No life

Okej jag har inget live nu så att ni som fortfarande går in här och läser: kom tillbaka hitpå FREDAG fö då har jag haft min tenta och fått tillbaka mitt liv såatte.
Nu har jag iaf pluggat klart för idag och ska kolla på House nu<3 Bästibäst alltså.

This is my fucking life

Såhär kul ska jag ha dom kommande dagarna. Tentaplugg </3


Maries 21-års party

Var på Maries 21-års party igår. Det var great och roligt och så som det alltid brukar vara, såklart! Här kommer några bilder iaf:







Dance, dance, dance

Nu ska jag snart iväg på fest! PARTY!

I'm Good, I'm Gone

Just nu sitter jag och lyssnar på "Ring så spelar vi" från förra veckan då Filip&Fredrik var med. Har ätit nån slags lyxfrullis (för att vara mig); frallor med jordgubbssylt!!! Känner faktiskt att ibland får man lyxa till det lite. Ska snart ner till stationen och möta Mattias som kommer till mig i Västerås, och vi ska gå en liten runda på stan, och sen ikväll ska vi på party för att sötaste Marie fyller år idag. Mycket GRATTIS till henne förövrigt!
Orkar inte fixa till mig nu när jag bara ska gå på stan en runda, så planerar att gå osminkad och ofixad i håret eftersom jag ändå måste göra om allting senare idag tills ikväll och det tycker jag känns väldigt jobbigt ^^


Here come the side effects of you

Idag när jag, Ida-Lisa, Marie och Catti var på frullisshopping på HM så såg jag ett par snygga skor, fast egentligen vet jag inte om jag tycket dom var så snygga men jag tror ändå jag tycket det. Iallafall, jag köpte dom inte för det är typ sommarskor eller ja man kan ju iochförsig ha dom på vintern också, men dom kostade trehundra kronor och jag visste inte riktigt om jag hade råd med det eller men nu har jag tänkt på dom ikväll så jag måste nog åka och kolla på dom imon. Det är iaf ett par vita, högklackade skor, öh fast inte ett par pumps.. Äh, suger på att förklara ni får se imon om jag tar en bild. Annars köpte jag inte mycket, en långärmad tröja, ett par svarta bomullstrumpisar och ett partydjur (en hello kitty i leoparddräkt) som jag ska ta med till partyt imon!
Nu mår jag inte så bra för jag har fått magkatarr igen så öh nu ska jag dricka a-fil eller nått för jag orkar inte gå till affären och köpa sånt där man dricker, ska göra det imon.
Puss och hejdå!

Pyssel-Ansgar

Håller på att pyssla lite här hemma och Ansgar vill så himla gärna vara med när jag tar fram papper, pennor, tejp och gummiband ;D

(Sorry för min efterblivna prata-med-Ansgar-röst men jag tror faktiskt att alla får mongoröst när dom snackar med ett djur, sådeså!)



<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6b7r70dvsl8?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6b7r70dvsl8?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Du lever din dröm, i ett band, du lever din dröm



Hejhejhej! Spelar för tillfället Sims men har tagit en lite paus så tänkte jag skulle slänga in ett litet blogginlägg. Skolan gick bra, nu har vi ingen mer föreläsning och nästa fredag är det tenta så jag får ägna hela nästa vecka åt att tentaplugga= tentaångest, gå hemma i pyjamas hela dagen och sånt där trevligt ni vet! Iallafall, vi var på Monki efter skolan och det var en bra Monki tror jag fast den där plånboken som jag har letat efter i varenda Monki-affärer verkar ju inte finnas och jag tänkte liksom att eftersom den här är heeelt nyöppnad så borde den ju finnas där men det gjorde den inte och det tyckte jag inte om. Nu ska jag fortsätta spela Simsi och sen ska jag sova för imon ska vi på frullisshopping på HM!!!! :D

Kan du några fler runda ord att imponera med, gör ett intryck, le!






Haha man kan ha olika accesoarer när man ar kort tydligen, panda liksom hahah<3 Nu drar jag iväg to the school och sen efter den ska jag till den nya gallerian och checkar in Monki. Kan nog bli bra alltså!

Vals för satan (din vän pessimisten)

Idag är jag inte på topp, men det kan man inte vara alla dagar. Är jättetrött och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag kan gå och sova.
Imon ska vi förövrigt till Monki som finaly har öppnat här i Västerås. Ska bli spännande och se hur det blir eller liksom om det blir en bra Monki. Och på fredag kommer Mattias hit, på lördag fyller sötaste Marie år och då ska vi ha party. Jag längtar.



