Updates liksom...

Sitter just nu hemma hos Lina&Stefan, ska snart spela Rubicub, sen äta och sen äre dags att gå på bio! ;D Har fortfarande inte läst vad filmen handlar om, ajaj! Nämen nu ska jag väl gå och vara lite socail och sådära.

Later!

090228

Godmorgon!

Har precis käkat frullis och sitter i sängen och kollar på House med Mattias.
Senare idag, eller rättare kl. 14 ska vi dra till Stefan och Lina för att fika, och sen kl 18 blire bio; Män som hatar kvinnor. Haha, jag har inte ens boken, och jag har fatiskt ingen aning om vad boken/bion handlar om heller, så det ska bli intressant, hahah!
Åh, innan så råkade jag gå förbi spegeln på toan och heeej vilken utväxt jag har! Isch, usch & fy! Men har ju valt själv att inte färga håret igen så jag får väl skylla mig själv... Ja, jag ska ju färga det rött i Maj, och då måste jag ju bleka det och det kommer slita som fan på håret, så då har jag fått för mig att det blir bättre om jag inte färgar det och låter den svarta färgen blekas naturligt så mycket som möjligt innan jag bleker en gång till. Vet inte om det stämmer men det känns bättre så ^^

Ha det bra sålänge!

Justde, igår var Mattias och jag på Kenny Starfighter-utställning på Stadsmuséet (det är gratis inträde så ni som bor i Sthlm stick dit! Utställningen är slut imon...), så här kommer lite bilder;

     
En frisörstol                       En rymdbil                         En stol man satt fast i


 
KENNY STARFIGHTER<333

Friday night

Hola!

Nu har vi avslutat kvällsmaten och kollar på nån b-film (Mattias gillar den). Jag har bakat chokladkaka tills imon när vi ska fira Mattias och Stefan, och den blev riktigt fin!
Inget Parken för vår del ikväll. Mattias gillar inte Parken men erbjöd sig att följa med iaf, men inte kul att gå med någon som inte gillar bandet, plus att jag inte har råd nu när jag köpt biljetter till Popcirkus när The Sounds kommer dit<3 Aaaaaah, JAG DÖR! Det var det jag inte kunde berätta innan för då hade jag trott att alla sulle köpa biljetter (mm, little bit to much paranoid sometimes...). Men nu är två biljetter införskaffade till Mattias och mig, kommer bli så bäst! Och deras nya låt är megagrym! Lyssna och njut!


Vill-ha-i-födelsedagspresent!



Igårkväll/natt satt jag och pysslade lite med denna väskan. Ååh, blev fett nöjd! Det är alltså från början en helt vanlig röd väska men så fick man lägga till egna bilder och text och sådära. Kostar 334:- inklusive frakt, så typ mamma, jag önskar mig denna i födelsedagspresent! ;D Den är hyffsat stor (29x40) och rymmer 18 liter! Liksom, I <3 it!

090227

Hejhejhej!

Jag tar tillbaka allting jag sa igår om att våren är här, för igårkväll började det snöa, och det snöar fortfarande! Gaah, blir så trött på det... Men det är ju trots allt bara februari, so I guess att det är tillåtet att snöa. men efter 12:e mars skare sluta (haha ingen aning om varför det bliev 12:e, men typ halvvägs in i mars liksom ^^)!
Well, idag ska ju iaf Mattias & jag på Kenny Starfighter-utställning! Haha, bäst<3 Sen ska jag besöka Record Hunter, och jag kan inte säga varför än, för är paranoid och tror att alla kommer köpa samma sak som mig då, haha sorry!

Nu blir det in i duschen, äta frullis och senvänta på Mattias att komma hem!
Och tack mamma för att du sa att blommorna var svårskötta (fattar inte varför jag jämt ska vlja svårskötta blommor?!), nu behöver jag inte ha dåligt samvete! :p

Later!

Såhär såg det ut igårkväll, och idag ligger det mer snö på marken!


Hej våren<3

Åh, nu känns det som att våren är här! Trots att det fortfarande ligger mycket snö kvar (dock typ bara på vår tomt, why??!), så känns det i luften att det är vår. Det var riktigt skönt ute, solen lyste och fåglarna kvittrade(ja mamma, jag har varit ute och fått luft&vårsol, så det är lugnt ^^)!
Har iaf hunnit med att handla idag, åkte till och med till Maxi i Sundbyberg bara för att liksom! Gick jättebra, så nu har vi mat så vi klarar oss till helgen :p Handlade också lite grejer till det jag ska baka på lördag, vi ska fira Mattias och Stefan då.
Och VARFÖR luktar det munkar på vårt rum? Mattias, har du gömt munkar här inne? Nej men seriöst, haha, fattar inte vart lukten kommer ifrån, eftersom det vbara är på vårt rum.. Blir ju skitsugen för tusan! :p

Blomminfo: Ni kan kalla mig för blomsterdödaren Sara, jepp. En blomma frös ihjäl lite i bladen redan första natten.. Men den andra har varit så fin enda tills jag kom hem från Maxi, för nu slokar den jättemycket! :/ Misstänker att jag kan ha gett liite för mycket vatten, fan också! :@

Värsta vårvädret idag<3




090226

Goodmorgning!

Har precis ätit frullis och sitter och kollar på TV4 Nyhetsmorgon... Handlar och civilkurage och om att det kanske ska bli lag på att man måste ingripa om man ser när någonting händer. Jag vet inte alls vad jag tycker om en sådan lag, för liksom, med risk att låta lite "hej-tjejer-är-svagare", men ska jag då (som knappt orkar bära en kasse full med mat...) ingripa om det sker t.ex. en våldtäkt eller en misshandel? Risken att jag också blir våldtagen eller misshandlad är grymt mycket större än att gärningsmannenfaktiskt lyssnar på mig, för seriöst, varför skulle gärningsmannen lyssna på en tjej med noll muskler som absolut inte kan göra något motstånd? Det lär bara göra dom mer frustrerade typ... Men självklart hade jag ringt till polisen om jag hade sett  någonting sådant, självklart! MEN, jag tvekar faktiskt väldigt mycket på att jag som tjej skulle ingripa i våldsamma situationer, med risk för att själv bli skadad. Okej, fattar om detta låter som om jag är EGO EGO EGO! Men jag står för det iaf, för det är såhär jag tycker, punkt slut!

Nu ska ut och gå en runda, tror jag.

Paket rakt ner i lådan


Såhär en grå onsdagseftermiddag i februari är detta precis vad som piggar upp! Paket rakt ner i brevlådan från älskade mamma<3 Hur sött är inte detta då? En minipini rosa bricka och en rosa stor rosett<3 Jag dör av gullighet!

ÄNTLIGEN

Yeees, har blivit kallas till intervju på en förskola på måndag, yeeeeees!<3
Det var ett vikariat än sålänge men kunde förlängas (mitt behöver ej förlångas då ju...), men hej vad skönt om jag skulle få det!  Det stora problemet är att jag har skickat till så sjukt många förskolor att jag inte har/hade någon aning om vilken förskola hon ringde ifrån, för det sa hon inte, haha ^^ Så jag fick gå in och leta bland alla mina skickade mail, jag hittade ingenting. Söka på google efter förskolor i Vallentuna, fick upp en liten lista och så kollade jag telefonnummer. Tillsist fattade jag vilken förskola det var, yes ^^ Som tur var var det ingen montesori-förskola, utan en helt vanlig. Nicekalajs.
Nu hoppas jag bara på att jag får det och att det är tillräckligt många timmar (mer än 15h i veckan om det är 100kr/h lön) samt att uppsägningstiden inte är så lång, vilket den inte borde vara med tanke på att det bara är ett vikariat?
Aja, glad som tusan är jag iaf!

