Redogörelse för min festivalvistelse

Varning för extremt många och helt oredigerade bilder...

Onsdag:
PEPP! Skulle åka med tåget som gick 15:58. Det slutade med att tåget blev en timme försenat, AARGH :@ Väl i Hässleholm och på SiESTA-området fick vi stå i kö i 2,5 timmar för att få ut våra armband. Klockan var 22 när vi äntligen hade satt upp vårt tält. Vi tog några cider, sen somnade vi faktiskt.
   
1. Mattias på tåget.
2. Polarkaka, viltost och Glowcider<3
3. <3

Torsdag:
Vaknade av att det regnade. Hela tältet var typ blött och fuktigt och jag höll på att frysa ihjäl. Mina skor var dyngsura så jag skulle dra till Kvantum och köpa gummistövlar. Det fanns inga. Det fanns inga vettiga skoaffärer i hela Hässleholm "centrum" typ. Illa! Vi köpte brieost och yoggi istället. Skicka sms till Natha och ber att hon ska svänga förbi Maxi hemma och köpa ett par gummisar till mig. Mattias trodde att Örebro ligger i Norrland, det trodde inte jag. Jag får mina gummistövlar när Natha kommer<3 Grannarna blir lite sura för att Natha&Pellas tält sitter lite för tätt inpå deras, oops, hahah! Plötsligt börjar det hagla skitmycket :O Oväntat, hmmm.. Sen drar vi till Nathas kompisar, lyssnar på bandare och dricker öl/cider/vin whatever... Träffade sedan Julia och Helena, båda från Kentforumet för er som inte visste. Vi satt i deras tält, chillade och lyssnade på Parken på deras bandare<3 Vi såg typ Sonic Youth lite på kvällen, innan jag la mig för att sova och frysa ihjäl i vårt kalla tält.
     
     

1. Hej jag gillar yoggi.
2. det haglade och blåste som ett as, inte oki när man sätter upp tält.
3. Ost och vin, heheh...
4. Rosa gummistövlar, I LOVE!
5. Natha, Pella och Mattias i N&P's tält.
6. Natha med sin ölhink, HAHAH<3
7. Man kan ha en halv lugg i håret och dricka Glow, finburk...
8. Party i julia och Helenas tält! (
Julia med cider i handen, plus hennes två camp-kompisar)
9. Jag hittade solisar till Mattias, och han posar i Pellas keps.


Fredag:
Kom på hur jag skulle sova så att jag slapp frysa, NICEKALAJS! Mattias och jag drog ner på stan och käkade typ kycklingkebab till frullis. Kentforumträtt kl 12, typ inga kom men trevligt iaf. Träffade Julia, Helena, Tobbe, Mica, Danne, Emil, Marcus, Jimmy och Jonna kom förbi en snabbis med sin kompis Nadja (eeh, glömde jag nån??!). Stack till öltältet med lite folk, lyssnade på Frida Hyvönen och jag fick en 747-drink av Mattias<3 Sen var det Krunegård och jag dör vad bra det var<3 Såäre! Lyssnade på Mando Diao och åt pommes med vitlökssås.Tillbaka till tälten och partaja lite mer inför Placebos spelning, mhmm. Påväg till spelområdet träffade jag EDDIEHÄSTEN's kompis STORM<3 Jag blev överförtjust och typ dog lite<3 Placebo var bra och jag frös hjärnan ur mig den natten iaf...
     
   
     
   
 
1. Frullis, mums.
2. Dagens outfit vid bajamajorna
3. Roliga filurer som tittade förbi
4. Tema rosa
5. En massa forumare bl.a Tobbe och Mica
6. Helena dricker cider
7. Jag har fått en 747<3
8. Gruppbild; Mica, Tobbe, Jimmy, Helena och Mattias
9. Markus Krunegård<3
10. Markus, åh<3
11. Jag med godaste pommesen i världen
12. Party i campet; Okänd, Magda och Pella
13. Här är en festival-Cheapo
14. Julia, jag och Mattias
15. Mattias inlindad i zoo-filten<3
16. Placebo, mycket folk också...



Festivalfunderingar


Stormhästen

Lördag:
Gick upp tiiidigt och åkte hem för att få på konfirmation. Den var bra och det var varmt så att jag höll på att dö. Fixade failpandafrill hemma, träffade släkt och åt god (!!!) fisksoppa. Drack cider. Vi skulle åka tillbaka 17:58, tåget var 20 minuter försenat... Väl framme klunkade jag två cider, sen sprang vi till Molotov Jive och träffade Helena där. Vi kikade lite på Phoenix innan vi drog tillbaka till campet och festade hjärnet. Sista kvällen ffs! Hamnade i Julias camp "Camp Kafka" med henne, Jonna, Nadja och en massa annat folk. mattias drog iväg med Linnéa och hennes friend. Drack vin, jordgubbslikör och hade det fint. Ringde mamma, hon sa jag snackade stockholmska... Såg en helblodig toalett :s Köpte en munk tillsammans med Jonna, kollade på Kleerup en liten stund. Träffade Mattias. Eeh, haha, minnet sviker.... Justde, kikade på ASDÅLIGA The Horrors, jävla kass spelning. Lät som en urusel soundcheck. EJ OKI! Tillbaka till Julias camp, höll på att frysa ihjäl, snodde/lånade Mattias tjocktröja. Höll på att somna, gick till tältet vid 02någonting och
somnade.
   