Bästa låten idag ♥


I lördags

Haha hade visst typ inte alls tagit många bilder, men här är iaf några:




Skoliskol, pluggeliplugg

Nu sitter jag i skolan med Ida-Lisa och vi ska pluggeliplugga lite hade vi tänkt. Och ikväll är det House<3 Älskarälskarälskar! Jag ska dricka jordgubbste tror jag då, för det gör man typ alltid när man kollar på Housie.
Lägger nog in bilder sen i lördags också när jag kommer hem tror jag allt!


Ge mig en vinterdrog.

Kan nu säga att jag sitter på min nya dator och skriver, och det går bra. Än sålänge har den inte gått sönder såatte det känns som om att det kan gå riktigt bra det här! Har precis satt på lite te och sådära, vi sitter och slökollar lite på valvakan och så men det är ganska tråkigt. Och vet ni en grej förresten, jag har en webbis på min dator nu!!!!! Jag är mycket glad över det så därför bjuder jag på en bild där jag ser ut att ha nått slags trollhår men det är bara för att jag precis har tvättat det sådeså!



Omg, love it liksom haha jag kommer att använde sönder denna webbisen alltså.

Haha lags är på fest fasTän det är mycket ...

dsc02732 (MMS)

Haha lags är på fest fasTän det är mycket morgon haha och så är känsel borta us min hand ojoj alltså! Imon ska vi äta PIZZA! Hihi :)


Fem enkla saker

Fem saker ni inte visste om mig (eller det kanske ni visst gjorde..) :

- Jag sjunger nästan alltid julsånger när jag duschar (Gläns över sjö och strand är favoriten)
- Jag är ofantligt livrädd för mörker och kan inte göra någonting när det är mörkt, sover därför t.ex aldrig med helt släckt (förutom när jag är med babie<3)
- Jag mimar oftast till musik när jag lyssnar på min ipod
- Jag pratar högt med mig själv hela tiden när jag är hemma, och så brukar jag öva på olika samtalsämnen som skulle kunna tänkas komma upp. Och ibland låtsas jag att jag är med i en engelsk/amerikans dokusåpa...
- Jag kan absolut inte dricka eller äta någonting när jag är inne i ett badrum. Kan typ inte ens ha med mig dricka in (ex. på en fest), utan ställer det oftast utanför dörren.

Nu ska jag bärja göra mig iordning för ska snart åka in till Mattias och gå på fest. Fast dom hade visst blivit försenade vilket bara var bra såg jag nu eftersom klockan var ganska mycket och jag fortfarande sitter och äter haha! Hoppas ni har en fortsatt trevlig lördagskväll/natt/whatever.

Black sunday afternoon

Idag har jag varit i stan en snabbis på förmiddagen och köpt en grej till Mattias som han inte hann med att göra själv, och sen åkte jag till Mörby Centrum, gick på Systemet och Hemköp och sådära och nu är jag hemma. Tyvär så ösregnade det när jag skulle gå hem från tunnelbanan så mina enda skor jag har med mig hit är dyngsura. Jag hoppas dom hinner torka tills ikväll då jag ska iväg på fest.
Annars händer det nog inte så mycket. Jag borde verkligen diska för det är hur mycket disk som helst här nu, och gå ut med soporna men det orkar jag faktiskt inte nu när det regnar. Vågar fortfarande inte använda min nya dator för Mattias har inte fixat den riktigt än= lagt in alla grejer på den. men jag lovar att såfort jag kommer tillbaka vill Västerås så ska jag börja använda den.

Ansgi min lilla pälsboll ♥

Idag på morgonen var jag förresten ute och gick med Ansgar litegranna. I och för sig så ville han typ inte gå så mycket idag utan ville mest sitta och spana, men han är söt ändå min lilla snuttis ♥ Oki han ser typ megatrött ut på första bilden haha men han är mycket koncentrerad på en fågel som sitter i ett träd faktiskt!


