Ikväll blir det Lasse Lindh


090430

Godmorgon!

Idag: Sista dagen på jobbet, och jag ska bjuda på kärleksmums. Hoppas dom blev goda fastän jag misslyckades med glasyren, men Mattias sa att dom var ätbara!. När jag tittar ut genom fönstret får jag skolavslutningsfeeling; det är gröna träd, sol och blå himmel. När jag tittar på termometern försvinner känslan. Det är 6 grader ute. To cold.
Vi får se hur länge jag jobbar idag. Slutar egentligen vid 16:45, men alla barn kanske går runt 15-15:30, så får kanske sluta tidigare idag, min allra sista dag, hehe!

Igår: Vi packade ner kläder och skor till Turkiet. Resten ska vi packa imon, för det kan vi typ inte göra nu; toagrejer och handbagaget och sådära. Jag har tagit med mig treochenhalv bikinisar så att jag ska kunna välja haha!
Jag har designat om bloggen lite också som ni kanske ser, vad tycks liksom? Haha, själv är jag grymt misstänksam på min helkroppsbild, eheh, vi får se hur länge den får stanna! ;P

Längtar: Efter Lasse Lindh ikväll och Turkiet på lördag morgon!

Bakdags

Nu: Jag ska baka avskedsfika tills imon. Kärleksmums är det tänkt att det ska bli. Har aldrig bakat det men hoppas att det blir gott! :) Nacken känns okej, har gått med halsduk på all day long såatte, BLI BRA TILLS PÅ LÖRDAG TACK!

Senare: Städa, packa och tvätta, hahahah...

090429

Morning!

Näst sista dagen på jobbet idag! :O Helt galet! Ikväll ska jag baka någonting pch ta med och bjuda personalen på (eftersom vi inte får ge barnen kakor/godis), haha som jag inte ens kan namnen på efter två månader! Vet att det finns folk som heter Eva, Ewa, Yvonne, Carina, Åsa, Ingegerd, eh... Fan, alla ser exakt likadana ut, helt galet äre! Jaja, dom får ju kaka utav mig, och dom vet inte om att jag inte kan deras namn så det är lugnt!

Nacken är mycket bättre idag! Fick massage av my beloved boyfriend igår<3 Det gjorde så inihelvetes ont men hjälpte. Sov med halsduk på hela natten, nicenice! Ikväll ska vi packa allting till Turkiet så att det är klart, och imon är det Lasse Lindh<3

Nackspärr som in i helvete :@

Oki, känner att jag klagar en hel del i dom senaste inläggen men vafaan, är man sjuk så är man! Har ju haft ont i nacken sen i söndags, och idag på morgonen kunde jag nästan vrida huvudet åt sidorna fullt ut, så jag blev glad! Men sen idag när jag gick ifrån Täby Centrum så fick jag så in i helvetes ont så jag höll på att spy, hehe, skämtar inte. Well, får väl "skylla mig själv" eftersom jag inte gick med halsduk, men VEM vill gå med halsduk när detär 20 grader varmt ute? Satte iaf på mig den direkt när jag satte mig ner och väntade på bussen och har inte tagit av mig den sen dess. Nu har jag kommit hem från en liten promenillis med Mattias och kan nte röra på huvudet över huvud taget. Inte framåt, inte bakå, inte åt sidorna :@ ONTONTONT, jaaaa! Det bara dunkar i hela nacken, iiiisch! I don't like, no fucking way!

090428

Good morning!

Mhm, igår bev det ju inget morgoninlägg föratte blogg.se inte ville funka, men ingen bryr sig iaf, haha. Iaf, igårkväll så var Mattias och jag mycket duktiga och städade och packade iordning en massa saker på rummet, typ, jag packade ihop alla kläder som ska hem med Mattias föräldrar, och det bev typ asmycket, haha! HITTADE OCKSÅ FÖRSVUNNA KLÄDER<333 Wiipidooh! Dom låg INNUTI BAKOM Mattias låda i Malmen! Liksom hahaha, hur fan har alla mina kläder kunnat hamna där?! Aja, skitbra att dom kom fram iaf! Började packa lite smått inför Turkiet, men inte så mycket. Kom på att man typ bara har bikini på sig iaf, men slänger ner några klänningar och mitt enda par shorts, hehe.

Idag efter jobbet ska jag förbi Täby Centrum, wohoo! Ja, om jag nu hittar dit, hehe. Ska kika efter solisarna & flipflopisarna där istället hade jag tänkt. Och så ska jag svänga förbi apoteket och hämta ut spruta och tabletter inför Turkietresan, mhmm.
Och förövrigt så håller jag på att dö för att det kliar otroligt mycket i näsan plus a little bit i ögonen, men ska inte klaga, det har ju varitvärre, hehe (plus att jag har snyggingkläder på mig idag! Kjol<33)!

Iaf, här kommer ite bilder från fredag och frammåt;

     
"Hade köpt vin för att samla vuxenpoäng. Poängen sjönk dock när jag sög otroligt mycket på att få upp korken, HAHAH! Babe var coolish och kryddade köttet med stil medans jag drack god Xider Kaktus<3"


"På lördagen mådde jag skit! Trodde jag vart bakis men fattade senare att jag vart sjuk, hehe. Spydde, mådde illa och låg i sängen hela dagen. Fick blåmärke på knät (japp, den lilla fläcken snett nedanför, hihi) eftersom jag har en tendens att ligga på sidan, och tjaa, jag låg väl på sidan förmycket den dagen, hehe."


