Kent 19/8

Innan jag åkte till Spanien så var jag i Stockholm och såg på kents sista Sverigespelning för denna turnén. Orkade inte köa så länge, så jag var i Stockholm vid 12-tiden och då mötte jag upp Mattias så åt vi sushi på Panda sushi och sedan promenerade vi till Sjöhistoriska. Slog mig ner i kön, tror jag hade typ runt plats 210 eller nått, och Mattias höll mig sällis i nån timme innan han åkte igen. Läste lite bok, och sedan smsade jag Catti och undrade om inte hon kuden komma och hålla mig sällis så hon och hennes syrra kom och hängde lite med mig också. Insläppet gick bra, hamnade på typ 4e raden. Känner dock att jag egentligen inte kan så långt bak; folk har ju liksom inte koll på NÅGONTING!? Hörde till exempel att det visst skulle vara ett förband (NEJ!), att kent skulle gå på kl. 19 (NEJ!), att dom spelat Nihilisten och Rödljus på en annan spelning denna turnén (NEJNEJNEJ!). Slutsats: nästa turné måste jag stå längre fram så att människor vet vad dom pratar om.
Iallafall. När vi väntade på att dom skulle gå på så kom det naturligtvis VÄRLDENS regnskur men hade som tur vad min lilla regnponcho med mig så kröp in i den och gömde mig så klarade mig ganska bra från att bli blöt. Kl. 21 gick dom iallafall på och det var lika bra som vanligt naturligtvis. Som jag redan har skrivit en gång i bloggen så spelade dom Elever/Cowboys vilket kan ha varit det finaste jag någonsin har hört.
 
Efter konserten så skulle jag träffa Hanna och Towe och hänga med dom tills mitt tåg gick hem på morgonen efter, men eftersom det varken gick att skicka sms/ringa så irrade jag runt där ett tag innan vi tillsist hittade varandra haha. Vi åkte VÄRLDENS segaste buss till centralen. Lovar, resan tog säkert 45 minuter istället för 10 som den skulle göra pga skitmycket trafik. När vi väl var framme så gick vi på 7eleven och jag köpte cola light och en banan haha, och sen åkte vi hem till Hanna, satt en liten stund på hennes balkong och sedan gick vi och la oss. Så himla kul att få träffa både Hanna och Towe på riktigt!
Klockan 06:37 åkte jag tillbaka till Västerås och undrade mest när jag skulle få se kent igen.
 





 

Smygen

Igår var det Smygen på Kåren och jag, Ida-Lisa och Marie var där. Förfestade hemma hos Ida-Lisa, as usual när vi ska på Kåren. Vi hade mycket att prata om då vi inte träffats på typ en månad. Sen blev vi sugna på chips och eftersom jag ändå var tvungen att ta ut pengar så cyklade jag blixtsnabbt till ica, fixade chips och dipp och cyklade tillbaka. Runt kl. 23 vinglade vi iallafall iväg till Kåren med vinflaskan i högsta hugg. Stod en liten stund i kön och sen var vi inne. Vi dansade, jag drack mest vatten pga hade druckit mycket vin haha, satt och pratade och sådära. Himla trevligt var det iallafall och på fredag kör vi igen för då är det Kårenpremiär! Woopwoop!
 
 
(Hahahaha, Ida-Lisa, hade TOTALT glömt bort den sista bilden och vad vi gjorde med den där blomman! Hahaha dör alltså xD )

Viva España!

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva vår lilla Spanienresa förutom att den var himla bra! Det var sol, fint väder (dock lite för varmt för min smak) och man kunde bada i havet! Jag badade faktiskt, fast gick inte längre ut än att jag bottnade, tänkte liksom att risken för att träffa på hajar blev mindre då. Dock lyckade Ida-Lisa efter tio minuter i havet bränna sig på en brännmanet två gånger, haha känner liksom att hur lyckas man? ^^ Vi har druckit absurda mängder mojito på vår takterass (med andra ord runt två liter var hahahahaha.....) vilket resulterade i att jag var bakis fram tills kl. 23 kvällen efter. Ska aldrig mer dricka mojito. Vi har skrattat sönder oss åt Cattis språkförvirring när hon blandade ihop både spanska, svenska och engelska, ätit pizza på balkongen x flera och vänt lite smått på dygnet. Vi har varit på vattenland och på zoo, varit och shoppat tills sent på kvällen. Jag har klappat två katter och vi har sett vilda fladdermöss.
Som ni ser har vi gjort hur mycket som helst, så tänker lite såhär att jag lägger upp lite bilder och sen förklarar jag dom och sådära. Brabra!
 
