Open at the close.

I helgen var min systeryster här. Hon har hjälpt mig att måla om mitt sovrum så att det nu har tre vita väggar och en körsbärsblomsrosa vägg istället för att ha fyra vit-beiga tapetväggar. Vi har varit på ikea, suttit hemma i soffan och tittat på film och ätit pizza som körts enda hem till dörren och trillat ihop i små skratthögar titt som tätt. På förmiddagen idag tog hon tåget ner till mamma för att fortsätta sin nyligen påbörjade sportlovsvecka.
 
Jag själv känner mig mest allmänt tom efter att hon åkt, och har väl kanske lust att kräkas lite på livet för att det till vardags är så in i norden grått och tråkigt. Går till jobbet och jobbar, kommer hem. Samma visa om och om igen. Ibland träffar jag Marie och förra veckan bakade jag bullar hemma hos Cissi, men sen då? Cementgrått liv med toma kala väggar. För att försöka peppa upp denna vardagstristess så har jag bredvid min säng hängt upp en väggkalender där jag _bara_ skriver upp saker som jag ser fram emot. Lite såhär ser det ut de kommande fyra veckorna:
 
26/2: LÖN
5/3: Ida-Lisa kommer till Västerås!
7/3: Vin
21/3: Pappa och Åsa kommer
26/3: FÖDELSEDAG
28/3: Mamma kommer
31/4: London!
 
Mars kommer bli bra.
 

Tråktråkitråk.

Kräks lite på min blogg. Dåligt innehåll, dåligt utseende! Jag vill ju ha en bra blogg så vad ska jag skriva om? Help meeeee!
 
Ps: imorgon kommer min lillasyster upp till mig och det kommer bli så FANTASTISKT! Vi ska gå på ikea, jag ska ha på mig mina dread falls och sen ska vi måla om mitt sovrum. Så bäst! <3

It's the first day of spring and my life is starting over again.

 
Dagdrömmer om att våren snart ska komma. Är vanligtvis inte en person som längtar efter våren, men i år; oj vad jag längtar! Jag längtar tills det räcker med att jag har på mig en tjocktröja under min vårjacka, när jag kan gå ut med solglasögon och tunnare strumpbyxor. Jag längtar tills jag kan börja göra iordning min balkong, plantera blommor och höra fåglarna sjunga. Jag längtar efter soliga dagar och nysopade trottoarer.

En fin helg.

Hela Sverige har lapat sol idag. Och det är ju förståeligt; den har ju inte direkt visat sig på ett tag så det är klart att man passar på. Själv jobbade jag dag idag, men var ute en runda och gick innan solen gick ner.
 
 
Pappa och Åsa var hos mig i helgen. Fantastiskt mysigt! Vi hann med att gå på ikea, äta potatisgratäng och vegetarisk schnitzel, titta på en skräckis, traska runt på stan, fika, kolla på os och bara mysa en massa. Pappa hjälpte dessutom mig att fixa punkan på min cykel så nu kan jag nog fixa det själv nästa gång det händer.
 
 
 
Sent på lördagskvällen smet jag även iväg på Elins födelsedagsfest där alla fina jobbarkompisar var. Jag hade ingenting att dricka eftersom det inte var tänkt att jag skulle gå, men blev bjuden på jäger och hot shots och en öl. Sen bar det av ner mot stan och Hattfabriken där vi drack drinkar, shottade minttu och dansde enda tills dom stängde vid tre. Då gick vi och åt pommes på Tip Top och sen åkte jag tillbaka hem till pappa och Åsa.
 
 
 
 
Första fina helgen utav en massa kommande. Den här våren kommer nog att bli så himla bra!

If only a lifetime.

Mitten på februari. Känns ändå ganska bra. Även om jag tillbringar för många timmar innan jag somnar med att tänka tillbaka på sånt som varit, längta och sakna. Jag ifrågasätter det också varje kväll, varför jag inte kan släppa, varför jag inte kan gå vidare och lämna det bakom mig? Vad är det som får mig att inte kunna radera tankarna hundraprocentigt? Vill jag inte eller kan jag inte? Jag kanske helt enkelt saknar för mycket, men jag är inte heller säker på vad det är jag saknar. Åh du lilla livet, vad ska det bli av dig?
 