"På söndagen mådde jag lite bättre, och bestämde mig för att åka in till the city och kika efter solisar och flipflopisar, men hittade ingenting :'@ Tog istället kort på tjusiga rosa blommor i Kungsträdgården. Åkte hem och fick jätteont i nacken, illa!"

090426

God eftermiddag!

Känns som om jag har varit vaken huuur länge som helst! Ifs, så är det ju 8 timmar, såatte, mmm :p
Idag mår jag bättre, illamåendet är typ borta, men har fofrtfarande galet ont i hela kroppen. Hoppas att det har gått över tills imon.

Idag har jag iaf varit en runda på stan. Skulle ha ett par solisar och ett par flipflop, men hittade ingenting av det :/ Har ju ett par solisar ifs, och jag får be Anna att leta upp ett par flipflopisar som jag har hemma och skicka upp med mina två klänningar som Mattias föräldrar ska ta med sig (glömde ju ta med mig klänningar till Turkiet när jag var hemma senast).

Nu ska jag väl ta och packa ner lite vinterkäder och vinterskor som ska ner till Småland igen med Mattias föräldrar efter Turkiet. Ikväll blir det tacos, wihooo!


Finfina blommor i Kungsträdgården! (:

090425, Fy fan

Mm, uppdaterar en dag efter, men hahaha, helt sjukt!
I fredags tänkte jag och Mattias samla lite vuxenpoäng, så efter jobbet svängde jag förbi systemet och köpte en flaska rött vin till maten (mhmm, snacka om vuxenpoäng liksom) och två xider kaktus. Åkte hem, började laga mat och sen så drack vi vinet. Jag har aldrig varit förtjust i rödvin, så det gick sakta för mig, och totalt fick jag väl kanske inte i mig mer än 2-3 dl. Drack en xider också, och visst, blev väl lite snurrig, har ju inte druckit sen typ nyår, hehe.... Vi somnade redan runt kvart i tio, tio, och sen vaknar jag på lördagsmorgonen och känner att allting inte är oki. Mattias har redan stuckit till jobbet, så jag drar mig upp ur sängen och känner att jag mår sjukt illa. Alltså, inte som åhnej-jag-är-bakis-måilla, utan mer som shit-jag-är-magsjuk-måilla. Hade tänkt att gå in och duscha, men han bara in på toan, låsa innan jag kräktes. Mmm, fresh, haha! Tänkte att jag var väl bakis då, duschade och drog på mig en klänning eftersom jag hade tänkt att åka in till stan. Men icke sa nicke, mådde så otroligt dåligt! Jag mådde illa så att det bara skrek om det, så jag la mig i sängen och halvsov i typ två timmar. När jag vaknade mådde jag inte ett dugg bättre, fortfarande samma shit-jag-är-magsjuk-måilla, och så höll det i sig hela dagen. Kom fram till att det omöjligt kunde vara bakfylla, jag menar, drack trots allt bara 2-3dl till maten. Var nära flera gånger att kräkas, så jag fick helt enkelt snällt ligga i sängen och vänta på att det skulle gå över, viket det aldrig gjorde! Jag fick ett blämärke på ena knät eftersom jag låg på sidan hela tiden, kunde inte ligga rakt på rygg/mage eftersom det kändes som om min magsäck töjdes ut som fan. Det gjorde den säkert också, hade ju ingenting i den förutom ett knäckebröd och någon dl vatten, men det var helt enkelt omöjligt att äta. Var inte ens hungrig, mådde bara illa av tanken på mat. Ja, men så fortsatte det hela dagen och hela kvällen. Kunde inte stå rakt upp, för då kräktes jag, så när jag skulle gå på toa/hämta vatten fick ja gå med värsta kutryggen :p

Well, det var väl min helvetesdag igår då, hehe, var bara tvungen att klaga! Och grattis till er om ni klarade av att läsa igenom hela texten! :p Idag (den 26:e) mår jag trots allt bra igen, även fast jag är stel i kroppen av allt sängliggande från igår! ;D

090424

Godmorgon!

Idag är det fredag, och jag har redan nyst sisådär 5 gånger under mina femton vakna minuter. Detta bådar inte gott... Idag ska det ju också bli +18 och sol, hehe, som tur är är jag bara ute på förmiddagen, för jag slutar 15 idag :D

Igårkväll var jag ju som sagt helt jävla slut, men efter vi ätit följde jag ändå med Mattias in till stan och satte in pengar, och så tog jag en Lasse Lindh plansch<3 Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag ska få se honom :D Sen åkte vi iaf hem och köpte glass på Ica. Fastän hon var typ kvart i nio på kvällen så vare varmt, så vi slog till. Jag tog en TipTop, bara för att det är så kul att jag kan äta den, haha ;P

Ikväll har vi som plan att grilla kött, mys! Och sen bara slappa. Mattias jobbar ju 06-18 både lördag och söndag, så för hans del blir det lugna gatan ikväll!

Ha en trevlig fredag!

Kortslutning

Jag är helt totalt jävla slut. Trött som ett as. Det var ett under att jag ens orkade gå hem ifrån Danderyd idag, trodde på allvar att jag skulle somna... Ja, det är väl antagligen pollen som spökar, skulle jag tro. Sov trots allt 9-9,5 timmar inatt, och det kommer säkert att bli minst lika många timmar denna natten. Haha, orkar knappt lyfta armarna för att skriva detta inlägget, men känner att jag behövde klaga av mig, mohahaha!
Iaf, idag har jag köpt en majblomma, den är fin!

090423

Godmorgon!

