Färdigpackat

Nu har jag packat klart allting som jag ska ha med mig till Siesta. Det blev mycket, som vanligt. Men vet verkligen inte vad jag ska kunna ta bort... Typ, i den svarta väskan på vagnen har jag kläder, kudde, hår- och toagrejer och sånt där ni vet. Och sen ovanpå den är det ju bara tält, liggunderlag och sovsäck. Och i den svara lilla rullväskan är det dricka och bandaren. Typ, känns inte som om jag har med mig värsta onödiga sakerna. Är ganska orolig hur det ska gå imon på x2000 tåget då deras bagageplatser ALLTID brukar vara slut (plus att tåget vi ska åka med är slutsålt), och så är jag rädd för att kärran jag har väskan, tältet och sovsäck/liggunderlag på ska gå sönder. Åh, måste sluta oroa mig så himla mycket... Detta går nog bra, hoppas jag..


You hide inside yourself, I wondered what you're thinkin'.


Idag skulle jag ha packat till siesta, men det har jag inte gjort... än. Ska göra det nu. Har skitsvårt att komma på vad för kläder jag ska ha med mig och så, men får dyka in i garderoben och kika lite.
Efter skolan idag gick jag på stan och införskaffade mig bl.a. en ny bandare (!!!!), en väska och lösögonfranslim. Var ju tvungen att ha en ny bandare då min förra typ aldrig funkade, en ny väska eftersom min festivalväska som jag haft innan var helt megatrasig och ögonfranslim eftersom jag inte tål det jag har nu från make-up store, så nu köpte jag Ardells som jag blev tipsad om (går omkring nu hemma i pyjamas och lögögonfransar för att se om jag tål det eller inte ^^).


Fixade till väskan lite! Först var den tråkig svart, men sen satte jag på en rosett som Anna gjort till mig i julis och väskan blev typ hundra gånger snyggare!


Och så testkörde jag min bandare och såg så att den fungerade. Och tja, nugår jag omrking med lösisar helt enkelt.

Istället för ljud är du stilla tyst och inte alls här och nu.

Är trött idag. Var på fest igår med Mattias och hans kompisar såatte, haha. Japp. Ska diska lite här och sen packa iordning grejerna jag måstemåstemåste ha med mig härifrån; typ tält, sovsäck och liggunderlag till siesta!!! Är bara 3 dagar kvar nu (jag har inte börjat packa än, har lite smått panik över det men får fixa det imonkväll när jag kommit hem från Mattias och skolan..)! Ska snart åka och chilla på Mattias jobb.
Och Ansgi mår bra, han äter mediciner och så, men annars är han som vanligt och dte känns så bra. Min lilla skuttapa<3

Veterinären

Idag har jag och Ansgi hängt hos veterinären ett par timmar. Han är lite sjukis och har tydligen urinvägsinfektion, så nu får han äta medicin och så nån vecka så att han blir bra. Liksom, lilla snuttisen<3 Ville bara gråta när jag satt där hos veterinären medans dom undersökte honom för att få reda på vad som var fel. Som tur var var det ju "bara" urinvägsinfektion, så det känns bra, typ. Mattias, som ska passa Ansgi medans jag ska på siesta, är snäll och ska ge honom medicin när jag är borta. Uh, håller alla tummar för att Ansgi blir frisk nu och inte blir sämre, för då kan jag nog inte åka till siesta. Äh, nä nu har vi medicin såatte, nu blir han friskis!


Oki såhär ser Ansgar ut när han har fått lugnande. Om man lyfte honom var det som att lyfta en säck potatis, han var helt lealös. Lilla pärlan<3

9 låtar jag vill höra...

... från Sounds på SiESTA:

Hit me:


Dance with me:


Rock 'n' roll:


Hope you're happy now:


Night after night:


Ego:


The No No Song:


Better off dead:


No one sleeps when I'm awake:



Var du än ville gå så följde jag med dig.

Hej kära bloggen!
Idag har jag börjat en ny kurs, liksom, ja vi slutar om 24 dagar men vi började en ny kurs idag. Farmakoterapi, så nu ska vi lära oss om läkemedel och sådära, spännande! Och så käns det som om det är storm hela tiden :( Liksom, idag skulle jag ha fixat frillen och så men så kollade jag ut och alla träden typ lutade för att det blåste så mycket så jag fixade inte frillen för den hade bara blåst sönder och så hade jag varit tvungen att gå ful och så en hel dag i skolan och det vill jag inte riktigt. Och det var ju lite tråkigt, att jag inte kunde fixa frillen alltså.
Imon åker jag till Mattias<3 På torsdag ska vi ha mysdag och gå på stan och äta ute (kanske sushi!) och sen gå på bio, liksom, åh! Och sen ska jag packa till siesta och fundera över hur jag ska få plats med allting och sådära för imon är det en vecka kvar tills vi åker och jag typ lääängtar.

