan för att chilla lite med mami och Anna eftersom det är min sista dag hemma, för på onsdag morgon åker jag tillbaka till Västerås. Och på fredag är det fest, woop woop!

Idag och imorgon.

Idag har jag varit ute i skogen med Ansgar, så han har fått komma ut och sträck på benen och nosa på lingonris och lyssna på fåglar och ha det sådär mysigt som man bara kan ha det i skogen. Och ikväll ska jag träffa David, för honom har jag inte träffat sedan i november så det är verkligen på tiden.
Imorgon ska jag äntligenäntligenäntligen få träffa finaste Pop, som jag har längtat! Min finaste ♥

Fear no darkness.

Idag har vi varit i stan en liten snabbis, och jag fick med mig en klänning och en tröja hem! Hade på mig mina hästskor vilket gick bra dom första 3,5 timmarna men sen så började dom göra ont. Fast det är värt det! Måste visa denna fina väskan som jag fick igår i födelsedagspresent (haha vet Ida-Lisa, nu har vi likadana... ^^), men eftersom jag är jag har jag redan lyckats kleta ner den läppstift, fast det gick bort som tur var!

Nu sitter jag i köket och hänger med mami när hon lagar lite mat, och snart ska jag baka någonslags kladdkaka till efterätt!


"Födelsedag"

Idag är det min "födelsedag" här hemma hos mami, så jag har fått lite presenter och ätit gulekaka och nu sitter jag i köket och väntar på att mina kusiner, moster+man ska komma hit och hänga lite med oss ikväll! Mami går in mina skor (hon har till och med dansat med dom en sväng i köket till "999"), och eftersom det är min "födelsedag" så får jag bestämma musiken, så nu lyssnar vi på all min musik som finns i min ipod, bäst!

Och kolla vilket fint paker jag fick av Anna! Ville typ inte öppna det eftersom det var så himlahimla fint!

50-års kalas!

Igår åkte jag och Anna upp till Göteborg för att fira papis fru Åsa som fyllt 50! När vi kom fram så chillade vi mest, och sen så gjorde vi oss iordning och väntade på att gästerna skulle komma, vilket jag tyckte tog forever eftersom jag har jättehungrig! När dom tillsist kom så åt vi, och så åt vi lite till och ja ni vet ju hur det är... Och sen så kom det lite mer gäster och vi förflyttade oss ut i köket för att lämna plats åt de nyanlända, och sen så hängde vi typ där hela kvällen och hade det trevligt! Vi tänkte ju att vi även skulle passa på att ta lite "familjebilder", så alla vi tre syskon fick en bild tillsammans med papi, fint! Senare på kvällen så var jag ganska trött och satt mest i soffan och småfnissade åt när dom andra spelade "Med andra ord", och när dom sista gästerna gått hem bestämde även jag mig för att gå och lägga mig. En himla trevlig dag helt enkelt!







We are the numbers you and me.

Lite såhär ser jag ut idag när jag är på 50-års kalas:





Framme!

Har nu anlänt till hem till mami, men om bara 7,5 timmar så sätter jag mig på ett tåg igen och åker till pappa för att fira att hans fru fyller 50! Kommer tillbaka hem till mami på fredag igen iallafall, finfint.

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt.

Nu har jag en ny cykel! Ida-Lisa och jag var förbi med den hos "Cykelringen" idag på förmiddagen och jag fick den fixad! Det var inte vi som hade gjort fel med stänkskärmen utan den behövdes tydligen fixas lite, och medan han fixade den så skruvade han även åt lite andra skruvar och såntdära så nu är jag och min nya cykel fit for fight! Dock känns det himla ovant att cykla på den i jämförelse med min andra cykel, men antar att jag vänjer mig. Såhär ser den ut iallafall:

Ikväll ska jag packa lite eftersom jag åker hem till mamma imon över påsken, och sen ska jag försöka hitta så många vetenskapliga artiklar som möjligt till Kelly's och min C-uppsats som vi ska ägna all vår tid åt de tio kommande veckorna... Om jag inte kommer till skolan imon så är det antagligen pga att jag har dött av uttråkning.

Everything turns to you.