Woho, fatta att jag har sovit inatt eller! Jag är så galet trött på kvällarna, är helt slut när klockan är efter 21. Förmodligen en blandning mellan många barn på dagis och pollen, brukar ju alltid bli helt slut av det såatte! Iaf, 9-9,5 timmars sömn fick jag inatt, wonderful! Drömde en sjukt äcklig mardröm och var tvungen att väcka Mattias, haha! Jag drömde att jag hoppade i sjön från en brygga, och precis när jag landat så flyter det upp ett lik bredvid mig. Jag blir skiträdd och simmar därifårn, men hela tiden flyter det upp nya lik framför mig! Åååh! Fett läskigt vare!

Och idag, när jag skulle ta ut keson, så tappade jag den i kylskåpet, så typ hela nedersta hyllan bev full av keso, mys... Precis vad man vill ska handa på morgonen, hehe.. Det gick iaf hyffsat snabbt att torka upp, hoppas jag fick upp alla små kesobolar bara ;P

Går långdag idag, slutar 16:45, blä. Iaf, om en vecka är det min sista dag på jobbet. Känns lite ledsamt faktiskt...

Mattias leker

Oh yeah, sitter uppkrupen i sängen nu, har ätit god kebab OCH så har vi varit ute och sprungit, mohahah! Det var jobbigare nu än förra veckan, tungt att andas och så jävla ont i vaderna :@ Men jag sprang på, stannade några gånger och stretchade och då kändes det bättre. Vi ska väl springa typ tre gånger i veckan är det täntk, så nästa gång på lördag, eller, Mattias jobbar ju så jag får springa själv, hehe, sure ^^

Iaf, Mattias har fått hem sin nya dator som han köpt, och han håller på att sätta ihop den nu, såatte haha, det ligger delar över hela vårt rum. Jag får inte plats, förutom på denna lilla ytan i hörnet av sängen, haha!





Mm, ni ser ju hur jag har det, haha! Är förövrigt galet torr om läpparna, INTE oki! Hittar inte mitt läpsyl :'(
En skitbra grej är att PATS finns på Spotify<3 Mums!


090422

Godmorgon!

Woops, insåg inte att klockan snart var fem i halv, och jag går vid halv, jaja, jag hiner uppdatera ändå!
Är fortfarande glad över att Kent påbörjat inspelningen av sitt 8e album<333 och igår var jag duktig och städade hela rummet + tvättade en massa och fixade nya sängkläder! Egentligen hade jag tänkt att springa, men när jag kom hem frös jag så jävla mycket att jag typ var stel som en pinne, så ja var rädd för att jag skulle vricka foten elle rnått om jag gav mig ut och sprang, haha!
Mattias var superduktig igår! Han kom inte hem förens, eh, efter 22, och då har han suttit och pluggat hela eftermiddagen/kvällen! :O Duktig älskling jag har<3

Idag ska vi iaf springa, sen ska vi äta hemlagad kebab med grönsaker, mums! Måste bara köpa yoghurt så att jag kan fixa vitlökssås! Förresten, någon (mamma typ?) som vet om det går bra att göra tacos-avocado-grejs med yoghurt istället för creme fraiche?

OMG<33333333

"Just hemkomna från Berlin...
Session nr 1.
Vi har påbörjat inspelningarna av det som kommer att bli vårt åttonde album. Under två extremt fokuserade veckor har ett stort antal sånger spelats in. Låtarna är skrivna under hela förra året och fram till i början av April.
Det är självklart det bästa vi gjort.
Ännu vet vi inte exakt när det kan komma att släppas. Om några dagar återupptar vi inspelningarna i Bunkern. Vårt musikaliska år har börjat helt fantastiskt.

Ödmjuka hälsningar från Världens just nu Bästa Band.
"


OMG JAG DÖÖÖÖÖR<33 IT MADE MY DAY!

Snackar såklart om kent, om ni inte fattar det, hehe. Inlägg från J.Berg på forumet<3

090421

Godmorgon!

Usch vad jag tycker det är tråkigt att skriva "Godmorgon" i vartenda morgoninlägg, men vad tusan ska jag skriva liksom? Hmm..
Idag är jag iaf riktigt utvilad, har sovit stenhårt inatt, haha! Somnade runt halv elva och sov som en stock fram till sju, mm, härligt! Det behövdes verkligen! :p
Igår var vi inte ute och sprang, utan vi åkte och handlade på CityGross istället. Det gick väldans bra och vi handlade på oss en del grejer, sista gången vi storhandlar, eftersom jag räknade ut att vi bara ska bo i Stockholm i 25 dagar till, eftersom typ en vecka försvinner när vi är i Turkiet (som det förövrigt bara är 10 dagar kvar till!) ;D
Sitter just nu och tänker på hur dags jag måste gå hemifrån, om det är halv eller tjugo i? Hoppas inte halv för det är hon nu, haha! Nej, men det är tjugo i jag ska gå, skönt! :p


090420

Godmorgon!
Idag försov jag mig lite så jag äter frullis på dagis (japp, det kan jag göra om jag vill, hehe). Iaf, är astrött, somnade inte förens vid tolv igår fastän jag var megatrött, skitjobbigt! Så det blir till att sova extra tidigt ikväll :p Idag har väl vi planerat att vi ska storhandla lite, fast vetitusan hur det blir med det, sen MÅSTE vi städa iordning på vårt rum, och sen ska vi springa vår 20-minuters runda, haha!