Åkte lite flygplan klockan 06:55. Det var skumpigt och jag var lite rädd fast det gick bra iallafall.
 


Anlände till Spanien och blir hämtade av Cattis två kompisar. Eftersom bilen är liten och våra resväskor stora så får vi helt enkelt trängas med min resväska i knäna under bilfärden. Närhet är kärlek, eller nått.
 

Första kvällen hängde vi på hotellet fär Cattis kompis Nander jobbade. Vi spelade bingo och drack finfina hotelldrinkar!
 
Så jävla episk bild hahahahaha..... Ja, jag vet att jag ser fruktansvärt ful ut men jag håller precis på att brista ut i världens största skratt, sådeså. Alltså: andra dagen hängde vi på hotellet igen och badade i deras pool. Jag sov hela förmiddagen pga var sjuk, men piggnade till på eftermiddagen och bestämde mig för att ta mig ett dopp. Tänkte att vi måste ju föreviga detta badögonblick så jag går och sätter kameran på självutlösning och glider ner bredivd Ida-Lisa och Catti. Precis när bilden tas tuffar alltså denna unge in framför oss som världens ångbåt eller nått och vi håller ungefär att dö av skratt hahaha. Bästa bilden ever!

På kvällen hängde vi hemma på balkongen, åt mackor och drack sangria. Jag satte mig på golvet eftersom jag av någon anledning blev rädd att det skulle komma in en rånare med pistol, haha...
 
Detta är den sjukaste/roligaste/galnaste fest jag någonsin har varit på! Skrattar högt när jag tänker tillbaka. Dessvärre kommer jag inte att berätta så mycket mer om den festen än dessa bilder, just pga att den var så SJUK hahaha. Men kan iallafall berätta att Jorge och Nander bjöd oss på mojitos i glas som tydligen rymde en fucking liter vilket inte jag/vi fattade. Och eftersom dom smakade nada sprit så slurpade jag i mig två sådana ganska snabbt och blev kalasfull! Vi hoppade hopprep/dansde limbo med en duschslang som vi hittade, Nander och Jorge dansade flamenco i bordsdukar och när Ida-Lisa råkade hälla ut min mojito tog Catti på sig uppdraget att blanda en ny till mig. Sista bilden visar tre aspackade, men glada, tjejer. Herrejävlar vilken fest det var. Vi gick inte och la oss förens kl. 05 på morgonen, och jag har så många sjuka bilder att jag bara skrattar när jag tänker på dom. Kan säga att denna festen kommer jag leva länge på! ♥
 

Dagen efter att jag varit bakis chillade vi på stranden vilket var skönt. Jag lyckades såklart bränna mig, trots att jag använde spf 50, men det är ju så typiskt mig. Ida-Lisa trodde att det var min inre panda som gjorde uppror mot att jag blivit solbränd hahaha! Efter stranden gick vi och åt en trerätters för endast 70:-, och sedan gick vi och shoppade lite. Dom har så roliga glasögon i Spanien haha!
 

En kväll gick vi ut och drack öl i en liters-glas för typ 20:-.
1. Förstår inte varför öl inte serveras i en liters-glas i Sverige?
2. Varför kostar inte ölen 20:- i Sverige?
3. Man borde få ta med sig ölen ut utanför puben och dricka den medans man går till nästa ställe. Kan ungefär vara det bästa!
 
Sista kvällen var vi på nattzoo!!!! Jag fick se en vit tiger och den var ungefär det finaste jag någonsin hade sett. Och alla djuren bodde så himla fint och sådära, och inte som i djuraffären i gallerian där hundvalpar satt i små glasburar och jag nästan började gråta när jag såg dom för att det gjorde så ont i hjärtat. Men iallafall. Vi såg som sagt en vit tiger, en massamassa fåglar, små hjortar, serval, apor som sov och krokodiler. Hatar krokodiler, är nästan lika rädd för dom som för hajar. Tycker inte om vattendjur, dom är läskiga och har vassa tänder. Det var iallafall spännande att vara på zoo på natten, och framförallt var det svalare och minder folk. Bra grej!
 