   
1. Molotov Jive
2. Nadja och Jonna, party i "Camp Kafka"
3. En Julia och en Cheapo
4. Hejhej en hel massa olk som var med
5. Jonnas och min munk ;D
6. Julias kompis, Julia och Nadja


Söndag:
Upp vid 07, packa ihop tält och grejer, ligga på zoo-filten och halvsova i solen innan vi drog till tåget. Jag hittade en viss papperskorg på Hässleholms station, HAHAHA! Åkte hem, åt god frullis och sen åkte vi och fikade för att det var mors dag (bilder kommer typ imon, har ej laddat in än). Eh, nu ska jag snart sova för jag ska upp vid 06 imon och bärja sommarjobba som kyrkvaktmästare,är nervös!


namnlöst

0-5e68820018fec7fd5386fea1475047fa.png


090527

Hejhejhej!

Om två timmar sitter vi på tåget tillväg till SiESTA! Är fett pepp, det kommer bli bäst!<3
Mattias ligger och sover i soffan jämte mig, han hade visst inte sovit någonting alls inatt :/ Så han tar en behövlig tupplur! Jag har fixat iordning mig, alltså sminkat och fixat håret lite, och så ska jag snart kippa bort mitt Hultfredsband-06, för det är så jävla slitet!
I micron står just nu kycklingfilé och tinar, vi hade tänkt att äta rejält innan vi kommer dit, så vi slipper krabba med det direkt liksom. Först sätta upp tältet, sen traska till Maxi och köpa groggvirke (till Mattias) och jag ska ha ett par gummistövlar för 200 pix!
Nu ska jag packa iordning det sista (min väska är astung), så hörs vi antagligen på söndag!

Hejdå Hultsfred! :'(




Och här kommer några bilder från igår när Anna och Emmelie kom på besök!
     
1. Anna
2. Emmelie
3. Jag och kattrumpa
4. Katten som ville vara med oss och käka hallonmuffins!

090526

Godmorgon!

Sitter just nu på mammas balkong och har precis ätit klart frullisen! Det är sol och megaskönt ute<3 Vi ska snart åka iväg till Lessebo och fixa arbetskläder till mig, sen runt ett kommer Anna och Emmelie till mig, åhå inte illa!<3
HJÄLP! DET FLÖG IN EN FÅGEL I MITT HÅR!!!!! Sen flög den vidare in i balkongdörren och sen flög den härifrån! : OMG! :O




Ser ni vilken söt müsli jag åt? Med små hjärtan i liksom, åååh<3

090525

Tjenare!

Idag har jag lämnat Stockholm. Jag har lämnat alla ljuden, lukterna och tunnelbanan. Kommer att sakna det lite tror jag...
Iaf, jag tog flyget hem till Växjö, slapp betala övervikt (väskan vägde 15,2kg), fick inte megapanik på flyget och min väska kom fram hel och bra! Mamma och Anna mötte mig på flygplatsen, vi åkte in till stan, käkade pizza och fixade ett par ärenden. Sen vidare till Rusta där jag fixade FESTIVALTÄLT<3 och sen Maxi där jag finaly köpte hårfärg, och hårspray! Woho! Mamma var trött så jag fick köra hem, längesen jag körde men fetingkul!
När vi kom hem hjälpte vi till att packa upp maten, sen gick jag och Anna till Ica och hämtade ut mina förstoringar som jag hade köpt, och dom blev faktiskt riktigt bra! :D Påvägen hem gick vi förbi skolan och vi kunde inte låta bli att leka lite där, haha! Fail förmin del iaf! Sen blev det bara hem och färga håret, äta toast och se på Boston Tea Party!<3

      

090524

Godkväll!

Blä, idag har jag bråkat, varit trött, arg, sur, yr i huvuder, glad och, hmm allt annat mellan himmlen och jord. Jag har fått reda på att det finns LILA POTATISAR som heter Blå Kongo (hur coolt är inte det liksom?!! Att dom är lila liksom, inte att dom heter Blå Kongo, höhö...)  och att jag ska äta sånna hos Mattias mormor&morfar i sommar! Vi har lekt med min gamla AnaPen, och sprutat in dne i ett äpple så att Mattias fick träna. Jag har packat tusen miljoner smågrejer i olika lådor och i min resväska, som antagligen är alldeles för tung (väger alltså mer än 15 kg), så jag lär få betala för övervikt, vilket inte är så farligt; bara 30:- per kilo. Och den väger max 17kg såatte, det är typ 60:- Jag fixar!
Vi har också grillat på bryggan idag. Först blev det fail, Mattias gick upp och började steka köttet då jag märkte att grillen tillslut blivit varm, så vi kunde grilla iaf! Sen packade vi det sista och efter det gick vi till Ica och papperinsamlingen och lämnade in en massamassa kartonger och så, sen vidare till Konsum där vi köpte lite lösgodis för 4,90hg, billigt! Drog hem, drack cola light och kollade på Bridget Jones dagbok. Jag hoppashoppashoppas att jag har packat ner allting, men har en känsla av att jag har glömt en massa important stuffs liksom... Åker iaf härifrån imon runt, eh, halv elva och sen går flyget vid tolv, såäre!





       


090523

Godkväll!