Ha en trevlig måndag, och GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANNAPANNA<3

Helgen i bilder;

   
"Fick mysig frullis, gick sedan ut och lyssnade på ipoden<3 Soligt och skönt vare!"
 
"Lite födelsedagsfika blev det sen! Marängtårta med chokladpudding och fint strössel<3"
 
"Massvis med blåa små scillor fanns det. Och sen grillade vi. Årets första grillning för mig!"
   
"På kvällen började jag sy! Anna och jag gjorde rosetter, och jag sydde sötaste väskan<3"

090419

Hejsan!

Iag åker jag tillbaka till huvudstaden. Flyga igen, eeh. Aja, vi har redan hunnit med att fira Anna idag på morgonen, äta frukost och nu så sitter jag här. Ska packa iording mina saker så jag slipper göra det senare, pallar inte att stressa.
Igår sydde jag (ja, JAG sydde) en skitsöt väska<3 Mm, är typ in love med den<3 Anna och jag sydde också en massa rosetter, ska nog sy några till idag tror ja faktiskt, hehe! :D Plus att jag är megasugen på att färga håret rött...


090418

Hejhejhej!
Skriver ifrån Floda idag. Det är en solig lördag, dock så blåser det en hel del :/ Inte oki!
Har blivit firad idag, fick en skitstor rosa väska från EpicPop, handdukar, en liten godisskål med smultronhjärtan i och 500:- :D Fett nice presenter! Har lite huvudvärk, men det är bara för att jag biter ihop tänderna hela tiden, gjorde det galet mycket inatt, argh :@ Måste sluta med det, hehe... Lyssnat på musik hela morgonen och kollar på BD-DVDn igen, love it<3




Har fått jättemycket fräknar nu bara för att jag varit i solen... Gillar't inte, ehehe...

Jaaaaaaaaa!

JAJAJAJAJAAAAAAAAAAAAA<3
Mamma var och lämnade in mitt CV till Ica idag på förmiddagen, och idag på eftermiddagen så ringde Jocke (chefen) till mig. Jag missade det och ringde upp, och han typ;
"- Ja, jag är ju nästan redan klar med alla sommarjobbare... Men vi tar gärna in dig i vårt team! Det kommer inte att bli 40 timmar i veckan, utan mer som förut, vi sprider ut det. I sutet på sommaren kommer jag behöva mycket jobb, så då kommer du jobba en hel del!"
Jag undrade också om han hade sett att jag hade skrivit att jag skulle vara ledig 8-12 juli och 30 juli-2 augusti, och jodå, det hade han sett. Jag typ; "Jag kan VERKLIGEN INTE jobba då, jag är inte hemma, men jag kan jobba hela tiden annars, bara inte dom datumen!" Och det var inga problem sa han, det skulle han fixa!
Åh gud, är glad fastän jag inte trivs där! Men det är ett jobb, och jag får lida en sommar, för nästa sommar kommer jag bara vara hemma med min hund (förhoppningsvis)!

Iaf, är hos pappa nu. Åkte direkt från jobbet till Bromma, det gick bra med bussbytet och jag kom fram 20 minuter förtidigt pga bra bussbyten! Det var inga terrorister på planet fastän jag var livrädd hela resan. Usch vad jag inte gillar att flyga... Hade lindat in hela ansiktet i min stora rosa halsduk typ, försökte andas djupt men ah, det gick inget vidare, haha! Helt plötsligt så känner jag tårar som rinner, hahaha! Jaja, jag är löjlig, såäre! Lyssnade iaf på musik högthögt typ hela resan. Blev lite bättre då. Fasar inför Turkiet-flygningen!

Nej, nu ska jag väl pallra mig upp till Annas rum och kolla TV tror jag, sen sova. Är megatrött!

090417

Good morning!

Har precis ätit upp mitt knäckebröd, och ska snart kila och borsta tänderna, men först bloggen! :p
Är lite smötrött idag, somnade inte förens 23- någonting, höll på att packa, skriva ut biljetter, skriva av alla busshållplatser när jag ska byta buss och såntdära! Uh, är nervös inför bussresan! Förra veckan fick jag sluta tidigare och åka "den vanliga rundan", men idag kommer jag att beöva åka den nya. Aja, jag hoppas att det kommer att gå bra iaf! (:
Hehe, det ska typ bli varmare i Göteborg än i Stockholm, yeeey! ;D
Oc min lugg är alldeles förlång för att a hellugg egentligen, men pallar inte att ha snelugg idag såatte, haha, det får se ut som det gör!

Ha en trevlig fredag!

Sommarjobbsletande

Åh, ångrar nu som fan att jag inte sökte ica! Hade antagligen fått det, argh :@ Oki, sökte inte det med tanke på hur mycket jag vantrivs där, men vafaan, det är ett jobb, och jag MÅSTE ha ett jobb. Mamma ska få springa ner med ett CV imon, bara för att. Fastän det är försent, men iaf... Ska iaf skriva att jag måste vara ledig under mina festivaler!

Imon flyger jag till pappa ska bli kul! Måste ringa och snacka med honom om när jag landar och såntdära, och så måste jag packa, har inte gjort det än, hehe... Fixade Annas födelsedagspresent också, så ska slå in den, sen är allt klart!

Var förövrigt helt snurrig idag på morgonen. Visste inte vilken dag det var, var osäker på om jag verkligen började 08:45, och kom 20 minuter förtidigt till Danderyd, haha! Stabilt där Sara :p Men annars har dagen flutit på bra. Räknade ut hur mycket jag behöver tjäna för att skaffa hund nästa sommar, men mer om det i hundbloggen!