090225

Godmorgon!
Ännu en snöig februari-dag, dock inte fullt så soligt som igår (hjälp, haha, jag snackar om vädret hela tiden i bloggen typ ^^ Tant-varning...). Åh, idag var jag så trött, så trött att jag inte gick upp förens typ 09:40, men ibland får man unna sig en sovmorgon.
Har fått ett mail att jag är välkommen på en rekryteringsträff hos Hemfrid, för jag sökte ett jobb där, så ska dit nästa onsdag, nicekalajs.

På schemat idag:
- Bädda iordning sängen
- Plocka iordning kläderna på golvet
- Tänka ut födelsedagspresent åt Mattias

Och justde, grattis Stefan som fyller år idag!

Fläckarna är kvar

Har nu suttit och kollat på Tv4's Nyhetskanalen hela dagen om uppdateringar om förlovningen. Mm, jag har ett liv och så, haha ^^ Ska iaf kolla på presskonferansen nu vid 17, och sedan kanske kollat på Victoria & Daniel, förlovningen.
Jaja, nog pratat om kungligheter. Jag tvättade ju med blekmedel idag men dom små satans oranga fläckarna ville inte gå bort, gaah! :@ För pröva och ha på nått fläckbortagningsmedel nästa gång, man vill ju inte gå omkring med fläckar liksom...

Förövrigt, grattis till Anna som fått jobb som personlig assistent hemma i Växjö, och till Mattias som har nanmnsdag idag!

Nyhetsvakning

Sitter och följer nyheterna om Kronprinsessan och Daniels förlovning. Spännande och sådära, bra att man är arbetslös vid sånna här tillfällen, haha. Tycker ändå det är ganska spännande med kungafamiljen och kungen är fett cool!
Well, nyhetsuppdatering en gång i halvtimmen (eller är det en gång i kvarten?) fram till 18:20 ikväll, så jag lär ha någonting mer att göra idag än att bara tvätta :p

090224

Godmorgon!

Vaknade upp till nyheterna av att Kronprinsessan Viktoria och Daniel tydligen har förlovat sig! Kul för dom! ;D
Funderade alldeles nyss på om jag skulle dra ut och gå innan frukosten, men precis då så började magen kurra väldigt mycket så det blir prominillis efter frukosten. Fint väder idag iaf, mycket snö och lite sol.
Idag ska jag också pröva på ett nytt litet projekt, använda blekmedel i tvätten. Jag lyckades ju spilla olivkycklingsås på min sprillans nya långärmade vita tröja, och det gick inte bort i tvätten, så nu ska jag ta alla mina helvita tröjor och linnen, tvätta och hälla på lite blekmedel så får vi se om dom oönskade fläckarna försvinner!

New arrival

Har äntligen hämtat ut my beloved shoes<3 Hjälp vad fina dom är! En massa pussar på dom och jag längtar tills jag får använda dom!
För övrigt så har nog Mattias fått ett helgjobb för SJ, han ska sitta i supporten och hjälpa konduktörer och sån skit. Grattis för att nån i denna gråa värld får jobb, haha. Nej men skitkul för honom liksom! ;D

Nu blir det kvällsmat!


Mmm, nya fina skorn<3 Pusspusspuss osv...


Stjärnklänningen (jag lever i den<3) jag köpte förra veckan (psst, bild tagen nedifrån&upp, därför jättelooken!)

Moviestar

Nu har Stefan precis gått härifrån med sin filmutrustning efter att ha filmat mig i nån timme. Han håller på att göra en film till lärare, och jag skulle snacka om att jag bloggar och lite sådära! Jag fick ha på mi en såndär mick som dom har på TV, ascoolt! Kände mig som värsta moviestar, haha<3
Vi filmade först lite ute (jag satt bl.a på en parkbänk och det var fett askallt eftersom det är typ 2dm snö här ^^), jag skulle gå fram och tillbaka, ta kort på änder och sådära, men sen drog vi in. Jag satte mig i sängen med laptopen i knät och Stefan ställde en massa frågor. Haha, sen somnade min fot och den var liksom helt död! Kunde inte röra den över huvud taget! Nicekalajs, hehe... Nej men Stefan sa att jag var duktig *stolt*, och så får jag typ 250:- för att bli filmad och svara på frågor. Asnice!
Nu ska jag slänga in en tvätt, gå till ICA och sen hämta ut mina skor!



Oki, micken syns skitdåligt, men det är den där svarta plutten! ;P
(Minen, mm<3)

090223

Godmorgon allesammans!
Som vanligt är det svinkallt på rummet, plus att det är stökigt, inte oki... Idag blir det till att städa, slänga glasflaskor, handla och sen hämta ut mina H&M-skor<3

Igår skickade jag efter att par jobbansökningar, bl.a. till ett fritidshem för handikappade barn, och tänkte inte mer på det. Sen idag, nu, när jag kollar mailen har jag fått värsta sura mailet från det jobbet där det stod; "Hej! Krav: Erfarenhet av handikappade barn... Ser inte att du har det?!"
Liksom, wtf??! Chilla ett ton eller nått! Jag är inte totalt oerfaren av handikappade barn (även om jag är långt ifrån värsta proffset..), vet inte om hon har tagit sig tid att läsamitt CV, men det står ju bl.a att jag jobbat med handikappade barn under friidrottsdagar, "Handikapp-OS". Herregud, jag blir bara så sur! Vad tjänar hon på att skicka iväg ett bitchigt mail när jag redan har ansökt? Det är ju inte så att jag skickar en till ansäkning till samma jobb..? Well, vissa människor är allt bra konstiga!

Tatueringstankar

Sitter i tatueringstankar just nu. Längtar tills jag ska få tatuera in min bild som jag har valt (mm, kanske snart ska lägga upp en bild på hur den ska se ut, har inte bestämt mig om jag ska offentliggöra den innan den är på plats...)! Vet stället och hur stor den ska vara, har bara inte bokat tid än. Känns som om jag måste göra det snart innan det blir för tätt inpå Turkietresan…
Igår skickade jag iväg ett offline-meddelande på msn till min brorsa (han är urgrym på att teckna) och undrade om han skulle vilja göra en tatuering till mig, med enda kravet att tatueringen skulle innehålla orden ”Håll ditt huvud högt”. Får se vad han knåpar ihop för nått fint, hade isf tänkt ha den på handleden! (:

Mattias har stuckit in till stan för att träffa Pernilla. Som ni ser stannade jag hemma, hade varken lust eller ork att följa med (kläderna satt inte skönt och jag orkade bara inte byta om, sminka mig, gå ut i snön och jaa, ni vet! :p) Just nu spelar jag spelar Sims parallellt som jag bloggar, haha, men måste snart ta och städa iordning lite från igår, typ samla ihop tomma glasflaskor och ta upp disken!