Har kommit hem från våran heldagsutflykt till Västerås nu! Jag är trött och har jätteont i fötterna. Vi har typ gått 25000-30000 steg. Aj. Vi var iaf trötta som as när vi kom dit vid 09:00. Jag hade gått upp vid 05:30 och börjat fixa håret som blev ASBRA (jag somnade förövrigt vid typ 01:00), sen lagade vi frukost (äggröra och bacon, höhö). Vi åkte dubbeltåg till Västerås, som verkade vara en mysig stad. Kartorna som jag hade skrivit ut funkade bra, tack vare att my beloved boyfriend är bäst på att läsa kartor. Jag hade aldrig hittat ensam... Dom tre ställena som vi var och kikade på var jättemysiga! Fett grönt var det, och verkade vara hyffsat lugna ställen, nicekalajs! Sen åt vi munkar med chokladgasyr på, såg en död fågelunge, gick runt på stan och kollade på typ 5 olika blåsorkestrar (vi tror att det var nån speciel-lördag), och letade i femtusen år efter en pizzeria, för jag ville ej äta på McDonalds. Sen satt vi i en park i typ två timmar innan tåget gick hem, hehe. Där fanns det andungar och små blåmesar som badade i en bäck, mysigt mhmm! På vägen hem köpte Mattias en mustachkampen-pin. Duktigt gjort av honom tyckte jag!

Iaf, jag har kommit fram till lite saker idag;
1. Du ska bo i Västerås om du gillar thai/kinamat (det fanns typ 10 stycken i själva centrum, och bara en pizzeria)
2. I Västerås så snackar dom lite knäppt; " Jag hoar kiöpt en tuuunika"
3. Det är väldigtväldigt grönt överallt i Västerås
4. Jag såg en weimaran på stan, åååh<3 (Alltså har dom bra hundsmak där )
5. Dom har alla affärer som jag behöver+några till!

Sammanfattning: Västerås ligger på plus på min lista, vilket känns skönt! Tänk om jag typ hade hatat staden!


   
1. Det här studentboende väger pretty starkt just nu. 8 min cykelväg till skolan, 24kvm inkl. allt för 2700:-/mån. 10-månadershyra.
2. Vi drog till Ica och köpte förmiddagsfika, munk med chokladglasyr, ohja!
3. Hej, man kan posa med en munk, höhö! (Och ser ni rosetten<3 It's all home maid by me)

   
1. Vila på en bänk. Mattias var fetingtrött!
2. Efter typ en timme hittar vi äntligen en pizzeria efter att ha gått förbi typ 10 thai/kinarestauranger...
3. Gott, men mättande!

   
1. Söta små andungar som inte var jäkligt svåra att fånga på kort, dom är ju liksom kamouflerade!
2. <3
3. Ser ni my perfect frill idag eller?<3 Oh love it!



Mattias mustachkampen-pin. GO!

Blommor, glass och strössel från -95

Stefan och Lina har varit här ikväll. Vi år smokey kyckling, marängswiss och upptäckte att MM hade strössel kvar sen -95. Mums liksom, hehe. Vi gick en prominillis på Kungshamra och kikade på lägenheter typ, sen när vi kom hem skulle jag kissa men Stefan och Mattias höll hela tiden på att typ låsa upp, moget ^_^ Nu borde Mattias och jag sova föratte vi ska liksom upp vid 06:00 imon och åka till Västerås, wihoo!

   

   

Blomma. Blomma. Marängswiss i bunke.
Lina. Massa såser till glassen. I like strössel<3

Ej samarbetsvilligt hår och jag MÅSTE färga det!


TACK OCH LOV FÖR PHOTOSHOP<3 Mitt hår är brunsvart, EJ SNYGGT! Färga på måndag, ohja!

Ser ni?! Det vill inte samarbeta för fem öre, gaaah :@ Hoppas det blir snyggelisnyggare imon då vi ska till Västerås, hehe. Nu regnar det ute, VILL.INTE åka in till stan, but I have to... Hoppas nu bara att presenterna finns annars dör jag. Ska belöna mig med ett vitt puder ifrån Shock också tror jag allt, eller en kolsvart ögonskugga, får se vad de blir. När jag kommer hem ska jag gå förbi Konsum och köpa lösgodis för 4,90hg, det är extrapris, I like!

090522

Tjenare!

Har prcis vaknat, illa! Klockan är 11:47, och det var typ tänkt att jag snart skulle åka in till stan, hehe. Aja får snabba mig helt enkelt... Fixa Emmelies presenter, sen hämta ut tågbiljetterna tills imon, för vi drar ju en dagstripp till Västerås imon, wihoo ;D
Ikväll kommer Stefan och Lina hit, det är tänkt att vi ska grilla kycklingfilé, mums! Mattias vill ven spela krocket, så vi får bara hålla tummarna på att det inte börjar regna, för det ser såhära grått ut på himmlen!

Nej, nu får jag ta oh snabba mig här om jag inte ska bli helt sen till allt, haha!

Det är stökigt och grejer överallt







090521

Tjenare!