Nej, nu blir det packa och sen kolla på House eller nån annan film!

090416

Godmorgon!

Alltså HJÄLP vad fort tiden går! Dagarna verkligen flyger fram, lite läskigt, hehe!
Igårkväll var Mattias och jag duktiga och var ute och sprang en liten runda, med betoning på liten! Har ju trots allt inte sprungit seriöst sen jag spelade fotboll för sisådär 2,5 år sen :O Iaf, vi sprang i typ 20 minuter, och av dom 20 minutrarna sprang jag väl kanske, eh, 17? Var förvånad över mig själv, hehe, att jag hade så "mycket" kondition kvar! Extra glad är jag för att idag har jag ingen träningsvärk alls, stretchade ut igår, yes!

Idag slutar jag inte förens 16:45, men efter det ska jag in till stan och kolla lite på presenter till en viss lillasyster som fyller år! :p Åker ju till pappa imon, så det blir att packa en oliten väska redan ikväll, för jag åker direkt från jobbet på fredag!

Nu måste jag kila och borsta tänderna! Tjarrå!

Psst, glöm INTE att kolla in påskbilderna som jag har lagt in i inlägget under! ;)

Påsken i bilder

Fredag:
Jag blev firad på morgonen, fick paket och lite sådära! Åt god frukost, var på Vårpicknick med Annapanna och på kvällen kom lite folk och firade mig & Anna!

   
    
 
Bild 1-3: Mysig frukost med saffranskaka och påskliljor<3
4-6: Vårpicknick vid sjön med Anna
9: Jag och Molly<33

Lördag:
Det var dags förpåskäggsletning, jag var dålig och hittade mitt sist. Påskbrunch blev det också, plus en snabbisvända till stan. På kvällen åt vi lamm med morfars kryddsmör, gotti.

   
   
Bild 1: Jag i pyjamas, på jakt efter mitt påskägg
3: Mamma och Anna<3
4-5: Findukning

Söndag:
Gick upp vid 9, gjorde mig iordning och åkte in till stan. Träffade först Emma&Jonny, sen vid två träffade jag Natha, hennes flickvän Pella, Kabbe, Carro och Anna och vi satt på bryggan vid Växjösjön, drack Milkshake, snackade och hade megatrevligt! Vid fyra kom Emmelie in till stan, vi gick runt sön och sen hängde jag med henne hem till Åryd, kollade på BD-DVD och sov över där! På måndagsmorgonen åt vi mysig frukost ute på hennes uteplats i solen, fett mys!

   
   
   
Bild 2: Natha, Kabbe, Anna & Carro   3: Nathas megacoola tatuering
4-6: Emmelie och jag<3
7-9: Utomhusfrukost<3

090415

Godmorgon!

Är fortfarande arg/sur/ledsen över att jag inte får något sommarjobb, så är inte på världens bästa humör idag... Dock är det sol ute, alltid något att vara glad över, plus att jag redan är påklädd, färdigsminkad och färdig äten och klockan är bara 06:09. Somnade runt 22 igår, så har fått sova typ 8 timmar, fett skönt!
Ikväll har Mattias fått för sig att vi två ska ut och springa tillsammans. Herregud, usch, haha, jag är så dålig på att springa, plus att jag har noll kondition! Men det ska bli intressant och se hur det går!

Bilderna från i helgen kommer ikväll, lovar! Var för opepp igårför att fixa dom, sorry!

Helvetes jävlar...

Fick ett mail idag från Kosta Musik, dom kunde inte erbjuda mig ett sommarjobb eftersom dom hade nått avtal med Samhall, så dom skulle få jobba där. Panik och lite sådära, mmm...
Vetifan hur jag ska lösa allting nu, med framtida planer och såntdära, och vad tusan ska jag göra i sommar? Festa med billig tio-kronors-liters-vin från Tyskland kanske? Ja, det lutar åt det hållet.
Fan helvetes jävlar :@

090414

Hejhejhej!

Nu är det tisdag igen och dags att jobba! Har inte skrivit under hela påskhelgen, sorry för det, men har liksom inte haft tid. Har varit nere hos mamma, träffas kompisar och haft det kul, såatte! ;D Ska lägga in bilder från helgen sen, typ ikväll.
Idag blir det jobba fram tills 16:45, sen ska jag dra in till stan och se om dom har schyssta Converse på Stadium, för mamma hade nämligen "Ta 3 par skor, betala för 2"- kupong där, så jag tog den och ska nog köpa Converse!

Wel, nu måste jag borsta tänderna och börja leta rätt på mina saker så att jag slipper springa till Dandedyd sen, känner att jag är lite trött idag så springa orkar jag nog inte ;P

Ha en trevlig tisdag! :p

Påskäggsfunderingar

Woopidoo, fick sluta tre timmar tidigare idag eftersom alla barnen hade gått hem vid två, haha! Skulle egentligen jobbat till 16:45, men hade absolut inget att göra så att dom typ; Åh, du kan gå hem Sara! Schysstos liksom! ;D Bra, för då kunde jag åka hem och packa om, tror nämligen att mitt handbagade var förstort :s Men nu äre fixat (snart iaf)! Plus att jag inte behöver byta en massa okända bussar, utan bara dom "vanliga" som jag har åkt med ett par gånger (:

Förresten, det här med påskägg, är det så att alla får dom på Påskdagen (för det är väl på lördag?), eller kan man få påskäggen idag och på Långfredagen också? För igår på dagis var det flera som sa att dom skulle få påskägg imon, och en del fröknar typ: ja, imon så får ni era påskägg... Och så var det en mamma som sa idag att t.ex. Ebba skulle få sitt påskägg imon. Och jag typ: eeeh? Trodde typ alla fick sina på lördagen, men jag hade visst fel :p

För övrigt har jag sett två sjösniglar i MM's akvarie pasa sig ;P

090409

Godmorgon!

