But I remember, when we were winning.

Igår var vi ute hos min moster och mina kusiner och hälsade på. Deras katt har fått tre små kattungar som mest ser ut som ullbollar. Dog kattungedöden och kelade och gosade och lekte mest hela tiden med dom, småskruttisarna liksom! Ville så gärna ta med en hem till Ansgi och mig men det går ju liksom inte nu när vi bor så himla litet.
Hade iallafall klätt upp mig lite i en tröja som kommer ifrån new look, och kjol från H&M. Jag har även på mig mina nya strumpor med vit kant som jag köpte på Gina tricot här om dagen, finfina är dom!

På vägen hem så stannade vi på Samarkand och jag kilade in på H&M och hittade en himla söt skjorta med typ tusen små vita kaniner på. Funderar på att köpa den fast är osäker på formen, men ska prova den när Anna och jag ska in till Växjö på tisdag och shoppellishoppa lite! Man kan ju känna lite såhär att det kan ju inte bli fel med kaniner typ! (Och förresten, skorna som jag köpte har börjat töja ut sig lite nu, eftersom jag tryckt i t-shirtar i dom, så himla bra! :D )










Pysslat

Igårkväll kände jag mig himla kreativ och kände för att sy. Alltså, jag är verkligen himla dålig på det men kände liksom för att give it a try. Hade en vanlig t-shirt från H&M som jag kände för att piffa upp lite, och valde att försöka sy en vit "krage" till den. Det blev i och för sig mer som en vit rand runt halsen bara, men jag blev faktiskt ganska nöjd med resultatet i och med att det är första gången jag gjorde en "krage" och faktiskt är sjukt ohändig (kan inte ens trä maskinen själv)!


Hej säger Ansgi och jag!


Cupcakes

Igår firade vi julafton här hemma hos mami, och jag hade fått till uppdrag att fixa lite muffis tills kvällsfikat. Bestämde mig för att mixa två olika muffinsrecept för att få lite extra juliga muffins:

1. Först så plockade jag fram alla ingredienser och blandar ihop dom.


2. Hittade lite mörk choklad hemma som jag smälte och hällde i smeten.


3. När jag blandat smeten väl så ställde jag muffinsformarna i en muffinsplåt och fyllde dom ungefär till hälften med smet.


4. Hackade mörk choklad och blandade det tillsammans med krossade polkagrisar. Hällde i chokladen och polkagrisarna i muffinsformarna så att de täckte smeten, och sen hälde jag på resten av smeten så att muffinsformarna blev fulla.



7. Sen ställde jag in dom i ugnen i åtta minuter, och när jag tog ut dom var dom såhär fina!


8. Hade bestämt mig för att göra marängfrosting. Först blandade jag ägg och vaniljsocker och vispar tills det blir fluffigt. Sedan kokar jag ihop lite sockerlag och häller i det i äggblandningen och vispar i tio minuter tills det har blivit en marängfrosting!


9. Eftersom jag ville ha lite extra julfeeling så hällde jag i några droppar pepparmyntsolja.


9. När frostingen är klar så spritsar jag bara på muffinsen, och sen är dom klara att äta!


Men jag lever på impuls nu.

Igår när vi var och mellandagsrea-shoppade så var jag även på jakt efter ett par nya skor. Hade tänkt att kika efter ett par creepers men hittade varken några som var fina, eller som fanns i min storlek. Någonstans på nån gata så snubblade vi iallafall in i en skoaffär, och jag hittade som sötaste små skorna. I vanliga fall så brukar jag inte alls tycka om den här typen av skor, men just dessa skor var liksom lite mer rundade fram till, och runda skor är bra skor! Dock fanns dom, naturligtvis, bara i strl 37 (jag har ju liksom typ 38 i vanliga fall). Bestämde mig dock för att pröva en sko, och efter lite lirkande så fick jag faktiskt på mig den. Nu till det störiga; jag trodde att den foten som jag provade skon på var min lite mindre fot, så jag brydde mig liksom inte om att ens be om att få prova den andra skon eftersom den då med stor sannolikhet inte skulle ha passat.
Kunde dock inte sluta tänka på skorna, och direkt när jag kom hem så googlade jag efter vart jag kunde köpa dom= helt omöjligt! Dom fanns på en affär, men var helt slutsålda. Blev typ desperat, för jag ville verkligen ha skorna, så jag sprang och hämtade ett måttband och Åsa hjälpte mig att mäta. Då visade det sig att foten jag provat skon på i affären inte alls var min lilla fot, utan min stora; jag kunde alltså ha skorna! Blev typ ashappi och smidde snabbt upp en plan på hur jag på bästa sätt skulle kunna ta min in till stan och köpa skorna. Fick låna Martins pendeltågskort och klockan tio så hände jag på låset till skoaffären och några minuter senare så var skorna mina! :D Nu går jag runt här hemma hos papi och håller på att gå in/töja ut skorna en aning. Detta kommer nog bli superduperbra!