Dagen började med att jag tog sovis och sov ända till klockan 11 (trots att Ansgar säkert ägnade en halvtimme med att springa på mig runt nio-tiden eftersom han tyckte att jag skulle gå upp då)! Klockan tolv kom Ida-Lisa och Marie och hämtade mig, och vi åkte först till IKEA och åt lunch, och sen skulle vi åka till Biltema och köpa en cykel till mig. Gick sådär kan man säga. Alla billiga cyklar var slut, så det fanns bara dyra kvar och jag kände inte riktigt för att lägga 2500 kronor på en cykel så jag blev ganska sur och snäste lite och sen gick vi därifrån haha. Istället åkte vi först till Maxi (och handlade typ ingenting haha) och sen till djuraffären för att Marie skulle köpa fiskar (och jag köpte påskpresenter till Ansgar!). Jag spenderade ganska mycket tid i djurrummet och blev kompis med en liten dvärghamster som jag helst hade velat ta med mig hem, men det gjorde jag ju såklart inte.
Vi fortsatte iallafall vår jakt efter en cykel till mig i rimligt pris och tillsist så hittade vi en på "Cykelringen". Där fick jag försäljaren att tro att Ida-Lisa och jag var ett par, eftersom jag hela tiden sa "vi"; typ när han frågade mig om jag ville ha cykeln, så kollade jag på Ida-Lisa och typ "ja men vad säger vi, ska vi ta den?" eller när Ida-Lisa frågade vilka verktyg som behövdes och jag sedan frågade att "har vi dom verktygen hemma?" haha... Försäljaren tilltalade sedan oss som ni, typ "så ni vill ha cykeln?" eller "om det blir problem är det bara att ni kommer in med den igen så fixar vi det"! Lite småroligt sådär. Iallafall. Sen skulle vi ju montera ihop cykeln. Det gick faktiskt bättre än förväntat, och jag ska verkligen inte ta åt mig äran för det eftersom det är Ida-Lisa som har satt ihop hela min cykel, och jag typ stod och hejade på. En gång försökte jag hjälpa till, men det slutade med att jag fem sekunder efter att jag tagit upp sadeln typ lossade på alla skruvar och muttrar och grejer så allt flög ut över hela golvet och Ida-Lisa fick ägna tio minuter åt att försöka förstå hur allting hade suttit ihop från början! Dock har vi inte lyckats med hela cykeln eftersom vi inte hade ett verktyg som behöves, plus att det verkar som att stänkskärmen är felkonstruerad för hur vi än gör så ligger den emot däcket, så ska gå tillbaka med den imon och be att dom hjälper mig.
Sen tog vi en tripp till Stockholm och hämtade mina sista flyttkartonger som jag hade där. Har ingen aning om vad jag har i dom, så ska bli spännande att se! Det är iallafall lika roligt som alltid att åka bil med Ida-Lisa; dels för att det är mysigt att åka bil och lyssna på musik, men också för att vi alltid har så roligt när vi åker bil. Och så vann jag förövrigt "gul-bil" tävlingen, mohahahaha!

Lite såhär såg jag iallafall ut idag. Tog mina hästskor på mig idag (för mina skoskav har nästan helt läkt, men har fortfarande compeed på dom + att jag har köpt nått hälskydd till skorna så dom skavde inte alls, bara lite på tårna!) bara för att jag är lite småkär i dom!

Och det här är vad jag har pysslat med under dagen i bilder:



I fredags.

I fredags var jag, Ida-Lisa och Marie på förfest hemma hos Calle som går i vår klass. Där var även Pontus, Henrik och Sofia (som alla går i vår klass också). Vi grillade, vilket var årets första grillning för mig och dog typ pga hur gott det var, och sen så hittade jag en fotboll och blev överlycklig och sen bestämde vi att vi skulle spela fotboll i sommar (till Ida-Lisa och Maries förskräckelse). När klockan blivit lite över elva så bestämde vi oss för att gå till Kåren, så det gjorde vi och det var himla trevligt och vi träffade lite kul folk och sådära! Och det roligaste var när Marie och jag skulle köpa cider och så ställde vi oss i kön och stod där forever typ, alltså säkert i en kvart, innan vi fattade att vi tydligen inte alls stod i en kö utan bara stod där och "hängde" haha. Kändes iallafall som om vi bara var på Kåren i ungefär typ 45 minuter, när vi i själva verket var där i lite mer än två timmar vilket kanske i sig är ett bra tecken eftersom om tiden går fort brukar man ju ha roligt!





RSS 2.0