Storstädat!

Idag har jag storstädat mitt bo, så nu är det så himla rent och fint här och så luktar det sådär härligt nystädat ni vet? Har liksom dammsugit, plockat undan, skurat, bytt sängkläder, vikt in kläder i garderoben, gått ut med sopor och sådär. Så, nu är det jätterent och fint! Känns bra! Kände mig lite pysslig så pysslade upp två skruvar och hängde upp min fina stekpanna som jag fick i födelsedagspresent av mamma och mitt förkläde som innan har hängt på en stol. Blev mysigt. Nu känns min lilla kökshörna ännu mer som en kökshörna! Love it!



I'm only living when I'm drinking

Igår hade vi tentaklassfest. Det var trevligt, och vi spelade brännboll (mitt lag förlorade med fem poäng, dock gjorde jag helvarv!!!), och sen spelade vi kubb och då vann mitt lag! Sen skulle vi gå ner till stan och hänga på nått uteställe och gissa vem vi såg då? MARIA MONTAZAMI! Alla typ dog och sådär så det var inte nån som kom på att vi kunde frågat om vi fick ta kort på henne haha, menmen ^^





Då tänker du tyst och skriker högt.

Har skrivit flumtenta idag, himla skönt att ha det överstökat. Ska alldeles strax dra iväg och träffa mina vänner och så ska vi ha lite tentafest och sådära och spela brännboll och kubb. Är aspepp på att spela brännboll, jag ska vinna, måste vinna, mohahaha!


En natt

Igår skulle jag tentaplugga, men det gick inte alls bra. Försökte hela dagen och nä. Läste en mening på typ fyra ord, och direkt efter jag läst klart den så ty "hmm.. vad var de det stod nu igen.." Jag blev helt crazy typ. Iallafall, när klockan var runt 22 tänkte jag att jag skulle göra ett sista försök. Jag gjorde té och hade i min finfina matroschka-mugg, och sen satte jag igång. Och allting liksom fastnade! Happi! Så, inatt drack jag ungefär 2,5 liter grönt-och-skönt-te medans jag pluggade hjärnet. Hade sällis av Ansgibus som fångade en massa myggor och blev så himla stolt när han fångade dom. Dessvärre kunde jag inte sova sen när jag väl pluggat klart, jag låg och vred och vände mig typ 2 timmar innan jag tillsist somnade runt fyrasnåret, och då höll det på att bli ljust ute!




I'll be gone

Tentarpluggar nu så antar att jag inte kommer att skriva förens på fredag-mitt-på-dagen/på-eftermiddagen efter jag skrivit tentan och innan vi ska festa i nån park på ett berg (glömmer alltid bort vad parken heter :( ), och spel BRÄNNBOLL! Liksom, jag är pepp! Jag ska vinna! Så, bara så att ni vet (känner frövigt att jag kan ha den mest ointressantaste bloggen ever och sådära, uscha).

Och justde! Är det någon som har tips på ett bra, hållbart ögonfranslim? Just nu har jag dom som medföljer lösögonfransarna (från stargazer), och ett från make up store, men det från make up store får mina ögonlock att svulla upp :(:(:( och det från stargazer är inte så hållbart och ögonfransrna bara lostnar och det vill jag ju inte, såatte, tips? :D


What if I

Har precis kommit hem från Ida-Lisa där jag tillbringat kvällen med att kolla på eurovision. Vi har druckit "blind date" och bara haft det allmänt trevligt! Vi blev skitsura när det dåliga bidraget vann, så vi bytte kanal så fort det var klart vilka som hade vunnit haha ^^ Förövrigt så har någon förstört halva min hawaii-krans på min cykel. Men jag har ju iallafall hälften av blommorna kvar, bättre än inga alls känner jag ;)

SIESTAPEPPEN

Oki förlåt om jag typ bara skriver om siesta men liksom det är det enda jag tänker på nu, det enda som kretsar runt i min hjärna. Liksom, SÅ HIMLA FIIIINT! Och idag släppte dom Henrik Berggren också, dör. Vill ha spelschemat NUNUNU så att jag kan lugna ner mitt arma hjärta och inte gå omkring och oroa mig för att en massa band kommer att krocka.
Idag har iaf Ida-Lisa och jag satt upp nästan alla siesta-affischer, vi hade riktigt bra riktigt bra flyt och hittade en massa bra ställen. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH LÅT DESSA 18 DAGAR GÅ RIKTIGT FORT NU!