Videoblogg





Gandalf

Min nya dator har kommit idag! Den heter tydligen Gandalf för det stod på kartongen, lite fint tyckte jag. Såhär ser den iaf ut:

Fast sen ska jag köpa ett sånt där laptopskin så den ska ha nått mönster på sig eller så så han blir lite snyggare. Och så har jag ju världens finastegosigaste boyfriend som gillar att skämma bort mig, så detta fick jag uttav honom:


En rosa mus så det blir lättare att spela Sims, och ett jättefint prickigt laptopfodral<3

Badi bap bap bap I gotta go to work




Ska cykla till skolan nu, sen ska jag åka till babe<3

Dom viskar: du är tidlös, men dom menar omodern



Idag har vi haft HLR i skolan, om ni ville veta. Hade tänkt att jag skulle skriva lite på hemtentan nu på eftermiddagen/kvällen men idag är en sån dag det inte funkar och jag läser samma rad typ tiotusen gånger men fattar inte vad jag läser eller skriver. Känner mig som en dålig människa. Nu väntar jag på att klockan ska bli tillräckligt mycket så jag ska kunna sova/ mina kläder i torktumlaren måste tumlas klart först. Under tiden lyssnar jag på kent och gör ingenting. Åker till babe imon och då har jag nog fått min nya dator också, det är jättebra.

Såntdär himla jättefint

Dom finaste två textraderna kent någonsin har skrivit ♥

"Vi viker oss på asfalten av skratt
Ingenting kan röra oss i natt"

Hope you're happy now

Var i Stockholm igår och träffade mami då som sagt och det var jättemysigt, vi fikade jättgoda muffins och sen gick vi på stan en runda! Och på kvällen så gick hon, jag och Mattias ut och åt på en italiensk restaurang, inte alltid man gör det på en måndag liksom. Sen åkte vi hem och kollade på en movie innan alla somnade.
Och idga var jag tvungen att gå upp jättetidigt (06:00) för att jag skulle åka till skolan. Var mycket trött men sov hela tågresan och så. Och ikväll ska jag beställa en ny dator och den kommer jag kunnde spela sima på<3 Kommer alltså inte ha nått liv såatte haha!


Hade på mig detta!



Mami med sin muffins. Jag har den stora chokladmuffinsen!


Cleaning day

Idag har jag storstädningsdag. Kanske egentlige borde plugga men så vaknade jag, efter en ofrivillig lång sovmorgon, och kände att jag verkligen behövde storstäda! Så det håller jag på med nu, samtidigt som jag lyssnar på "Strip Music". Det är fint. Känns som om jag har skurat och skrubbat i varenda vrå nu, haha men det är fortfarande ganska myckt kvar. Längtar tills jag är klar för då ska jag ringa till babie och prata lite och det gillar jag. Och imon åker jag en megasnabbis till Stockholm över kvällen för att träffa mami för hon ska på kurs där på tisdag så vi ska först gå en liten runda på stan och sen så ska hon, jag och Mattias gå och äta på restaurang och sådära! Oh my, kommer bli megamysigt och jag har redan bestämt mig för att ha på mig en klänning som jag inte trodde jag kunde ha längre men det kunde jag visst och så ska jag ha den där skjortan från HM med den svarta rosetten på till, kommer bli jättesnyggt tror jag. Och förresten så hittade jag tre klännigar som jag trott att jag slängt/gett bort, men dom låg visst bara inknölade i ett hörn i garderoben bakom lite påslakan så då blev jag glad! Nu ska jag fortsätta städa! Hejdå!

Kolla lite skräp som jag visst hittade lite överallt+pantflaskor som jag ska panta och köpa fil för!

Sötansgar ♥

Sur_katt_09 vill inte att mamma ska plugga:


Gör som jag, gör som jag, dröm på

Idag har jag varit hos tandläkaren. Jag hade inga hål, men jag tror dom inte riktigt ändå. Fast det blev ju billigt och bra så jag ska väl inte klaga. Jag har renskrivit mina anteckningar ikväll så jag har bara en kvar, och nu håller jag på att göra varma mackor som jag ska äta till kvällsmat. Resten av helgen ska jag försöka plugga, och på måndag åker jag till Stockholm över kvällen och träffar mamma (och Mattias) och så ska vi kanske gå ut och äta. Hur mysigt som helst ♥

Shoes<3

Önskar att jag hade haft en massamassa pengar för då hade jag bland annat köpt en massa skor:






Kattskorna har jag kikat på i några år men aldrig köpt, men hur söta är dom inte liksom? Och Dr. Martens är så snygga, tvivlar dock att jag passar i dom tyvär, eller liksom ja det kommer se knäppt ut på mig haha ^^
Nu ska jag göra mig iordning för dagens äventyr...