Själen min blev såld.

Idag har jag varit på mellandagsrean hela dagen, tillsammans med Anna! Hittade en massa fint, och det var inte alls lika mycket folk som vi hade räknat med trotts att vi var i Göteborg.


Först ut är en klänning från Monki. Den slängde jag på mig typ direkt när jag kom hem pga hade int provat dne i affären. Den passade och jag blev happi!


Jag hittade finaste svart-vita strumpbyxorna på lindex som jag liksom bara var tvungen att köpa fastän dom inte var på rea. Och sen hittade jag en liten tiara och ett läppglans på H&M.


När jag och Anna gick in på Zara så hittade jag denna kjol på barnavdelningen som fick följa med mig hem. Den är svart, fluffig och har liksom små diamanter på sig, liksom hur fint?! :D


En svart kjol från BikBok som jag kollat på ca hur länge som helst (och som nu var på rea), fick också följa med hem.

Sist men inte minst så hittade jag en sammetströja på Kappahl. Har liksom kikat ett tag efter en sammetströja men inte hittat någon bra, men så sprang jag på denna och var liksom tvungen att köpa.

Åh vad jag tycker om mellandagsrea!

Julafton.

Ungefär såhär såg det ut när jag firade ju hemma hos pappa och Åsa:


Först så fotade jag och Anna oss tillsammans med vår finfina gran. Vi fotar alltid en massa varje julafton, det har liksom blivit en liten tradition!





Och sen var det dags att äta lite julmat. Jag tycker inte om julmat, men åt faktiskt mer än vad jag brukar göra! Sen råkade jag nästan sätta snapsen i halsen och det är inget jag kan rekommendera sådär, haha. Och i år blev vi faktiskt klara i tid och slapp stressa för att hinna in och kolla på Kalle, brabra!


Efter (och under) Kalle så äter vi en massa godis. Eller ja massa kanske var att överdriva, man är ju faktiskt ganska mätt efter att ha proppat i sig mat och sådära men ni fattar! Sedan har vi en liten tradition som Anna har infört för ett par år sedan, nämligen att hon gör ett eget julkorsord som vi sedan ska hinna lösa på så kort tid som möjligt. Killarna mot tjejerna; den med minst fel vinner (såklart). Tjejerna har vunnit varenda år, WOHO!




Runt sju-halv åtta tiden så är det dags att öppna lite julisar! Det är nästan alltid Martin som börjar dela ut, och sedan turas han, jag och Anna om. Fick en massa fint och sådära (bland annat en blixt till min kamera!), och alla andra blev glada för sina presenter och vi satt och pratade och hade det sådär julaftonsmysigt under tiden som vi öppnade. Trots att jag ca. hade noll julfeeling kvällen innan så blev julafton himla fin och mysig och julaftonig!

Hjältar och Hjältinnor stannar kvar.

Lite såhär såg jag ut på självaste julafton:




Have yourself a merry little christmas.