Sen blev det måndag helt plötslig och det var dags att lämna Spanien.
 
Det skönaste med att komma hem:
- Kan ha på mig mina fleecepyjamasbyxor+raggsockar utan att DÖ av svett
- Kan sova med täcke (i Spanien var det för varmt att ens ha bara påslakan när man sov)
- Kan dricka kranvatten
 
Sämsta med att komma hem:
- Inga fler sovmorgonar/chilldagar
- Kan inte bada i havet
- Kan inte sitta på en takterass mitt i natten och dricka mojitos.
 
Har haft sex himla fina dagar, och denna resa var precis vad vi behövde innan, sista, terminen i skolan bärjar igen!

Honey, I'm home!

Hallå! Har kommit hem från Spanien idag och är fett trött. Har haft sex himla fina, dock väldigt varma, dagar. Har tänkt att sova nu, men jag ska försöka skriva mer om min lilla resa + visa bilder imon! Godnatt!

Hur kan du vara så säker på ditt svar?

Igår var jag på Kent vilket var så himlahimla fint, speciellt då dom spelade BÅDE Elever och Cowboys. Om ni vill veta hur det lät så kolla in klippet som jag hittade på youtube. Det är så fint, orkar ej, bara gråter när jag hör det!
 


Och om 3 timmar ska jag upp igen och åka till Arlanda och sen drar jag, Ida-Lisa och Catti till Spanien! Kommer anagligen bli bäst. Jag vill köpa en flytande unicorn så jag kan glida runt på den i havet, och tänker att om jag är ovanför vattenytan på unicornen så ser jag bättre ifall det skulle komma en haj! Måste verkligen sova nu, kommer må illa av trötthet imon när jag gåt upp. Ha det fint så hörs vi! Puss!
 

120817

Näst sista dagen i Hovmantorp innan jag åker tillbaka hem till min lilla lägenhet. Idag har jag alltså städat lite här, aka. letat upp alla mina saker som jag spridit ut i lägenheten. Har faktiskt lyckats få ner alla mina saker i två resväskor och en kasse vilket jag är sjukt nöjd över. Väskorna var ju fulla när jag åkte hit, men har ju även hunnit med en shoppingrunda på Ullared och så en liten i Växjö igår då jag införskaffade mig en cykelkorg som jag ska ta med mig upp också. Heja heja.
 
 
Nu ska jag passa på att gosa riktigt mycket med Ansgar, för vet inte när vi ses igen. Ska ju till Spanien och då ska han vara hemma hos mamma och Anna, och sen vet jag inte riktigt när jag kan komma ner och hämta hem honom (eller Anna kommer upp med honom). Usch, saknar honom redan och vill bara gråta när jag tänker på hur länge jag ska vara ifrån honom. Min älsklingsboll liksom<3
(Bild från i Januari- 12)

Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak ♥

 
Igår klockan 13:30 var jag i Åryd och hämtade upp Pop, och så åkte vi hem till mig. Där satt vi i soffan ett bra tag och uppdaterade varandra om vad som hade hänt sedan förra gången vi sågs, och det tog ju såklart sitt lilla tag. Fruktansvärt roligt hade vi iallafall ibland, och vi har gått in i minsta detalj om vissa saker vilket var väldigt behövligt! När vi tyckte att vi gått igenom det allra väsentligaste så gick vi ner till ica och handlade lite mat, och så gick vi hem och fixade iordning världens godaste sallad och så gick ni ner på gräsmattan och satte oss och grillade. Tog varsit glas vin och hade det ungefär hur mysigt som helst. När vi ätit klart ville Pop gå ner till vattnet och kika lite, så vi traskade neråt sjön. Det blev en långrunda som slutade borta hos min mammas killes hus. Där hittade vi en kanot på gräsmattan och jag typ:
- Åh kolla, en kanot! Ska vi paddla?
Pop: - Ah, okej!
Och fem minuter senare var kanoten i vattnet och vi var i full gång med att paddla. Detta är ett typiskt exempel på hur lite impulsiva jag och Pop lätt blir tillsammans, haha, så lovely! Var iallafall jättehärligt eftersom sjön var precis spegelblank och vi (+ två änder) var dom enda om var ute på sjön. Vi satt och paddlade ett tag men när vi märkte att det började skymma paddlade vi in till land och hoppade lite studsmatta innan vi gick tillbaka hem igen. Resterande vaken tid tillbringade vi i soffan med att dricka Loka Melon och kolla på "Criminal Minds".
 