Idag är det då tydligen röd dag, hmm... Där ser man! Idag ska jag packa ner alla mina saker i lådor+resväska, även sakerna som finns på väggarna. Kommer bli tomt... Fast helgen kommer gå snabbt så tror inte man kommer märka det så mycket;
Fredag: Kila på stan och köpa Emmelies presenter
Lördag: Åka till Västerås över dagen ;D
Söndag: Oki, inget planerat men någonting händer väl? :p

Jag har även upptäckt att jag bara får ha med 15kg i resväskan när jag flyger. Tusan också! Ifs vet jag inte vart alla dom kilona skulle komma ifrån... Elle rnu när jag tänker efter vet jag det; skor, kläder, födelsedagsoresenter, smink. Uh, komer behöva väga väskan pretty många gåger för att inte vara orolig för att få betala övervikt! :p

1 vecka kvar, pepp!

Om exakt en vecka så är jag och Mattias på SiESTA nu. Yes, jag är fetingpepp<3 Tält, stolar, spegel, polarbröd och mjukost ska inhandlas på måndag, och på tisdag så får jag packa ner dricka och kläder. Det kommer bli bästbästbäst!
Jävligt tråkigt dock att jag missar Anna Ternheim, Parken OCH Nordpolen eftersom vi ska på Annas konfirmation...


Emmelie och jag förra året<3
Blä att hon inte kunde hänga med iår :'(

090520

Hejsanhoppsan!

Idag: Jag har vaknat sent idag, 11:20 typ. Kunde inte för mitt liv sova igår, så somnade inte förens typ 03:20 :O GALET! Idag skriver Mattias tenta i en kurs, hoppas det går bra. Jag har inte så mycket planer, eller det har jag men jag orkar typ inte ;P Har blivit _slöast_. Nej men funderar på att spela Sims lite (a) och sen åka in till stan och kika efter presenter till Emmelie, för har inte köpt till henne än, illa! Måste fortfarande hämta ut tågbiljetterna, gah vad seg jag är, haha! :p

Ajustde, igår på morgonen så var det ett rådjur här på trädgården<3 Lovely!

HAHAHA

Mattias och jag igår när vi satt och kollade på "Ett herrans liv", där kvällens gäst var Göran Person, på Kanal 5's webTV (kan tillägga att programmet är typ ifrån 2006);

Mattias: Men, Per Nuder är väl inte finansminister?
Jag: Tydligen…
Mattias: Men, jaha..?
Jag: Mattias, du vet väl att Göran Persson inte är stadsminister längre?
Mattias: Meh… Nähä….

HAHAHAHAH!

090519

Godmorgning!

Wiho: Mattias installerade Sims igår på datorn, så nu kan jag äntligen spela igen! Nej det blir inte mycket packande idag, haha!

F&F: Jag är typ helt beroende av Filip&Fredrik, har typ kollat på alla deras avsnitt av deras olika prograv på Kanal 5's webTV, and I LOVE IT<3 Hahah igår såg jag ett avsnitt då Persbrandt skulle lära dom hur man gör en romanstik scen på film, hihi!

Seg som in i bängen

Seg: Jag är SÅ seg! Ni fattar inte, haha! Nu har jag iaf gått upp och hämtat tidningspapper så jag kan börja slå in ömtåliga saker, mhmm. Imon måste jag skärpa till mig och inte slöa som fan. Ska nog dra in då och, eh, hämta ut tågbiljetter, för JUSTE! Mattias och jag ska till Västerås på lördag och kika runt där lite på dom olika områdena jag antagligen kommer at bo i. Och sen så har dom visst pretty much affärer och sånt där, wiho!

090518

Hejhejhej!

Domedagen
: Jag har tänkt på denna dagen som Domedagen med stort D enda sen i fredags. Blä, usch & FY, idag skulle jag ju irnga till Ica och säga att jag inte skulle jobba där. Jag ställde klockan på 9, för jag skulle ringa runt tio. Och sen gjorde jag det. Jag gick ut till huset på trädgården där vi har frysen, för att få snacka ifred. Jag ringde och hjärtat slog ungefär 200 slag i minuten. Men allting var över på på typ mindre än två minuter. Visste, han blev väl lite sur men han förstod. Så nu är allting fixat och I'm happy!

Idag: Vet inte riktigt vad jag ska göra idag... Eh, tror jag ska leta reda på tidningspapper och packa ner tekanna och tekoppar, typ. Gå ut och gå lite med kanske?

090517

Tjenare!

Idag: Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, eller ja det som återstår av dagen. Vaknade vid 12 idag, somnade vid tre inatt. Det är sol, så Mattias och jag kommer säkert att gå ut en runda, innan han sticker till jobbet inatt igen. Imon ska jag ringa till Ica och jag är så jävla nervös, och varje gång jag tänker på det spänner magen till och det känns som om jag ska spy, vilket inte skulle förvåna mig om jag gör. När jag ringde dom i Fredags höll jag på att svimma, HAHAH! Ja, alltså, jag har fått vaktmästarjobbet...

Jag gillar inte Eurovision...





Såatte, jag underhåller mig med att öva på att göra snyggaste pandan, hehe. Vad tycks? Yes, jag är fett osminkad nu och sådära  :p Och sorry för att jag bildbombaderar bloggen, hehe!

Slökväll? Jo ja tackar!


Mm, såhär skabb är jag ikväll, HAHAH, med cheeseballz och allt.


But pretty nice view, hu? ;D

090516

Hej.

Sur: Idag har jag vaknat på totalt fel sida. Jag är sur, vresig och irriterad. Det kliar som fan i min näsa och jag är nervös för att ringa till ica på måndag. Jag vill äta Cheeseballs men tycker att jag är för tjock. Det är sol och blå himmel utanför mitt fönster, men jag vill verkligen inte gå ut. Och så har jag grym träningsvärk i min högra arm efter att vi har spelat Wii. Moget.

