Wherever sunshine, that's where we are ♥

Hej nu firar jag och Emmelie nyår tillsammans med Babe, Martin, David och Thomas!!


Fucking shit

Sitter och pluggar. Hatar att jag har en fucking jävla tenta den fjärde januari och jag hatar ännu mer att jag inte kan någonting fastän det är bara är en vecka kvar och allting kommer att gå skit, åååååh.

Chillerill

Är i Hovmantorp. Jag har firat mami-jul och haft det mysigt och idag har jag gått på stan men inte hittat nånting, så himla tråkigt. Iallafall, imon ska vi åka pulka och mamma ska laga pannkakor till frullis och så ska vi äta tacos kvällen! OMG ♥ Pallar inte lägga upp bilder just nu men well, det kommer. Hoppas ni har det bra i snön!

Förflyttning



Idag förflyttar jag mig från Göteborg till Hovmantorp!

Monopolkväll

Har haft monopolkväll med Anna. Jag förlorade ganska hårt. Men det var faktiskt bara för att jag hade otur och kom på alla hennes gator medan hon slapp undan från mina (jag hade faktiskt dom dyraste sådeså!)!



Julafton hos papi

Firade som vanligt julafton hos papi och Åsa tillsammans med Martin och Anna samt Åsas barn Markus och Emilia plus katten Zorro!









24 december


Henry vet att hämnden är ljuv

Jag och Anna har klippt mitt hår idag, det gick bra. Och nu har jag svarta naglar istället för röda. Åt tacos idag igen, älskar det. Har tittat klart på första säsongen av big bang theory, så ska börja kolla på andra ikväll, brabra. Och så ska jag få ärva Annas gamla gul-lila lavalampa. Åh den kommer passa så bra i min lägenhet!


På drift

Är hos papi och Åsa i Göteborg nu, kom hit igårkväll. Så idag har jag varit med Åsa i Borås och handlat dom sista julisarna, och så har jag skaffat mig en ny foundation. Hatar det, hittar ingen som passar bra och mitt ansikte blir typ som en fucking torrboll varende gång jag har på mig foundation. Why?! Iallafall, imon ska Anna klippa mig, har alldeles förlångt hår nu känner jag såatte, känns bra att fixa det. Och på fredag är det julafton och min julklänsla är typ minust hundra, usch! Det ska bli fint att ha på mig min nya jul/nyårsklänning. Hoppas den passar fortfarande bara, hmm... We'll see!

Night after night

När jag vaknade imorse var jag så satans trött rent ut sagt, fattade inte ens att jag kom upp ur sängen och tog mig iväg till skolan. Väl framme så står vi och väntar utanför föreläsningssalen men föreläsaren kommer aldrig och det visar sig efter tjugo minuter att hon är sjuk och inte ska komma. Great liksom... Jag och Catti drar iaf ner på stan och jag kikar efter mina sista julklappar och tillsist hamnar jag på Myrorna och shoppar loss lite (inlägget nedanför). Nu är jag hemma och jag ska städa hela lägenheten och tvätta och göra iordning lite för att det ska bli fint tills Pop kommer upp! Och så läste jag idag att det blir ett Arvika i sommar och att dom ska gå tillbaka till sina rötter, och att det skulle bli en liten festival och jag känner ju att det hade ju varit fint att åka även fast jag inte är så inlyssnad på just den musiken dom riktar sig till, men liksom iallafall, man kan ju hitta nya band som man gillar!

Julklappar till mig själv!

Idga shoppade jag lite julklappar till mig själv på Myrorna. Åh, liksom fina grejer för typ inga pengar alls ♥ Och man får faktiskt köpa julklappar till sig själv, speciellt när man inte ens betalade 65 kronor för allt detta!


Okej jag hittade världens finaste panda som såg så ledsen ut så jag kunde inte låta honom vara kvar!


Ett jättefint plastfat som jag har tänkt att ha på köksbordet!


En finfin bricka som man kan äta sin frullis på, dalahästar liksom! ♥


Införskaffade mig även några assietter för det har jag inga och det känns bra att ha!