I onsdags så fick vi jullov! Jag och Marie skulle följa med Ida-Lisa ut till Ikea för hon hade lite saker att köpa och sådära, men innan vi kunde åka iväg så var vi tvugna att lyfta bildäck och omorganisera lite i Ida-Lisas bil så att Marie skulle få plats. Det måste förövrigt sett himla roligt ut; jag och Marie sitter inkrypta i bagaget och drar för livet i ett par bildäck medan Ida-Lisa sitter i baksätet och puttar på haha! Tillsist kom vi iväg, och väl på Ikea så började vi att planera vårt framtida gemensamma barn och kom fram till att det skulle bli ett awesome barn! På väg hem från ikea så kände vi ju att dte var ju himla tråkigt att sitta ensam hemma, så vi bestämde helt enkelt att vi skulle hänga hos Marie. Vi fick i uppgift att handla lite fika medan Ida-Lisa åkte hem och lämnade bilen. Att låta mig och Marie gå i en affär när vi inte vet vad vi ska köpa är ju inte en sån himla bra idé kanske, haha! Vi gick kanske totalt fem varv i affären och klurade på vad vi skulle ha, och när vi väl kommit på det och skulle gå och hämta det så var det slut haha! Det slutade med att vi panikade lite och bara tog lite grejer som vi tyckte såg gott ut! Sen satt vi resten av kvällen hemma hos Marie och drack pucko+minttu-drinkar och myste!




Jullov imorgon!

Håller på att storstäda min lilla lägenhet för fullt! Det är tråkigt men någongång måste man ju göra saker som är tråkigt också. Jag har iallafall lyckats diska all min disk och har precis slängt in sista maskinen tvätt; det går liksom framåt! Imorgon har vi sista seminariet i skolan innan vi får jullov (fast egentligen har vi inte jullov men jag hoppar över ett seminarie och en föreläsning för jag tycker att jag förtjänar lite lov, sådeså!). Ska bli så himla skönt att få vila huvudet från skolan ett tag. Nu ska jag ta och fortsätta med städningen så jag slipper vara uppe hela natten. Hejdå!

@ school



Hejhej! Nu är vi i skolan och har precis smitit från en tråkig föreläsning, därför är vi lite extra fnittriga, japp!

Du är min hjälte för du vågar vara rak, du är min hjälte för du är precis så svag som jag. Kom och hjälp mig, jag behöver dig igen, igen, igen...





Saknar min finaste Pop. Men nu är det faktiskt inte så länge kvar tills vi ses igen och jag längtar så himla mycket!

Lilla sommarfesten.










I fredags var det fest, och vi började kvällen hemma hos Ida-Lisa som bjöd på en mintu-drink och mat. Se målade vi mustascher på fingrarna och diskuterade konstiga saker och Ida-Lisa och jag dansade till "sexy and I know it" haha! Sen drig vi på fest på Kåren. Det var skittråkigt. Istället för att ha en DJ så hade dom ett liveband som spelade hela kvällen vilket resulterade i att det bara blev coverlåter på musik som inte alls var särskilt bra. Fast vi lyckades roa oss iallafall vilket ju var tur! Däremot var jag tydligen väldigt bitter när jag kom hem, vilket resulterade i att jag skrev dessa två tweets:

"imorgon ska jgva duscha upp hels husets varmvatten mohahahaha!
3:14 AM - 17 Dec 11 "
"rätt åt dom jävlarna (bitter!!!
3:15 AM - 17 Dec"

Haha, jag antar att jag egentligen var bitter på att Kåren varit så dåligt för jag har då inte något emot några som bor i mitt hus, jag menar jag känner ju inte ens någon haha? Kunde ju inte låta bli att skratta högt när jag såg dessa tweets på morgonen!

I won't last long.

Drar på "Lilla Sommarfesten" på Kåren tillsammans med mina vänner! Och när jag såg mig själv i spegeln nyss så insåg jag ju att jag inte är speciellt somrig= jag är svart, röd och glittrig. Men glitter är fint och det är jul om åtta dagar så det är okej faktiskt!



I forgot how to cry.

Här är två dåliga bilder på kläderna som jag köpte i Stockholm:


En stor och megamysig tröja från H&M.


En kjol med en massamassa små hjärtan på från Monki, och en helt enkel vanlig svart kofta från Cubus!

Livet är människans bästa tid.