Later!

Ännu mer snö

Usch, sitter just nu på sängen och har fixat klart med bloggen, gjort en större profilbild och lite så (det slog mig också om vilken lång näsa det ser ut som om jag har på bildern i headern och profilbilden! :O). Det snöar förövrigt fortfarande ute, nejnejnej!
Har sökt sex jobb också, snälla ta mig, jag vill jobba!
Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska följa med in till stan och träffa Pernilla... Känner mig lite trött och seg i huvudet, känns om det är förkylning på G :/ Kanske kurerar mig hemma i förebyggande syfte... Spelar Sims och lite så! (:

Blominfo: En blomma håller på att dö, ser det ut som. Eller iaf löven på den. Lätt bruna och hängiga, fan! :@ Jag tror inte vårt rum har något bra klimat för blommor; antingen kallt eller asvarmt (plus att det drar in jättekallt från fönstren så vi har flyttat blommorna därifrån nu). Den andra blomman ser ju ut att må bra iaf...

090222

Snö, snö, snö. Inatt har det snöat och det snöar fortfarande! Usch&fy, jag som trodde att våren skulla komma snart!
Igårkväll var kul, vi spelade Wii-partyspel (Stefan och jag vann, mohahah), jag drack x antal cider, höhö, blev social och sådära... Men kul kväll med GI-muffins, yeah!
På måndag, alltså imon, ska Stefan intervjua mig för en liten film till KTH, för, öh lärare och sådära typ. Jag ska iaf agera gymnasieelev som sitter på bdb och bloggar och så, haha passar ju mig! ;D

Live-blogg

Mattias och Stefan spelar vårt nya musikaliska wii-spel, aha. Snacka om lättroade ^^


Mattias och Stefan som wii-gubbar

Popemo

Är precis hemkommen från stan nu, var där och vinkade av Emma&Kabbe som åkte hem idag. Vi gick även en liten runda på stan och tog en fika på Waynes (nu fick jag äntligen min chokladkaka eftersom dom på detta Wayneset visste att det inte var nötter/mandel i!). Vi diskuterade tatueringar och jag gjorde bort mig, haha så jävla pinsamt! Vi satt liksom precis vid kassan typ, eller där dom gör iordning smörgåsarna, och sen så sa hon som gjorde smörgåsarna till en annan tjej i kassan; "Men så kan du ju inte göra!" Och då säger jag skiithögt till Emma; "Neej Emma, så kan du faktiskt inte göra!", och smörgåstjejen bara tittar på mig och jag typ vill dö, hahah! Så typiskt mig!

Igårkväll efter att Emma & Kabbe kommit hem från konserten hade vi en diskussion vidare jag var emo eller inte. Jag hävdade bestämt att jag inte var emo, utan mer popare/pandapopare. Efter en vild och känslosam diskussion från min sida så kom Kabbe på att jag var "PopEmo", en blandnig mellan poppare och emo. Jaja, det får väl duga då ^^

Snart kommer Stefan och Lina hit och äter, tror Mattias skulle fixa nått thailändskt med kyckling eller nått...


 

Memories

Kl. 12 idag mötte jag upp Emma, Kabbe och Kabbes två killkompisar (sorry, är galet dålig på namn ibland.. :/ ) Jag följde med dom när dom skulle äta på Kungshallen, sen efter dom ätit följde Emma och Kabbe med mig hem, lämnade väskorna och chillade här i tre timmar. Mysigt var det och Kabbe höll på att snacka om att hon hade huvudvärk pga av "det där jääävla flyget"! Haha, så kul! Vi snackade om det vi brukar snacka om, höh, och en massa annat också förstås, typ lite minnen och så. Vi kom på att för snart ett år sedan var i i Sälen med skolan, haha, så vi kollade på en lite filmer därifrån som jag spelat in med partykameran, fett kul<3 Ska inte lägga upp, alldeles för, hehe, pinsamt och privat, men hjälp vad vi svär ^^

Nu har Emma&Kabbe dragit in till stan igen och ska snart kolla på AC/DC. Jag väntar på Mattias så att vi kan laga mat. Ikväll blir det fetaostfylld kycklingfilé inlindad i bacon med ädelostsås till. Fett med lyx, höhö!

Högskoleprovet

Sitter här och läser igenom en massa tips inför Högskoleprovet, mm, jag har ju anmält mig till det och hoppas att jag kan skriva ett riktigt bra prov så att jag har chans att komma in här i Stockholm istället för i Eskilstuna...
Högskoleprovet består av fem delar;
  • DTK: Diagram, tabeller och kartor
  • NOG: Testa din förmåga att hantera matematiska och logiska problem
  • LÄS: Läsförståelde av svenska texter
  • ELF: Engelsk läsförståelse
  • ORD: Din förmåga att förstå ord och begrepp
Dock är det så galet svårt att "plugga" till provet, eller det går liksom typ inte. Men måste bara läsa på en hel drös med tips och liknande. Ska dock kolla med Mattias om han kan göra några tabeller och diagram som jag kan öva på eftersom jag är urkass på det! Sen är det bara att fokusera och hålla tummarna!
Provet skrivs för övrigt lördagen den 28 mars, så det blir inget 20-års partajande för min del på fredagen, höhö!

090220

Godmorgon allesammans!
Soligt här idag i Stockholm<3 Ska strax äta frukost och sen vänta på att Emma ska ringa vid halv elva. Mm, hon och Kabbe ska sova här inatt efter att dom kollat på AC/DC, och så kanske vi går nån runda på stan imon innan dom åker hem. Men fett kul att träffa dom igen! :)
Mina blommor som jag köpte igår lever än, yes! Tog bort dom från fönstret för det drar in så jävla mycket kalluft så jag var orolig för att dom skulle frysa ihjäl :/ Hade inte varit kul... Men just nu så lever dom och frodas, mhmmm!

Vårstädning

Fick värsta rycker nu i förmiddags och har storstädat hela vårt rum, tagit upp all disk, dammat, dammsugit. Känns riktigt skönt! Just nu har jag fönstret öppet så att det ska vädras ut lite. Det som är kvar att göra nu är att tvätta all tvätt (har inte kunnat göra det innan idag pga att det har varit/är en snubbe här och fixar med vattnet), handdiska mina koppar och sen placera ut ljuslyktorna där dom ska vara. Jag har tillochmed varit så himmla duktig att jag gick upp till ICA och pantade alla våra flaskor (fick 30 spänn ;D), köpte två blommor OCH LÄMNADE IN ETT CV!!!! Nu känner jag mig nästan värd dom där ursöta strumpbyxorna, hehe!


Två nyinköpte blommor blev det. Tror dom heter, eeeh, gerbera? Krukgerbera?