Band som måste ses (utan inbördes ordning):
- Håkan Hellström
- Henrik Berggren
- SMK
- The Ark
- The Sounds
- The Kooks

Band dom skulle vara roligt att se (utan inbördes ordning):
- Wolfmother
- Daniel Adams-Ray
- Brother
- Billie the vision and the dancers
- Den svenska björnstammen
- Britta Persson

Pimp my ride


Här är min finfina cykel som jag på sistonde har pimpat upp lite. Från början var den bara helt vanlig, men i vintras fyndade jag den blåa cykelkorgen på Myrorna för endast tjugo kronor, så då åkte den genast upp på min racercykel. Och nu när jag var hemma senast hittade jag en hawaii-krans på Tiger som jag lindade om cykelkorgen. Alltså, hur fint? Hoppas ingen tar min hawaii-krans nu bara!

Happy people never fantasize.


Parken

Seminarieplugg i parken idag, himla fint. Fast själva pluggandet gick ganska snabbt, resten av tiden spenderade vi med att snickelisnacka, äta chips och spel kort!



Back in Västerås

I'm back in Västerås, såatte! Japp. Nu ska jag inte till Stockholm på ett tag, så nu kan jag hänga här med mina vänner! Är trött så ska sova snart, och imon ska vi träffas och fixa iordning inför seminariet. Känner för att fixa till mig, kanske gör det. Känns tråkigt att bara ha gått runt i uppsatt hår hela dagarna i ända, nu när jag jobbat. Får se om jag orkar imon. Godnatt på er!

The weekend

Har hängt hos Mattias i helgen, och det gör jag fortfarande. Fast imon åker jag tillbaka till Västerås. Har jobbat idag och ska jobba imon också. Moneymoney alltså. Känns fint. Har beställt mn mobil idag också, den kommer om kanske 1-2 veckor, liksom wohoo! Sen får vi se hur enkel jag tycker den är att använda, haha.
Iallafall, i lördags kollade jag bara en massa på tv, och sen pluggade jag också. Har cp-seminarie på torsdag (det sista i denna kursen, jaaaa!), och efter torsdag är det en vecka och en dag kvar till tentan som tja, vi får se hur det går. Vårdvetenskapliga kurser är inte så roliga att skriva tenta i helt enkelt.
I söndags följde jag med Mattias till "Quarnevalen", kikade jag på deras bil som dom höll på att bygga om och drack av Mattias öl. Mattias gick i och för sig också bara omkring, för han har stukat armbågen sedan han snubblade över en gaffeltruk såatte, han kunde inte göra så mycket ^^



Mobilskal

Ska köpa ny mobil nu när jag får pengar nästa gång. Den jag har nu fungerar väl typ ungefär bara när den själv vill, vilket inte uppskattas av mig (meningen med en telefon är ju att man ska kunna ringa/smsa från den när man själv vill, inte när mobilen har lust med det...). Iallafall, mobilen som jag ska köpa är inte lika hightech som en iphone (kör på lite budget-variant), och därmed finns det liksom inte lika många snygga skal till telefonen att välja mellan (okej, till den som jag ska köpa finns det fem stycken att välja emellan, alla skitfula :( ). Men så har jag suttit och klurat lite idag att man kan ju faktiskt fixa snygga skal själv. Har därför kommit fram till att jag vill ha ett rosa och ett silverglittrigt skal (seriöst, hur fint?! :D ). Så när jag köper mobilen ska jag köpa två billiga, fula skal på ebay och när jag får dom ska jag helt enkelt lacka om dom (så får vi se hur enkelt det blir, men det är en annan historia)! Åh, så himla finfint! Vad tycks?


Ja, snabbt och tattigt gjorda i ps. Men ni fattar grejen!

10 minuter (för mig själv).

1. Jag bara går runt och ränkar ner dagarna till det är dags att åka till Siesta. Min kropp skriker efter festival!
2. Ska försöka gå till Mörby centrum idag, hoppas jag hittar nån bra väg. Godaste lösgodiset finns där.
3. Idag är det bara 109 dagar kvar till London.
4. Sa jag att jag var pepp till Siesta?