'Cause I'm the son of St. Jacobs

Idag är jag mycketmycket trött. Och det är ju inte så kul för att jag ska gå på bio ikväll och man vill ju inte direkt somna! Hade tänkt att fortsätta plugga lite nu när jag kom hem men det är pretty svårt när man knappt kan hålla ögonen öppna. Tror jag får lägga mig och vila en stund innan jag drar iväg. Bjuder på en bild från Emmaboda sålänge!


Och liljorna faller från ett fönster i Västerås i natt



Idag har jag varit väldigt effektiv och hunnit med en himla massa saker:
- Gått på en föreläsning
- Renskrivit lite av mina anteckningar
- Handlat mat
- Ringt ett samtal
- Lagat massa mat och gjort till matlådor
- Diskat
- Dammsugit
- Skurat
Känner mig helnöjd måste jag säga! Nu ska jag nog bara tillbringa kvällen i soffsängen (alltså min säng fast på dagen sitter jag bara på täcker och kollar på TV, då är det alltså en soffa!) och sådära.
Imon ska jag och mina vänner gå på bio! I love bio. Vi ska förövrigt se "I rymden finns inga känslor", den är bra eller iaf novellfilmen! Och så är veckan snart slut så då får jag fixa frillen igen, känner mig pretty ful utan min panda :(

Jag är en vampyr, jag suger och spyr



Nu sitter jag på sängkanten och äter fil med k-special. Mm, lyxade till det lite i helgenoch köpte det, k-special alltså! Iböland får man faktiskt ha det lite lyxigt!
Idag ser det jättekallt ute, helt grått, så det känns faktiskt okej att ha en föreläsning och så idag och egentligen skulle jag ha stannat kvar efter i skolan och finskrivit mina anteckningar med Marie (för du skulle bara äta med oss va, Ida-Lisa?), men nu är hon sjukis så tror jag inte gör det. Och igårkväll skrev jag värsta handlingslistan och nu har jag planerat att göra tre stycken olika rätter och frysa in som matlådor (köttfärssås, pastagratäng och currysoppa med majs!)! Nu måste jag kila! Ha en mycket trevlig dag!

...

Alltså okej detta är sista gången jag skriver om detta (iaf tills jag varit där), men jag har sån fruktansvärd tandångest! Tänker på det hela tiden, och om inte den där jädra tandläkaren hade blivit sjuk hade jag fått redan på för en vecka sedan hur mycket hela kalaset skulle gått på, men nu måste jag vänta i exakt TRE FUCKING JÄVLA VECKOR TILL!!!!! :( Alltså jag blir seriöst snart ett vrak, pallar ju inte att gå runt hela dagarna och undra hur mycket jag ska behöva lägga ut på en tandläkare. Försöker googla mig till ett svar, men allt jag ser är att det kan kosta typ mellan 500-2500:- för att laga en tand, plus att jag inte vet hur många hål jag har/vad dom tycker behöver göras mer/behöver jag ens göra nått (ja)?!?! Och det är ju första gången jag går till tandis sen jag fyllt 20 såatte, har ju som sagt ingen aning om hur mycket det kommer gå på och it's driving me crazy! Blä liksom :(

Pictures

Några partybilder sen i fredags:





Jag älskar min Hello Kitty filt!

Jag är sjuk, fast jag vet inte alls vad för sjuk jag är. Det är knäppt. Jag har iaf bäddat ner mig under min finfina Hello Kitty-filt som jag typ älskar, kollar på TV och smygkollar på Ansgar när han ligger i sin elemensäng och sover. Hehe det ser faktiskt lite ut som att han har dubbelhaka haha<3 Och ikväll börjar Filip&Fredriks nya serie och så den nya säsongen om Ullared. Ska kika eftersom jag ändå inte har nått bättre för mig än att ligga och vara yr i huvudet och ha tandångest. Äh nu ska jag sluta klaga för  det är faktiskt fint väder ute och så luktar det höst!!!

Update 18:38-> jag tror jag har magkatarr!

Sjukis?

Känner mig sjuk idag. Inte okej nåonstans fakitskt, har liksom inte tid att vara sjuk nu. Har ont i magen, är trött och mår illa och såntdär mysigt. Jag har iallafall köpt nånsåndär grej som man skulle dricka så man mår bättre, blev tipsad av Mattias. Om en timme börjar min föreläsning. Åååh så jobbigt!