090219

Klockan är tio och jag har redan hunnit söka typ 6 jobb. Det är bra jobbat... Väntar nu på att fler annonser ska sättas in.
Usch, ibland undrar jag om jag har förmycket "krav" på vad det gäller jobb. Men typ; "Jag kan inte vara parkarbetare eftersom då måste jag vara ute på våren..." Ja, jag är ganska jätteallergisk mot pollen och det känns faktiskt inte så frestande att krypa omkring i buskar när jag i vanliga fall tycker det är jobbigt att bara vara ute, utan att krypa omkring och gnugga sig mot träd och skit... Oki, nu kanske det inte alls är lika mycket pollen i Sthlm som hemma, men njae, nog finns pollenet alltid där...
Och sen finns det ju en del jobb som innebär att man ringer. Alla dom sollar jag bort, jag har ju extrem telefonfobi, och blä, får panik bara av att tänka tanken på att ringa till folk. Servitris/cafébiträde är också ett jobb som jag inte söker just pga min nötallergi, man vill ju inte trilla ihop på en hög på jobbet för att man inte kan andas, pinsamt värre...
Nej, men hallå, det kanske bara är jag som överdriver detta... Man kanske måste offra sig lite om man ska få ett jobb men åh, fan, vill inte offra mig själv på det sättet.
Hade egentligen tänkt att köpa ett par urgulliga strumpbyxor idag, men jag fick sånt dåligt samvete över att jag inte har  något jobb (samt att Mattias sa att "det enda som händer om jag inte skaffar jobb är att jag inte har pengar till sommaren och inte kan göra nått..."), så jag skiter i det och hoppas hoppas hoppas att dom finns kvar i mars istället (vilket dom inte lär göra för hejhejhej vad snygga dom var<3).
Nej usch, vilket klagande inlägg detta blev! Annars mår jag bara finfint och Placebo kommer ju till SiESTA och allting såatte livet leker!
Och idag har Mattias och jag för övrigt varit ihop i tre år och åtta månader. Mm, vi räknar fortfarande månader<3

<3


BH-jakt

Åkte in en snabbis på stan, tänkte köpa en till bh till min samling, men nej.. Det verkar som om typ hela Stockholm har samma storlek som mig.. Inte oki... Hittade istället ett par skitsöta strumpbyxor som jag ska köpa imon. Typ glansiga silver-leopardmönstrade<3 Jag typ dog, så himmla söta!
Åkte hem och Mattias&jag var lata och köpte pizza, hehe... Och så köpte jag Ramlösa Mango, för jag älskar mango och sådära, och hjälp vad god den var! Smakade väldigt mycket vår! PRÖVA DEN! Det blir nog min favorit i sommar, förra sommaren var det Jordgubb/Lime som gällde, men den blir nog utbytt iår!

psst, jag såg Thomas Di Leva idag på stan! ;D Gick typ en halvmeter ifrån honom, yeey ^_^



Morgonkaos

Imorse så ringde väckarklockan vid kvart i sex. Shit, jag var megatrött, vi somnade nog runt ett eller nått igår, så det blev bara fem timmar sömn... Tjugo i traskade (läs småsprang) vi till busshållplatsen, och åkte mot Solna. Men jag hade typ läst fel och trodde att bussen skulle åka till en hållplats som den inte skulle göra, så vi åkte fel, höhö, och hamnade vid karolinska sjukhuset istället för Solna Centrum. Jag blev lätt stressad eftersom Anna faktiskt hade ett flyg att passa, men jag höll mig faktiskt lugn och frågade runt på bussarna efter en buss som skulle åka förbi Solna Centrum, och det blev bussen mot Hallonbergen. Vi hann med den tänkta bussen mot flygplatsen så allting ordnade sig!
Fint väder också, så påvägen tillbaka hoppade jag av vid Rådhuset och gick till centralen. Mysig prominillis!

Nu hade jag tänkt att dra in till stan, bara för att liksom...



Anna med resväska och en av sina fem nya väskor hon köpte i Sthlm ^_^

Placebo till SiESTA-festivalen

SiESTA hade ett bandsläpp idag klockan tio, och bandet som ska komma är inte vilken småpotatis somhelts, utan Placebo!
Dom har inte varit i Sverige på galet länge, så det är ju jättekul att dom kommer till "lilla" Siesta och inleder sin Europaturné! Såhär säger SiESTA om släppet;
"Placebo till Siesta! i Hässleholm för en exklusiv spelning Jo, det är sant! Vi är otroligt stolta och glada över att idag kunna meddela att Placebo kommer att göra en exklusiv Sverigespelning på årets upplaga av Siesta!–festivalen. Detta är en fantastisk bokning och Siesta! tar ännu ett stort kliv mot att bli den drömfestival vi alltid trott på och kämpat för...
Placebo brukar anges att ha influerats av grupper som Sonic Youth, Pixies och Smashing Pumpkins, men har även kallats "glamversionen" av Nirvana. Sångaren Brian Molko har klassificerat musiken som "punk pop for postponed suicides". Med över 10 miljoner sålda album över hela världen kommer Placebo att inleda sin europaturné inför tusentals lyckliga fans på Siesta!
"
Kommer bli sjukt kul at få se dom! Lyssnade trots allt på dom ganska mycket när jag gick i åtta/nian, fastän det är ett par år sedan!


Sista kvällen





Mattias skulle bjuda mig och Anna på tre-rätters, eftersom det var sista kvällen innan hon åker hem. Vi fick välja mat från en liten meny som han gjort (supergullig!), och det var helmysigt! Vi ville helst vara för oss själva så vi satt i vårt rum (mmm, på bilderna får ni se en liten del av min bostad), gjorde ett eget bord av vår tvättkorg, och som bordsskiva hade vi wii-balance boarden ^^ Det gick finfint, dock lite trångt... Nu är jag proppmätt eftersom jag åt sjukt mycket maränger<3 Men oj så gott allt var!
Imorgon stiger vi upp vid kvart i sex, för att sedan åka mot Bromma flygplats vid tio i sju...

Smoothie & blommor

Det sista besöken här i Stockholm är avprickat för Annas del, NK. Det var sol ute men galet kallt i skuggen, så vi försökte vara så mycket i solen som möjligt. Vi hämtade Mattias väska som han glömde på bion igår, sen gick vi och köpte hallon- och jordgubbs-smoothie. Oki, kanske lite kallt, men vi tycker det ser så galet coolt ut att gå omkring med en mugg på stan och dricka nått. Hmm, vi kanske borde valt te, men njae, smoothie  är roligare för det får man dricka med sugrör :D
Sen, efter smoothien, bar det av till Bergianska trädgården. Hoppade av vid universitetet och det var svinit kallt att gå dom typ sju minutrerna till växthuset, jag är ju dum nog (som vanligt) att ha på mig strumpbyxor och klännig. Men väl där blev det såå mycket skönare att komma in. Varm och skönt... Växterna var fina och sådära, men jag har aldrig varit särskilt mycket för växter. Dumt nog var det så hög luftfuktighet (såklart att det var, det är ju ett växthus), så kameralinsen immade igen på Systemkameran, så det blev att plocka fram mobilen och klicka lite bilder på växterna...
Efter en otroligt kall prominillis hem till Bergshamra igen, värmde vi lite varm oboy (Anna drack varm mjölk, ungen hatar choklad...), och nu sitter vi och kollar på DH<3

            
Smoothie-fika          Hej sugrör<3          Hallonsmoothie


          
Vita fina blommor      Hej kaktustaggar      Posa med nytt diadem<3


090217

Sitter just nu och kollar på DH, vi ska strax åka in till stan, gå en snabbis på NK (vi har inte hunnit gå dit än...), köpa biljetter till bussen imon (man kan inte köpa på bussen) och sen åka till Bergianska trädgården. MM & Poa hade visst årskort där så vi fick låna dom så vi ska gå dit och kolla lite innan vi drar hem och kanske spelar GH eller kollar DH typ.
Ikväll ska Mattias laga tre-rättersmiddag till mig och Anna, mys!