Sista arbetsdagen idag. Skönt. Den här veckan har gått fett segt tycker jag, usch, sånt gillar vi inte! Iaf, har fick allting packat igår, förutom datorsladden som ska ner nu, så behöver inte stressa runt nu på morgonen! Ska åka tuben till Danderyd idag, orkar inte gå med väskorna, och ja jag ska gå fem minuter tidigare för att den INTE ska komma förtidigt, och om den gör det hinner jag med den iaf! (:

Dagens mest nervösaste grej är ju att jag ska åka buss till Bromma flygplats, och som bekant så är jag faktiskt riktigt kass på att åka buss. Eller jag liksom inte åka, men byta och hoppa av vid rätt station! Så nu har jag skrivit lappar igen med alla hållplatser som ska passeras under resan så jag kan checka av! Ja, det är liksom bara att önska mig lycka till och hålla tummarna fört för at jag inte ska komma bort på vägen! ;P

Ha en bra skärtorsdag alla!

Mia och Klara räddar min kväll

Har kollat på Mia och Klara varenda kväll nu sen Mattias åkte. Mhm, jag har sett alla avsnitt minst tre gånger men fy tusan vad kul det är, hahah<3
Hittade nyckel till dörren in till vårt rum såatte, jag låste. Tyckte det kändes säkrare, skönt att åka hem imon iaf. Känns tomt här. Har packat ner alla kläder, nu är det bara smink, ett par skor till, håraccesoarer och datorn som ska ner. Och biljetterna.
Jag har inte berättat vad som hände imorse... Jag var klar försent för att gå till Danderyd, så jag gick till tuben istället. Den går 06:45, så jag gick snabbt hemifrån 06:35, jag sprang tillochmed en bit för att vara på den säkra sidan. Kommer fram till tunnelbanan 06:42, och då ser jag att det står "Mörby centrum 8 vagnar". Fan helvetes jävla skit, jag missade tunnelbanan för att det gick tre minuter förtidigt :@ Nästa gick 10 minuter senare vilket resulterade i att jag missade bussen i Danderyd och kom försent till jobbet. Bara en kvart, MEN IAF! Hade varit noll minuter sen om inte tuben varit förtidig! :@

Nu ska jag ta bort mitt gula nagellack och måla svart istället, fint<3


Hahaha<3

090408

Good morning!

Idag är jag så satans trött, ajaj! Somnade ändå vid kvart över tio igår? Knäppt. Aja, får sova igen mig över påsken :p
Idga ska vi äta påskbord och sjunga påsksånger på dagis, få se hur det blir (: Jag har iaf bara klänning på ig, ska sätta på mig nått på huvudet, typ huckle, sminka mig med rosa kinder och sätta dit lite fräknar. Jorå!

Ikäll blir det packning... Och vet ni, JAG HAR TAPPAT BORT MIN VITA LÅNGÄRMADE TRÖJA! :@ Fast nu börjar jag tro att det seriöst är nån som går in och snor kläder, för jag letade överallt igår efter den, men den var borta, likadant som min blåa klänning med sjärnor på, åååh! :@

090407

God eftermiddag!

Imorse funkade inte internet! Tråkigt en ganska tur för jag var lite sen, så om jag hade bloggat så hade jag blivit ännu senare, hehe :p Iaf, solig dag på jobbet igen. Samma unge som var tjurig igår var tjurig idag också och bröt totalt ihop när vi ksulle gå in. Irriterande? Ja. Satt ute och solade på rasten och somnade nästan, hehe. Fick ett påskägg av ledningen (allting var chokladgrejer och ingen innehållsförteckning såatte, skänker bort till andra folks påskägg, typ mammas ;P). Har också spillt korvgryta på min klänning, eller det kan ha varit nån unge också förresten...
Imon ska det regna och vi ska sjunga påsksånger och äta påskbord imon. Mysigt värre. Vi får också klä ut oss om vi vill! Jag hade väl tänkt att vara häxa då, hehe, typ rosa kinder och fräknar och nått hukle av nått slag, man vill ju inte spöka ut sig för mycket! (:

Blodpudding och sura ungar

Ojoj, ett sent inlägg ikväll men har fixat lite med min parallella nya hundblogg, så ni ska slippa höra de flesta av mina hundtankar, hehe!
Jobbet gick bra idag, förutom en unge som hade vaknat på helt totalt fel sida. Allting var fel, och hon skulle göra tvärtemot allting man sa. Gaah, så otroligt irriterande :@ Men det var bara att bita ihop och försöka vara så lugn och sansad i alla vredesutbrott och argtårar! Dagens plus var att vi satt ute och fikade på rasten<3 Strålande sol och blå himmel med en kopp te, underbart! Dagens minus var att vi fick blodpudding till lunch. Visst, jag har aldrig tyckt om det men har inte hatat det liksom, men idag, usch! Var ju tvungen att äta för barnens skull, men jag satt hela tiden och tänkte på innehållet, att det var en massa nyttiga närn-vitaminer i och ja, det är ju blod. Alltså jag hade hellre ätit en bullens varmkorv istället för den där halva blodpuddingsbiten so jag drnkte i lingonsylt. Nej, usch och fy för blodpudding!