Igår: När jag kom hem efter skolan så låg det en avi på min dörrmatta att jag hade ett (oväntat) paket att hämta ut på ica. Det visade sig att min fina mami och lillasyster hade skickat ett paket med lite smått och gott till mig, bland annat marabou polka, skumtomtar, ett läppglans och en löskrage som Anna har sytt alldeles själv till mig! Älskar att få sådana små oväntade paket, så himla mycket vardagsglädje!




























Idag på morgonen: Gick upp klockan 06 för jag skulle åka till Stockholm för att först lämna Ansgibus hos Mattias för han ska ha honom över jul, och sen ha lite julmysshopping tillsammans med Ida-Lisa och Marie. Vaknar iallafall till tonerna av "Alla flickor utom jag" eftersom jag glömt att stänga av "Musikhjälpen" på datorn. Detta får mig osökt att tänka på ett klipp som Marie och jag kollade på igår, och genom att tänka på det klippet börjat jag tänka på en liten filmsnutt där en viss hemsk, känd person åker linbana, vilket fick mig att börja fnittra för mig själv där på morgonkvisten!
Sedan åkte jag och Ansgi lite tåg hem till Mattias och lämnade honom där, men jag hann även boka en biljett till Kents konsert den 14/7 i Göteborg, lyckan alltså!!!!!

Idag: Jag, Marie och Ida-Lisa har traskat runt i Stockholm och kikat i affärer och letat efter julklappar. Det har gått skitdåligt eftersom:
1. Personerna jag ska köpa till har inte önskat sig något
2. Det som jag har tänkt att köpa har inte funnits
3. Har alltså inte köpt en enda julis idag, FAIL.
Jag har istället köpt lite saker till mig själv eftersom jag kan ju inte gå runt med pengar och inte använda dom, eller så. Har inhandlat mig en tjocktröja fårn H&M, en hjärtankjol från Monki, en svart kofta från Cubus och ett svartglittrigt nagellack!
Och när vi satt på tåget påväg hem så blev alla tre helt fnissiga och jätteskrattiga och mina lösögonfransar lossnade vilket fick Marie och Ida-Lisa att bryta ut i skratt och jag skulle hosta och Ida-Lisa skulle hjälpa mig att hosta och ja jag vet inte alls, men roligt hade vi iallafall!



Och när man hatar den man blivit, och man föraktar den man var, så finns det ingen Gud i världen som kan ge dig något svar, förutom: Vi ska alla en gång dö.





1. KENT SKA SLÄPPA NYTT ALBUM I APRIL (JAG ÄR INTE RÄDD FÖR MÖRKRET)! Jag ca. dog när jag såg det under föreläsningen. Slutade andas för en liten stund och sen bara pangbomkrash 120 i puls ungefär och jag skakade och hoppade runt på stolen och egentligen ville jag ställe mig upp och skrika "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" i klassrummet men jag tror inte att föreläsarna skulle ha uppskattat det, så jag skrek i huvudet istället och var helt vild i hjärtat och ville visa alla mina vänner dom finaste nyheterna på länge och visste inte om jag skulle gråta eller skratta och ja!
2. Dom har släppt några turnédatum och jag ska försöka få biljetter till spelningen på Trädgårdföreningen i Göteborg den 14/7. Jag hoppas att dom släpper mer spelningar i till exempel Stockholm/Västerås/Växjö/nånstans i Skåne pga ganska nära om jag är hos mami! Sen tycker jag att jag och Marie ska åka på spelningen i Åbo, det hade ju varit det bästa ungefär!