Omg siesta ♥

Okej jag sitter och dör lite här hemma för vårschemana har kommit och det verkar som det ser ut just nu att jag kan åka på siesta!!!! omg jag dör och jag hoppas att schemana stämmer (oki det står att dom är preliminära men jag menar ofta man flyttar dom en vecka fel och isf så äre nog lite lugnt för det är hemtenta i sista kursen så då behöver jag bara jobba några hundra procent extra så den blir inskickad snabbare och sen kan jag åka!). JAG HOPPAS!

Have Yourself A Merry Little Christmas

Har no julfeeling, det är ju tråkigt i och med att det i allra högsta grad är jul nu, och julafton på fredag. Tre föreläsningar kvar och sen åker jag till pappa och Åsa. Ska nog lyssna på lite julmusik ikväll och se om jag kan sova, såatte. Borde nog diska också tror jag, ska nog natt-diska lite nu! Och förhoppningsvis släpps vårschemat om 45 minuter ♥

Julklappen

Här är min externa hårddisk jag fick av Mattias. Åh den är så fin, och den är fylld med dom bästa serierna också! Finfint!


Och ni kan kalla mig vad ni vill, jag kommer att förbli Lillasvart. Och snart så är det din tur som sagt så finn mig, fyll mig, fäll mig.




Idag snöar det jättemycket ute. Och blåser. Och jag har åldersångest. Ej kul. Funderar på hur jag på bästa sätt kan växa upp och såntdär. Borde ju ta och göra det snart kanske? Nä vet inte, känns bara som att det är dags.
Ikväll ska jag iallafall följa med Mattias en liten stund till hans jobb, vi ska kolla på movie och jag ska dricka en massa chokladmjölk från en såndär maskin ni vet. Men innan dess måste jag gå ut i all snö och blåst och handla lite mat (indisk kryddpåse, grönisar och kokosmjölk typ) på konsum som vi ska äta innan vi åker. Och så ska jag tvätta också, om en timme. Ja Mattias sover för han har ju jobbat hela natten och jag och Ansgi försöker vara så tysta som möjlig för att inte väcka honom men det är inte så lätt i och med att lägenheten bara har ett rum (plus toa) på typ 22kvm ^^

A generation lost in pace

Sitter hemma hos Mattias i hans soffa med Mattias's tröja på mig där det står "I'm a playaholic", snyggt. Vi har firat lite jul ikväll och har ätit god mat och sen har vi haft julklappsutdelning. Jag fick en jättefin rosa extern hårddisk med små hjärtan på ❤ Till Mattias gav jag en mugg med mustach på, en wokpanna och en wok-kokbok! Jag tror han blev nöjd iallafall, jag är sämst på att köpa julisar nämligen! Ikväll/inatt ska Mattias jobba så jag ska bara ligga och kolla på serier och spela Sims! Kan ju bli trevligt.



SiESTAS bandsläpp ❤

Oki jag DÖR lite angående SiESTAS bandsläpp nu. The Ark, The Sounds, SMK ❤ JAG MÅSTE ÅKA!!!!!! På måndag får jag vårterminens schema (det kommer ju dock stå att jag antagligen har tenta den 3e, men jag håller tummarna för att det blir den nionde istället...) DÖR om jag inte kan åka alltså!

En trött liten pälsboll ❤


On the radio, we heard november rain

Åh idag har jag på mig min gamla kjol fastän dragkedjan på den är trasig. Men jag har satt ihop den med två säkerhetsnålar och så har jag en lång tröja över så det syns inte. Att jag inte tänkt på det innan? Föreläsning idag, och efter the school ska jag ner till stan och införskaffa mig typ dom sista julisarna. Och igårkväll la jag in en hel massa ny music på ipoden som jag ska lyssna på nu när jag cyklar iväg till skolan, känns bra!


Ni håller oss vid liv, vi håller er vid liv

Jag hade tänkt att jag skulle kolla på PSL Festival idag på SVT play. Det gick inte riktigt. Klarade av ungefär tio sekunder innan jag var tvungen att stänga av, blä. Dog lite av saknaden efter allt typ. Såå, har iallafall fram tills den 14e januari att försöka kolla på klippet, alternativt be Mattias att kolla på det och sen får han spola fram tills kentdelen kommer. Sounds good.