Igår: Änglar och Demoner var bra igår iaf, gå och se den! Jag har ju inte läst boken så jag kna inte jämföra hurvida dom följde den eller inte, men Mattias tyckte att dom följde den hyffsat! Och så lagade vi god mat och Stean och Lina också, jajamensan! Och jag brände min tunga med typ 200 grader varm smält dumle. Det blev ett sår.

Cheapo<3Bakbunkar

Lookilooki vad jag inte kunde motstå att köpa när jag var i stan idag, ååh så söta<3




090515

Hejhejhej!

Nej: Jag har inte precis vaknat, jag är redan färdigsminkad, påklädd och fixat pandafrillen! Ska alldeles strax borsta tänderna sen dra in till stan och kika efter presenter till Anna&Emmelie som har fyllt år ;D Mattias ville att jag skulle titta förbi på KTH där han sitter och pluggar, får se hur jag gör... Blev inte helt nöjd med frillen idag, så då äre inte säkert att jag vill visa upp mig för Mattias kompisar ;P

Ikväll: Vi ska titta på Änglar&Demoner (som Stefan hade sagt till Mattias hade fått dålig kritik för dom bara "sprang runt" hela tiden, så vi får se hur den blir...), och Mattias och jag ska laga mat till Stefan och Lina hos dom, gotti!
Jg funderar också på att baka typ muffins eller nått och ha med mig på bion istället för att köpa godis. Inte nyttigare, men billigare, hehe!


Ni liksom ser, helt fail!


Woho, slänger in en "Dagens outfit" också ;D

SiESTA, Hultsfred & Emmaboda, here I come!



Varför:
- Plastpåse: En icakasse kan vara bra att lägga kläder i, och vips har du en kudde. Små typ 2L påsar kan vara bra om det regnar och du inte har med dig gummistövlar. Trä på foten, stoppa ner i skon och du blir inte blöt!

-Tjocktröja & tjocka strumpor: Visst, det är sommar när det är festival, men nättarna kan bli rysligt kalla iaf!  Kan vara skönt att ha ett extra lager att dra på sig när kylan kommer krypande.

- Tom 0,5L flaska: Bra att ha när du vill ha vatten och dricka. Du kan alltid ta med dig en större flaska, t.ex 1,5L eller 2L. Kan underlätta om du har långt till vattenkranen, ta med dig 2L på en gång så slipper du springa fram och tillbaka!

- Toarulle: Om du använder bajamajorna kan det ibland hända att toapappret är slut= ingen trevlig upplevelse! Papper är alltid bra att ha i tältet också, till olika grejer!

- Våtservetter: Skönt att kunna tvätta av händerna om dom är skitiga. Man kan även torka av ansiktet med dom.

- Värktabletter & resorb: Om du har med dig alkohol så är risken pretty stor att du blir bakis. Värktabletter såsom alvedon kan dämpa huvudvärken. Resorb (en vätskeersättande tablett), kan vara bra att ta innan du går och lägger dig och direkt när du vaknar, det kan lindra baksmällan.

- Solkräm: Om du har tur med vädret så är det sol och uppåt en 25 grader. Men bara för att du är på festival så betyder inte det att du inte blir solbränd! Ta med dig solkräm, smörj in dig och slipp ha ont om du skulle bränna dig ordentligt!


Jag är så sjukt pepp, 13 dagar kvar till SiESTA, 54 dagar kvar till Hultsfred och 76 dagar kvar till Emmaboda! WOHOOO!

090514

Trött: Jag är trött, fastän jag sovit många timmar inatt, jobbigt. Ligger fortfarande kvar i sängen, har liksom inte riktigt orkat gå upp än, dock har jag faktiskt klätt på mig riktiga kläder, wiho! Rullgardinerna är fortfarande nerdragna fastän jag skymtar liiiite sol där utanför. Har funderat på att gå ut och gå en prominillis men orkar inte det heller. Eller, jag skulle orka göra det men då vill jag ha ipoden med och lyssna på music, men då kommer jag bara tänka på att jag behöver ringa ica-chefen och det orkar jag inte tänka på förens det blir dags, HAHAH! (:
Oh my, klockan är snart halv tolv, hehe, ska nog dra upp och fixa iordning nånslags brunch eller nått, omelett, mmm<3

Packningsfronten: Packade en bananlåda till igår, nu har jag bara en halv hylla med grejer på i bokhyllan, sånt som jag inte kan packa ner än (smink, hårspray, borstar, insmörjningskräm). Ska packa en bananlåda till idag med lite bakformar och såntdära. Kanske packa ner lite koppar också, I'll see!


IDAG OM TVÅ VECKOR ÄR JAG PÅ SiESTA<333333

Sagolik vy









090513

God middag!

Hunnit med: Klockan är redan kvart i ett (!!!), och jag vaknade runt tio i tio, efter att ha drömt att det fanns sköldpaddor i Östersjön, HAHAH! Hade iaf fått ett sms ifrån Mattias om att han var påväg hem och ville gå ut på en prominillis om en kvart! Så jag typ flög upp ur sängen, kädde på mig, borstade tänderna och tog medicin. Sen gick vi längs vattnet, och det luktade en massamassa blommor, och så regnade det små vita blomblad över oss<3
Vi gick förbi ica och köpte skinka, sen drog vi hem och gjorde Svampbob-toast,fetinggott!