Mini-julafton

Igårkväll så hade jag och mina vänner mini-julafton hemma hos Ida-Lisa. Först åkte vi till Ica och köpte på oss en massa goda saker att äta, sen åkte vi hem till Ida-Lisa och började förbereda lussekattsdegen. Under tiden som den jäste så bytte vi julklappar med varandra. I mitt fall så var det Catti som hade köpt till mig, och jag fick boken "En dåre fri" och en glittrig eyeliner som jag önskat mig! :D När julklapparna var utdelade så hällde vi upp chips och dipp och började kolla på "Love actually". Under tiden som vi kollade på filmen så fixade vi iordning lussekatter med vit choklad i, åh så himla gott! När lussekatterna var klara så låg vi resten av kvällen och kollade på movie, åt en massa gott, kollade på läskiga Mårran-klipp och hade det sådär allmänt mysigt. Mitt i natten hade Ida-Lisa och jag hade även en liten dansuppvisning till "Sexy and I know it", vi har tänkt att köra den dansen på Kåren nästa fredag, haha! Kvällens största fail var när vi skulle kolla på en film där dvd-skivan var jätterepig så vi missade början (utan att veta det) och sen helt plötsligt var den slut; då hade den hoppat över hela slutet, så jag fick försöka förklara hur den slutade, trots att dte var flera år sedan jag såg den sist, haha!






Pluggdag.

Min hjärna är totalt urskrupmen efter att ha skrivit klart typ det sista på pmet idag. Kelly och Catti kom hem till mig och så har vi pluggat hela eftermiddagen. Fast först när dom kom åt vi sushi, åh så lovely ♥



Oh helga natt



Nu ska jag lyssna på denna fina och sen ska jag sova. Imorgon ska jag äta sushi! Godnatt.

Fem steg bakåt, två steg fram.

Idag har Kelly varit hemma hos mig och vi har PM-pluggat lite. Jag tycker det är så spännande när jag får besök hem till mig. Eftersom tre av mina fem vänner här i Västerås är allergiska mot katter, så blir det naturligtvis aldrig att vi hänger hemma hos mig, så därför blir det så himla roligt när det väl kommer hem någon till mitt lilla bo!
Just nu sitter jag och är sugen på att baka lussekatter, men det är ju så himla krabbigt oc tar så himla lång tid så jag får vänta tills på lördag då jag och mina vänner ska ha mini-julafton och baka lussekatter och sådära! Längtar så himla mycket tills på lördag, kommer ungefär bli det mysigaste på länge.


Och såhär kan jag för övrigt se ut när jag är ute. Detta är mina två nya vinterjackor för i år. Den vinröda köpte jag på "New Look" i London, och sen svarta hittade jag billigt på Myrorna (den är förövrigt så himla varm och gosig, kan ju vara det bösta köpet på länge, förutom min glittertröja!)!



Second Hand

Idag orkade jag piffa till mig lite, så jag drog ner till stan. Inhandlade två stycken julklappar och sen hittade jag två små saker till mig själv på Myrorna och Stadsmissionen:




En ursöt liten vårjacka som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Den kostade förövrigt bara 75:-, så det var ju inte så himla farligt. Och sen ett smalt, vitt skärp som jag har tänkt att ha til en av mina klänningar! Åh vad jag tycker om second hand!

Today.

Idag lämnade vi in vårt pm för granskning, så himla skönt att vi inte kan göra mer på det förens vi får tillbaka det på torsdag. Imorgon och på onsdag är vi lediga från skolan, måste bara läsa in mig på det pm som jag och Kelly ska opponera emot på torsdag, men annars så har jag ingenting inplanerat! Har väl tänkt att jag ska försöka piffa till mig, känner för att ha lite finare kläder på mig och kanske fixa frillen och sådära, innan jag ska ner till stan imon och se om jag hittar några julisar. Har tänkt att gå en sväng på Myrorna också, åh, hoppas att dom har en massa fint.

Det är förövrigt sagt att det ska snöa här i Västerås inatt, hoppas på det. Hade ju varit lite trevligt med snö här också när alla andra i Sverige verkar ha fått det!

You know there's just one road for us to walk down.

Hej, jag kan inte sova så jag bjussar på en tråkig lista istället!

BRUKAR DU KOMMA I TID:

Nä, kommer typ alltid fem minuter försent. Fast inte om det är till typ ett tåg, då kommer jag alltid typ tjugo minuter för tidigt.


HAR DU BRA KONDITION:
Jag har haft bättre.


NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Vet inte? Antagligen i torsdags på White-partyt.


HUR KÄNNER DU DIG NU:
Trött och förvirrad.


VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Svart!


BLIR DU BRA PÅ KORT:
Det händer ibland.


HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Igårkväll så satt jag och skrev pm, har ju haft roligare kvällar.


DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Apelsinjuice (fast det dricker jag typ bara när jag är hemma hos mami)


KAN DU LAGA MAT:
Jag är bra på att laga sån mat som jag tycker om.


ÄR DU NYTTIG:
Vet inte riktigt, sådär lagom kanske?


ÄR DU BLYG:
Ja, typ, eller tycker inte om folk liksom.


VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
12:40


VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Vet inte om jag någonsin har spelat tv-spel?


VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Don’t know såatte.


HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
En flaska relax och två cider!


HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Hmm…


JAG SOVER:
I min soffsäng.


VAD SA DU SENAST?
”Kom till mamma Ansgi”


VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Japp, bästa SiESTA!


VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Ingen.


VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Lugn och ro, och lite sömn. Hejnum hade passat fint nu.


HAR DU SNYGGA SKOR:
Haha ja, skulle nog inte sätta på mig ett par som jag tyckte var fula?


VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
”God morgon Snuttis” till Ansgi.


HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Mhm!


HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nä, sover alltid ensam.


HAR DU KÖRKORT:
Jajamensan!


ÄR DU ENSAM NU:
Ansgi är ju här, men annars så ja.


Julklappslottningen.

I fredags kväll så träffades jag och mina vänner hemma hos Marie för att ha julklappslottning för att se vem vi skulle köpa julklapp åt. Vi kollade på movie; Kronjuvelerna, vilket var en himla lustig film. Vi skrattade och förfasades om vartannat och ingen kunde riktigt få grepp om filmen. Anatgligen var vi inte rillräckligt djupa för att förstå vad den egentligen handlade om? Efter filmen så fikade vi en massa julfika, och skrattade åt en massa konstiga saker och hade det sådär himla jättemysigt. På lördag ska vi ha mini-julafton hemma hos Ida-Lisa, så himla roligt!




I just happend to feel so alone, for today, for all days to come.


Idag har jag försökt att skriva på mitt och Kellys pm. Det ska in för granskning på måndag, så vi måste bli klara med det i helgen. Jag har varit ganska tankspridd och inte riktigt kunnat fokusera vilket har bidragit till att jag istället kollat på TV och ätit clementiner. Nu tänkte jag göra mig lite te och se om det går bättre att nattskriva lite; brukar ju alltid kunna plugga bättre på kvällar/nätter av någon anledning.
Iallafall, igår beställde jag ett nytt batteri till min dator eftersom det jag har nu inte fungerar alls= jag måste ha laddaren i hela tiden. Som tur var hjälpte Mattias mig att hitta ett billigare, så jag kommer bara behöva betala ca. 550:- istället för 900:- som hon i datorsupporten sa att det skulle kosta. Det kändes ju faktiskt lite bättre även om det inte är kul att lägga ut 500:- på nytt batteri såhär i juletider, menmen, that's life eller någonting sådant.
Nu ska jag ge pluggandet en till chans.


Come on, come, get up and dance with me!

Här kommer lite bilder sedan i torsdags när vi var på White-party!






Each day connects to the next, I do my routines by reflex, life's an endless row of days.




Tystnad, tunnel avfart.

Siter här hemma och lyssnar på Broder Daniel samtidigt som jag håller på att fixa till frillen. Klockan 18 så ska jag och mina vänner träffas hos Marie och ha lite julmys, det vill säga lyssna på julmusik, äta pepparkakor, dricka glögg med chokladsmak och sen ska vi dra lott om vem vi ska köpa julklapp till. Kommer bli så himlahimla mysigt!

Förövrgit så är jag inte alls bakis idag, åh vad jag älskar resorb ibland alltså! Eller det gör jag väl för det mesta faktiskt. Iallafall, det var roligt igår och jag kunde faktiskt dansa trots att jag hade på mig mina klackskor och sådär. Dock var det inte bästa musiken, as usual, men det funkade och sådära!

White party!

Hej! Nu sticker jag ner till sta för att förfesta med mina vänner och sedan drar vi på studentparty!




RSS 2.0