090406

Morning!

Detta fårbli ett snabbt inlägg, försov mig lite i morse, gaah :@ men det är lugnt, hinner iaf! (:
Sitter och äter frullis nu, honungsyoghurt med flingor<3 Åh, vi var i affären igår och då såg jag att dom hade just honungsyoghurt, och så kom jag ihåg att typ mormor hade det någongång när jag var mindre, så jag blev sjukt sugen såatt vi köpte. Och aa, den är lika god idag som då!
Jobbar bara till 15 idag! Så skönt att sluta så tidigt på en måndag! När jag kommer hem är ja iaf ensam hemma, för idag åker Mattias hem!

Psst, ni som inte har hunnit kolla helgens inlägg, gör det! En massa bilder och såntdära kul! (:

Äntligen

Jag har äntligen hittat den PERFEKTA hundrasen för mig! Har suttit och läst om den hela dagen nu och ja, den är perfekt! Honorna blir max 47 cm i mankhöjd, den fäller inte, är lugn och tyst inomhus och gillar att röra på sig utomhus<3 Hur perfekt är inte det? Jag har tillochmed mailat en uppfödare i Växjö och frågat om hon planerar en kull under våren 2010. Åh, jag är så himmla glad att jag äntligenäntligeäntligen har hittat en ras som känns helt rätt!
Whippet, åh<3

  
Hittade bilden HÄR och HÄR!

090405

Tjolahoppsa!

Vaknade för någon timme sen, har ätiti frukos och kollar på Hancock justnu. Ska väl städa rummet idag också, ser förjävligt ut rent ut sagt, haha!
Iaf, igårkväll är Mattias kommit hem berättade jag för honom att jag inte hade velat äta årets första glass själv, och då föreslog han att vi skulle gå upp till Ica efter maten och köpa! Yeey liksom, hehe. Så det gjorde vi, och jag ville pröva dom nya Magumglassarna, ni vet dom som ligger i en förpacking, men tålde ingen av dom, illa! Så var påväg att ta en annan Magumglass när Mattias föreslog TipTop. och jag typ; "Eeh, är du dum eller? Det är ju hasselnötter på den?!" Men sen så upptäckte vi att det inte var det, att det bara var puffat ris! Heja vad glad jag blev, haha<3


Haha, heja mobilbilder, mums<3 Men iaf, glassen var galet god och det var skönt&varmt ute. Vi gick hem se, myste er oss i sängen, åt godis och kollade på Robison och lite sådära!
Mattias gick upp vid fem idag så nu är han på jobbet och jobbar, hehe...


Pictures

Kom hem från stan för en stund sedan. HEJ VILKET FINT VÄDER<3
Gick först runt lite inne i stan, kollade på H&M, hittade miljoner saker som jag vill köpa men ah, det får vänta. Köpte en studentgrej åt Martin, hehe, och sen så stack jag till Gamla stan och satte mig vid vattnet där och chillade. Fetingmys var det! Funderade på om jag skulle ta årets första glass, men kompå att det var tråkigt att göra själv så jag lät bli... Åt istället en hallon-lakritskubba, mums! Egentligen så är det bara hallondelen som är god men aah, haha!
Gick iaf omrking med BD i äronen hela tiden, underbart härligt, och åh vad jag trivs att vara panda<3





















Panda<3

Woho, åh vad jag saknat det! Fixat pandafrill<3 och nu är det bara kinaskorna som ska sättas på sen ska jag ut på stan!

090404

Det är sol och åtta grader ute<3 Jag har varit vaken sen 07:49, har redan hunnit äta frukost, klätt på mig, kollat på "Så nära får ingen gå (Ett år med Kent)", konstaterat att mina ögondroppar kostar way to much och hunnit ta sönder mina strumpbyxor änu lite mer! Just nu redigerar jag lite bilder som jag var och tog igår.
Dagens planer ser väl ut så att jag sminkar mig, åker in till stan och chillar lite, åker hem och köper tillbehör till köttet ikväll, myser lite i solen och sen väntar på att Mattias ska komma hem. Antagligen blir det att vi kollar på Robinson ikväll.

Här kommer iaf några av bilderna som jag tog igår, mest på natur och sådära, men också en på mig när jag är jävligt trött och osminkad, ohyeah;















Dagen i korthet

Gud var underbart att bara få slappa. Fetingstressigt idag på jobbet, åh, trodde jag skulle få en hjärtinfarkt eller nått eller ja iaf svimma... Ta på ytterkläder, lyfta upp och ner ungar från bänken, tråkla på gummistövlar och dra över både termobyxor/overall och galonisar över regnstövlar, på med vantar, byta bajsblöjor, på med mina egna ytterkläder ut och passa ungar som trillar ner och fastnar i gungorna, fånga barn som håller på att trilla ner från gungor, lyfta upp barn på gungor, ge fart, lyfta ner från gungorna. Åh, hjälp vad jag var stressad! Och till råga på allt så kliade min mun sönder, jävla pollen! Jag blir ju alltid så frukstansvärt irriterad när det kliar i munnen/näsan, men kan ju inte vara sur på barnen! Hard alltså...