Idag ska jag iallafall börja packa lite, jag ska renskriva mina anteckningar och jag ska göra upp en liten budget inför hur jag ska ha råd med kommande konserter + festivaler. Yeahyeah...

I know all that so well but I also do know this: Calleth you, cometh I



Ligger i soffsängen och kollar på underbaraste House ♥ Och så funderar jag på hur jag ska få ihop pengar så jag kan köpa biljetter till nån av The Arks konserter. Big problem alltså! Mattias åkte hem idag och imon är jag ledig och ska inte göra nått, men jag har kommit på att jag måste klippa mig såatte, får se hur jag ska lösa detta. Borde börja fundera på vad jag ta med mig för kläder hem under julen så jag slipper packa i sista minuten och råkar glömma nått viktigt. Känns som om att man skulle vilja undvika det.

Santa monica bay could be the place to be for me, many times you see, it´s in your mind





Ska cykla iväg till skolan nu och börja läsa en ny kurs. Ska lära mig lite farmakologi och sånt där trevligt.

Belöna mig med standardkrav

Idag har jag haft en ledig dag, för jag börjar inte min nya kurs förens imon. Så, idag har jag inte gjort någonting, förutom att serverat Mattias både frullis och kvällsmat! Och sen har jag läst utav mina favoböcket, åh den är så himla bra!


Come, let's pray for the weekend, babe

Fredag:
Var på party hos Marie tillsammans med Ida-Lisa och Catti. Först var alla helt fnissiga men sen blev alla helt sensitive och grät lite och sådär! Så kan det bli ibland. Iallafall, alla utom Marie drog till mcdonalds och så köpte vi mat där och tog med oss det upp till Cattis gemensamma kök och åt där och höll på att skratta ihjäl oss när vi upptäckte att vi tagit med oss typ tusen påsar mcdonaldssalt och tappat hälften utanför köksdörren. Sen blev vi trötta och gick hem, fast jag cyklade iochförsig, fattar inte att jag inte trillat en enda gång än när jag cyklat hem från en fest,  hmm...





Lördag:
Var inte alls sådär himla megabakis (tack resorben!), vilket var bra för jag och Catti skulle till skolan och vara fetingamitiösa och skriva på vår hemtenta. Och sen på kvällen åkte jag och alla mina västeråsvänner hem till Ida-Lisa och så kollade vi på movies, skrattade, pratade och sen sov alla över och vi blev helt hungriga mitt i natten så då gjorde vi mackor och te och satt och mumsade på medans vi kollade på en skräckis. Jag vågade dock inte dricka mitt te för rädsla att hälla ut det över någon om jag skulle bli för rädd.







Söndag:
Vaknade hos Ida-Lisa och vi åt frullis och sen cyklade jag hem, skrev på hemtentan och sen åkte jag och Catti till skolan och lämnade in den så det är typ det jag har gjort idag. Fast ikväll måste jag gömma Mattias julisar för han kommer visst och hälsar på mig en snabbis imon, åh!

Alltså jag kan ju ha den sötaste pojkvännen! Han ringde mig precis nu när jag sitter och pluggar i skolan och säger att vi har varit ihop i tvåtusen dagar idag. Liksom, fatta grejen ♥


If You're not dancing, then you're dead

Varit effektiv idag. Pluggat, skrivit på hemtantan, varit en snabbis på stan och handlat vin tills ikväll, stängt av mobilen och kommit på att jag inte vet min nya pinkod (och har slarvat bort pappret med det tror jag) så var tvungen att svänga förbi tele2 så dom fick hjälpa mig att öppna den igen. Varit på vårdcentralen, handlat lite mat, ätit och nu håller jag på att fixa iordning mig inför lite party ikväll. Känns bra! Funderar om jag ska våga sätta på cd-spelaren och spela lite Johnossi, haha är så rädd för att störa någon när jag har den på, men vad tusen, det är ju faktiskt fredag och klockan är inte mer än kvart över sex. Jag slår på stort idag tror jag allt!

Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland




Min finastefinaste Emmelie ♥
Nu är det bara 25 dagar kvar tills hon ska följa med mig upp till Västerås och hälsa på! Åh det kommer bli så himla bäst!