Sthlm city by night



 Psst, Bröllopsduellen var inte alls dålig som alla säger! En perfekt Sara film helt enkelt, och nu vet jag hur många laget tyll min bröllopsklänning ska ha<3

Vilse på Söder

Vi skulle fika hade vi tänkt. Och vi skulle gå till Café String... Jag hade kollat upp innan vart det låg och så, men hej, mitt lokalsinne är inte så bra, så vi gick vilse, höhö ^^ Och när vi tillsist hittat dit verkade dom väldigt upptagna med andra saker, typ, öh, som om dom skulle ha nån TV-sändning eller nått, för dom satte upp asstora lampor och sån skit, så vi åvgade inte gå in! Vi traskade vidare och gick lite mer vilse innan vi tillsist hamnade på Götgatan igen och gick in på närmaste Waynes Coffee, för det var så in i nordens kallt ute. Varm choklad med marshmallows i och blåbärspaj, yes (blåbärspaj blev det enbart för dom inte kunde säga om det var nötter i chokladkakorna, kladdkakan eller browniesen.. :@ ) Satt där och myste lite och snackade och sådära!
Vi drog tillbaka till Gallerian och jag köpte en vit långärmad tröja till min andra klänning som jag köpt/fått (fick 150:- rabatt på H&M av mamma<3, bild på klänningen kommer nångång), och sen hem.
Nu ska vi laga Olivkyckling, och sen är det nog bio som står på schemat ikväll; Bröllopsduellen (bara för att det verkligen inte går några andra filmer som vi inte redan sett).

        
Woho, fika!              Gott med marshisar i!        Anna fikar.

Morgonbehandling



Godmorgon allesammans!
Anna och jag startade dagen med ansiktsmask och DH, yes, perfect start!
Idag står det fika på schemat, så vi tänkte dra till Söder och leta upp nått fik och sitta där och chilla lite ;D

Psst, mina Cheap Monday-byxor som jag köpte;

Dagen i bilder

Vi stack till Aquarium och det var typ jag, Anna, Mattias och en massamassa småbarn ^^ Men det var kul och vi kollade på hajar, och fick reda på att det utrotades 250.000 hajar OM DAGEN! Det är fan helt jävla sinnesjukt galet!
Vi åkte Djurgårdfärjan till Slussen och gick därifrån till Centralen. Anna köpte sin tredje väska på Cubus, hehe. Jag köpte rosa raggsockar på H&M<3
Just nu sitter vi och kollad på DH och har gjort det sedan 17:30, men oj vad bra det är!


           
Småfiskar                   Suddig Leopardhaj              Anna vid akvariumet


         
Rosa blommor         Utsikt från Aquarium            Anna med staty

Aquarium

Idag ska vi sticka till Aquarium och chilla lite där, kolla in hajarna och sådär.. Isch, fett läskigt, höhö!
Har precis fått ordning på mitt hår som inte alls ville som jag ville idag (det blev typ minipinipandafrill), har också dagen till ära på mig mina nya Cheap Monday-byxor (ska fixa in bild sen...) och mitt nya gråa leopardlinne<3 Äter geléhjärtan som ett annat mongo och kommer att ha gått upp x antal kilo under denna veckan, men hej såå värt!

Videoblogg

Videoblogg & "Dagens outfit" med Anna&Sara från Gallerian!


Alla hjärtans dag

Efter vi hade fått frukost på sängen av Mattias så segade vi lite innan Anna&jag bestämde oss för att dra in till stan en snabbis innan vi skulle handla på Maxi. Vi åkte in, och Mattias skulle komma sen. Vi letade förgäves efter ett Lindex som vi inte varit inne i, Anna letar nämligen efter en plånbok som hon sett hemma, men vi inte lyckats hitta här ännu, jobbigt...
Vi gick runt lite och det var ganska kallt och sådära, och jag hade på mig mina nya skor<3 Sköna!
Vi bestämde oss för att gå in på Åhléns lite och kolla efter plånböcker där, men hittade bara sånna som kostade typ1000:- Inte oki... Kollade efter reakläder men hittade ingenting, blä... Vi drog till Weekday och skulle prova jeans där, dom har 75% rea på sina jeans där vilket då blir att ett par reajeans kostar 100 pix, värt! Svårt att hitta 23:or till Anna i högarna av jeans som fanns där, men vi hittade ett par, dom flesta satt helt mongo, men hon hittade ett par som satt löst, men snyggt löst, så hon köpte! Jag köpte också mina första Cheap Monday-jeans ever! Dock typ 3 strl förstora, men jag har dom som "baggyjeans", fast dom såg ut som chinos, svarta iaf! Puss på nya byxor för 100:-
Vi åkte efter det till Maxi, handlade mat för att sedan åka till Videomix vid Odenplan och köpa gott godis (bara för att dom har gelégrodor där<3). Vi åkte hem för att upptäcka att proppen hade gått (IGEN), hela nerevåningen är bäcksvart, förutom vårt rum och micron, spisen funkar inte och lite sådära. Tillsist kom "dom på övervåningen" ner och bytte propp så vi kunde laga mat. Trerätters, jajamensan!

          
- Påväg till stan-     -Snyggfrill-             -Alla<3dags-middag-          -Efterrätt-

Frukost på sängen

Mattias väckte mig och Anna idag med frukost på sängen; Hemmagjord apelsinjuice, ägg, rostat bröd med ost och marmelad, lyxigt värre! Fick också en liten Alla<3dagspresent av Anna; geléhjärtan med socker på<3


Shoppingdag och bloggens första "nakenbild"

Anna och jag har spenderat hela dagen på stan, otroligt kul! :D Vi åkte in runt elva och kom inte hem förens kvart över sju typ.
Vi började vid JC vid Plattan och jobbade oss frammåt. Vi åt lunch på Kungshallen och jag fattar fortfarade inte hur toaletterna där funkar... Fastän jag lägger i fem kronor så går dom inte att låsa, cepe!
Well, jag började inte shoppa förens efter lunchen... Och alla saker som jag hade tittat in var typ slut :/ Eller skorna och linnet. Dock lyckades jag hitta linnet, men i en strl förlitet, köpte iaf. Och OMG, hittade världens sötaste bikini, en UNICORNBIKINI MED REGNBÅGAR PÅ<3333 Men som vanligt är jag petnoga med bikini eftersom jag har cepe lår och rumpa så jag ser ut som en, öh, ponny med bikiniunderdel, så köpte jag inte. Funderar dock på att bara köpa överdelen och sen hitta ett par oki enfärgade svarta bikinitrosor (mm, anteckna nu!).
När vi kom hem hade Anna&jag fått paket på posten av mamma; Geléhjärtan med socker på, mums<3 Nu har vi precis ätit och sitter och kollar på American Pie 1, höhö, ganska sjuk film iaf, men men ^^

För att se dagens inköpp, kolla längst ner!