Dear, here I go again giving away pieces of me.

Idag lyssnar jag på finaste Timo, och har hela morgonen. Så himla bra morgonmusik tycker jag allt! Ska iallafall börja packa iordning lite kläder som jag ska ha med mig till Stockholm över helgen, och sen ska jag cykla iväg och skriva en tenta i läkemedelsberäkning. Efter det ska jag snabba mig till tågstationen och hoppas att jag hinner med ett bra tåg till Stockholm. Ikväll ska jag och Mattias iväg till hans vän och grilla och sådära, kan nog bli trevligt.

Idag har jag på mig mina nya stjärnstrumpbyxor som jag köpte på Lindex för endast 20:- när jag var hemma hos mami i påsk!

The sounds...

Åh, älskadeälskade The Sounds kommer till Arvika!!!! Och jag har ju faktiskt fortfarande kvar min biljett dit. På the sounds hemsida står det att dom ska spela den 15e juli (fredagen), och jag har för mig att jag slutar jobba 15:30 hela den veckan. Jag kan alltså ta ett tåg så jag är framme i Arvika 20:25, och förhoppningsvis har dom inte spelat än så att jag hinner se dom ♥, hitta några att festa med hela natten och åka med första tåget som går 08:35 till  hem Stockholm igen. Är så GALET sugen alltså. Om jag hade haft mitt jobbschema och Arvikas speltider framför mig och jag hade vetat att jag hinner åka och se dom, så hade jag nog till 95% bokat biljetterna och åkt! Seriöst, the sounds liksom ♥

London calling!

Guess what? Idag har jag, Ida-Lisa, Catti och Kelly finaly bokat vår resa till London! Alltså, ååååh! :D Fattar ni peppen eller? Kommer ju bli helt amazing! 24-27e augusti blir vi borta, kan ju inte annat än bli bra liksom! Så nu börjar nedräkningen, endast 111 dagar kvar idag. Har alltid velat åka till London och nu ska jag det!!!!


Hjärtanbrills



Nya solbrills!

Just a flash of fear behind your camera eyes.

Är hemma i Västerås igen nu i några dagar. Imon har vi seminarie och idag gick vi igenom vad vi skulle säga typ, tråk-seminarie.
Är förövrigt aspepp på siesta och det är typ det enda jag går runt och tänker på att snartsnartsnart åker vi, endast 27 dagar kvar!!! Förstår dock inte riktigt hur siesta har tänkt; jag sätter ju upp afficher så jag får en gratis-biljett. Har satt upp en omgång med affischer, och fick ett mail den 20e april om att det ska komma ut två omgångar med affischer till så att det totalt har blivit tre omgångar. Men grejen är att jag inte ens fått det andra utskicket än, och det är ju som sagt bara 27 dagar kvar tills vi åker (och 28 dagar kvar tills festivalen börjar), så fattar itne alls hur dom har tänkt sig att man ska hinna sätta upp två omgångar affischer på 28 dagar?! Jaja, we'll se!

Come on, come on, come, get up and dance with me, yeah!


En månad kvar till The Sounds på Siesta idag. Jag längtar!

08:06

Idag snöar det. Inte okej. Och jag som bara har med mig min vårjacka :(

Sötaste ♥

Har världens sötaste pojkvän. Han visste att jag skulle plugga läkemedelsberäkning i helgen, så han har köpt hem en hel låda med mitt favoritgods; skumtomtar! Hur söt är han inte? ♥


En ny start, jag tänker nya tankar men allt det där du föll för finns fortfarande kvar .


Idag skulle jag ha pluggat. Har jag gjort det? Nej. Har varken ork eller lust med det, utan har tillbringat dagen framför datorn, läst bloggar och slökollat på Scrubs. Jag längtar efter att hänga i parken med mina finfina vänner, att få fixa till mig ordentligt, att dricka vin på Siesta och att få tillbringa sommaren med Mattias.
Det är 30 skoldagar kvar tills vi får sommarlov. Tills dess ska tre tentor klaras av och vi ska tydligen lära oss sjukt mycket om olika läkemedel. Så nu sitter jag här i Stockholm, i mina gråa mjukisbyxor och min Johnossi-tröja och gör ingenting. Jag har inte vart i Västerås på evigheter, först var det påsk och nu är det jobb. Men snart kommer jag tillbaka. Det kommer bli fint.

RSS 2.0