Oooh, it's all the same, believe me, it's true



Jag:
- har ÄNTLIGEN färgat bort min utväxt
- är megasuperduperstressad för det är så mycket i skolan nu
- har tvättat all min tvätt idag, första gången på en månad
- åt pannkakor idag (uppstekta) för det gör jag när jag är stressad/ledsen/när nått är jobbigt (idag är jag ju stressad)
- tror jag har planerat vad jag ska ha på mig när jag ska på party på fredag
- väntar på att Mattias ska logga in på skype så jag kan prata med honom ♥

Man måste genom skam, man måste genom drömmar



Idag är det ett år sedan jag fick reda på att jag kommit in på sjuksköterskeutbildningen, roligt alltså. Idag har jag min sista praktikdag men jag kan inte slappna av bara för det för jag har en hemtenta att skriva och sådär fast jag ska ändå ha det himla roligt i helgen, typ party på fredag och sova-över-mys hos Ida-Lisa på lördag! Wohohoho.

I lördags:

Vi gick upp, det snöade en massa.


Vi fixade iordning oss innan vi skulle åka in till stan, jag såg ut såhär:


Åkte tunnelbana, gick på stan och köpte lite saker, åt mat och sen åkte vi hem.


Vi förfestade för vi skulle på ett efterkör på Mattias sektion i hans skola. Temat på festen var tydligen "burlesk", Linnéa och jag valde dock att hålla kläderna på, men kände att det nog var lite rätt att dricka rätt ur flaskan iallafall!


Åkte och festade på Datasektionen, drack en massa billiga cider och jag hittade ett paraply+en massa stjärnor att sätta i håret. Ganska fint tyckte jag då!






Sen när vi tyckte vi hade dansat färdigt åkte vi hem!

Hållfasthetslära

Nu har vi previs dammsugit kl. 01:39 på natten för Linnéa tåkade välta ut ett glas som gick sönder och eftersom lilla Ansgi bor här måse vi ju dammsuga så han inte går på glasbitar i tassarna! Iallafallis nu har vi dammsugit och Ansgi är rädd men mår annars bra. Och Mattias, jag ioch Linnéa har varit på efterkör på kth, och Linnéa och jag har önskar Johnossi och dansat och druckit mycket billig cider och haft onekligen kul! hahaha och så har hon fått ett nummer av en kille som behövde få hjälp ev hlååfashetslära hahahaha så nu har vi det numret men nu ska vi drick resorb, det är bra grejer det!

Kan jag inte ens se min nervösa tunna hand som söker din



Ska dra in till stan nu med Mattias och Linnéa, har tänkt att shoppa lite julisar och sådära. Och igår kollade vi på "The exorcism of Emily Rose", kan ju vara bästa skräckisen alltså.
Haha oh my, måste berätta vad som hände natten till i fredags. Jag skulle ju jobba tidigt på fredagen, alltså skulle jag gå upp vid 05. Klockan 00:38 vaknar jag och för får mig att klockan är 05:38 och att tåget går om en halvtimme. Jag kastar mig upp ur sängen, slänger på mig kläderna och ska börja äta frullis. Är riktigt irriterad över att jag inte har hört veckarklockan ringa, och för att min väggklocka visar alldeles fel (00:45), men så börjar jag fundera och typ kollar mobilkockan och äntligen fattar jag att klockan bara är kvart i ett! Hahah så där står jag färdigklädd mitt i natten, redo att gå till mitt tåg hahaha, klockrent ^^

Vi går ut och brinner upp i natten

Idag har jag haft seminarie om sömn, vila och aktivitet, och om författningshandboken. Var ungefär lika roligt som det låter. Och visste ni förresten att det finns näringsdryck med smak av champinjon? Hur kan det vara gott? Iallafall, hade tänkt att vara fin imorse men jag var så trött så när jag väl kom upp hann jag inte alls fixa håret så jag fick gå med tråkhår. Och så efter skolan gick jag och Catti ner på stan och jag köpte en kalender inför nästa år så ikväll ska jag börja skriva i den och göra den finfin!


RSS 2.0