UNICORNBIKININ med REGNBÅGAR på, (heeej fjortisblixt<33)
Anna&Jag på tunnelbanan in till stan.
Första inköpet för dagen var från JC!
Vi åt lunch åt Lunch på Kungshallen, gotti!

Dagens inköp;
1. Svart jacka
2. Rosa chinos
3. Brun väska<3
4. Kameravantar (Utan fingertoppar så att man kan ställa in bländare och slutare lättare)
5. Ljusmintgrönt armband
6. Två leopardlinnen; ett grått och ett rosa
7. Ett par svarta skor med mörkgrå stjärnor
8. Rosa sjal med blommor på

Bussmissförstånd & Annapanna

Har hämtat upp Annapanna på flygplatsen nu, och allting gick bra. Jaa, förutom resan dit dårå, haha jag i ett nötskal ^^
Jag hade kollat upp allting på SL innan, vilken buss jag skulle ta och klockslag och hela faderullan. Jag är vid busshållplatsen en kvart innan bussen ska gå, och så hoppar jag på buss 508 mot Karolinska Sjukhuset, och ska hoppa av vid Solna Central. Jag har ju jobbat i Solna, så jag vet hur man kör till centralen, ja iaf med bil. Men bussen, den svänger inte in dit jag vill, så jag typ PANIIIK och typ jävlar jag kommer missa bussen mot flygplatsen, så jag slänger mig på stoppknappen och hoppar av kanske en kilometer från Solna Central, springer som ett as dit, haha. Precis när jag kommit dit så ser jag min buss 508 mot Karolinska lugnt och stilla rulla in på centralen. Jomenvisst, då kör den liksom bakvägen, haha, så lol att jag hoppade av, sprang som ett as när jag likaväl hade kunnat åka bussen. Det är sååå typiskt mig!
Jaja, jag kom iaf fram till flygplatsen ordentligt och Anna&jag tog oss hem igen. Nu har vi precis varit och handlat, och ska snart börja med kvällsmaten; Tacos<33

Anna på tunnelbanan.


Psst, en annan skitlustig grej, har fått ett brev från H&M där det stod; "Ring oss så fort du kan, det gäller din senaste beställning."  Känner att detta inte bådar gott, skorna är såå slut, säkert!

Aristocats-morgon

Godmorgon!
Sitter i sängen med laptopen i knät och kollar på AristoCats på film, haha bäst<3 Just nu har dom precis blivit kidnappade...
Idag var det visst värdering av huset, så måste städa iordning det! Dock är det så att Mattias har en dator utspriden över golvet, en som han senare idag ska sälja. Men mm, jag får väl försöka gömma undan delarna så gott jag kan :p
Hade tänkt att äta lite brunch senare, eftersom vi inte ska äta förens runt 19:30-20:00 ikväll. Jaja, nu ska jag klä på mig och börja städa lite smått...

Sockerkringlor

Woho, imon kommer Annapanna upp. Nicekalajs!<3
Dagen idag har varit slapp, tvättat, spelat Sims och ätit jättegoda sockerkringlor som MM's mamma har gjort, och herreguuud vad goda dom är! Hon hade tydligen varit typ Hemkunskapslärare, så hon kan sin bakning ;D
Har även kollat upp vilka bussar jag ska åka till och från Bromma flygplats med. Allting är planerat och färdigt (höhö, låter som om jag ska ut på värsta expeditionen ^^).


Kollade lite på The Sounds MySpace-sida att dom ska turnéra ganska mycket i Europa i vår, tillsammans med No Doubt och Fall out boy. Dock är det inga spelningar inplanderade i Sverige än. Hoppas att dom spelar på någon festival, antingen SiESTA eller Hultsfred. Eller så kan dom gärna få ha en spelning<3

Effektivitet

Idag tycker jag att jag har varit duktig, mjaa! Sökt nio jobb (åtta på dagis/förskola och ett i en djuraffär), tvättat all tvätt och, öh nått mer är det jag har gjort.. Jo, plockat iordning alla mina grejs som ligger lite här och var i rummet. Duktig!
Jag har även fått en till 20%rabatt-kupong-på-valfritt-plagg från H&M, ska hämta i affär stod det i sms:et, fixar imon.


Åh, jag är så galet sugen på att pärla, hoppas att Anna tar med sig pärlorna upp som jag bad henne om (måste påminna)! Ska göra egna sånnadära megasuperdupersöta halsband! Ni vet, typ EN SÅN HÄR fast inte just en svamp (funderar på om jag kan hitta en med my little pony...), och sen så trär man bara ett snöre igenom och vips har man världens sötast halsband<3 Ska gör en snygg till festival också (kommer vara såå broken efter bara nån timme där men iaf!).

Au revoir

Vårlukt

Idag när jag vaknade tyckte jag att det såg ut som om det luktade vår ute. Det var ett sånt ljus, vårljus...
Satte på mig muiksbyxor, tog kameran med mig och gick ut på tomten. Jodå, en svag doft av vår infann sig i luften. Jag älskar vårdoft<3 Speciellt såhär innan det liksom har blivit vår på riktigt. När det fortfarande är kallt på mornarna men solen försöker värma upp luften, när man ser ett svagt ljusgult ljus i dimman. Underbart.



Utsikt ifrån kullen



Tog en ensam kvällsprominillis, eller nej jag var inte helt ensam, hade kameran och stativt med mig, höhö. Hej, jag vill ha ett telezoomobjektiv men har ej 3500:- Det var iaf skönt ute och inte alls kallt, däremot var det typ is vart man än gick. Var scared to death att jag skulle trilla med stativet och kameran...
Jag tror att det vi ser här på bilden är själva Stockholm, men jag kan också vara heelt ute och cykla... Det kanske är typ Universitetet/Kth eller nått såntdära...
Nu blire måla naglarna.

<3




Kallt som in i norden

Jag förvandlas snart till en isglass! Det är så förbannat kallt på vårt rum, fastän jag har skruvat upp värmen för aslänge sen så är det skitkallt. Haha, mina fingrar är alldeles stela och jag sitter med tre tröjor på. Mys, hehe...
För övrigt på jobbfronten så fanns det inga jobb att söka över huvud taget, jag blir galen!
Bara för det ska jag nog leta upp ett kakrecept och tjocka mig ikväll, yesbox!

Sunny day

Idag är det sol här i Stockholm! Och yes, var tvungen att gå ut på en promenillis eftersom det är superbra väder och bara -3 grader ute! Mmmhm mys!
Åkter också in till centralen och köpte ett terminskort+, får åka tills den 12:e juni för endats 1230:- Överkommligt ja (eftersom jag nästa månad fyller 20 och sådära..)!
Well, nu ska jag ägna lite tid åt jobbsök och sen kanske tvätta eller nått..

Au revoir


Bildbevis!