Senare: Hämtade banankartonger på ica igår, så nu ska jag väl packa ner mina saker jag har i bokhyllan. Får se hur det går, typ. Men ah, hehe, det är väl det enda som jag har planerat? Eh, jag vet inte, HAHAH!

                                          
Mattias ska posa                Svampbobtoast<3                    HAHAH! Look-a-like-HUSMOR

Städat golv och nyklippt hår

Fått gjort idag: Har städat hela rummat, och dammsugit. Jag är nöjd! Fick även rycket och klippt av mig 5 cm på mitt hår, hehe. Det blev bra, och nu ska jag bara fundera över om jag ska färga det typ rött eller ha det svart, som vanligt...
Jag har också skrivit en lista över band som jag måste se på olika festivaler i sommar.

Händer ikväll: Mattias och jag ska gå ut på prominillis, för jag har inte kommit ut idag ^_^ Vi ska även gå förbi ica och kolla om man kan få ta lite banankartonger.

 




090512

Godmorgon!

Pollen: Idag kliar det något så frukstansvärt i näsan och litegrann i ögonen. Det är sol här i Bergshamra. Jag har preparerat mig med ögndroppar och kestine, så jag hoppas att det går över så att jag kan gå ut lite sen.

Idag: Jag ska städa, som jag inte gjorde igår. Kanske ska börja fixa iordning saker i grupper så det blir lättare att få ner dom i kartonger sen? I'll see...

Kakor: Funderar på att hitta nått coolt recept på kakor och baka och ha med mig som biogodis på fredag! Typ, chokladkakor med chokladbitar i? ;D Hehe, hade varit nice!

090511

Uträttat: Har faktiskt inte alls fått så mycket uträttat idag som jag hade planerat... Tänkte att jag idag hinner städa på rummet och, ja, städa helt enkelt. Gå ut och gå också. Men nixpix, istället blev jag sittandes och kollade på "Hasses brorsas låtsassyrras kompis" på SVTplay, haha! Snacka om tidsfördriv! Har iaf kommit ut lite idag. Åkte in till stan, och jag&Mattias hämtade ut fyra biobiljetter till "Änglar&Demoner" som vi ska se med Lina och Stefan på fredag.

Pepp: Är också otroligt pepp inför SiESTA. BARA 17 DAGAR KVAR NU! Hela min kropp skricker efter en festival och yes, snart äre dags! Vi har kollat ut vilket tält jag ska köpa åt mig och Mattias på Rusta, och jag har börjat göra upp packningslista i huvudet! Och så har spelschemat kommit med vilka dagar de olika artisterna spelar på. PEPPPEPPPEPP!

Dilemma: 95% av mina övriga tankar idag har gått till att tänka på hur faan jag ska göra med sommarjobb! Har ju som bekant varit lite knepigt med det, men lyckades iaf få på Ica igen. Inte fulltid men några tider skulle det bli iaf. Hatar stället och vantrivs där men ja det är ju ett jobb liksom. Idag sa mamma dock att jag till 90% hade chans att få ett annat jobb som kyrkvaktmästare, med bättre lön och fasta arbetstider. Om jag får det vill jag ha det, men har ångest inför att behöva samtalet till Ica-chefen och säga att "nej jag kan inte jobba hos dig längre". Blä, usch & fy, men otroligt skönt om jag slipper ica!

Pics från Turkiet.

Hemma: Nu är jag hemma i Sverige igen. Flygresan gick bra, fastän jag var dödligt rädd för att det skulle finnas terrorister på planet. Vi var hemma och somnade runt fyra i morse. Gick upp vid tio och började packa iordning saker som skulle skickas hem med Mattias föräldrar. Jag har nu en halv låda med kläder kvar i Stockholm.

Bilder: Har laddat upp typ femhundarmiljoner bilder och likamånga bildtexter, såatte... Grattis til er som orkar titta, hehe.


På Arlanda och väntar på att få stiga ombord. My beloved boyfriend var ej nykter och sov litegranna. Och sen flygmat, faktiskt god.



På bussen mot Hotel Kemer Resort. Wonderful vart det där sen<3 God kvällsmat med jordgubbar, maränger och persikor.



Woho, jag med två übersnygga drinkar! Älskar sugrörsdekorationerna<3



Dag 2 regnade det så jag, Mattias, Stefan, Lina & Ann drog in till Kemer City och gick på bondemarknad.



Hej bondemarknad. Var mysigt och tanten har snygga byxor, hehe. Sen gick vi in mot Kemer och klocktornet.



Bild 1: På kvällen innan vi skulle gå och äta
Bild 2&3: Dag 3 var det också dåligt väder, så vi gick ner till Kemers hamn. Det var fint.



Träffade på en katt som tyckte jag var sådär lagom jobbig när jag knäppte typ ganska många bilder på den, hehe.



Bild 1-3: Gruppfoto på Mattias, Stefan & Lina. Sedan ett till gruppfoto på Mattias med föräldrar. Och paraplydrink, mmm<3
Bild 4: Dag 4 var det nice väder så vi spelade lite minigolf på eftermiddagen. Jag kom delad förstaplats, mohahaha!