Jag sammanfattar detta inlägg med denna tweet jag fick, och det är också det här jag tänker på när jag inte kan släppa: "Du vet, efter ett tag torkar tepåsar och blir ganska menlösa...". Jag längtar tills allt har torkat ihop och smulats sönder.

Sky high

Råkade köpa dom där skyhöga skorna som jag pratade om i förra inlägget. Eller nej, jag råkade inte. Har tänkt på dom sedan jag såg dom i fredags natt. Suktat efter dom, förståt att ett skoliv utan dom inte är ett värdigt skoliv. Så eftersom det är väldigt lugnt på jobbet så klickade jag hem dom. Och så dyra var dom inte; dom kostade bara hälften så mycket som mina fina svarta platåskor jag har nu. Så jag blev inte ruinerad.
Varför sitter jag ens här och försvarar mig? Jag är en vuxen människa och gör vad jag vill med mina pengar, mohahahaha! Skorna är helt enkelt en födelsedagspresent från mig själv, för jag antar att de okmmer att landa hemma hos mig om någon månad. Underbart!
 
Peace!

Jag ser tillbaks på mörka moln som heter ånger sorg och skam, dom kanske krossar mig en dag men till dess var det jag som vann.

 
 
 
 
 
Jobbar natt.
 
Idag har jag varit hos tandhygienisten och det gick bra. Förutom när hon kraffsade med den där kroken på mina framtänder och jag fick panik för det kändes som om den skulle lossna och det är min värsta mardröm. Men jag nöp mig själv i handen och blundade och när hon var klar så satt tanden kvar.
 
Har hejdat mig själv från att impulsköpa ett har skyhöga, superfina, platåskor på 15 cm, eftersom jag måste köpa en ny madrass vilket skulle kosta lika mycket som skorna. En freakin jäkla madrass?! Så himla opepp, men vill inte vakna på morgonen av att jag är så stel i ryggen att det gör ont att andas.
 
Jag småshoppar solglasögon, stenar och neck straps på ebay. Jag älskar solglasögon har har redan alldeles för många, men jag vill ha fler pimpade och snygga. Måste ha till varje outfit. Fyra solglasögon, fem neck straps och ungefär tvåtusen små stenar i olika färger och storlekar blir mina för bara etthundra kronor. Det känns väldigt överkommligt.
 
Jag vill gå på konsert. Jag vill vara fnissfull och ramla omkring i platåskor. Jag vill vandra hem när solen håller på att gå upp. Jag vill vakna tillsammans med någon som är min. Jag vill sitta på balkongen och dricka te i kvällssolen. Jag vill leva.

Hurt like bullets between these walls.

Att helt kravlöst få tillbringa en hel dag i sängen med att slökolla på halva filmer, sova lite, lyssna på radio och klappa på katterna är så nödvändigt ibland. Så idag unnade jag mig det, helt enkelt. Nu har dock hunnit med en runda till Hemköp och köpt lite plocksallad (hade seriöst kunna leva på plocksallad, jag älskar det!) och grejer så jag har gjort mig en liten blåbär/hallonsmoothie.
 
Iallafall. Tänkte visa er lite grejer som jag tycker är bra/dåliga/finuerliga/you name it. Det mesta lär komma från olika grejer jag sett på twitter (ja jag har twitter men den är låst eftersom det är mitt lilla egna krypin i cypervärlden) men ja. Here we go:
 
1. Igår när jag var hos Marie så läste hon upp en krönika för mig som går under namnet "Vi behöver riktiga karlar och män – inga jävla hen". Höll på att skrika rakt upp när hon läste upp den för det var nog det mest iq-befriade inlägget jag någonsin läst om feminsim. Herregud människan har ju noll koll på vad hon pratar om och GAAAAAH. Läs så fattar ni vad jag menar.
 
2. Favorit i repris... Precis som förra året så visades det en hårig armhåla i Melodifestivalen, och enbart för att håret satt i en kvinnlig armhåla så blev det stort ståhej om det. Här är något pucko som jämför kvinnligt armhålehår med blottare. Yeah right.......
 
3. Bra sagt på twitter om allt detta ständiga tjat om dieter, kalorier, träning och fasta... Tänk på det här nästa gång du sitter i personalrummet och vrålar ut hur lite kalorier det är i din matlåda.
 

RSS 2.0