Konsertabstinens

Åh, vill så gärna gå och kolla på nån konsert<3 Har typ abstinens!
Vill se Anna Ternheim, Timo, Krunegård, åååh!
Kollade alldeles nyss om man kunde se Krunegård E-tuna den 27:e, men sista tåget hem går 22 och konserten börjar kl. 21... Har ej lust att hänga i E-tuna hela natten i februari, isch!
Kom dock på att Parken spelar på Kafé 44 den 27:e.. Hmm, måste typ dit! :O<3
Sen är det ju Timo den 5:e mars men då fyller Mattias år och han vill inte kolla (plus att det typ kostar 265:- DYRT i jämförelse med KB i Malmö, bara 155:-<3).
Ääh, blä också. Får helt enkelt kolla på Parken och sen vänta tills i sommar då det blir festivaler och grejer, mm<3

Jordgubbskablar


Mmm, Lovis undrade vilket som var nya favvo-godiset, och det är Jordgubbskablar<3 Såå gotti!
Idag har jag för övrigt ätit en massa chokladkakor, gott! Funderar på att baka egna imon, hehe...

Lördag kväll och söndag förmiddag i korthet

Igår kväll var vi hos Stefan och Lina, och där var också Clara (M&S syster), Mathias och Valter. Det var väldigt trevligt, vi åt god mat, tittade på Melodifestivalen som för övrigt sög ganska hårt (hur FAN kunde Caroline af Ugglas låt gå vidare??!), spelade TP (jag och Mattias vann, WOHOOO<3), åt mörk choklad och chips i mängder, jag kom på att jag nog hittat ett nytt favvogodis och sådära. Kvällens höjdpunkt var för övrigt när jag fick Valter, två år, att säga Jocke Berg, haha<3 Wonderful! Försökte övertala honom om att hans gosedjureelefant skulle heta Jocke Berg också, dock så gick inte den planen igenom riktigt, men men ^^ Vi stannade tills klockan blev lite efter två, sen drog vi till tuben (och som vanligt stämde inte real-tids grejen), vi väntade där i 20-25 minuter... Iaf, kom hem och däckade i sängen vid halv tre och jag drömde hela natten om en jättestor boaorm som skulle svälja hela Jessica Alba. Knäppt...

Idag kl. halv 11 så blir vi väckta av att Stefan ringer och undrar om dom kan titta förbi och visa för Clara och kompani hur vi bor (Oki, vi visste att dom skulle komma men vi tog långsovmorgon ^_^), så jag typ flyger upp och kommer på att jag somnade med sminket på igår. Svart i hela fejset typ, så in i duschen, tvätta tvätta tvätta bort! Ut igen, på med kläder, städa iordning snabbt på rummet medan Mattias fixade frullis, äta och sedan välkommna gästerna! Dock så hade dom tagit de ganska lugnt så det blev inte alls så stressigt, höhö :p Men trevligt med lite besök, och nu ska jag lyssna vodare på Anna Ternheim och sen kanske låna datorn och spela, tadaaaa, Sims!

This is not a shoe

Grå lördag. Grå grötlördag. Slask.
Nej vädret är allt annat än kul denna dag, men det är okej iaf. Ikväll ska vi till Stefan och Lina och äta där, för Stefan och Mattias syrra Clara, hennes man Mathias och deras son Valter (Walter??) är där också. Ska bli trevligt!
Innan vi ska dit tänkte vi ta en runda på stan och Mattias ska kolla på ett par skor som han kanske ska köpa. Ett par Converse, mwiih<3 Fett colla är dom iaf;


Efter den sjuka filmen vi såg på igår (eller nej, jag gömde mig under täcket och lyssnade på ipod mesta delan av filmen...), så hade jag lite svårt att sova inatt. Somnade väl runt  tre, halv fyra kanske. Isch! Så är lite trött idag, höhö ^^ Men jag överlever nog ska ni se!

Sjukaste jävla filmen!

Mattias kollar på sjukaste filmen, Eden lake. Jag kollade i början men höll seriöst på att svimma av stress/rädsla. Fick panik och var tvungen att gå ut ur rummet, usch, haha bara skakade sen. Han kollar fortfarande och jag är fortfarande asrädd och han snackar om att han ska gå ut och springa sen. Eeeh?
Sjukaste filmen, SE DEN INTE!

Skor, lagade strumpbyxor & Vintervila

Det är helt galet vad veckorna går fort, fastän jag bara sitter och spelar sims/kollar runt på platsbanken, hmm... Idag fanns det 0 jobb att söka, tråk! Känns som att jag inte kan bli personlig assistent åt ett litet barn då jag bara ska jobba 2,5 månader. Vore elakt...

Iaf, stack ju in till stan idag innan med en sula i handväskan, och yes, strl 40 passade, utan (!!!) sula! Haha, har väl stora fötter helt enkelt. Men jag åkte hem och beställde dom, så dessa snyggingar kommar till mig i slutet på grötmånaden (februari);

Yes, vad snygga dom är<3

Mattias och jag har iaf varit i Mörby Centrum och handlat lite på Hemköp. Köpte köttfärs tills nästa vecka då Anna kommer och vi ska äta tacos, och så hittade jag den goda färdiga bearnaisesåsen som mormor brukar ha! Åh gud vad jag tycker den är god, ska bli gott, höhö!
Idag har jag äntligen lagat mina otroligt trasiga strumpbyxor (det var så stora hål vid fötterna så att två, tre tår stack ut på varje fot), så nu slipper jag köpa nya. Känns bra då dom ändå kostar 100:- styck.

Nu ska jag fortsätta fredagskvällen med att kyssna på Kent<3


Vintervila. Lyssna på den, helt otrolig<3

Med sulor i högsta hugg

Jag har precis ätit fruskot och ska snart åka in en snabbis till stan och kolla vilken storlek jag ska ha i H&M skorna. Tyvär så var dom slut i storlek 38&39 på internet, och om jag inte missminner mig hade jag strl 39 :s Så nu ska jag sno med mig en sula och prova om jag kan ha 40 med sula i. Hoppas!
Idag har Mattias inte några lektioner så han sitter hemma och pluggar. Vi ska åka till Mörby och handla på Hemköp lite senare idag, och sen ikväll bara slappa, as usual ^^

Förresten, hela dagen igår "övade" jag mig på att inte gnissla/bita ihop med mina täner, vilket är en oavan jag har och har haft väldigt länge. Folk säger det beror på stress men, öh, nää.. Det var iaf väldigt jobbigt att hela tiden tänka på att inte bita ihop/gnissla, men jag tror faktiskt att det hjälpte lite. I morse när jag vaknade kändes munnen stor på nått sätt, och så prövade jag att bita ihop och då kändes det helt annorlunda. Så förhoppningsvis har jag inte bitit ihop så mycket inatt, bra!
Oki, höhö, bara så att ni vet...