Såg en ödla på en palm :D Sen shottade Mattias och Stefan tequila (som förövrigt bestod av typ 90% vatten, heheh). Vi spelade lite yatzy och jag har ett litet huvud på en alldeles förstor kropp! :/



My beloved boyfriend<3



Vi gick på restaurangens Kinarestaurang och åt tio små rätter. Sen gick vi och kollade på kvällsunderhållning och det var en dam som hade med sig två ormar, och en liten tjej pussade på en orm sen, gulligt! Hotellet var fint även på natten.



Time for havsbad. Jag var pretty skiträdd för hajar, och det var typ 4 meter djupt. Lina lånade cyklop och simmade omkring lite, och jag posade sådär lagom mycket på bryggan.



Älskar att det är så mycker färger på kryddor där i Turkiet.



En dag åkte vi till grannbyn Göynük och gick på marknad. Ann blev bjuden på te hos en teförsäljare som gillade att posa. På kvällen åt jag en dekorationsmarängsvan och drack paraplydrinkar<3



Sista dagen... Vi åt jordgubbar vid poolen och åkte en massamassa vattenrutschkanor! Söt bild på Stefan&Lina och så den sista bikinibilden som visas på mig i denna bloggen... Sexigt, mhmm, HAHAH!



I love you, I love you, I love you<3

Kemer, Turkiet, dag6

Tjohej!

Nu skulle jag precis skriva ett inlagg, men nu borjar detaska, sa jag far ta det javligt snabbt, HAHAH! Iaf, idag har det varir fint vader pa formiddagen. Vi badade i poolen och nu antligen sa har dom lagt i tradacket ut i havet, sa man kunde bada dar. Jag var forts skitradd for att hoppa i,liksom, HEJ ALLA HAJAR! Men sa tillsist vagade jag, men blev skitradd och fick panik och typ hoppade uppfor stegen igen. Mm, alltsa, det var typ 6 meter djupska tillaggas. Fett laskigt. Sen hoppas jag i iaf, och jag fick lana Mattias cyklop sa jag kunde kika efter hajar. Haraven kopt ett par fejkconverse idag, mhmm. Nu askar det asmycket och jag blir radd och ska springa till Mattias, HEJDA!

Kemer, Turkiet, dag 4och5

Dag 4. Det regnade hela dagen. Blev lite uppehall och vi bestamde oss for att promenera in till Kemer och kika i lite affarer. Nar vi kommit typ halvvags oppnas himmlen och det verkligen oser ner regn. Vi springer till nagra affarer och staller oss under taket. Det slutar inte regna. Vi bestammer oss for att springa vidare, det ar typ runt 3dm vatten langs trottoarkanterna. Skorna ar genomvata, trojorna, ja allting, HAHA! Vi khommer iaf in till Kemer tillsist, och da har dejt typ slutat regna. Vi spenderar nagra timmar dar i stan, jag tar 15 kort pa olika katter. Vi gar hem och chillar pa hotellet.

Dag 5. Wohoo, FINALY SOL<3 At god frukost och sedan ut till poolen. Kl 10 var det typ 20 grader varmt. Love it. Har helt enkelt chillat vid poolen hela formiddagen, atit lunch och spelat minigolf dar jag kom delad etta med Stefan! Sedan tog vi siesta och jag sov i 3 timmar, hehe. Nu har vi precis varit och atit pa kinarestaurang, 10 sma ratter. Det var gott, for jag har typ aldrig atit pa kinarestaurang innan. Pa schemat nu star det att spela Yatzy typ. Jag har brant mina fotter JATTEMYCKET, HAHAHAH! Normalt, jag vet!

Kemer, Turkiet, dag 3

Dag 3. Vaknade inatt av att det askade. Blev radd och vackte Mattias som gjorde upp en flyktplan ut fran hotellet om det skulle borja brinna. Jag blev lugn och somnade om, hehe! Vaknade vid halv nio av att staderskan knackade pa dorren och ville stada. Vi gick och kakade frukost da, och jag at en massa pannkakor med hallonsylt, croissants, halloumiost och chokladflingor. Gott, mhmmm! Mmm, justde, det osregnade som fan, sa det blev inget solning alls. Ganska bra det, for alla var pretty branda sen igar, haha! Spelade canasta, ett kortspel som alla i Mattias familj spelar fast jag har lyckats undvika det enda till nu, haha. Larde mig iaf lite...
Drog sedan in till Kemer och gick en stund pa bondemarknaden. Mysigt, dom hade en massa frukter och annat lantligt. Sag en katt med bara tre ben och bara ett ora sen. Tyckte synd om den och ville ha den... Iaf, Mattias ar en javel pa att pruta! Haha, men jag tycker det ar megapinsamt och skams, sa jag gar ivag, HAHAH! Har iag kopt en SVAMPBOBHANDDUK IDAG<3 Mattias prutade ner den till 53 svenska kronor,wihoo!
Nu ikvall har i atit pa en italiensk restautang pa hotellet, fatt reda pa roliga saker och jag har ont i fotterna for jag har gatt i klackskor nu ikvall,for man skulle va finkladd.

Imon hoppas vi iaf pa finfint vader, aven fast det finns folk som sager att det ska regna i tre dagar. I hope not!     

Turkiet, Kemer, dag 1och2

Turkiet, Kemer.