Har iaf precis ätit upp en tallrik mjölk med Cheerios, blev sjukt sugen på det, hehe. Mattias är på spex fortfarande och jag har kollat på "Ett öga rött" och "Freaky Friday"- Ska nog checka någon mer film innan jag lägger mig för att sova!
Mattias jobbar ju 06-18 imon, så är hemma själv hela dagen imon. Funderar på om jag ska piffa till mig, typ pandafrill, snyggsmink och kinaskor, dra in till stan och bara chilla. Det ska ju, enligt smhi, bli 13 grader och sol imon, lovely<3 Men ah, vi får se vilket humör jag är på imon, det kan skifta ganska snabbt ^^



Hittade ett videoklipp som jag filmat från Timos spelning i Kalmar från i sommras, åh<3
Ljudet suger och ah men iaf!

090403

Äntligen fredag, IGEN!
Veckorna flyger verkligen fram, lite småläskigt måste jag säga, uh!

Igårkväll var Mattias och jag ute på en prominillis, och vi gick typ längs ett elljusspår, fast sen blev det mer som en stor stig men iaf. Och den låg läns vattnet och det var så sjukt mysigt!<3 Hade inte kameran med mig, men ska dit och fota idag! Ah, alltså svårt att fatta om man själv inte såg det, men det var ASMYSIGT!

Idag går jag bara till 15, så jävla skönt, för jag är galet trött! Blir slappkväll hemma själv idag, för Mattias ska på nått spex och jag ville inte följa med, inte riktigt min grej det där... Ska iaf äta köttfärssås och spagetti, bara såatt ni vet, hehe.

Glöm inte att titta på dom nya bilderna från Popcirkus som jag lagt in i inlägget under detta!

Ha en trevlig fredag! :)

Popcirkus

Här kommer då lite bilder från igår;

 
Mattias mötte vid vid Medis och vi käkade mat ;D Fetingnice väder och sådära, och Burger King gör godaste pommesen<3


Jopp, och sen fick vi gå in och jag var nervös för jag inte visste hur dags det var insläpp till själva spellokalen... Och så var jag megakissnödig och vågade inte springa på toa ifall dom skulle släppa in, men sen blev jag ivägtvingad på toa av Mattias iaf, hehe. Men ah, vi satt iaf utanför dörren till spellokalen från kl. 17:45-19:00 typ, så det var pretty long time, och hela tiden var jag sjukt hispig och hoppade upp och ner på stolen för att kolla på TV-skärmen (dom hade TV-skärmar där men såg hur dom fixade innifrån spellokalen) så att dom inte släppt in folk från den andra dörren, för det fanns två dörrar.. Men ah, sen gick det bra när dom släppte in och jag gick lugnt fram typ, och kom längst fram då så det var nice! :D

      
      
The sounds, åh<3 Började att spela nya låten "No one sleeps when I'm awake", sedan "Tony The beat" och en till ny låt "Beatbox". Känner att jag inte kan uttala mig om "Beatbox" än, har bara hört den en gång och det live, såatte, jag får lyssna på den liter mer HÄR!


Vi var visst med på TV, hehe!

      
 
Sen var det Lykke Li, men hon spelade på Lilla Scenen så vi såg det inte live, synd, men men. Iaf, Peter, Bjorn & John spelade sedan, och för er som inte vet så är dom pretty kända för bl.a den HÄR låten! Och så var det dansare som dansade med läskiga masker på. Annorlunda måste jag säga...



Som avslutning kom Sounds och Lykke upp på scen och körde en låt tillsammans med Peter, Bjorn & John. Haha,skitkul, Maja och Felix kunde inte texten så Felix hade en fusklapp i handen som han och Maja kollade på när det var deras tur att sjunga, haha askul<3
Men det var iaf en sjukt rolig kväll, roligast var förstås att se The Sounds igen, men också kul att vara med på en TV inspelning. Per och Christian var coola och röken som dom hade på scenen sved i mina ögon som lök. Men det var fett nice! Och jag vet att bilderna suger men som dagt, Canon Powershot A430, såatte<3

090402

Godmorgon!
Åh, igårkväll, så sjukt kul!<3 Underbart att se The Sounds igen! Samma energi, samma scenkänsla! Synd bara att det inte var en hel konsert.. Men får se dom igen på Hultsfred i sommar såatte! Vi var vsst med i TV en snabbis också, hehe. Ni kan kolla på SVT Plays hemsida om ni missade avsnittet igår, HÄR!
Jag är iaf inte alls lika trött idag som jag trodde jag skulle vara, men lr väl vara desto tröttare imon! Mattias är knappt hemma i helgen för han ska jobba, så jag kan verkligen vila upp mig utan att ha dåligt samvete för att jag intespenderar tid med honom :p

Iaf, lägger in tre bilder på Maja<3 Åh, gudars vad snygg hon är, hehe! Men aah, lägger in fler bilder sen efter jobbet!






Bildkvalitén suger, men hey, för att vara tagen med en Canon Powershot A430 så<3

090401

Morning morning!

Uh, idag är det första april, jag hatar första april, bara för att jag hatar att bli lurad...
Igårkväll var vi hos Stefan&Lina, Mattias skulle hjälpa Stefan med nån datorgrej som vanligt, hehe. Vi åt iaf mat, och sen fick jag en present! :D Wihoo, världens sötaste nyckelgrej som såg ut som en cupcake<3333 Kommer in bild senare... Sen gjorde vi riktiga muffins och drack te, det var gott! Sen knallade vi hemmåt i regnet, hmmpf..

Idag är jag tröttis för somnade ganska sent igår, och IKVÄLL BLIR DET THE SOUNDS OCH POPCIRKUS<333 Woho, kommer bli bäst! Åker irekt från jobbet till Debaser såatte, haha, nästa gång jag är hemma kommer klockan att vara 01 typ :p

Men ha en bra första april (blääää)!

RSS 2.0