Besök

Idag kom Mattias till mig. Han bjöd på frullis på sängen och nu har vi gjort egen juice i min juicemaskin och snart ska vi äta mysig kvällsmat och kolla på movie och så ska han inte åka hem förens imon så det är jättebra!

 

Och så har jag mycket föreläsningar denna vecka: måndag, tisdag, onsdag och torsdag! Plus att denna veckan har jag en vila-mitt-hår-vecka så det blir ingen panda för mig. Mitt hår behöver vila tyvär. TRÅK. Nu ska jag återgå till matlagningen. Hejdå!

Party!

Nu ska jag snart iväg på party med mina bästaste västeråsvänner! Kommer bli askul fast just nu är jag helt slö. Inte riktigt okej men lär väl iaf bli lite piggare när jag går till Marie får jag hoppas. Ha en bra fredag! Puss.

Jävla grannar!

Jävla cpgranne jag har :@ Vem fan börjar hamra vid sju på morgonen?!?! :@ Jävligt omoget alltså... Jag hoppas hon slutade nu när hon, förhoppningsvis, hörde att det tillochmed trillade ner saker fårn min hylla jag har på väggen PGA ATT HON HAMRADE SÅ MYCKET!!! Ja, jag är assur men jag skulle ha sovmorgon hade jag tänkt men det funkade ju inte riktigt nu, offer! :@  Och dessutom så är Ansgar nu skiträdd och sitter ihopkrupen i ett hörn och vågar inte röra sig, åååh :@:@:@

-Schaas för fan!

Haha sitter och kollar på "Linas kvällsbok", därav rubriken. Kan vara en utav dom roligaste filmerna. Jag har förresten äntligen införskaffat mig min mikro som jag fick av mami i födelsedagspresent. Bara ett halvår försent men liksom bättre sent än aldrig eller nått? Invigde den iaf med popcorn, och dom smakade som dom skulle så mikron funkar. Ikväll tvättar jag, och jag har även hunnit med att laga ost&skinkpaj och frysa in i portioner och så har jag skurit ut hål i mikrokartongen och så målar jag den rosa och sen ska Ansgar få sen för han gillar att krypa in i lådor och gömma sig! Hoppas han blir glad.
Imorgon börjar jag inte förens 13:15, soviiis<3 Ska nog hinna gå ut och träna innan också. Och på kvällen blir det party, jag är pepp och längtar! Puss och godnatt på er när ni ska sova sen!

Got to go to work, then hurry home badi bap bap bap



Ööööh jag är så jävla trött idag... Vaknade vid halv fyra av ett ljud som jag tror kom typ från lägenheten ovanför. Försökte somna om när det igen kom en massa knäppa ljud, alltså typ ett rassel, världens duns, lite kraffsande. Fattade ingenting så var tvungen att gå upp och se om det var nått i min lägenhet som lät, vilket det då inte var. Självklart råkade jag väcka Ansgar också, så han typ trodde det var morgon och ville leka en massa. Haha inte världens roligaste kanske? Och min väggklocka som jag har låter så jävla mycket, så var tvungen att ta ur batterierna också. Mm, härlig natt. Nu ska jag cykla iväg till skolan och ha föreläsning. Längtar tills imon, då ska vi ha party!!!

Why is it so we die just as copies if it's so we're born originals?



Vädret blev visst jättedåligt sen, inte alls lika mysigt som det var imorse :( Men jag, Marie, Catti och Ida-Lisa hade inomhus-picknick hos Ida-Lisa istället, helt megamysigt! Självklart satt vi på golvet för att om vi hade suttit på stolar så hade det inte alls varit picknick utan bara vanligt fika och det var ju liksom inte det vi skulle göra idag. Iallafall var det kul och vi smakade på Ida-Lisas hembakade tunnbröd och pratade och skrattade och såntdär som vanligt ♥
Ikväll ska jag nog bara tillbringa tid framför datorn, as usual, och sen sova för imon äre skola igen och känns som en bra idé och vara pigg och så såatt man orkar med en föreläsning!


Good morning sunshine

Såhär snygg var jag är jag vaknade imorse:

Oki det syns inte alls så bra på bilden men ja liksom på ena sidan stod håret verkligen rakt ut haha såg skitroligt ut!
Idag ska jag nog ha picknick med mina vänner för änsålänge är dte klarblå himmel och sol och sådär mysigt kallt som det är när det börjar bli höst. Mm, I love it!

RSS 2.0