Dag 1. Vi flog ifran Arlanda vid halv sju,tror jag, pa lordagsmorgonen. Flygmaten var god och vi fivk en skitgod Mockaruta till efterratt. Mattias svimmade nasan na han skulle ga pa toa (bakis, ej druckit mycket och lagt tryck i flygplanet), sa det var liksom coolaste grejen som hande under flygresan. Det fanns inga terrorister pa flyget hellet, SKONT!  Blev forresten stoppad i sakerhetskontrollen pa Arlanda. ar helt saker pa att det var sprutan, men sa fragar dom mig /Ha du en bok i vaskan?- Jag typ, eeeh.. Aaah, och en tidning ocksa, ni kan kolla.. Dom typ /Nee du kan ga/ HAHAH!
Hotellet. Efter en timmes lang bussresa till hotelet, med en helt oki buss, var vi fett trotta. Vi gick och at lunch forst. Bufe med en massa olika saker att valja emellan! Brod, pommes frites, massa olika sallader och oliver, ost, fisk och kalkon, massa olika kakor... Svart att valja mellan allting, men oj vad gott det var! Efter det bar en piccolo upp vaskorna till rummet, sen gick Mattias och Stefan och badade. Det var inte alls bra vader, en massa moln och sa blaste det, sa jag kande inte alls for att bada, sa jag och Lina drog ner och laste bok salange. Pa kvallen at vi bufe igen, och jag at goda maranger! Mattias och jag somnade vid kvart over nio.


ag 2. Idag sa har det varit/ar de jattefint vader och typ 25 grader varmt! LOVE IT! Jag har druckit en massa drikar (det ar typ max 2cl spit i sa det ar heeelt lugnt, haha), men har ansalange inte fatt natt paraply eller natt annat fint i :( Mattias har fatt en naken kvinna i sitt glas. Jag vill ocksa ha... Har iaf solat en massa och redan borjat fjalla pa ryggen, HAHAH, men ska skrubba mig ikvall. Om en timma nugefar sa ska vi ga och ata pa restaurangen igen, och imon ska vi ga till nan marknad som saljer fisk och santdara som bonder brukar salja. Kan bli intressant!

Hoppas att ni kan lasa fastan jag inte skriver med svenska bokstaver med prickar ovanfor, haha, men det finnt inte. Trak!
Hoppas att ni har det bra hemma i Sverige, medans vi har det bast har i Turklandet!


Peppade

Natt: Nu är det snart dags att dra ut till Arlanda. Mattias har precis kommit hem från sin fest (ej i nyktert tillstånd) som han ska berätta mer om alldeles själv, han ska nämligen gästblogga ;D

Packningspaus

Packa: Egentligen ska jag packa, men åh, jag kommer liksom inte igång! Det mesta är packat, det är typ bara toagrejerna och handbagaget som ska fixas iordning men ja, jag kommer altid på roliga saker att göra, haha! Fast mest beror det nog på att jag inte vet vilken väska jag ska ta...

Fräsch: Äntligen, ÄNTLIGEN, har jag rakat benen. Fatta att jag känner mig riktigt fräsch nu eller! Har inte rakat på typ 2-3 veckor eftersomjag tänkte att benen blir ju så mycket lenare om man sparar och sen rakar av allting på en gång. Sagt och gjort, jag har sparat och känt mig hur osexig som helst. Men nu är det borta och heeej mina lena smalben, HAHAH!




Nyinköpta solbrills och två nya pocketböcker till resan, mums.

090501

Godmorgon!

Tvekade: Jag blev otroligt tveksam på om jag skulle skriva 04 eller 05 i datum. "Klart att det inte kan vara Maj än", tänkte jag. Men jo, så är det. Idag är det första Maj och jag är inte bakis. Otroligt skönt måste jag säga! Idag ska jag packa ner det sista, fixa handbagage och åka in till stan och fixa ut allergitabletter och köpa en bok, sen är jag klar för Turkiet!

Igår: Vi var och kikade på Lasse Lindh. Det var en trevlig och peppad konsert! Kanske lite för peppad för Lasse själv, som kanske hade tagit en öl för mycket, hehe. I slutet höll han på att svimma, så han tappade bort texter till två sånger, men publiken var väldigt hjälpsam och sjöng med och stöttade honom. Trots hans snedsteg så var det en skitkul spelning, ett mycket trevligt sätt att spela Valborg på! :)



En suddig "Dagens outfit", hehehe.


Förband var Kristoffer Hedberg. Tyckte han hade samma röst som Ledin.


Lilla Lasse


"Jag klarar mig aldrig ensam"


Sebastian Karlsson från "Idol" kom upp och sjöng med i "Kom Kampsång" & "Skyll på mig"


Så jävla coolt! Hahah, eftersom jag vann på GH förra fredagen,så fick jag
välja en grej ur en automat i tuben :D Så vi valde en i Östermalmstorg,
och så ska vi lägga i pengar och så står det "för lite pengar ilagt". Så Mattias
trycker på få-tillbaka-pengar-knappen, och så trillar det ner 12 spänn. Wohoo!
Iaf, jag ska välja, och så säger Mattias; "Om du är sugen på kexchoklad så ta nr 34,
då har du chans att få två stycken samtidigt!" Så jag trycker på 34:a, och hahaha, det
trillar fanimej ner två stycken kexchoklad! Haha love it<3 Två kexchoklad för hittade pengar!

RSS 2.0