Ungefär sommarens mysigaste dag med världens bästa Pop! Kan ju liksom inte bli bättre någonstans ♥
 

Finally!

Idag får jag äntligen träffa min Pop igen!!!!!!!!!!!!! ♥

Ansgar<3

 
Idag hittade jag min lilla pälsboll totalt avslappnad i fåtöljen. Hjärtat<3

Trettonde augusti

Idag är jag hemma och tar hand om min lillasyster som är sjuk. Vi har hunnit med en tur till vårdcentralen och just nu sitter vi nedkrypna i soffan och kolla på "Mästerkatten". Vi har tänkt att tillbringa resten av dagen här och beta igenom några fler filmer.
 
Igår var vi ute hos min moster och hälsade på. Jag gosade mest med deras katter + hund. Esther (som är på bilderna) är den keligaste katten jag någonsin har träffat. Det räcker med att titta på henne så börjar hon spinna, så himla mysigt!


Spanien, here we come!

Idag bokade jag, Ida-Lisa och Catti en resa till Spanien!!! Om exakt 11 dagar åker vi, heja oss! ♥
 

Gotland

Förra veckan var jag på Gotland hos min mormor&morfar, och där var även min lilla familj+mosters familj. Tänkte att jag skulle visa er lite vad jag hittade på där:
 
Jag har varit på stranden, läst bok och lekt med min mosters familjs hund Elton!
 
Gått promenader runt myren med min familj, gosat ännu mer med Elton och suttit och läst böcker. Det gäller liksom att passa på att läsa nu när man inte läser nått i skolan för då orkar man inte med att läsa skönlitterära böcker.
 
En dag åkte vi till pappa, som har flyttat till Gotland nu. Vi skjöt luftgevär och det visade sig att jag var riktigt bra på det, av någon konstig anledning, och jag träffade varenda gång. Blev glad! Sen gick vi på promenad ner till vattnet, papi försvann in i skogen och letade efter fåglar och vi andra hängde en stund nere vid havet och chillade innan vi gick tillbaka upp till stugen igen. Papi och Åsa har matat en räv sedan i vintras då den var skadad, så nu är den halvtam och kan ligga två meter ifrån oss och sova. SÅ HIMLA MYSIGT!!! Vi matade den med korv som han antingen åt upp direkt eller gick och grävde ner någonstans på tomen. Han vr så himla fin och jag vill också ha en halvtam räv!
 
 
Har haft chilldagar hemma och bara tagit det lugnt. Typ, ätit långfrullis utomhus, läst, promenerat eller fotat med Anna och sånna där saker som man liksom inte riktigt hinner med annars när man jobbar. Fint!
 
Har hängt i Visby med min lilla familj. Vi har suttit på mysiga caféer och tagit det lugnt, och mami har även tagit typiska turistbilder av oss på stenfåren (till Martins stora protester).
 
Slusats: Har haft det så himla bra/fint/bäst/mysigast på Gotland, precis som vanligt alltså!

Jag lever på impuls nu.

Råkade impulsklippa av ungefär 3-4 cm av mitt hår alldeles nyss. Så kan det bli ibland när man är rastlös. Aja, kan ju vara lite checkt att se ut som Kleopatra, och håret lär ju må bra av det + att det lär ha vuxit ut ganska bra igen om en månad. Såatte.
 
(Skitpixlig bild från min instagram+har pyjamaströja på mig.)

Hejnum

Befinner mig just nu på Gotland hos mormor och morfar med min lilla familj. Glider mest runt och njuter av lugnet, men idag har vi även varit på stranden ett litet tag. Skitkallt i vattnet så jag satt på land i min stora t-shirt och läste bok stället; mycket bättre!
 
Snart ska jag gå ut och äta middag ute i trädgården. det är ju trots allt sol och fint väder här så vi känner ju att det gäller att passa på! Resten av kvällen har jag planerat att bara chilla, ta en promenad runt myren och läsa. Och imorgon ska jag åka och hälsa på pappa. Livet är ganska fint här på Gotland!

RSS 2.0