Vinterland

Idag har det snöat exakt hela dagen, från att jag självmant gick upp vid kvart i nio i morse tills nu har det trillat ner små snöflingor på marken. Och nej dom har inte smält bort, och nej jag tycker inte att det är särskilt kul.
Har spelat Sims idag också, haha, nu vet jag hur det ser ut när simarna dör och kommer till paradiset;

Haha, döden med blomhalsband och två hulla hulla tjejer. Mmm<3

Nåja, Mattias är på hockey idag med sin brorsa Stefan så jag har pf (pojkvänsfritt). Har precis ätit pannkakor, ska spela lite sims till, och sedan krypa ner i sängen och kolla på nån bra film och dricka en kopp te. Mys!
Imon måste jag in till stan och prova ett par skor på H&M, har fått 20% rabatt på en vara om man beställer online, så tänkte beställa skorna, måste kolla exakt strl först... Sedan 25% rabatt på valfritt plagg i affären, det kommer nog bli mina chinos, yes<3

Zombie-Sara

Haha, är så otroligt trött. Fastän jag sover typ mellan 8-10 timmar varje natt. Lol, jag är väl typ uttråkad eller nått, höhö ^^
Har iaf inte hittat nått jobb idag, tråk. Spelade istället Sims, och jag har nu totalt tjänat över 120.000 simdaler UTAN att fuska (ifs genom två generationer, men iaf!)! 
Dagens stora feta ENORMA minus är att Sims 3 är framskjutet till 2 juni. ANDRA JUNI??! Det är fyra månader, bara för att dom inte tyckte att dom hade promotat det tillräckligt mycket. Jävla skit liksom :@

Dagens musiktips


Pats. Hjälp vad bra det är, mmhm! Debutskivan släpps 4 mars nu i år. Yes, ännu en skiva på min lista över cd-skivor jag ska köpa, är nu uppe i 22 stycken. Höhö.

Idag har Mattias inga lektioner, så jag får sällis här hemma :p Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på. Har redan spelat sims i typ två timmar (gick upp tio över nio idag, snoozade bara EN gång, *rekord*), och har redan tvättat allting.. Hmm, kanske ska dammsuga lite? Ja, jag ska kolla lite på arbetsförmedlingen efter ett jobb till lilla mig, ska iaf försöka få ett heltidsjobb innan jag kanske tar nannyjobbet.
Ikväll kanske Pernilla tittar förbi och kollar film alternativt spelar Wii, trevligt. Imorgon kväll ska Mattias och Stefan på hockey, Sverige-Ryssland (jag ville inte hänga med, hockey är INTE min grej!), så det blir en hemmakväll med pannkakor och nån bra film!

För lite timmar

Nu är jag hemma, eller ja, kom hem runt 15:30, men vårt internet krabbade så det började inte funka förens nu :p
Intervjun gick bara bra! Om jag vill kan jag typ bli anställd där, om jag matchar med familjen vill säga. Men eftersom detta är ett jobb där jag MAX får 15 timmar i veckan så klarar jag mig inte på det (eller jo det gör jag men då rycker alla mina sparpengar också...), och hon som intervjuade mig (hon var jättetrevlig!) sa att jag måste vara säker innan jag tar detta jobbet, eftersom när jag väl hade tagit det så var det asbitchigt att sluta sen, om jag skulle få ett heltidsjobb någon annanstans... Och det fattar jag också, för jag måste gå två kurser innan (HLR för barn & en nanny-kurs), och sedan ska jag introduceras för familjen och så, och då är det ju skitbicthigt om jag bara sticket efter typ tre veckor och tar ett annat jobb.
Blä, usch och fy. Nej, nu ska jag tänka igenom detta, och så skulle jag höra av mig senare till Nanny-tjejen. har iaf inte bråttom med det, känns skitskönt!
Fick förresten post idag<3 Älskart, höhö! Från mamma med lite post, samt ett fint litet kort och skumtomtar från mamma<3 Det satt inte fel!

nu blir det att tina kyckling, sen laga lite kerala curry, yes!

Jobbintervju

Fick idag runt kvart över tio reda på att jag skulle komma på en intervju hos Nanny.nu kl 14:00, idag! Och i mailet så fick jag också en hel lista med saker som jag skulle ha med till intervju;
  • Mina gymnaisebetyg (liksom vart hade Mattias lagt pärmen som dom lpg i??!)
  • Nummer till lärare (WTF??!)
  • Två referenser till personer jag arbetat med barn (Shit! Har bara Tina, smsade dock Christina men har ej fått svar)
Jag hittade iaf pärmen med mina betyg i, SKÖNT! Mailade Eva och frågade om jag fick lämna henne som referens (jag menar, jag kan ju inte bara ge nanny.nu hennes nummer, måste ju be om lov först?), dock tror jag att det ska gå bra men har inte fått svar än, och jag måste gå om 1,5 timmar! Christina har inte heller svarat än, illa!
Andas Sara, andas!
Wohoo, haha heja stressen! Nej nu kan jag inte sitta här längre, måste klä på mig och fixa håret och så måste jag skriva ut en karta (det är minst 850 meter att gå från tunnelbanan, kommer ALDRIG att hitta :s )
Uppdatering när jag komme hem runt 16:00.

Försenad julklapp ivägskickad

Idag har jag sökt elva jobb, alla barnskötarjobb till dagis. Duktiga jag. Har även hunnit med en vända på stan och köpt ett postpaket och skickat min försenade julklapp till lillebror i Göteborg. Haha, bättre sent än aldrig! Ska alldeles strax lägga in en tvätt i maskinen, sen ta upp köttfärs för ikväll blir det hemgjorda hamburgare, yes! (Intresseklubben antecknar för fullt!)

Februari kommer gå snabbt! Nästa helg, alltså om typ en och en halv vecka kommer lillasysteryster upp hit<3 och stannar till den 18:e. Den 20 på kvällen/natten kommer Emma och Kabbe och stannar tills på söndagen. Sen är det bara en vecka kvar, sen äre mars! Usch, har aldrig gillat månaden februari. Vill inte få barn i februari, kan inte tänka mig att det är kul att fylla år då! Nää... Februari är grå, tråkig, udda, blä! Februari låter som gröt, typ...

Jag har iaf kollat runt lite på uteställen med 18-års gräns på lördagar till helgen då Emma och Kabbe kommer, och blev tipsad om ett ställe som hette Ace. Det roliga är att dom har 20-års gräns, men om man är 19 och vill in kan man bara skicka ett mail till dom med namn så skriver man upp sig på listan över 19-åringar som vill komma in, och ja, då kommer man in. Haha, så lojt ^^

Söndagsmys

Morötter, paprika, dipp och film från -99 (Tio orsaker att hata dig).
Söndagsmys!


Dagsutflykt till Kungens Kurva

Idag bar det av till Ikea tillsammans med Pernilla. Hon hoppade på vår tunnelbana på centralen, sen åkte vi hela vägen till Fruängen och sen vidare med buss mot Tumba. Höhö, vi trodde först att vi var på fel buss, men vi kom fram så det var visst rätt buss iaf ^^ Pernilla skulle bara kolla vad hon skulle köpa, för hon hade visst tillgång till bil imon, så hon gick runt med en lista och skrev ner en massa saker. Mattias och jag hittade också hur mycket som helst som vi ville köpa, men hade varken pengar eller utrymme hemma, så det blev bara två tavlor, värmeljus och lite klämmor.
Eftersom vi ändå var i Kungens Kurva, passade vi på att smita in på Rusta (mm, hittade sötaste rosa durkslaget där<3), och sen vidare på City Gross. Köpte lite fil, cremé fraiche och ost. HIttade också ett fotoalbum som rymde 300 bilder, så nu kan jag sitta och sätta in alla andra bilder som inte fått plats i mitt klippalbum! Superduper!

Ikväll/inatt ska Mattias kolla på Superbowl, 23:55-04:00, så vi får se hur mycket sömn jag kommer få ^^


<-- Hej min lugg är ordentligt förlång :'/

<-- Tavla jag köpte och ramade in signerad Timobiljett- och bild samt Niels plektrum ;D

RSS 2.0